john74 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έγινε παραλαβή σήμερα στο Πλαίσιο σε μαύρο χρώμα με δώρο το ρολόι και wireless charger Δυστυχώς δεν δίνουν πλέον θήκη και ζελατίνα φορεμένο στο κουτί όπως στο P20 Pro και Mate 10 pro Κατά τα άλλα κόσμημα το κινητό Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έγινε παραλαβή σήμερα στο Πλαίσιο σε μαύρο χρώμα με δώρο το ρολόι και wireless charger Δυστυχώς δεν δίνουν πλέον θήκη και ζελατίνα φορεμένο στο κουτί όπως στο P20 Pro και Mate 10 pro Κατά τα άλλα κόσμημα το κινητό Καλορίζικο βάλε μας κ;ι μια φωτό έτσι για το καλό Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έγινε παραλαβή σήμερα στο Πλαίσιο σε μαύρο χρώμα με δώρο το ρολόι και wireless charger Δυστυχώς δεν δίνουν πλέον θήκη και ζελατίνα φορεμένο στο κουτί όπως στο P20 Pro και Mate 10 pro Κατά τα άλλα κόσμημα το κινητό Πώς σου έδωσαν wireless charger, αφού δεν έχει έρθει ακόμα (σήμερα έτσι μου είπαν από το Πλαίσιο)? Μήπως σου έδωσαν συμβατό φορτιστή άλλης εταιρείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έγινε παραλαβή σήμερα στο Πλαίσιο σε μαύρο χρώμα με δώρο το ρολόι και wireless charger Δυστυχώς δεν δίνουν πλέον θήκη και ζελατίνα φορεμένο στο κουτί όπως στο P20 Pro και Mate 10 pro Κατά τα άλλα κόσμημα το κινητό Καλορίζικο τζον Ακούμε εντυπώσεις Τζον για πες μας μιας κι είσαι γνωστής και ξέρεις να ελέγχεις οθόνες Έχω τσεκάρει 5 εκθεσιακα κι έχουν όλα θέμα στο 1/4 κάτω μέρος της οθόνης. Ελαφριά κίτρινη απόχρωση συγκριτικά με τα άνω 3/4, που κοκκινίζει Κλασσικό color shifting δηλαδή Ρωτάω εσένα να μας πεις αν και τα μοντέλα παραγωγής είναι έτσι, γιατί το 99,99% των κατόχων θα αναφέρει ότι η ομοιομορφία της οθόνης είναι άψογη και δε βλέπει τίποτα Αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Μόλις παρέλαβα και το δικό μου twilight από public! Για το ρολόι από εβδομάδα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έγινε παραλαβή σήμερα στο Πλαίσιο σε μαύρο χρώμα με δώρο το ρολόι και wireless charger Δυστυχώς δεν δίνουν πλέον θήκη και ζελατίνα φορεμένο στο κουτί όπως στο P20 Pro και Mate 10 pro Κατά τα άλλα κόσμημα το κινητόΚαλορίζικο φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλορίζικο σε όλους! Δώστε φωτός και εντυπώσεις παιδιά! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλορίζικο τζον Ακούμε εντυπώσεις Τζον για πες μας μιας κι είσαι γνωστής και ξέρεις να ελέγχεις οθόνες Έχω τσεκάρει 5 εκθεσιακα κι έχουν όλα θέμα στο 1/4 κάτω μέρος της οθόνης. Ελαφριά κίτρινη απόχρωση συγκριτικά με τα άνω 3/4, που κοκκινίζει Κλασσικό color shifting δηλαδή Ρωτάω εσένα να μας πεις αν και τα μοντέλα παραγωγής είναι έτσι, γιατί το 99,99% των κατόχων θα αναφέρει ότι η ομοιομορφία της οθόνης είναι άψογη και δε βλέπει τίποτα Αναμένω...Βαγγέλη μήπως έχει διαφορά στο σημείο που είναι το δακτυλικό? Αυτό που είχε παρατηρήσει η Samsung και δεν το έβαλε δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Βαγγέλη μήπως έχει διαφορά στο σημείο που είναι το δακτυλικό? Αυτό που είχε παρατηρήσει η Samsung και δεν το έβαλε δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι, όχι είναι κλασική ανομοιομορφια στο κάτω 1/3-1/4 portion της οθόνης (εκτός περιοχής δακτυλικου) Το κακο ειναι οτι δεν ειναι θέμα κομματιού, αλλά εμφανίζεται με συνέπεια σε όλα τα demo units και κατά 99% έτσι θα είναι και τα κομμάτια παραγωγής. Δυστυχώς οι εταιρίες πετάνε χαρταετό, ελάχιστα κινητά πλέον βλέπω να μην έχουν θέμα με screen uniformity (πχ note 9,s9+ άψογα σε αυτό τον τομέα όλα - μέχρι τα s8/s8+, note 8 υπήρχαν θέματα, σε όλα τα oneplus, σε μεγάλο ποσοστό iPhone, mate 10 pro /p20 pro κα) Βαλτο σε landscape σε λευκό φόντο - πχ Google, με υψηλή φωτεινότητα και τσέκαρε το δεξί μέρος της οθόνης συγκριτικά με το κέντρο. Ελαφρώς κόκκινο στο κέντρο, ελαφρώς κίτρινο δεξιά) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρέλαβα και το δικό μου twilight από public! Για το ρολόι από εβδομάδα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλορίζικο και σε σένα! Edited October 27, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έγινε παραλαβή σήμερα στο Πλαίσιο σε μαύρο χρώμα με δώρο το ρολόι και wireless charger Δυστυχώς δεν δίνουν πλέον θήκη και ζελατίνα φορεμένο στο κουτί όπως στο P20 Pro και Mate 10 pro Κατά τα άλλα κόσμημα το κινητό Πώς και έτσι έδωσαν wireless charger? Είναι της Huawei? Καλορίζικο το νέο σου κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Πώς και έτσι έδωσαν wireless charger? Είναι της Huawei? Καλορίζικο το νέο σου κινητό!Για να τη σπάσουν στο public και στον Κωτσοβολο ;) Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Για να τη σπάσουν στο public και στον Κωτσοβολο ;) Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς Είπα ότι θα το πάρω από άλλου Και για να μην χάσουν πελάτη μου δώσανε wireless charger (όχι huawei brand όμως) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i63.tinypic.com/o7vx3k.jpg Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis71 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπέρα και από εμένα σε πολλά unboxing βλέπω ότι υπάρχει η διαφανή θήκη . Τελικά την έχουν στο κουτί ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπέρα και από εμένα σε πολλά unboxing βλέπω ότι υπάρχει η διαφανή θήκη . Τελικά την έχουν στο κουτί ή όχι Στο δικό μου πάντως δεν είχε. Επιπλέον νομίζω θα έχουμε θέμα με tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπέρα και από εμένα σε πολλά unboxing βλέπω ότι υπάρχει η διαφανή θήκη . Τελικά την έχουν στο κουτί ή όχι Σε όσα πωλούνται από Huawei Hellas δεν υπάρχει θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπέρα κι από μένα τό παρέλαβα εχθές πολύ καλό τό κινητό αλλά εχω θέμα μέ τα ακοθστικά ενώ τα συνδέω στήν θύρα σέ ο ηχος εξακολουθεί νά βγαίνει από τα ηχεία γνωρίζει κανείς τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Στο δικό μου πάντως δεν είχε. Επιπλέον νομίζω θα έχουμε θέμα με tempered glass. Xone full glue και dome οι λύσεις. Σύντομα θα υπάρχουν και τα 2 Ακουμε εντυπώσεις και σύγκριση με το Note 9;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Αν κάποιος πήρε σήμερα από Κωτσόβολο ας μας πει, γιατί πριν λίγο που πήγα και ρώτησα στο κατάστημα που το έκανα προπαραγγελία μου είπαν ότι σήμερα έδωσαν σε καποιους....τους τα έχωσα λίγο και ισχυρίστηκαν ότι έδωσαν σε αυτούς που έκαναν προπαραγγελία από internet από της 16/10 που το είχαν λέει διαθέσιμο στο site τους για προπαραγγελία αν και αυτό το αμφιβάλω λίγο γιατί 16 έγινε η παρουσίαση αν δεν κάνω λαθος! Εγώ την έκανα 17 του μήνα στο κατάστημα και σήμερα μου είπαν παραλαβή από Τετάρτη και μετά! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Xone full glue και dome οι λύσεις. Σύντομα θα υπάρχουν και τα 2 Ακουμε εντυπώσεις και σύγκριση με το Note 9;) Εγω πιστεύω ότι για περισσότερο αππ ένα μήνα, μην πω και παραπάνω, θα υπάρχει θέμα με την προστασία της οθόνης. Δυστυχώς δύσκολο να γλυτώσουν από ψιλοαραχνιτσες στην οθόνη τα πρωτα μοντέλα. Τα άσχημα του να αποκτάς κάτι από day 1.... και ειδικά όταν δεν βοηθάει η εταιρεία όπως το p20 pro με preinstalled screen protector και μια απλη θήκη σιλικόνης στην συσκευασία. Edited October 27, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Xone full glue και dome οι λύσεις. Σύντομα θα υπάρχουν και τα 2 Ακουμε εντυπώσεις και σύγκριση με το Note 9;)Βαγγέλη είμαι ακόμη στο στήσιμο. Σαν συσκευή είναι πανέμορφη, με ή χωρίς notch. Grip άριστο, ίσως καλύτερο από το note 9, οθόνη πάρα πολύ καλή. Default έχει πιο ψυχρό χρώμα από το note. Κάποια περίεργη ανομοιομορφία δεν είδα, τουλάχιστον τόση ώστε να είναι αισθητή στα μάτια μου. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ή Huawei. Ήχο ένα κλικ δυνατότερο το note 9, το μπάσο όμως είναι εξίσου καλό και στο mate. To δακτυλικό το συνήθισα αμέσως, απλά θέλει ελάχιστη πιέση περισσότερη (περισσότερη ώρα μου πήρε η καταχώρηση). Επιπλέον δουλεύει και στις τραπεζικές εφαρμογές. Η κάμερα του mate φαίνεται εξαιρετική, ο ευρυγώνιος φακός είναι όλα τα λεφτά (0,6x). Βέβαια θα υπάρξουν διεξοδικές δοκιμές. Ποιότητα κατασκευής ένα κλικ πάνω το note. Περισσότερο εργαλείο το note, πιο φινετσάτο το mate. Συγκεντρωτικά Θα έλεγα ότι το ένα είναι η σύζυγος και το άλλο η εραστής. Ιδανικό συμπλήρωμα :) Ύ.γ. Η sim tray καλύτερη στο mate :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Βαγγέλη είμαι ακόμη στο στήσιμο. Σαν συσκευή είναι πανέμορφη, με ή χωρίς notch. Grip άριστο, ίσως καλύτερο από το note 9, οθόνη πάρα πολύ καλή. Default έχει πιο ψυχρό χρώμα από το note. Κάποια περίεργη ανομοιομορφία δεν είδα, τουλάχιστον τόση ώστε να είναι αισθητή στα μάτια μου. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ή Huawei. Ήχο ένα κλικ δυνατότερο το note 9, το μπάσο όμως είναι εξίσου καλό και στο mate. To δακτυλικό το συνήθισα αμέσως, απλά θέλει ελάχιστη πιέση περισσότερη (περισσότερη ώρα μου πήρε η καταχώρηση). Επιπλέον δουλεύει και στις τραπεζικές εφαρμογές. Η κάμερα του mate φαίνεται εξαιρετική, ο ευρυγώνιος φακός είναι όλα τα λεφτά (0,6x). Βέβαια θα υπάρξουν διεξοδικές δοκιμές. Ποιότητα κατασκευής ένα κλικ πάνω το note. Περισσότερο εργαλείο το note, πιο φινετσάτο το mate. Συγκεντρωτικά Θα έλεγα ότι το ένα είναι η σύζυγος και το άλλο η εραστής. Ιδανικό συμπλήρωμα :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός, πολυ σωστός στις παρατηρήσεις σου. Έτσι ακριβώς είναι. Το ένα πιο επαγγελματικό εργαλείο, το άλλο ξεκάθαρα πιο όμορφο και στυλατο. Πολύ σημαντικό το ότι παίζει το δακτυλικο με τις εφαρμογές τραπεζών Απομένει να μας δώσεις λεπτομέρειες σε σύγκριση κάμερας με το νοτε, αλλά και αυτονομίας στην πράξη Επίσης λήψη GSM, WiFi... Έχεις τις 2 καλύτερες Android συσκευές μέχρι την άνοιξη του 2019;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 νω το note. Περισσότερο εργαλείο το note, πιο φινετσάτο το mate. Συγκεντρωτικά Θα έλεγα ότι το ένα είναι η σύζυγος και το άλλο η εραστής. Κατα κανόνα στο τέλος συνήθως επιστρέφεις στην σύζυγό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ούτε εδώ στο UK δεν δίνει θήκη στο κουτί πάντως.Σε όσα πωλούνται από Huawei Hellas δεν υπάρχει θήκη Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ούτε εδώ στο UK δεν δίνει θήκη στο κουτί πάντως. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Γιωργο uk δινουν τα καλυτερα δωρα . watch gt + official wireless charger και χαμηλοτερη τιμη. Σε συμβολαια μαλιστα, είναι ότι πρεπει για προπαραγγελια εκει. Θα κανεις κινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έχω παιδιά προπαρηγγειλα από τηλέφωνο στις 19 του μήνα από Κωτσοβολο. Σήμερα μου έστειλαν tracking number από Γενική ταχυδρομική και βλέπω ότι έχει φύγει ήδη από Αθήνα για Βοιωτία. Θεωρώ ότι τη Δευτέρα θα το εχω στα χέρια μου. Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts