akalos Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Λες? Μου αρέσει το μπλε.. Πάντως αλήθεια με το ζόρι κρατιέμαι.. Σε βλέπω σε καμία υπογα αύριο για τέστ,υπομονή χρειάζεται για λίγες μέρες να ξεκαθαρίσει η κατάσταση Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εσυ φταις που δεν καταλαβαινεις οτι σε τοσες παρτιδες ανθρωπων ε θα βγει και ενας ελατωματικος και κανεις την τριχα τριχια :lol::lol: ασχοληστε κιολας μπαν και αντε γεια :p Βλεπω δεν εχεις τιποτα σοβαρο να πεις κι αρχισες τις προσωπικες προσβολες, δεν πειραζει κατσε εσυ να περιμενεις επισημες δηλωσεις απο τις εταιρειες για να επιστρεψεις μια συσκευη και ασε εμας τους προβληματικους να την επιστρεφουμε και να προχωραμε στην επομενη. Ποτε μου δεν με ενδιεφερε ποια εταιρεια τι εκανεκαι τι και το μονο που με ενδιεφερε αν η συσκευη που εχω τελικα στα χερια μου ειναι σωστη. Εσυ κατσε να παραπονιεσαι για το οτιδηποτε και οσο για το νημα μετα απο 80 σελιδες το μονο που μπορει να μαθει κανεις για την συσκευη ειναι οτι υπαρχουν προβληματικες οθονες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εγώ δεν έχω πρόβλημα πράσινου ακόμα τουλάχιστον κάτι σκιές που έβλεπα έφταιγε το πρόγραμμα ζωγραφικής https://imgur.com/a/i2sjmOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εγώ πάντως δεν κρατιέμαι άλλο κ με βλέπω να την κάνω τη μακακια Θα συνιστούσα να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εγώ δεν έχω πρόβλημα πράσινου ακόμα τουλάχιστον κάτι σκιές που έβλεπα έφταιγε το πρόγραμμα ζωγραφικής https://imgur.com/a/i2sjmOR Ποτέ το αγόρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Αλλαξτε τα avasts οσοι κατοχοι το εχετε στα χερια σας και αφηστε τα αυτα με τις πρασινες οθονες κλπ. Το παραγειλα και εγω και το αναμενω φυγαν ολα τα κομματια απο την Cyta στην Κυπρο και περιμενουν νεα κομματια νεα παραλαβη. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Θα συνιστούσα να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Το σωστό αυτό είναι! Μίλησα με τη Huawei σήμερα κ ξεκάθαρη απάντηση δεν έλαβα.. Μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα οι δύο αχνες πράσινες άκρες κ ότι όπου έχει υπάρξει πραγματικό θέμα έχουν αντικατασταθεί οι συσκευές. Τους είπα ότι μόνο σε οθόνες LG έχουν παρουσιαστεί τέτοια περιστατικά οπότε κάτι δεν πάει καλά όμως κ πάλι σαφή απάντηση δεν πήρα.. Τι να πω πάντως πολύ κρίμα γιατί το τηλέφωνο απ το λίγο που το δούλεψα σε κατάστημα φαίνεται φανταστικό κ στα δικά μου τουλάχιστον ματιά πανέμορφο!!! Ελπίζω να λυθεί το θέμα κ έστω κ αργά να πάρει επιτέλους επίσημη θέση η εταιρία γιατί είναι πολύ άσχημο μια τόσο καλή συσκευή να θαφτεί έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Ποτέ το αγόρασες? αγορά έγινε 31-10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Κι αν είναι θέμα Huawei ? Δηλαδή κάποιο πρόβλημα (τάση ?) στο hardware που "καίει" την οθόνη ? Παίζει δηλαδή να μην είναι θέμα lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Headman Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 αγορά έγινε 31-10 Μπορείς να μας πεις απο πιο κατάστημα το αγόρασες και τι οθόνη φοράει? Παράθεση HUAWEI P30 PRO (Breathing Crystal) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Αλλαξτε τα avasts οσοι κατοχοι το εχετε στα χερια σας και αφηστε τα αυτα με τις πρασινες οθονες κλπ. Το παραγειλα και εγω και το αναμενω φυγαν ολα τα κομματια απο την Cyta στην Κυπρο και περιμενουν νεα κομματια νεα παραλαβη. Ευχομαι το πηγαινε-ελα να λαβει τελος καποια στιγμη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Κι αν είναι θέμα Huawei ? Δηλαδή κάποιο πρόβλημα (τάση ?) στο hardware που "καίει" την οθόνη ? Παίζει δηλαδή να μην είναι θέμα lg.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει μακακια η lg ...Δεν γίνεται..ακόμη και στο note με την μπαταρία παιζει να ήταν προμηθευτής των στοιχείων της μπαταρίας Χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μπορείς να μας πεις απο πιο κατάστημα το αγόρασες και τι οθόνη φοράει? lg οθόνη κωτσοβολο στην Συγγρού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Αλλαξτε τα avasts οσοι κατοχοι το εχετε στα χερια σας και αφηστε τα αυτα με τις πρασινες οθονες κλπ. Το παραγειλα και εγω και το αναμενω φυγαν ολα τα κομματια απο την Cyta στην Κυπρο και περιμενουν νεα κομματια νεα παραλαβη. Όταν λες έφυγαν τι εννοείς, ότι πουλήθηκαν όλα ή έγινε ανάκληση; Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ότι τα νέα κομμάτια, νέα παραλαβή είναι και από άλλη παρτίδα διορθωμένη; Καλά, παρέλαβε εσύ πρώτα το νέο κομμάτι και μετά βλέπουμε... Προτείνω αυτοσυγκράτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Αλλαξτε τα avasts οσοι κατοχοι το εχετε στα χερια σας και αφηστε τα αυτα με τις πρασινες οθονες κλπ. δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Το καλύτερο τεστ είναι dark mode στο YouTube. Ούτε dialer ούτε τίποτε. Δείτε εδώ σημερινά χάλια https://imgur.com/a/IYmFbi5 Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 κριμα παντως για ενα τετοιο κοσμημα! περασα απο public σημερα και το ειδα ,τρομερη συσκευη εμφανησιακα οκ μοιαζει αρκετα με το s8+ Που εχω,καμερα ετη φωτος απο την δικια μου! αυτο που μου τα χαλασε ειναι το ηχειο,οντως ειναι χαμηλα η ενταση και καποια στιγμη νομιζα πως ειναι και μονοφωνικο ;) και στο τερμα ετριζε και η πλατη! μακαρι να βγαλετε ακρη με τις οθονες μαγκες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Όταν λες έφυγαν τι εννοείς, ότι πουλήθηκαν όλα ή έγινε ανάκληση; Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ότι τα νέα κομμάτια, νέα παραλαβή είναι και από άλλη παρτίδα διορθωμένη; Καλά, παρέλαβε εσύ πρώτα το νέο κομμάτι και μετά βλέπουμε... Προτείνω αυτοσυγκράτηση. Καλημερα εννοω οτι ηρθαν λιγα κομματια απ τα λεγομενα της πωλητριας εκει στο καταστημα και εφυγαν πωληθηκαν επειδη εχει ζητηση το κινητο αυτο περισσοτερη απ τα υπολοιπα λογικα υποθετω. Ετσι θα αναμενω ποτε θα το παραλαβουν ξανα σε στοκ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαξτε τα avasts οσοι κατοχοι το εχετε στα χερια σας και αφηστε τα αυτα με τις πρασινες οθονες κλπ. δηλαδη; Απο εδω http://www.myphone.gr/forum/profile.php?do=editavatar πας και αλλαξεις το avast σου πηγαινεις επιλεγεις την κατηγορια huawei και επιλεγεις το mate 20 pro αν το εχεις ηδη στην κατοχη σου. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχομαι το πηγαινε-ελα να λαβει τελος καποια στιγμη :p Καλημερα και σε σενα τι εννοεις φιλε μ ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainrodos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Παιδια "κατοχος" και εγω του mate 20 pro μου παροθυσιασε το θεμα το εστειλα πισω και περιμενω την αλλη συσκευη σημερα η αυριο. Γενικα δεν ειμαι κολλημενος με μια εταιρια η με κινητα γενικοτερα, περασα απο xiaomi,samsung,iphone αλλα αυτο το κινητο μου εκανε απιστευτο κλικ. Δηλαδη οση τεχνολογια χωραει σε μια συσκευη και μπορεσαν την εβαλαν, ειμαι σε φαση οτι και 3-4 φορες να χρειαστει να το αλλαξω ωστε μετα να το εχω στα χερια μου θα το κανω. Το μονο που με τρομάζει ειναι μην περάσουν οι μερες doa και μετα απο εκει μου βγαλει το πρόβλημα και δεν ξερω αν στο αλλαζουν γιατι να μου αλλαξουν οθονη σε καινουργιο τηλ θα ειναι ξενερα.Και εκει ειναι που χανει η εταιρια η οποια δεν βγαίνει να βγαλει μια ανακοίνωση επισημα να ειμαστε ολοι ήρεμοι. απαράδεκτο αλλα το κινητο παιδια ειλικρινά δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το καλύτερο τεστ είναι dark mode στο YouTube. Ούτε dialer ούτε τίποτε. Δείτε εδώ σημερινά χάλια https://imgur.com/a/IYmFbi5Και το καινούργιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Και Κύπρο μόνο Lg έρχεται? Ναι δυστυχώς ολοι προμηθεύονται απο Huawei Hellas :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ας μη βγάλει ανακοίνωση. Ας αποσύρει σιωπηλά το στοκ και ας δώσει νέες παρτίδες με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν πρόβλημα. Αν είναι γενικότερο το πρόβλημα και όχι παρτίδας ας το πει να μη παιδευόμαστε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Και το καινούργιο;;; Ναι η αντικατάσταση είναι. Σήμερα πάω Πλαισιο πάλι για DOA. Το θέμα είναι ότι είχα στο νου μου επιστροφή χρημάτων αλλά όσον περνούν οι μέρες το θέλω και πιο πολύ το κινητό και δεν ξέρω αν ρισκάρω άλλη μια προσπάθεια με 3η συσκευή. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ανεβάστε και μαζικά φωτογραφίες στην σελίδα τους στο Facebook με το πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αλλιώς , και λένε τις ιστορίες τους για "ανώτερη ποιότητα οθόνης". Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Ναι η αντικατάσταση είναι. Σήμερα πάω Πλαισιο πάλι για DOA. Το θέμα είναι ότι είχα στο νου μου επιστροφή χρημάτων αλλά όσον περνούν οι μέρες το θέλω και πιο πολύ το κινητό και δεν ξέρω αν ρισκάρω άλλη μια προσπάθεια με 3η συσκευή. Τραγικό απλά. Δεν αξίζει καν 3η δοκιμή κατ εμε. Έβαλε τα χέρια και έβγαλε τα μάτια της η Huawei. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts