protsimer Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Άλλο γράφει ο Alfie86 και άλλο απάντησε ο pavlosdr ... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Άλλο γράφει ο Alfie86 και άλλο απάντησε ο pavlosdr ... Sent from my iPad using Tapatalk Έτσι νομίζω κ εγώ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Άλλο γράφει ο Alfie86 και άλλο απάντησε ο pavlosdr ... Sent from my iPad using Tapatalk Είχε γίνει θέμα στα φόρα ότι η σελφυ κάμερα στα καινούργια δεν δίνει φυσικό αποτέλεσμα αλλά βελτιωμένο στην λήψη των φωτό Δεν ξερω αν εννοούσε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Ο Alfie_86 ρώτησε αν μπορεί να αλλάξει τη φορΑ (φορά) σε μια φωτογραφία σελφι, δηλαδή αν κοιτάζεις δεξιά στην κάμερα να σε αντικατοπτρίζει στα αριστερά και αντιστρόφως. Αυτό γίνεται με εφαρμογή. Ο pavlosdr απάντησε για το τι έγραφαν στα φΟρα (φόρα/fora) για τον φωτισμό προσώπων στις σελφι. Ότι ήταν κάπως επιτηδευμένες από την αρκετή επεξεργασία. Νομίζω πως αυτό έχει αλλάξει στο iOS 12.1 και είναι αρκετά πιο φυσικές, όπως έχουμε συνηθίσει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Ο Alfie_86 ρώτησε αν μπορεί να αλλάξει τη φορΑ (φορά) σε μια φωτογραφία σελφι, δηλαδή αν κοιτάζεις δεξιά στην κάμερα να σε αντικατοπτρίζει στα αριστερά και αντιστρόφως. Αυτό γίνεται με εφαρμογή. Ο pavlosdr απάντησε για το τι έγραφαν στα φΟρα (φόρα/fora) για τον φωτισμό προσώπων στις σελφι. Ότι ήταν κάπως επιτηδευμένες από την αρκετή επεξεργασία. Νομίζω πως αυτό έχει αλλάξει στο iOS 12.1 και είναι αρκετά πιο φυσικές, όπως έχουμε συνηθίσει. Sent from my iPad using Tapatalk Η εφαρμογή αυτή αντικαθιστά τη μαμά εφαρμογή της κάμερας;Εγώ πάντως που το πήρα πρόσφατα (ούτε μήνα δεν το χω) δεν έχω δει να τα παστελιαζει τα πρόσωπα ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Η εφαρμογή αυτή αντικαθιστά τη μαμά εφαρμογή της κάμερας;Εγώ πάντως που το πήρα πρόσφατα (ούτε μήνα δεν το χω) δεν έχω δει να τα παστελιαζει τα πρόσωπα ! Πως να την αντικαθιστά; Μια οποιαδήποτε εφαρμογη καμερας ή επεξεργασίας φωτο πρεπει να ψαξεις στο κατάστημα (που να κανει αυτό που θελεις). Αντικαταστάσεις εργοστασιακών δεν γίνονται εδω. Τι το περασες; android? :P Πλέον δεν παστελιάζει τα πρόσωπα. Όταν πρωτολανσαρίστηκαν τα XS/XR τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο το έκαναν με προηγούμενες εκδόσεις του iOS 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 (edited) Πως να την αντικαθιστά; Μια οποιαδήποτε εφαρμογη καμερας ή επεξεργασίας φωτο πρεπει να ψαξεις στο κατάστημα (που να κανει αυτό που θελεις). Αντικαταστάσεις εργοστασιακών δεν γίνονται εδω. Τι το περασες; android? :P Πλέον δεν παστελιάζει τα πρόσωπα. Όταν πρωτολανσαρίστηκαν τα XS/XR τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο το έκαναν με προηγούμενες εκδόσεις του iOS 12. Δείξε επιείκεια είναι ακόμα νωπές οι μνήμες ! Να σε ρωτήσω κάτι έχω τον φορτιστή από το mate 10 pro ,αν τον βάλω στο καλώδιο του iPhone θα φορτίζει γρήγορα ή θέλει μόνο της apple? Edited February 22, 2019 by Alfie_86 Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Δείξε επιείκεια είναι ακόμα νωπές οι μνήμες ! Να σε ρωτήσω κάτι έχω τον φορτιστή από το mate 10 pro ,αν τον βάλω στο καλώδιο του iPhone θα φορτίζει γρήγορα ή θέλει μόνο της apple? Θα φορτίσει πιο γρήγορα από τον εργοστασιακό που δινει η Apple. Αλλά όχι σε επίπεδα Quick Charge 3/4 κλπ. Δεν έχει θέμα γενικά πάντως, η συσκευή επιτρέπει να δέχεται όσο ρεύμα χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Θα φορτίσει πιο γρήγορα από τον εργοστασιακό που δινει η Apple. Αλλά όχι σε επίπεδα Quick Charge 3/4 κλπ. Δεν έχει θέμα γενικά πάντως, η συσκευή επιτρέπει να δέχεται όσο ρεύμα χρειάζεται. Να τον χρησιμοποιήσω δλδ κάποιες φορές που θέλω να φόρτιση πιο γρήγορα ή θα μειώσει τη διάρκεια της μπαταρίας ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Να τον χρησιμοποιήσω δλδ κάποιες φορές που θέλω να φόρτιση πιο γρήγορα ή θα μειώσει τη διάρκεια της μπαταρίας ; Τα έχουν απαντήσει άλλοι συμφορουμίτες περίπου 30 φορές στο νήμα αυτο. Δεν έχεις πρόβλημα, η συσκευή τραβάει τόσο ρεύμα όσο πρέπει και έχει σχεδιασθεί. Μπαταρία ουτως ή άλλως στα 2-2.5 χρόνια θα αλλάξεις. Με όποιον φορτιστή κι αν φορτίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Τα έχουν απαντήσει άλλοι συμφορουμίτες περίπου 30 φορές στο νήμα αυτο. Δεν έχεις πρόβλημα, η συσκευή τραβάει τόσο ρεύμα όσο πρέπει και έχει σχεδιασθεί. Μπαταρία ουτως ή άλλως στα 2-2.5 χρόνια θα αλλάξεις. Με όποιον φορτιστή κι αν φορτίζεις. Συγνώμη Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Να τον χρησιμοποιήσω δλδ κάποιες φορές που θέλω να φόρτιση πιο γρήγορα ή θα μειώσει τη διάρκεια της μπαταρίας ; Οχι να μην το χρησιμοποιεις καθολου τον φορτιστη του mate. Αυτοι οι φορτιστες ειναι σχεδιασμενοι να λειτουργουν/αξιοποιουνται μονο απο τα κινητα της ιδιας εταιρειας,δεν λειτουργουν το ιδιο και σε αλλα κινητα.Με λιγα λογια δεν θα λειτουργει η ταχυφορτιση,οχι μονο στα iphone αλλα και σε αλλες Android συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Οχι να μην το χρησιμοποιεις καθολου τον φορτιστη του mate. Αυτοι οι φορτιστες ειναι σχεδιασμενοι να λειτουργουν/αξιοποιουνται μονο απο τα κινητα της ιδιας εταιρειας,δεν λειτουργουν το ιδιο και σε αλλα κινητα.Με λιγα λογια δεν θα λειτουργει η ταχυφορτιση,οχι μονο στα iphone αλλα και σε αλλες Android συσκευες. Δεν είχα σκοπό για συνέχεια απλά για καμία φορα που το βιάζομαι!!Αλλα ναι καλύτερα με τον μαμά Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Σήμερα παραλαμβάνω κι εγώ. Πάει το 8άρι επωλήθη Για να δούμε. Θα την παλέψω με το Face Id που ήμουν κάθετα αντίθετος αρχικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Σήμερα παραλαμβάνω κι εγώ. Πάει το 8άρι επωλήθη Για να δούμε. Θα την παλέψω με το Face Id που ήμουν κάθετα αντίθετος αρχικά? Άντε με το καλό να παραλάβεις!!Θα την παλέψεις μια χαρά θα δεις!!Δουλευει άψογα και το βράδυ και παντού !! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ευχαριστώ. Παρέλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Χμμμμμ... Δουλεύει τόσο καλά που ίσως αναγκαστώ να πάρω πίσω ό,τι έσουρα στην Apple όταν βγήκε το Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Την ταχύτητα του δακτυλικού δεν την έχει αλλα πρέπει να βάλω pin ελάχιστα πλέον. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Χμμμμμ... Δουλεύει τόσο καλά που ίσως αναγκαστώ να πάρω πίσω ό,τι έσουρα στην Apple όταν βγήκε το Χ ολοι το ιδιο καναμε :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Το μόνο που βρήκα να μου την "σπάσει" είναι η έλλειψη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας που σου μένει και μέχρι να το γκουγκλάρω έψαχνα σαν χαζός. Γενικά ευχαριστημένος. Όχι ότι χρειαζόταν αλλαγή το άριστο 8άρι φυσικά. Αυτό που κέρδισα είναι η χορταστική οθόνη βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Το μόνο που βρήκα να μου την "σπάσει" είναι η έλλειψη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας που σου μένει και μέχρι να το γκουγκλάρω έψαχνα σαν χαζός. Γενικά ευχαριστημένος. Όχι ότι χρειαζόταν αλλαγή το άριστο 8άρι φυσικά. Αυτό που κέρδισα είναι η χορταστική οθόνη βασικά. Εγώ συνήθισα πλέον να μην βλέπω το ποσοστό και τώρα και σε αλλά κινητά που έχω για δευτερα κατά καιρούς το κλείνω να μην το βλέπω Μου δημιουργεί και πρόβλημα πλέον ψυχολογικό αν το βλέπω συνέχεια να κατεβαίνει και όλη την ώρα το μάτι πάει εκεί Μετά αρχίζω πάλι ψάχνω τι φταίει και πάει λέγοντας Έτσι μόνο με το εικονίδιο της μπαταρίας πιο καλά είμαι ούτε με ενδιαφέρει. Το βάζω να φορτίσει όποτε μου καπνίσει και δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskdi Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Αρκεί να μην φοράς γυαλιά ηλίου rayban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Αρκεί να μην φοράς γυαλιά ηλίου rayban Rayban polarized φοράω χωρίς κανένα θέμα Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Εγώ συνήθισα πλέον να μην βλέπω το ποσοστό και τώρα και σε αλλά κινητά που έχω για δευτερα κατά καιρούς το κλείνω να μην το βλέπω Μου δημιουργεί και πρόβλημα πλέον ψυχολογικό αν το βλέπω συνέχεια να κατεβαίνει και όλη την ώρα το μάτι πάει εκεί Μετά αρχίζω πάλι ψάχνω τι φταίει και πάει λέγοντας Έτσι μόνο με το εικονίδιο της μπαταρίας πιο καλά είμαι ούτε με ενδιαφέρει. Το βάζω να φορτίσει όποτε μου καπνίσει και δεν υπάρχει πρόβλημα Ναι. Το συνηθίζω σιγά σιγά όμως λείπει και το εικονίδιο της κατάστασης σύνδεσης των ακουστικών (που έχω μόνιμα συνδεδεμένα). Θα προτιμούσα να έχω τη δυνατότητα να βλέπω τις πληροφορίες που θέλω. Τέλος πάντων. Not a deal breaker. Ομολογώ πως δεν περίμενα να συνηθίσω την απουσία του home button. Ο βασικός λόγος που πήρα το 8 όταν βγήκε και οχι το Χ. Βοήθησε και η χρήση του honor play με gestures επίι ένα μήνα. Απλά στο Xs λειτουργούν 10 φορές καλύτερα. Αφρός πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Αρκεί να μην φοράς γυαλιά ηλίου rayban Με Ray Ban αν έχει ηλιοφάνεια και είναι πίσω μου ο ήλιος δε μπορεί να με αναγνωρίσει. Σε πιο χαμηλό φωτισμό ανοίγει κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts