Jump to content

Smartphone μέχρι 80-90€

Titarasaudi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Όπως γράφει και ο τίτλος, ψάχνω ένα κινητό Smartphone για τη μητέρα μου με κόστος το πολύ 80 με 90€!

Μιλάμε για γυναίκα ηλικίας 62 ετών χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε Smartphone, άρα δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις!

Απλά ψάχνω ένα κινητό θα ρολάρει σχετικά καλά, όσο είναι δυνατόν, για να μην παιδεύεται και όσο γίνεται αξιοπρεπή καμερίτσα.

Η αγορά θα προτιμούσα να γίνει από Ελλάδα για πιο γρήγορη παραλαβή.

Το μέγεθος επίσης δε θα ήθελα να είναι μεγαλύτερο από 5 ίντσες γιατί σίγουρα θα τη ζορίσει. Ίσως και 4.5 να τη βόλευαν καλύτερα

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Redmi 5a και το meizu m6

Redmi έχει καλητερη μπαταρία (κατά πολύ) το m6 ποιο απροβλιματιστο και κατά αρκετά καλύτερη Camera

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις!

Όντως ωραία κινητάκια το Xiaomi και το meizu αλλά δεν ξέρω αν θέλει η μάνα μου να δώσει τα 100+€ του Xiaomi (είναι άραγε αξιόπιστα τα μαγαζιά στο best price που το έχουν λιγότερο;) ή τις 5.2 ίντσες του meizu!

Κάτι σε πιο οικονομικό που είδα εγώ:

https://www.skroutz.gr/s/12529861/Cubot-R9-16GB.html

Λέει τίποτα; Ή τσάμπα τα λεφτά θα δώσει;

Edited by Titarasaudi

Όντως ωραία κινητάκια το Xiaomi και το meizu αλλά δεν ξέρω αν θέλει η μάνα μου να δώσει τα 100+€ του Xiaomi (είναι άραγε αξιόπιστα τα μαγαζιά στο best price που το έχουν λιγότερο;) ή τις 5.2 ίντσες του meizu!

Όταν μπορείς να πάρεις στα 95 - 100 ευρώ, από Ελλάδα, το redmi 5a, μη κοιτάς καθόλου το cubot και οτιδήποτε άλλο. 2 redmi έχω πάρει για μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και είναι πολύ ικανοποιημένοι.

Αν έχει τόσα λεφτά που θα τα πετάει ας το πάρει αν θέλει κινιτο ας μην το πάρει

Πως έλεγε ένας πλούσιος,,, δεν είμαι τόσο πλούσιος για να αγοράζω φτηνά πράγματα

Όταν μπορείς να πάρεις στα 95 - 100 ευρώ, από Ελλάδα, το redmi 5a, μη κοιτάς καθόλου το cubot και οτιδήποτε άλλο. 2 redmi έχω πάρει για μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και είναι πολύ ικανοποιημένοι.

Σ' ευχαριστώ!

Το πιθανότερο τελικά να πάω σε redmi 5a. Εκτός και αν μου πει ότι τη ζορίζει το μέγεθος και ζητήσει μικρότερο!

Αν έχει τόσα λεφτά που θα τα πετάει ας το πάρει αν θέλει κινιτο ας μην το πάρει

Πως έλεγε ένας πλούσιος,,, δεν είμαι τόσο πλούσιος για να αγοράζω φτηνά πράγματα

Αινιγματική απάντηση! :D

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι με το cubot θα έχουμε το ρητό "Η φθήνια τρώει τον παρά"!

Σ' ευχαριστώ!

Το πιθανότερο τελικά να πάω σε redmi 5a. Εκτός και αν μου πει ότι τη ζορίζει το μέγεθος και ζητήσει μικρότερο!

Αινιγματική απάντηση! :D

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι με το cubot θα έχουμε το ρητό "Η φθήνια τρώει τον παρά"!

Ο ναι ακριβώς έτσι

Με λίγο παζάρι μπορείς να βρεις ένα μεταχειρισμένο Redmi 4. Μέγεθος που θέλεις, πολύ καλή μπαταρία, σκυλί.

Τελικά, αφού την ενημέρωσα, αν έχει πρόβλημα με το ποσό, της παρήγγειλα το Xiaomi redmi 5a.

Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή σ' αυτά τα λεφτά από Ελλάδα!

Μακάρι να βγει καλό, να μην παιδεύεται.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Τελικά, αφού την ενημέρωσα, αν έχει πρόβλημα με το ποσό, της παρήγγειλα το Xiaomi redmi 5a.

Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή σ' αυτά τα λεφτά από Ελλάδα!

Μακάρι να βγει καλό, να μην παιδεύεται.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

Ειναι πραγματικα το φτηνοτερο αξιοπρεπες κινητο που μπορουσες να παρεις. Καλοριζικο.

Edited by Antretng

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... Τι λέτε; xiaomi redmi 6A ή 5Α; Υπάρχει κάτι καλύτερο γύρω στα 100;

Καλύτερα το 5 κυρίως λόγο snapdragon