thanoslam Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Πρέπει να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους οι τράπεζες για να παίρνουν το face id φαντάζομαι Άλλωστε το touch id το βάλανε μετά Οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες από τότε που κυκλοφόρησε το Χ. Βασικά λειτουργούσε το Face ID αντί για το touch και χωρίς ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Καλησπέρα σας!!Λοιπον το παρέλαβα σήμερα και φυσικά οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές!Επιτελους βρήκα την κάμερα που έψαχνα για τις κόρες μου και βίντεο επικό!!Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω δυο πράγματα !Όταν φορτίζει και είναι κλειστό δεν δείχνει το ποσοστό ;Πρέπει δηλαδή μας είναι ανοιχτό για να δεις ποτε φορτισε;Επίσης η True Tone επιλογή γιατί κιτρινίζει την οθονη;Και όταν έχω το WiFi calling δηλαδή το έχω σε λειτουργία πτήσης και με ανοιχτό wifi μπορώ να κάνω κλήσεις ,εάν λοιπόν κλείσω την λειτουργία πτήσης μου ενεργοποιεί μόνο του το Bluetooth !! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Καλησπέρα σας!!Λοιπον το παρέλαβα σήμερα και φυσικά οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές!Επιτελους βρήκα την κάμερα που έψαχνα για τις κόρες μου και βίντεο επικό!!Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω δυο πράγματα !Όταν φορτίζει και είναι κλειστό δεν δείχνει το ποσοστό ;Πρέπει δηλαδή μας είναι ανοιχτό για να δεις ποτε φορτισε;Επίσης η True Tone επιλογή γιατί κιτρινίζει την οθονη;Και όταν έχω το WiFi calling δηλαδή το έχω σε λειτουργία πτήσης και με ανοιχτό wifi μπορώ να κάνω κλήσεις ,εάν λοιπόν κλείσω την λειτουργία πτήσης μου ενεργοποιεί μόνο του το Bluetooth !! Δεν χρειάζεται να το κλείνεις Μπορείς να το βάζεις απλά σε πτήση Αν θες να το κλείνεις ναι τότε όντως δεν δείχνει ποσοστό Έτσι δουλεύει η οθόνη με true tone. Προσαρμόζει την χρώματα ανάλογα με την φωτεινότητα του γύρω περιβάλλοντος Η λειτουργία πτήσης δεν επηρεάζει το WiFi και Bluetooth Εάν τα είχες ανοιχτά παραμένουν έτσι Εάν τα είχες κλειστά πάλι παραμένουν κλειστά Από το control center απλά αν πατήσεις είτε WiFi ή Bluetooth μονάχα αποσυνδέονται μέχρι την άλλη μέρα στις 7 το πρωί. Δεν κλείνουν Για να κλείσεις κάτι από τα δύο πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της συσκευής όχι από το control center Έτσι δουλεύει. Δεν μπορώ ακριβώς να σου εξηγήσω τον λόγο γιατί εάν είχες κι άλλες συσκευές airport και λοιπά θα καταλάβαινες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Δεν χρειάζεται να το κλείνεις Μπορείς να το βάζεις απλά σε πτήση Αν θες να το κλείνεις ναι τότε όντως δεν δείχνει ποσοστό Έτσι δουλεύει η οθόνη με true tone. Προσαρμόζει την χρώματα ανάλογα με την φωτεινότητα του γύρω περιβάλλοντος Η λειτουργία πτήσης δεν επηρεάζει το WiFi και Bluetooth Εάν τα είχες ανοιχτά παραμένουν έτσι Εάν τα είχες κλειστά πάλι παραμένουν κλειστά Από το control center απλά αν πατήσεις είτε WiFi ή Bluetooth μονάχα αποσυνδέονται μέχρι την άλλη μέρα στις 7 το πρωί. Δεν κλείνουν Για να κλείσεις κάτι από τα δύο πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της συσκευής όχι από το control center Έτσι δουλεύει. Δεν μπορώ ακριβώς να σου εξηγήσω τον λόγο γιατί εάν είχες κι άλλες συσκευές airport και λοιπά θα καταλάβαινες Φοβερή η apple αλλά κάνει κάποια πράγματα όπως αυτό με την φορτίσει που δεν τα καταλαβαινω!!Τωρα με το Bluetooth δεν το καταλαβαίνω,όταν δλδ απενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης ενεργοποιείται αυτόματα;Εσυ έχεις ενεργοποιημένη την true tone? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Φοβερή η apple αλλά κάνει κάποια πράγματα όπως αυτό με την φορτίσει που δεν τα καταλαβαινω!!Τωρα με το Bluetooth δεν το καταλαβαίνω,όταν δλδ απενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης ενεργοποιείται αυτόματα;Εσυ έχεις ενεργοποιημένη την true tone? Όταν ανοίγεις η κλείνεις την πτήση τα υπόλοιπα μένουν όπως ήταν δεν επηρεάζονται Για ποιόν λόγο πρέπει να κλείνεις την συσκευή και να δείχνει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Όταν ανοίγεις η κλείνεις την πτήση τα υπόλοιπα μένουν όπως ήταν δεν επηρεάζονται Για ποιόν λόγο πρέπει να κλείνεις την συσκευή και να δείχνει; Είχα διαβάσει παλιά ότι η φόρτιση στα smartphones είναι καλύτερη όταν είναι κλειστά ε κ γι αυτό πάντα τα φορτιζα κλειστά!!Επισης δεν μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση στην φωτογραφία παρά μόνο στο βίντεο;Γιατί από τις ρυθμίσεις μόνο για βίντεο μου δίνει επιλογή ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Είχα διαβάσει παλιά ότι η φόρτιση στα smartphones είναι καλύτερη όταν είναι κλειστά ε κ γι αυτό πάντα τα φορτιζα κλειστά!!Επισης δεν μπορώ να ρυθμίσω την ανάλυση στην φωτογραφία παρά μόνο στο βίντεο;Γιατί από τις ρυθμίσεις μόνο για βίντεο μου δίνει επιλογή ! Όχι καμιά σχέση δεν έχει η φόρτιση με αυτό που λες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Φόρτιζε το ανοιχτό σε λειτουργία πτήσης. Επίσης ναι, η ανάλυση φωτογραφίας δεν αλλάζει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σορυ για τις ερωτήσεις ρε παιδιά αλλά με Android τόσα χρόνια κάποια πράγματα μου φαίνονται παράξενα ..Αλλά νομίζω ότι στο 6 plus είχε ποσοστό τέλος πάντων ..Αυτό με την True Tone οθόνη δεν νομίζω ότι μ αρέσει μάλλον θα το βγάλω ...Εσείς τι λέτε ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σορυ για τις ερωτήσεις ρε παιδιά αλλά με Android τόσα χρόνια κάποια πράγματα μου φαίνονται παράξενα ..Αλλά νομίζω ότι στο 6 plus είχε ποσοστό τέλος πάντων ..Αυτό με την True Tone οθόνη δεν νομίζω ότι μ αρέσει μάλλον θα το βγάλω ...Εσείς τι λέτε ; To true tone ειναι θέμα γούστου. Δεν σε επηρεάζει σε κάτι. Εγώ το έχω μόνιμα ενεργό στο iPad επειδή μου φαίνεται όντως πιο ξεκούραστο και φυσικό. Αν ο φωτισμός του χώρου είναι προς το θερμό λευκό (κίτρινο) τότε και η οθόνη της συσκευής "κιτρινίζει" ελαφρώς. Αν πας σε χώρο με ψυχρό λευκό φωτισμό, θα προσαρμοσθεί αντίστοιχα και η οθόνη σου. Αυτό γίνεται για φυσικότητα της απεικόνισης, σαν η εικόνα που βλέπεις στη συσκευή να είναι μέσα στον πραγματικό σου χώρο και φωτίζεται από τα φώτα του. Αν δεν σου αρέσει αυτό και σου φαίνεται αισθητικά "παράξενο", το απενεργοποιείς και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 To true tone ειναι θέμα γούστου. Δεν σε επηρεάζει σε κάτι. Εγώ το έχω μόνιμα ενεργό στο iPad επειδή μου φαίνεται όντως πιο ξεκούραστο και φυσικό. Αν ο φωτισμός του χώρου είναι προς το θερμό λευκό (κίτρινο) τότε και η οθόνη της συσκευής "κιτρινίζει" ελαφρώς. Αν πας σε χώρο με ψυχρό λευκό φωτισμό, θα προσαρμοσθεί αντίστοιχα και η οθόνη σου. Αυτό γίνεται για φυσικότητα της απεικόνισης, σαν η εικόνα που βλέπεις στη συσκευή να είναι μέσα στον πραγματικό σου χώρο και φωτίζεται από τα φώτα του. Αν δεν σου αρέσει αυτό και σου φαίνεται αισθητικά "παράξενο", το απενεργοποιείς και τέλος. Ναι για την ώρα το απενεργοποίησα και θα δω στην πορεία ..Πάντως η κάμερα του και ειδικά το βίντεο είναι εκπληκτικό...Πολύ ανώτερο του mate 10 pro που είχα..Επίσης έχω πάθει πλάκα από τα ηχεία που και το mate είχε την ίδια διάταξη στερεοφωνικών ηχείων ,αλλά εδώ είναι δυο σκαλιά πάνω σε δύναμη και ειδικά ποιότητα..Θεωρώ ότι στα 3 κομμάτια που με ενδιαφέρουν ,κάμερα-ηχεία-οθόνη, ότι έκανα την καλύτερη επιλογή μαζί φυσικά με το ότι είναι μια συσκευή που αντέχει στον χρόνο και δεν θα μπω πάλι σε διαδικασία να την αλλάξω σε ένα χρόνο..Τώρα για την μπαταρία δεν περιμένω την αντοχή του mate αλλά πιστεύω θα είναι καλή σχετικά...Είδωμεν.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Για αντοχή αντίστοιχη του mate έπρεπε να πας σε XR :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Για αντοχή αντίστοιχη του mate έπρεπε να πας σε XR :) Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι το ξέρω αλλά δεν μ άρεσε το μέγεθος και ότι δεν έχει amoled Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ποσό sot βγάζετε τη μέρα; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ποσό sot βγάζετε τη μέρα; 5 ωρες περιπου! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 5 ωρες περιπου! Εγώ τώρα στο 44% είμαι στις 2:30 ώρες .. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Θα ήθελα να μη μετράει το SOT την ώρα που το έχουμε στη πρίζα και φορτίζει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Θα ήθελα να μη μετράει το SOT την ώρα που το έχουμε στη πρίζα και φορτίζει Sent from my iPhone using Tapatalk Γενικά νομίζω είναι λίγο περίεργο στο sot σε σχέση με τα Android Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Γενικά νομίζω είναι λίγο περίεργο στο sot σε σχέση με τα Android Είναι λίγο αόριστο ναι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Είναι λίγο αόριστο ναι Sent from my iPhone using Tapatalk Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή που να δείχνει τα στατιστικά της μπαταρίας σαν το android? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Όχι καθόλου, Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Ρε παιδιά πως βγάζουμε screenshot με το τηλέφωνο;; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Ρε παιδιά πως βγάζουμε screenshot με το τηλέφωνο;; https://support.apple.com/el-gr/HT200289 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 https://support.apple.com/el-gr/HT200289 Ωραίος ευχαριστώ !! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Μετά από κάποιο major update κάνετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων;Ρωτάω γιατί στο Android ήταν σταθερή τακτική Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts