Titarasaudi Δημοσιεύτηκε September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Όπως γράφει και ο τίτλος, ψάχνω ένα κινητό Smartphone για τη μητέρα μου με κόστος το πολύ 80 με 90€! Μιλάμε για γυναίκα ηλικίας 62 ετών χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε Smartphone, άρα δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις! Απλά ψάχνω ένα κινητό θα ρολάρει σχετικά καλά, όσο είναι δυνατόν, για να μην παιδεύεται και όσο γίνεται αξιοπρεπή καμερίτσα. Η αγορά θα προτιμούσα να γίνει από Ελλάδα για πιο γρήγορη παραλαβή. Το μέγεθος επίσης δε θα ήθελα να είναι μεγαλύτερο από 5 ίντσες γιατί σίγουρα θα τη ζορίσει. Ίσως και 4.5 να τη βόλευαν καλύτερα Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Δες το redmi 5a. Ξεκινάει από τα 95€ στο best price. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Redmi 5a και το meizu m6 Redmi έχει καλητερη μπαταρία (κατά πολύ) το m6 ποιο απροβλιματιστο και κατά αρκετά καλύτερη Camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις! Όντως ωραία κινητάκια το Xiaomi και το meizu αλλά δεν ξέρω αν θέλει η μάνα μου να δώσει τα 100+€ του Xiaomi (είναι άραγε αξιόπιστα τα μαγαζιά στο best price που το έχουν λιγότερο;) ή τις 5.2 ίντσες του meizu! Κάτι σε πιο οικονομικό που είδα εγώ: https://www.skroutz.gr/s/12529861/Cubot-R9-16GB.html Λέει τίποτα; Ή τσάμπα τα λεφτά θα δώσει; Edited September 23, 2018 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις! Όντως ωραία κινητάκια το Xiaomi και το meizu αλλά δεν ξέρω αν θέλει η μάνα μου να δώσει τα 100+€ του Xiaomi (είναι άραγε αξιόπιστα τα μαγαζιά στο best price που το έχουν λιγότερο;) ή τις 5.2 ίντσες του meizu! Κάτι σε πιο οικονομικό που είδα εγώ: https://www.skroutz.gr/s/12529861/Cubot-R9-16GB.html Λέει τίποτα; Ή τσάμπα τα λεφτά θα δώσει; Όταν μπορείς να πάρεις στα 95 - 100 ευρώ, από Ελλάδα, το redmi 5a, μη κοιτάς καθόλου το cubot και οτιδήποτε άλλο. 2 redmi έχω πάρει για μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και είναι πολύ ικανοποιημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις! Όντως ωραία κινητάκια το Xiaomi και το meizu αλλά δεν ξέρω αν θέλει η μάνα μου να δώσει τα 100+€ του Xiaomi (είναι άραγε αξιόπιστα τα μαγαζιά στο best price που το έχουν λιγότερο;) ή τις 5.2 ίντσες του meizu! Κάτι σε πιο οικονομικό που είδα εγώ: https://www.skroutz.gr/s/12529861/Cubot-R9-16GB.html Λέει τίποτα; Ή τσάμπα τα λεφτά θα δώσει;Αν έχει τόσα λεφτά που θα τα πετάει ας το πάρει αν θέλει κινιτο ας μην το πάρει Πως έλεγε ένας πλούσιος,,, δεν είμαι τόσο πλούσιος για να αγοράζω φτηνά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Όταν μπορείς να πάρεις στα 95 - 100 ευρώ, από Ελλάδα, το redmi 5a, μη κοιτάς καθόλου το cubot και οτιδήποτε άλλο. 2 redmi έχω πάρει για μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και είναι πολύ ικανοποιημένοι. Σ' ευχαριστώ! Το πιθανότερο τελικά να πάω σε redmi 5a. Εκτός και αν μου πει ότι τη ζορίζει το μέγεθος και ζητήσει μικρότερο! Αν έχει τόσα λεφτά που θα τα πετάει ας το πάρει αν θέλει κινιτο ας μην το πάρει Πως έλεγε ένας πλούσιος,,, δεν είμαι τόσο πλούσιος για να αγοράζω φτηνά πράγματα Αινιγματική απάντηση! :D Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι με το cubot θα έχουμε το ρητό "Η φθήνια τρώει τον παρά"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Σ' ευχαριστώ! Το πιθανότερο τελικά να πάω σε redmi 5a. Εκτός και αν μου πει ότι τη ζορίζει το μέγεθος και ζητήσει μικρότερο! Αινιγματική απάντηση! :D Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι με το cubot θα έχουμε το ρητό "Η φθήνια τρώει τον παρά"!Ο ναι ακριβώς έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Με λίγο παζάρι μπορείς να βρεις ένα μεταχειρισμένο Redmi 4. Μέγεθος που θέλεις, πολύ καλή μπαταρία, σκυλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Τελικά, αφού την ενημέρωσα, αν έχει πρόβλημα με το ποσό, της παρήγγειλα το Xiaomi redmi 5a. Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή σ' αυτά τα λεφτά από Ελλάδα! Μακάρι να βγει καλό, να μην παιδεύεται. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Τελικά, αφού την ενημέρωσα, αν έχει πρόβλημα με το ποσό, της παρήγγειλα το Xiaomi redmi 5a. Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή σ' αυτά τα λεφτά από Ελλάδα! Μακάρι να βγει καλό, να μην παιδεύεται. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Ειναι πραγματικα το φτηνοτερο αξιοπρεπες κινητο που μπορουσες να παρεις. Καλοριζικο. Edited September 25, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... Τι λέτε; xiaomi redmi 6A ή 5Α; Υπάρχει κάτι καλύτερο γύρω στα 100; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... Τι λέτε; xiaomi redmi 6A ή 5Α; Υπάρχει κάτι καλύτερο γύρω στα 100; Καλύτερα το 5 κυρίως λόγο snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Συμφωνώ με Αλέξανδρο. Πάντα προτιμώ soc της qualcomm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts