Fulgore1 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Το πιστωτικο αν δεν το επιθυμει ο αγοραστης ειναι παρανομο. Και ο λογος γιατι σε υποχρεωνει να ξανααγορασεις με το ζορι απο το ιδιο καταστημα κατι αλλο,παρολο που η αρχικη επιλογη του καταστηματος εγινε για αλλο προιον(βλεπε mate 20 pro). Στο μελλον και να εχει φτιαξει η κατασταση το Πλαισιο παλι 1049ευρω θα το εχει(και χωρις ρολοι αυτη την φορα),ενω τα σκρουτζομαγαζα θα το εχουν αισθητα φθηνοτερα,οπως γινεται αυτη την στιγμη στο Note 9. Επιστροφη χρηματων παρτε,οχι πιστωτικο:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Σωστα μιλας asdfaster στον φιλο πιο πανω . Εγω ξερω που εκανα το διαιτητη σε ρινγκ οταν μεσα σε καταστημα ελεγε ο υπαλληλος τον συναδελφο μου στην αρχη βεβαια της κουβεντας: "Καλα κυριε ειστε καλα ; Η οθονη ειναι υψηλης ποιοτητας και δεν ειναι λογος να την επιστρεψετε τη συσκευη:worry: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το προβλημα εχει παρουσιαστει μονο στη χωρα μας ;:blink: Και αυτοι ολοι που γραφουν στο παγκοσμιο φορουμ στο XDA ειναι απο την Αττικη Ελλαδας ; :p --->>> https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/mate-20-pro-greenish-display-screen-t3859268 Δεν λέει κάτι τέτοιο το ποστ το παρερμηνευσες. Λέει ΔΗΘΕΝ ότι στη χώρα μας έχει παρουσιαστεί σε πολύ μικρό αριθμό σε σχέση με το σύνολο των πωληθεντων(που δεν το πιστεύω). Δεν λέει ότι μόνο στη χώρα μας παρουσιάστηκε Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) https://youtu.be/JRaRsDh_VDQ Υψηλή τεχνολογία το άτιμο... Α ξέχασα... Και ποιοτική οθόνη... Edited November 8, 2018 by dionisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Το πιστωτικο αν δεν το επιθυμει ο αγοραστης ειναι παρανομο. Και ο λογος γιατι σε υποχρεωνει να ξανααγορασεις με το ζορι απο το ιδιο καταστημα κατι αλλο,παρολο που η αρχικη επιλογη του καταστηματος εγινε για αλλο προιον(βλεπε mate 20 pro). Στο μελλον και να εχει φτιαξει η κατασταση το Πλαισιο παλι 1049ευρω θα το εχει(και χωρις ρολοι αυτη την φορα),ενω τα σκρουτζομαγαζα θα το εχουν αισθητα φθηνοτερα,οπως γινεται αυτη την στιγμη στο Note 9. Επιστροφη χρηματων παρτε,οχι πιστωτικο:!: Εννοείται και γω αυτό τους είπα στο Πλαίσιο , οτι επιθυμώ επιστροφή χρημάτων ούτε αντικατάσταση ούτε τίποτα . Αλλά χρειάστηκε να μιλήσω με τον υπεύθυνο ώστε να προωθήσει το ζήτημα και μου είπε πως μόνο πιστωτικό μπορεί και με το ζόρι βέβαια ( και εν τέλει με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως αν πάρω το mate 20 pro ξανά όταν το πάρω θα μου δώσουν και το ρολόι και να το αναφέρω να ψάξουν στο σύστημα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 https://youtu.be/JRaRsDh_VDQ Υψηλή τεχνολογία το άτιμο... Α ξέχασα... Και ποιοτική οθόνη...Αυτό είναι δαιμονισμένο! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Αυτό είναι δαιμονισμένο! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒασικά αυτό είναι σπασμένη amoled μην ψαρονενε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Βασικά αυτό είναι σπασμένη amoled μην ψαρονενε :pΞέρεις κινέζικα ρε συ; Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εννοείται και γω αυτό τους είπα στο Πλαίσιο , οτι επιθυμώ επιστροφή χρημάτων ούτε αντικατάσταση ούτε τίποτα . Αλλά χρειάστηκε να μιλήσω με τον υπεύθυνο ώστε να προωθήσει το ζήτημα και μου είπε πως μόνο πιστωτικό μπορεί και με το ζόρι βέβαια ( και εν τέλει με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως αν πάρω το mate 20 pro ξανά όταν το πάρω θα μου δώσουν και το ρολόι και να το αναφέρω να ψάξουν στο σύστημα ) Εγώ το είχα πάρει από Κωτσόβολο online προ-παραγγελία . Έγινε επιστροφή με DOA εντός 7 ημερών χωρίς καμία μουρμούρα και ζήτησα αντικατάσταση . Με την σιωπή της Huawei βαρέθηκα ποια να περιμένω και ζήτησα επιστροφή χρημάτων . Με πήραν τηλ και ζήτησαν το ρολόι πίσω ( το είχα άθικτο χωρίς να το ανοίξω ) , το πήγα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Τώρα παρακολουθώ τις εξελίξεις με ηρεμία ποια !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγώ το είχα πάρει από Κωτσόβολο online προ-παραγγελία . Έγινε επιστροφή με DOA εντός 7 ημερών χωρίς καμία μουρμούρα και ζήτησα αντικατάσταση . Με την σιωπή της Huawei βαρέθηκα ποια να περιμένω και ζήτησα επιστροφή χρημάτων . Με πήραν τηλ και ζήτησαν το ρολόι πίσω ( το είχα άθικτο χωρίς να το ανοίξω ) , το πήγα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Τώρα παρακολουθώ τις εξελίξεις με ηρεμία ποια !!!! Ναι ακριβώς όπως το είπες ηρεμία . Γιατί όντως δεν αξίζει να τρελαθούμε κ για 1 κινητό(1000ευρω να τα λέμε κ αυτα) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ξέρεις κινέζικα ρε συ; Χαχαχαχα οχι καθε μερα βλέπω μπόλικα σπασμένα κινητά πλέον το μαθε το ματι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 οχι καθε μερα βλέπω μπόλικα σπασμένα κινητά πλέον το μαθε το ματι :lol: ........:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Όσοι το έχετε ακόμα, στην μπαταρία στο AppLaunch εκεί που ρυθμίζεις ποιες εφαρμογές θες να κλείνουν στο background κλπ σας εμφανίζει τον Chrome; Εμένα για κάποιο λόγο οχι Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 ........:lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::cry::cry::cry: εφιάλτης :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Έλεος είναι η huawei που το θέμα είναι τεράστιο σε πολλά άτομα και δεν έχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση, έλεος είναι η huawei η οποία επέλεξε την lg για να γλυτώσει μερικά φράγκα ενώ αύξησε τημη της συσκευής. Έλεος είσαι εσύ που δεν καταλαβαίνεις ότι αφού τελειώσει το doa δεν έχει αντικατάσταση συσκευής αλλά αλλαγή οθόνης και αυτά τα κινιτα όταν ανοίξουν όσο καλός και να είσαι σαν τεχνικός ίδια δεν θα είναι. Έλεος εισαι εσύ ρε φίλε γιατί μας έχεις φάει τα αυτιά για την LG κτλ. Κάθε ένας που θα γράψει για την οθόνη θα πεταχτείς εσύ κι ο Wind να πείτε τον γκαιλε σας. Το γράψανε 1000 άτομα ήδη. Πράσινη οθόνη - - - >doa και ζητάς τα λεφτά σου. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κόμπλεξ σου. Καμία huawei δεν με καίει κι αν το πας εκεί. Βλακεια έχει συμβεί σε όλες τις εταιρείες... Samsung, Apple, LG, huawei. Και πάντα την τρώνε οι πρώτοι. Όταν αγοράζεις πρώτος, το ξέρεις. Έχω αγοράσει κι εγώ πρώτος κι έμαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Όσοι το έχετε ακόμα, στην μπαταρία στο AppLaunch εκεί που ρυθμίζεις ποιες εφαρμογές θες να κλείνουν στο background κλπ σας εμφανίζει τον Chrome; Εμένα για κάποιο λόγο οχι Δεν τον εμφανιζει γιατι ειναι σημαντικο κομματι του android. Ουτε και στο EMUI 8 τον εμφανιζει παντος. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έλεος γιατί θέλω να τον βάλω manual να μη κλείνει διότι μετά από λίγο όταν τον ανοίγεις ξαναφορτωνει τις σελίδες αντί να τις έχει στη μνήμη Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έλεος γιατί θέλω να τον βάλω manual να μη κλείνει διότι μετά από λίγο όταν τον ανοίγεις ξαναφορτωνει τις σελίδες αντί να τις έχει στη μνήμη Δοκιμασε τον Samsung Browser ή τον Kiwi που εχουν και μαυρο φοντο αν θες χαμηλοτερη καταναλωση ενεργειας. Ο Kiwi εχει και επιλογη να τρεχει ενω εχεις την οθονη σβηστη σε περιπτωση που θες να παιζει καποιο βιντεο στο youtube χωρις να ειναι ενεργη η οθονη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Πάντως απο το ΠΛΑΙΣΙΟ έχουν φαγωθεί να το ξαναπάρω . Μου είπαν στο τηλέφωνο : Ήρθε νέα παραλαβή(στο twillight) , θα σας δώσουμε και το ρολόι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Πάντως απο το ΠΛΑΙΣΙΟ έχουν φαγωθεί να το ξαναπάρω . Μου είπαν στο τηλέφωνο : Ήρθε νέα παραλαβή(στο twillight) , θα σας δώσουμε και το ρολόι κανονικά. Κοίταξε αν έχεις κουράγιο δοκίμασε άλλη μία μπας και είσαι τυχερός αλλά την ώρα της αντικατάστασης ξεκαθάρισε τους πως δεν έχεις σκοπό να το κάνεις αυτό συνέχεια και πως αν έχει πρόβλημα θα ζητήσεις επιστροφή χρημάτων Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Από τη συσκευασία μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να φαίνεται τι οθόνη φοράει ε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Από τη συσκευασία μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να φαίνεται τι οθόνη φοράει ε; Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΕλλάδα μόνο lg φέρνει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλεος εισαι εσύ ρε φίλε γιατί μας έχεις φάει τα αυτιά για την LG κτλ. Κάθε ένας που θα γράψει για την οθόνη θα πεταχτείς εσύ κι ο Wind να πείτε τον γκαιλε σας. Το γράψανε 1000 άτομα ήδη. Πράσινη οθόνη - - - >doa και ζητάς τα λεφτά σου. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κόμπλεξ σου. Καμία huawei δεν με καίει κι αν το πας εκεί. Βλακεια έχει συμβεί σε όλες τις εταιρείες... Samsung, Apple, LG, huawei. Και πάντα την τρώνε οι πρώτοι. Όταν αγοράζεις πρώτος, το ξέρεις. Έχω αγοράσει κι εγώ πρώτος κι έμαθα.Δεν παύει να είναι mega fault :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Κοίταξε αν έχεις κουράγιο δοκίμασε άλλη μία μπας και είσαι τυχερός αλλά την ώρα της αντικατάστασης ξεκαθάρισε τους πως δεν έχεις σκοπό να το κάνεις αυτό συνέχεια και πως αν έχει πρόβλημα θα ζητήσεις επιστροφή χρημάτων Καλά ναι σίγουρο είναι αυτό πως δεν υπάρχει περίπτωση να παρακαλάω το ΠΛΑΙΣΙΟ επειδή φταίει η HUAWEI ώστε να μου δώσουν το σωστό εργαλείο .. Απλά σκέφτομαι όντως την δοκιμή .. χαχα που φτάσαμε , να δίνουμε 1000 + ευρώ και να φοβόμαστε για το τι συσκευή θα μας έρθει . Λες και δεν είναι αυτονόητο ότι μεγάλες εταιρείες = ποιοτικός έλεγχος σε πολλά στάδια ώστε ο αγοραστής να έχει την πλήρη ευχαρίστηση στο τελικό προϊόν .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλά ναι σίγουρο είναι αυτό πως δεν υπάρχει περίπτωση να παρακαλάω το ΠΛΑΙΣΙΟ επειδή φταίει η HUAWEI ώστε να μου δώσουν το σωστό εργαλείο .. Απλά σκέφτομαι όντως την δοκιμή .. χαχα που φτάσαμε , να δίνουμε 1000 + ευρώ και να φοβόμαστε για το τι συσκευή θα μας έρθει . Λες και δεν είναι αυτονόητο ότι μεγάλες εταιρείες = ποιοτικός έλεγχος σε πολλά στάδια ώστε ο αγοραστής να έχει την πλήρη ευχαρίστηση στο τελικό προϊόν .. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις να το δοκιμάσεις! Αν και δεν έχω ελπίδες...και όσο η huawei δεν ενημερώνει επίσημα.... γιατί κατά τα άλλα τα δέχεται όλα doa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Οι παθόντες εαν γίνεται να ανεβάσουν φωτο με τις πράσινες οθόνες για να γνωρίζουμε και εμείς όταν εμφανιστεί και σε εμάς να τα επιστρέψουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Οι παθόντες εαν γίνεται να ανεβάσουν φωτο με τις πράσινες οθόνες για να γνωρίζουμε και εμείς όταν εμφανιστεί και σε εμάς να τα επιστρέψουμε. 63 σελιδες δεν σου φτανουν; Βαλτος εισαι τωρα που ηρεμισαν; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts