polteris Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ανεκαθεν η εφαρμογη του youtube ηταν ενεργοβορα στο iOS. Μιας και εχω και android η διαφορα ειναι τεραστια. Αν ψαξετε και βιντεακια που κυκλοφορουν με συγκριτικά μπαταριας θα δειτε οτι τα iphone πονανε πολυ στην χρηση του youtube! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ανεκαθεν η εφαρμογη του youtube ηταν ενεργοβορα στο iOS. Μιας και εχω και android η διαφορα ειναι τεραστια. Αν ψαξετε και βιντεακια που κυκλοφορουν με συγκριτικά μπαταριας θα δειτε οτι τα iphone πονανε πολυ στην χρηση του youtube! Το έχω παρατηρήσει κι εγώ εδώ και πολύ καιρό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ε ρε συ αναμενόμενο να μην είπες ΟΥΑΟΥ. Το p30 pro είναι κινητό που τα κάνει όλα. Δεν έχει ελαττώματα. Πήγες σε ένα smooth κινητό, πολύ καλό overall αλλά χειρότερο από το huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ε ρε συ αναμενόμενο να μην είπες ΟΥΑΟΥ. Το p30 pro είναι κινητό που τα κάνει όλα. Δεν έχει ελαττώματα. Πήγες σε ένα smooth κινητό, πολύ καλό overall αλλά χειρότερο από το huawei. Για πιο μιλάς αυτό που το ανοίγεις πρώτη μέρα και σε πετάει XDA για να βρεις οδηγούς να περάσεις play store και Google service's; Τι να λέμε τώρα παραπάνω;;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Το κινητό Τάσο με Android κανόνια βγήκε. Ανεξάρτητα πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Εγώ xr θα αγόραζα αν μου έλεγες να επιλέξω ανάμεσα στα 2 αλλά το p30 είναι καλύτερο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Το κινητό Τάσο με Android κανόνια βγήκε. Ανεξάρτητα πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Εγώ xr θα αγόραζα αν μου έλεγες να επιλέξω ανάμεσα στα 2 αλλά το p30 είναι καλύτερο κινητό. Καλύτερο over all δεν είναι. Το P30 Pro εχει καλύτερη κάμερα στο σκοτάδι και ίσως καλύτερη οθόνη αν ψάχνεις ντε και καλά τα πιξελ στα 5 εκατοστά από το μάτι. Από εκεί και πέρα τι να συγκρίνουμε; Το βίντεο; Το emui με το iOS? Την υποστήριξη? Τις εφαρμογές; Τα αξεσουάρ; Τη μεταπώληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Καλύτερο over all δεν είναι. Το P30 Pro εχει καλύτερη κάμερα στο σκοτάδι και ίσως καλύτερη οθόνη αν ψάχνεις ντε και καλά τα πιξελ στα 5 εκατοστά από το μάτι. Από εκεί και πέρα τι να συγκρίνουμε; Το βίντεο; Το emui με το iOS? Την υποστήριξη? Τις εφαρμογές; Τα αξεσουάρ; Τη μεταπώληση; Μην τα λες όλα και κάνεις να μοιάζει σαν p10 lite Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 (edited) Νταξει τώρα τα παραλετε αλλά τέλος πάντων. Μην σπαμαρουμε άλλο. Στα του xr πιστεύω πως είναι πραγματικό value αυτή τη στιγμή. Βλέπω πουλάνε κάτι 8 Plus 460ε ενώ με 600 περνεις το R. Edited October 18, 2019 by stefanospets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Ε ρε συ αναμενόμενο να μην είπες ΟΥΑΟΥ. Το p30 pro είναι κινητό που τα κάνει όλα. Δεν έχει ελαττώματα. Πήγες σε ένα smooth κινητό, πολύ καλό overall αλλά χειρότερο από το huawei. Τελευταια φορα που κοιταξα,το p30pro περαν απο αυτα που λενε οι συμφορουμιτες πιο πισω,ουτε στερεο ηχεια εχει,ουτε ακουστικο. Επισης αν δεν κανω λαθος το P30pro ειναι η ακριβοτερη ναυαρχιδα της Huawei για το 2019. Ειμαι σιγουρος οτι αν η συγκριση του iphone xr γινοταν πχ με το p20 το απλο που ειναι και πιο σωστη πχ εκει θα ηταν διαφορετικες οι αποψεις. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νταξει τώρα τα παραλετε αλλά τέλος πάντων. Μην σπαμαρουμε άλλο. Στα του xr πιστεύω πως είναι πραγματικό value αυτή τη στιγμή. Βλέπω πουλάνε κάτι 8 Plus 460ε ενώ με 600 περνεις το R. Σε αυτο δυστηχως το θεμα ειναι οτι το iphone 8plus εχει τιμη κοντα στο XR,αρα λογικες οι τιμες που παιζουν στις αγγελιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Η άποψή μου είναι η εξής: Αν έπαιρνα πάλι κινητό Huawei, θα έπαιρνα ή το P20 Pro ή το P30 (εφόσον το δοκίμαζα και δεν είχα το θέμα με τη θολούρα σε κίνηση). Εικάζω ότι είναι θέμα autofocus το πρόβλημα που είχα με το P30 Pro, γιατί μπορεί να έχει 100 στο dxomark στο autofocus, αλλά εγώ αυτό δεν το είδα. Όπως μου είπατε και εδώ μέσα, σας ευχαριστώ και το επιβεβαιώνω, με το XR έβγαλα και πάλι τον μικρό κάνοντας κούνια ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ. Επίσης: το P30 Pro πρώτον ΕΧΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ρε παιδιά. Εγώ τα έχω μόνιμα σε Reading mode για να μην κάνει κακό στα μάτια του μωρού το blue light, αλλά ρε παιδιά όταν το βγάζω, δεν βλέπω ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΥΚΟ, μόνιμα μπλεδίζει. Είπα μήπως έφταιγε το κιν μου αλλά το είδα και σε ΓΕΡΜΑΝΟ που είχαν στημένο και πάλι έτσι ήταν. Γενικά τώρα...Από άλλα android θα έπαιρνα one plus 7t pro ή s10+. Αν είχα οικονομική δυνατότητα, θα έπαιρνα note 10+ ή το 11 pro ή το 11 pro max σε iOS. Να πω και την άποψή μου για τα λογισμικά: Αυτός ο πόλεμος για android και iOS ΕΊΝΑΙ ΧΑΖΟΣ. Έχω 15 μέρες στο iOS και υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και πράγματα που προσπαθώ ακόμη να τα συνηθίσω. Αυτό που έχουν τα iphone το TrueTone είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει: δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει γυαλί από κάτω...Μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να συνηθίσω τα gestures...Κάνω να ανεβάσω τις επιλογές με άλλα βίντεο στο youtube με swipe up και βγαίνει από την εφαρμογή...πάω να κατεβάσω τα notification panel και κλειδώνω το κιν...Ε θα το συνηθίσω, πού θα πάει. Είναι βλακεία επίσης που δεν έχει αλλγές στις ρυθμίσεις ΜΕΣΑ στις εφαρμογές και είναι όλες μαζεμένες στα settings. Επίσης τραγικό το θέμα με τη φόρτιση και το πόση ώρα θέλει. Μάλλον θα πάρω τον 12άρι charger αλλα και πάλι η ταχύτητα φόριστης στη Huawei είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Επίσης δεν έβρισκα wifi analyzer για να δω τα channels των γειτονικών δικτύων στο Appstore... Μπήκα στο playstore με το P20 της γυναίκας μου και βρήκα αμέσως... Αυτά εν ολίγοις και στα γρήγορα. Και τα δύο πολύ ωραία λειτουργικά είναι και το android και το ios. Κανένα δεν είναι πιο δύσκολο από το άλλο. Με τα υπέρ τους και τα κατά τους το καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 ....... Επίσης δεν έβρισκα wifi analyzer για να δω τα channels των γειτονικών δικτύων στο Appstore... Μπήκα στο playstore με το P20 της γυναίκας μου και βρήκα αμέσως... Πραγματικα, το wifi analyzer ειναι πολυ σημαντικο και για εμενα αλλα ευτυχως ειναι το μονο που μου λειπει απο το iOS Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στα Mac γίνεται από το system χωρίς να χρειαστεί εφαρμογές 3ων. Μήπως γίνεται και στο iPhone; Σκαλίστε λίγο το AirPort Utility: "Just recently learned that Airport Utility will do this. Download it, then go into your device settings, scroll down to your app list, tap the app to change the app settings. Enable the "Wi-Fi scanner". Now when you open the Airport Utility app, you will see an option to do a Wi-Fi Scan in the upper right corner.." Δεν έχω iPhone για να το δοκιμάσω. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στα Mac γίνεται από το system χωρίς να χρειαστεί εφαρμογές 3ων. Μήπως γίνεται και στο iPhone; Σκαλίστε λίγο το AirPort Utility: "Just recently learned that Airport Utility will do this. Download it, then go into your device settings, scroll down to your app list, tap the app to change the app settings. Enable the "Wi-Fi scanner". Now when you open the Airport Utility app, you will see an option to do a Wi-Fi Scan in the upper right corner.." Δεν έχω iPhone για να το δοκιμάσω. Έχεις δικιο λειτουργεί το scanning και σε iOS . Παραθέτω κάποιες εικόνες Το μόνο που του λειπει είναι ότι δεν έχει γραφήματα με αξιολογήσεις ποιότητας, αλλά μπορείς να συνάγεις κάποια συμπεράσματα από τις πληροφορίες που σου δίνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) Στα Mac γίνεται από το system χωρίς να χρειαστεί εφαρμογές 3ων. Μήπως γίνεται και στο iPhone; Σκαλίστε λίγο το AirPort Utility: "Just recently learned that Airport Utility will do this. Download it, then go into your device settings, scroll down to your app list, tap the app to change the app settings. Enable the "Wi-Fi scanner". Now when you open the Airport Utility app, you will see an option to do a Wi-Fi Scan in the upper right corner.." Δεν έχω iPhone για να το δοκιμάσω. Το είχα διαβάσει για το Airport utility, αλλά απλά άνοιξα την εφαρμογή, δεν σκέφτηκα να πάω στις ρυθμίσεις της. Ωραίος, thanks! Edited October 23, 2019 by klainmein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Στα Mac γίνεται από το system χωρίς να χρειαστεί εφαρμογές 3ων. Μήπως γίνεται και στο iPhone; Σκαλίστε λίγο το AirPort Utility: "Just recently learned that Airport Utility will do this. Download it, then go into your device settings, scroll down to your app list, tap the app to change the app settings. Enable the "Wi-Fi scanner". Now when you open the Airport Utility app, you will see an option to do a Wi-Fi Scan in the upper right corner.." Δεν έχω iPhone για να το δοκιμάσω. Ναι το Airport Utility κάνει μια Α δουλειά αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που σου δίνει το wifi analyzer Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 καλησπέρα μόλις έκανα μετάβαση στο συγκεκριμένο κινητό από το Android .δεν βλέπω όμως τις επαφές μου περασμένες είναι στο λογαριασμό του Android .πως μπορώ να φέρω μαζί Για να μην της περνάω όλες μια μια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Κατέβασε Gmail, βάλε τον λογαριασμό σου και εκ των υστέρων πήγαινε settings , λογαριασμοί, και τσέκαρε από εκεί τις επαφές και θα σου εμφανιστούν κανονικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ευχαριστώ πολύ, Ήταν εύκολο τελικά. Καμία ιδέα για τις φωτό μου από το παλιό κινητό πέρα από το google photos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά μετά από λίγες ώρες με το κόκκινο IPHONE 11, ένα έχω να πω: ρίχνεις γκομενα με αυτό...! Φίλε μου γιατί δεν έκανες μεταφορά δεδομένων από Android που έχει επιλογή όταν το σεταρεις για να τα μεταφέρει όλα; Edited November 2, 2019 by klainmein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλημέρα!! Δε το είδα αυτό, που το είχε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Καλημέρα!! Δε το είδα αυτό, που το είχε;; Υπάρχει εφαρμογή της Apple στο Play Store που λέγεται “Move to iOS” και σε ρωτάει το iphone κατα το αρχικό σεταρισμα αν θέλεις να μεταφέρεις δεδομένα από android με αυτή την εφαρμογή. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 2, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ευχαριστώ πολύ, Ήταν εύκολο τελικά. Καμία ιδέα για τις φωτό μου από το παλιό κινητό πέρα από το google photos? Υπάρχουν τρόποι Όπως σου είπαν όταν άνοιξε το iPhone σε ρώτησε απλά δεν το είδες Είναι όπως λες το Google photos Επίσης το iTunes με sync Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 IOS 13.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 IOS 13.2.2 Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί τίποτα σε επίπεδο μπαταρίας; Ειδικά στο iPadOS τα πράγματα είναι τραγικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί τίποτα σε επίπεδο μπαταρίας; Ειδικά στο iPadOS τα πράγματα είναι τραγικά. Διόρθωσαν τα προβλήματα με την ram όποτε ναι παίζει ρόλο όλο αυτό και στην μπαταρία Αν δεν περάσουν κάποιες μέρες δεν μπορούμε να ξέρουμε Επίσης από συσκευή σε συσκευή όλα αλλάζουν δεν είναι δεδομένο ότι επειδή στην συσκευή μου δουλεύει καλά, το ίδιο θα συμβαίνει και στο iPad σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts