gregorisvas Δημ. July 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 WOW...Τι να πω..Πηγαινε στο status του router και δες τις ταχυτητες :) Ποιο router εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Όντως. Σε τι ταχύτητες κλειδώνει το modem/router σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 paidia ego exo Your Connection Direction Actual Speed True Speed (estimated) Downstream 295 Kbps (36.9 KB/sec) 318 Kbps (inc. overheads) Upstream 107 Kbps (13.4 KB/sec) 115 Kbps (inc. overheads) me sindesi (conx adsl Up Down 128 Kbps Fast 384 Kbps Fast ) kala einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonel Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Paidia tha trelatho!!To router mou (usr 9105) kleidonei se downstream 3168Kbps kai upstream 640Kbps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Einai dinaton???Exo grammi 384/128!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 :worry: :worry: :worry: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Paidia tha trelatho!!To router mou (usr 9105) kleidonei se downstream 3168Kbps kai upstream 640Kbps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Einai dinaton???Exo grammi 384/128!!!! Να υποθέσω πως μόλις τωρα σου έβαλαν την γραμμή ετσι? Δεν θα κρατήσει πολύ, είναι προσωρινό μέχρι να γίνουν κάποια test στη γραμμή οτι δουλεύει ΟΚ. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Παιδιά εμένα το μόντεμ κλειδώνει στα 448/160 . Τόσο κλείδωνε απο την αρχή (πέρυσι το καλοκαίρι)αφού είμαι σε DSLAM Siemens. Δεν ξέρω τι θα κάνουν με την αναβάθμιση αλλά μάλλον μετά θα πάω στα 1024. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonel Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Oxi, exo ti sindesi edo kai 3 mines!!!!!!!!!!Ti na po?Mallon eimai tixeros!Pantons ,paroti mporo kai kano upload me 60-70Kbs, download kano mono mexri kai 45Kbs.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Το download σου λογικα ειναι περιορισμενο απ το isp...Εχει "κοφτη".Εαν δεν ειχε και εχεις τετοιες ταχυτητες θα εβλεπες πολυυυυυ παραπανω.. Μπας και παει να "βγαλει" ο ΟΤΕ καινουργια ταχυτητα στα 3mbit down και 640 up και το τεσταρει? :p adonel παρε τηλεφωνο καποιον isp (πχ Forthnet) και ζητα demo account 1024..Εαν παιζει και κατεβαζεις με 110kb/sec που κατεβαζει κανονικα μια 1mbit τοτε οντως εισαι τυχερος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Κανένα νέο έχει κανεις σας; Το web interface του router μου ακόμα αναγράφει ταχύτητα 384. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Κανένα νέο έχει κανεις σας; Το web interface του router μου ακόμα αναγράφει ταχύτητα 384. Same here :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Και εμένα το ίδιο...:( Μόνο που τώρα τελευταία παίζουν με τη γραμμή και συνεχώς αλλάζει modulation συγχρονισμού από ANSI T1.413 σε G.DMT και το αντίστροφο.... Περίεργα πράγματα....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts