kgalaz Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Κάθε βράδυ φόρτιση, επι ένα χρόνο με τον μαμά φορτιστή υγεία 99% Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Κάθε βράδυ φόρτιση, επι ένα χρόνο με τον μαμά φορτιστή υγεία 99% Sent from my iPhone using Tapatalk Άρα σαφέστατα έπεσα σε μούφα παρτίδα μπαταρίας.Πιθανότατα θα την αλλάξω στο επόμενο διμηνο και ελπίζω να μη πέσει σε ίδιας ποιότητας. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Εχει δοκιμασει κανεις το NeuralCam, σκεφτομαι να το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Εχει δοκιμασει κανεις το NeuralCam, σκεφτομαι να το αγορασω Εγω αλλα στο τέρμα σκοταδι μήν περιμένεις θαυματα.Αργει να κάνει focus εγω δέν τρελάθηκα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 για content blocker στο σαφαρι τι χρησιμοποιειται εβαλα της adguard, εχετε αλλο να μου προτεινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 για content blocker στο σαφαρι τι χρησιμοποιειται εβαλα της adguard, εχετε αλλο να μου προτεινεται; Εγω χρησιμοποιώ adblock plus! Δεν εχω παραπονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Εγω χρησιμοποιώ adblock plus! Δεν εχω παραπονο! Κι εγώ εδώ και πάρα πολύ καιρό adblock Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 για content blocker στο σαφαρι τι χρησιμοποιειται εβαλα της adguard, εχετε αλλο να μου προτεινεται; Adguard και τώρα τελευταία έχω βάλει και το pro και δεν βλέπω διαφημίζεις πουθενά (ούτε σε εφαρμογές δλδ). Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Κάνουν drain στη μπαταρία ξέρετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Κάνουν drain στη μπαταρία ξέρετε ; Ασήμαντο έως μηδενικο Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Να ρωτησω στις ρυθμισεις τι καμερας , τραβατε με τυπο αποθηκευσης Υψηλη Αποδοση ( HEIF ) ή Πιο Συμβατη (JPEG ). Ποια ειναι καλυτερη να βαλω; εβλεπα κατι βιντεακια με συγκρισεις αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Να ρωτησω στις ρυθμισεις τι καμερας , τραβατε με τυπο αποθηκευσης Υψηλη Αποδοση ( HEIF ) ή Πιο Συμβατη (JPEG ). Ποια ειναι καλυτερη να βαλω; εβλεπα κατι βιντεακια με συγκρισεις αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα HEIF εννοείται https://www.aiseesoft.com/resource/heif-vs-jpeg.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 HEIF εννοείται https://www.aiseesoft.com/resource/heif-vs-jpeg.html Ευχαριστώ... Κάτι ακόμη υπάρχει τρόπος να μην ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις γιατί ανάβει όλη την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Ευχαριστώ... Κάτι ακόμη υπάρχει τρόπος να μην ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις γιατί ανάβει όλη την ώρα Πας στις ρυθμίσεις και σε κάθε εφαρμογή επιλέγεις ποιες θέλεις να στέλνουν notifications στη lock screen. Όλες τις άλλες τις απενεργοποιεις για lock screen. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 4:21 sot με 34% υπόλοιπο WiFi 4g συνέχεια ανοιχτά.... Τέτοιο χρόνο έβγαζα με το s10+ Που έχει 4500mah και αυτό με 2600 βγάζει τα ίδια.. Πρώτη φορά apple και μου φαίνεται δεν θα ξανά αλλάξω... Ακούω γνώμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Αν κρίνουμε από το Max που έχει καλύτερη μπαταρία καλά είσαι.. Αλλά γενικά σε σκληρή χρήση δεν θα σου βγάζει μέρα ούτε εμένα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 4000μπαταρια εχει το s10+. Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι η 1.30 ωρα instagram,η 1ωρα στο msn και η μιση ωρα στο safari θεωρειται και πολυ ''σκληρη''χρηση για να μιλαμε για φοβερη μπαταρια. Πολυ καλη αυτονομια εχουν κυριως τα νεα μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Με την 13.2 το smart hdr δεν ανάβει ποτέ το έχετε παρατηρήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Με την 13.2 το smart hdr δεν ανάβει ποτέ το έχετε παρατηρήσει ; Εμένα αναμμένο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Με την 13.2 το smart hdr δεν ανάβει ποτέ το έχετε παρατηρήσει ; Όταν τραβάς φωτογραφίες που χρειάζεται hdr στη συλλογή στη βγάζει με hdr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Όταν τραβάς φωτογραφίες που χρειάζεται hdr στη συλλογή στη βγάζει με hdr ? Ωχ! Τώρα που το λες δεν το είχα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 (edited) Ισχύει και σε xs Max... Παρόλο που το έχω ενεργοποιημένο (smart hdr) από τις ρυθμίσεις δεν το βγάζει ούτε στη συλλογή Edit Αν το έχει κανείς ενεργοποιημένο από τος ρυθμίσεις κάμερας το θεωρεί ντεφάκτο. Αν το έχεις εκτός το ενεργοποιείς από την εφαρμογή αλλά και πάλι δεν γράφει hdr στη συλλογή... Άλλο ένα bug Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 2, 2019 by kgalaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ισχύει και σε xs Max... Παρόλο που το έχω ενεργοποιημένο (smart hdr) από τις ρυθμίσεις δεν το βγάζει ούτε στη συλλογή Sent from my iPhone using Tapatalk Το βρήκα! Για να στο βγάλει σαν ένδειξη πάνω από την φωτογραφία πρέπει να έχεις αναμμένη την «διατήρηση κανονικής φωτογραφίας» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν λειτουργεί το hdr δεν το εφαρμόζει , πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στην apple ομαδική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν λειτουργεί το hdr δεν το εφαρμόζει , πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στην apple ομαδική Άσε τις αναφορές και κάνε αυτό που σου είπα και θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts