captainrodos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Και πως εξηγείς οτι το ανεβασαν και στο σαιτ τους? τεσπα αυριο θα εχω ετσι και αλλιως εποικινωνεια μαζι τους για το κινητο που περιμενω οποτε θα τους ρωτησω σχετικα με αυτο να δουμε τι θα πουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το λινκ για το επισημο site του service που εγινε το ποστ; Οχι το ιδιο το ποστ το οποιο σβηστηκε οπως ειπατε. Απαντησεις τις οποιες τις ειχες γραψει στο νημα εσυ και πολλοι αλλοι. Ας το δουμε λιγο λογικα, εισαι το επισημο service μιας εταιρειας και αποφασιζεις να κανεις μια δημοσιευση. Θα την κανεις ετσι απλα χυμα στο νημα ή θα επικοινωνησεις με τους διαχειρηστες του forum ωστε να γινει επισημα στην κεντρικη σελιδα; Πρωτα πρωτα θα το βαλεις στην σελιδα σου, μετα σε ολα τα social media σου και μετα θα πας σε forums και ενημερωτικες σελιδες να το κανεις με επισημο τροπο. Σε αλλες χωρες που εγινε μια επισημη ανκοινωση εγινε σε ολα τους τα social media και μετα απο 5 λεπτα ηταν σαν ειδηση σε πολλα τεχνολογικα blogs.Φυσικά... εδώ έγινε η ανάρτηση https://www.facebook.com/HuaweiServiceCenter/ Sent from my LYA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχει καμια δικαιοδοσια ενα service να μιλα εκ μερους της εταιριας .Το κατασκευαστικο προβλημα ειναι θεμα της εταιριας και οχι του εξουσιοδοτημενου service .Ειναι δυο ξεχωριστα ζητηματα εντελως δεν εχει κανενα λογο το service να αναφερει να κρινει το τι εκανε καποιος κατασκευαστης-προμηθευτης ενος εξαρτηματος που ανηκει στην εταιρια της huawei και συνεργαζεται μαζι της πχ.για οθονη.Αυτα ειναι σαχλες που εγιναν η προφανως υπαρχει καποιος υπαλληλος ασχετος που κανει τον καουμποι....Γιατί, το αποκλειστικά εξουσιοδοτημένο Service της Huawei στη Μιχαλακοπούλου δεν είναι της ίδιας εταιρείας εν προκειμένου της Huawei Hellas? Αλλά και ιδιώτη να είναι προφανώς έχει πάρει έγκριση για το τι κάνει και το τι επικοινωνεί στα επίσημα Social Media κτλ. Και μπορεί να είναι το πρόβλημα με την οθόνη πρόβλημα εν γένει της Huawei Global ούτε καν της Huawei Hellas αλλά η απόφαση για αντικατάσταση των προβληματικών συσκευών που γίνεται μέχρι τώρα είναι ΚΑΙ απόφαση της Huawei Hellas τώρα για το συγκεκριμένο γεγονός το περίεργο είναι ότι η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο FB κατέβηκε ταυτόχρονα με το Ban εδώ μετά από συγκεκριμένες αναφορές που έγιναν εδώ και τις είπα παραπάνω όπως και τα άλλα παιδιά!! Φτάσαμε στο σημείο να έχει γίνει το θέμα τραγέλαφος και ένα πράμα "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?" Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Edited November 28, 2018 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) Και πως εξηγείς οτι το ανεβασαν και στο σαιτ τους? τεσπα αυριο θα εχω ετσι και αλλιως εποικινωνεια μαζι τους για το κινητο που περιμενω οποτε θα τους ρωτησω σχετικα με αυτο να δουμε τι θα πουν...Που το είδες ότι το ανέβασαν στο site τους;Μόνο στη FB σελιδα του service ανέβηκε. Και κάτι τελευταίο απο εμένα μιας και ούτε έχω το τηλέφωνο ούτε σκοπεύω να το αγοράσω και ελπίζω να βρείτε άκρη όσοι έχετε πρόβλημα: Ουσιαστικά δύο άνθρωποι κατάλαβαν εξ αρχής ότι η ανάρτηση "βρωμαγε".Οι υπόλοιποι πανηγύριζαν.Απλα για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Edited November 28, 2018 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Φυσικά... εδώ έγινε η ανάρτηση https://www.facebook.com/HuaweiServiceCenter/ Sent from my LYA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί, το αποκλειστικά εξουσιοδοτημένο Service της Huawei στη Μιχαλακοπούλου δεν είναι της ίδιας εταιρείας εν προκειμένου της Huawei Hellas? Αλλά και ιδιώτη να είναι προφανώς έχει πάρει έγκριση για το τι κάνει και το τι επικοινωνεί στα επίσημα Social Media κτλ. Και μπορεί να είναι το πρόβλημα με την οθόνη πρόβλημα εν γένει της Huawei Global ούτε καν της Huawei Hellas αλλά η απόφαση για αντικατάσταση των προβληματικών συσκευών που γίνεται μέχρι τώρα είναι ΚΑΙ απόφαση της Huawei Hellas τώρα για το συγκεκριμένο γεγονός το περίεργο είναι ότι η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο FB κατέβηκε ταυτόχρονα με το Ban εδώ μετά από συγκεκριμένες αναφορές που έγιναν εδώ και τις είπα παραπάνω όπως και τα άλλα παιδιά!! Φτάσαμε στο σημείο να έχει γίνει το θέμα τραγέλαφος και ένα πράμα "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα?" Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Η αποφαση της huawei ελλας να αλλαξει τις οθονες η τις συσκευες ??? Και απο που λαμβανετε αυτη η αποφαση??? Απο την huawei ελλας ?:p Δεν γινονται αυτα ποτε των ποτων. Το προβλημα υπαρχει στην επισημη εταιρια με τους εκαστοτε προμηθευτες.Το τι γινεται πισω απο τους τοιχους μονο αυτοι το ξερουν και κανενα σερβις. Το σερβις ενα φαξ λαμβανει η μια τηλ.εποικοινωνια να προβουν στις απαραιτητες ενεργειες ενος ζητηματος.Απο κει και περα ακολουθειται η διαδικασια συμφωνα με τις εντολες της επισημης εταιριας Δεν εχει καμια δικαιοδοσια σε οτιδηποτε αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Και παιδιά για να διευκρινίσουμε κάτι δεν λέμε ότι το ποστ αυτό πράγματι μπορεί να είναι τρολιά και όντως φαίνεται λίγο έξω από τις διαδικασίες ενός φόρουμ όμως το περίεργο είναι πως είναι δυνατόν η ίδια ανάρτηση που έγινε εδώ έγινε και στην ΕΠΙΣΙΜΗ σελίδα του Service στο FB αυτό προσπαθούμε να καταλάβουμε!! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως οι φωτογραφίες με τα κορίτσια είναι πραγματικές γιατί τις συγκεκριμένες τις είδα και από κοντά τώρα τι να πω... Sent from my LYA-L29 using TapatalkΔεν σου έχει τύχει ποτέ να σε πάρει φίλος σου και να σου πει "καλά ρε τι ποσταρεις στο FB"? Προσωπικά μου έχει τύχει.Και φυσικά θα έβαζε και εδώ και στο FB ακριβώς το ίδιο μήνυμα.Αν έκανε κάτι άλλο θα ήταν πολύ κουτορνιθι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) Διάβασε καλά τι είπα.... Είπα απόφαση ΚΑΙ της Huawei Hellas στο να αλλάξουν τις συσκευές και μάλιστα εμένα προσωπικά από το Call Center της Huawei μου είχαν πει να πάω στο Service για να γίνει αυτή η διαδικασία αντικατάστασης της συσκευής!! Η αποφαση της huawei ελλας να αλλαξει τις οθονες η τις συσκευες ??? Και απο που λαμβανετε αυτη η αποφαση??? Απο την huawei ελλας ?:p Δεν γινονται αυτα ποτε των ποτων. Το προβλημα υπαρχει στην επισημη εταιρια με τους εκαστοτε προμηθευτες.Το τι γινεται πισω απο τους τοιχους μονο αυτοι το ξερουν και κανενα σερβις. Το σερβις ενα φαξ λαμβανει η μια τηλ.εποικοινωνια να προβουν στις απαραιτητες ενεργειες ενος ζητηματος.Απο κει και περα ακολουθειται η διαδικασια συμφωνα με τις εντολες της επισημης εταιριας Δεν εχει καμια δικαιοδοσια σε οτιδηποτε αλλο. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε....εδώ μιλάμε για ανάρτηση ίδια που έγινε και εδώ και στην ΕΠΙΣΙΜΗ σελίδα του Service στο Facebook και πως έγινε ταυτόχρονα να κατέβει η "τρολιά" εδώ και στη σελίδα στο Facebook ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ δηλαδή έπεσαν θύμα Hacker? Αυτό μένει να ακούσουμε ακόμα... Δεν σου έχει τύχει ποτέ να σε πάρει φίλος σου και να σου πει "καλά ρε τι ποσταρεις στο FB"? Προσωπικά μου έχει τύχει.Και φυσικά θα έβαζε και εδώ και στο FB ακριβώς το ίδιο μήνυμα.Αν έκανε κάτι άλλο θα ήταν πολύ κουτορνιθι Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Edited November 28, 2018 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μονο global απαντησεις .Οι υπολοιποι ειναι αντιπροσωποι-προμηθευτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μονο global απαντησεις .Οι υπολοιποι ειναι αντιπροσωποι-προμηθευτες.https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D472364&share_tid=472364&share_fid=4676&share_type=t έγινε εδώ ότι και στη Φιλανδία ναι επίσημα από τη Huawei China δεν βγήκε ανακοίνωση τοπικά όμως πήραν απόφαση για την αντικατάσταση των συσκευών το θέμα όμως που συζητάμε δεν είναι αυτό αλλά το ποστ εδώ και στο Facebook που ήταν ίδιο πως στο καλό έγινε και ταυτόχρονα έφυγε από εδώ και από το Facebook... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Διάβασε καλά τι είπα.... Είπα απόφαση ΚΑΙ της Huawei Hellas στο να αλλάξουν τις συσκευές και μάλιστα εμένα προσωπικά από το Call Center της Huawei μου είχαν πει να πάω στο Service για να γίνει αυτή η διαδικασία αντικατάστασης της συσκευής!! Sent from my LYA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε....εδώ μιλάμε για ανάρτηση ίδια που έγινε και εδώ και στην ΕΠΙΣΙΜΗ σελίδα του Service στο Facebook και πως έγινε ταυτόχρονα να κατέβει η "τρολιά" εδώ και στη σελίδα στο Facebook ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ δηλαδή έπεσαν θύμα Hacker? Αυτό μένει να ακούσουμε ακόμα... Sent from my LYA-L29 using TapatalkΣυγγνώμη για τη χαζομάρα μου. Καληνύχτα Και καλή τύχη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μονο global απαντησεις .Οι υπολοιποι ειναι αντιπροσωποι-προμηθευτες. global δεν παιζει να δούμε κατά 99% δεν θα το παραδεχτεί ποτέ επίσημα την συσκευή την έχει σκοτώσει πάντως με τον ντόρο που έγινε και κύριος από την απουσία επίσημης απάντησης η οποία θα ησύχαζε πολύ κόσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Στο Πλαισιο γνωστός με πιστωτικο τον ενημερώσαν ότι ήρθε νέα παραλαβή πήγε και ήταν με ΒΟΕ οθόνη Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Στο Πλαισιο γνωστός με πιστωτικο τον ενημερώσαν ότι ήρθε νέα παραλαβή πήγε και ήταν με ΒΟΕ οθόνη Τελικά, είμαστε σίγουροι ότι τα BOE δεν πρασινίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Έτσι φαίνεται Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα συμφορουμίτες... Ειλικρινά διαβάζω και παρακολουθώ το νήμα και σηκώνω τα χέρια ψηλά... Ο Καθένας το μακρυ του και το κοντό του. Η Εταιρία μέσω του επίσημου σερβις κάνει αντικαταστάσεις. Δεν φτάνει αυτό? Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον, μήν περιμένετε να σας πάρει τηλέφωνο και ο Ρεν Τσενγκφέι να σας ζητήσει συγνώμη... Απο την στιγμή που λέει το σέρβις οτι γίνεται αντικατάσταση, και γίνεται εκ των πραγμάτων αντικατάσταση, θεωρώ οτι το θέμα θεωρείται λήξαν. Τωρα αν περιμένετε να βγεί η Huawei να ζητήσει και ταπεινά συγγνώμη και να βάλει ταμπέλες οτι το τηλέφωνο ειναι προβληματικό κτλ κτλ, μαλλον δεν θα το δείτε ποτέ και ειναι καθαρά μαρκετινίστικο αυτό. Και κρατήστε το εξής... Ειναι δεν ειναι σε DOA ή συσκευή θα γίνει η αντικατάσταση. Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα συμφορουμίτες... Ειλικρινά διαβάζω και παρακολουθώ το νήμα και σηκώνω τα χέρια ψηλά... Ο Καθένας το μακρυ του και το κοντό του. Η Εταιρία μέσω του επίσημου σερβις κάνει αντικαταστάσεις. Δεν φτάνει αυτό? Χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον, μήν περιμένετε να σας πάρει τηλέφωνο και ο Ρεν Τσενγκφέι να σας ζητήσει συγνώμη... Απο την στιγμή που λέει το σέρβις οτι γίνεται αντικατάσταση, και γίνεται εκ των πραγμάτων αντικατάσταση, θεωρώ οτι το θέμα θεωρείται λήξαν. Τωρα αν περιμένετε να βγεί η Huawei να ζητήσει και ταπεινά συγγνώμη και να βάλει ταμπέλες οτι το τηλέφωνο ειναι προβληματικό κτλ κτλ, μαλλον δεν θα το δείτε ποτέ και ειναι καθαρά μαρκετινίστικο αυτό. Και κρατήστε το εξής... Ειναι δεν ειναι σε DOA ή συσκευή θα γίνει η αντικατάσταση.Πώς να μην γίνει ντόρος, εκτός τον άλλων υπάρχουν αναφορές από παιδιά που πήραν αντικατάσταση, για γδαρμενες συσκευές, εσωτερικές συσκευασίες τσαλακωμένες, είναι να μην μπαίνεις σε υποψίες για το τι συμβαινει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ερώτηση προς όσους έχουν την συσκευή .Ο browser της SAMSUNG δουλεύει καλά με το κινητό;;; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Πώς να μην γίνει ντόρος, εκτός τον άλλων υπάρχουν αναφορές από παιδιά που πήραν αντικατάσταση, για γδαρμενες συσκευές, εσωτερικές συσκευασίες τσαλακωμένες, είναι να μην μπαίνεις σε υποψίες για το τι συμβαινει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην δευτερη περιπτωση που ξαναγινει η οθονη πρασινη(ή και στην πρωτη οπως το παρει κανεις)επιστροφη χρηματων και παμε για αλλα κινητα. Ουτε εγω εχω καταλαβει γιατι ορισμενοι εχουν φτασει να αλλαζει 3,4 ή μεχρι και 5ξερω γω συσκευες(οπως γραφουν)μπας και πετυχουν ιδανικη οθονη,λες και στο μελλον δεν ειναι πιθανο να βγαλει αλλο προβλημα το κινητο... Δοξα το Θεο επιλογες υπαρχουν απειρες σε κινητα,ειδικα οταν μιλαμε για 1000ευρω.Αν ορισμενοι βεβαια θελουν να κανουν την ζωη τους δυσκολη κατ επιλογη τους,μην ριχνουν το φταιξιμο αποκλειστικα στην εταιρεια. Οταν για παραδειγμα εσκασε το φιασκο με τα bootloop στις διαφορες lg συσκευες,υπαρχαν αυτοι(οι περισσοτεροι) που εκαναν συνεχεια αλλαγες στις μητρικες στα service(και στο τελος τα εβαζαν αγγελια να φυγουν απο τα χερια τους),αυτοι οι λιγοι που ζητησαν επιστροφη χρηματων/πιστωτικο να αγορασουν κατι αλλο(γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να πηγαινουν το κινητο καθε 3 και λιγο στο service για τον ιδιο λογο)και οι πιο ρομαντικοι στο εξωτερικο που και αυτοι την πηγαν δικαστικων την LG και φυσικα δικαιωθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα, αξίζει η μετάβαση από oneplus 6t 8gb ram σε mate20 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Πώς να μην γίνει ντόρος, εκτός τον άλλων υπάρχουν αναφορές από παιδιά που πήραν αντικατάσταση, για γδαρμενες συσκευές, εσωτερικές συσκευασίες τσαλακωμένες, είναι να μην μπαίνεις σε υποψίες για το τι συμβαινει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ φτάσαμε να θεωρούμε λογικό ότι όποιος το θέλει να πάει σε κατάστημα να το πάρει, να το στείλει στο service ώστε να πάρει χωρίς πρόβλημα... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Στην δευτερη περιπτωση που ξαναγινει η οθονη πρασινη(ή και στην πρωτη οπως το παρει κανεις)επιστροφη χρηματων και παμε για αλλα κινητα. Ουτε εγω εχω καταλαβει γιατι ορισμενοι εχουν φτασει να αλλαζει 3,4 ή μεχρι και 5ξερω γω συσκευες(οπως γραφουν)μπας και πετυχουν ιδανικη οθονη,λες και στο μελλον δεν ειναι πιθανο να βγαλει αλλο προβλημα το κινητο... Δοξα το Θεο επιλογες υπαρχουν απειρες σε κινητα,ειδικα οταν μιλαμε για 1000ευρω.Αν ορισμενοι βεβαια θελουν να κανουν την ζωη τους δυσκολη κατ επιλογη τους,μην ριχνουν το φταιξιμο αποκλειστικα στην εταιρεια. Οταν για παραδειγμα εσκασε το φιασκο με τα bootloop στις διαφορες lg συσκευες,υπαρχαν αυτοι(οι περισσοτεροι) που εκαναν συνεχεια αλλαγες στις μητρικες στα service(και στο τελος τα εβαζαν αγγελια να φυγουν απο τα χερια τους),αυτοι οι λιγοι που ζητησαν επιστροφη χρηματων/πιστωτικο να αγορασουν κατι αλλο(γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι να πηγαινουν το κινητο καθε 3 και λιγο στο service για τον ιδιο λογο)και οι πιο ρομαντικοι στο εξωτερικο που και αυτοι την πηγαν δικαστικων την LG και φυσικα δικαιωθηκαν.Ναι τους έδιναν πιστοτικο για να πάρουν από την lg πάλι... Δλδ δώρο άδωρο και όσο για το Mate δεν έχει κάτι αντίστοιχο μόνο το Note και αυτό δεν προτιμούν αρκετοί λόγο Samsung software έτσι χτυπιούνται.. Αν υπήρχε τρόπος να πάρεις λεφτά πίσω θα το επέλεγαν αρκετοί άλλο μέτρια και άλλο πιστοτικο ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, αξίζει η μετάβαση από oneplus 6t 8gb ram σε mate20 pro?Αν δεν θα είχε θέμα η συσκευή ναι αλλά για την ώρα υπάρχει ενα ζήτημα που δεν έχει λήξει και αγορά της συσκευής δεν συνιστάτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Παιδιά έχω μια πρόταση για όσους το παραγγείλουν από τώρα και στο εξής Να βάλουν διεύθυνση αποστολής κατ'ευθειαν μιχαλοκοπουλου Τι κάθεστε και παιδευεστε? :p :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα, αξίζει η μετάβαση από oneplus 6t 8gb ram σε mate20 pro? Εγώ το έκανα και δεν το μετάνιωσα. Πολυ πιο ποιοτικο το Mate και σε όλα το έχω βρεί ανώτερο. Αν σε παίρνει η διαφορά τιμής δοκιμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Παιδιά προσωπικά είπα πως το έδωσα (doa) κ πήρα πιστωτικό από το οποίο η γυναίκα με έπρηξε κ πήρε ένα Α7 δωράκι χαχαχαχα. Απλά σκέφτομαι πλέον αν αξίζει η ιστορία ολόκληρη μιας κ το θεωρώ ψιλοκοροιδια να αγοράζω συσκευή κ να κάνω τον κόπο να το πηγαίνω στο service κλπ. Κ αντε εγώ μένω σκετικα πλησίον στη Μιχαλακοπουλου. Άλλοι φίλοι από άλλες περιοχές της Ελλάδας πρέπει να περιμένουν μέρες ώστε να έχουν κάτι μόλις αγόρασαν; απλά επιμένω κ διαβάζω το νήμα και κάνω σκέψεις μιας κ η συσκευή ήταν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Οσοι θελετε να το αγορασετε καλυτερα περιμενετε κανα 2 μηνες και θα βγειτε πολλα κερδισμενοι. Καταρχην η τιμη του θα πεσει σε λογικα πλαισια γυρω στα 800, θα εχουν λυθει ολα τα θεματα hardware γιατι που ξερεις μπορει σε 2 μηνες το δαχτυλικο αποτυπωμα να εναι version 2 και να ειναι πιο ακριβεστατο, το λογισμικο θα εχει διορθωσει πολλα bugs και η καμερα θα εχει βελτιωθει σε θεμα software. Λιγο υπομονη τωρα που θα κυκλοφορησει στην Ινδια θα γινει ενα καλο crash test εκει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Οσοι θελετε να το αγορασετε καλυτερα περιμενετε κανα 2 μηνες και θα βγειτε πολλα κερδισμενοι. Καταρχην η τιμη του θα πεσει σε λογικα πλαισια γυρω στα 800, θα εχουν λυθει ολα τα θεματα hardware γιατι που ξερεις μπορει σε 2 μηνες το δαχτυλικο αποτυπωμα να εναι version 2 και να ειναι πιο ακριβεστατο, το λογισμικο θα εχει διορθωσει πολλα bugs και η καμερα θα εχει βελτιωθει σε θεμα software. Λιγο υπομονη τωρα που θα κυκλοφορησει στην Ινδια θα γινει ενα καλο crash test εκει. Κι εμένα αυτό με τρενάρει, ακούω και διαβάζω πολλά και σκέφτομαι να μην το πάρω ούτε τώρα ούτε σε δύο μήνες γιατί μετα άντε πουλα το να πάρεις άλλο. Κανείς δεν θα θέλει να το πάρει γιατί βρωμισε η δουλειά με το καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts