efbill Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Απο σερβις υπαρχει εδω αθηνα? Αν χρειαστω φορτιστη τζαμακι κλπ? Επισης, καλυτερα θα ηταν να περιμενω το 7Τ η ειναι μκρες οι διαφορες τους? Ευχαριστω και παλι!Καλημέρα. Επίσημο service Πολωνία. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά διαβάζω καλά λόγια. Σε 4-5 έχεις το τηλέφωνο πίσω. Αξεσουάρ από Internet. Για το 7Τ τι να σου πούμε; Εδώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το 7. Σίγουρα 3 κάμερες, pop up μπροστινή και SD 855. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλημέρα. Επίσημο service Πολωνία. Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά διαβάζω καλά λόγια. Σε 4-5 έχεις το τηλέφωνο πίσω. Αξεσουάρ από Internet. Για το 7Τ τι να σου πούμε; Εδώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το 7. Σίγουρα 3 κάμερες, pop up μπροστινή και SD 855. Ρωτησα για το 7Τ αν γνωριζετε απο τα προηγουμενα, αν υπαρχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ τουςη αν δεν αξιζει να περιμενεις το 7 για το 7Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Στο Gearbest έχει το 6Τ 477€ https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009668020848.html?lkid=20361963 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ρωτησα για το 7Τ αν γνωριζετε απο τα προηγουμενα, αν υπαρχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ τουςη αν δεν αξιζει να περιμενεις το 7 για το 7Τ. Ακόμη δεν είδαμε το 7. Ποιο 7Τ. ?? Χαλαρώστε λιγάκι..Έχετε υπομονή Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ρωτησα για το 7Τ αν γνωριζετε απο τα προηγουμενα, αν υπαρχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ τουςη αν δεν αξιζει να περιμενεις το 7 για το 7Τ. Και γιατι να μην περιμένεις για το 8τ που θα έχει σίγουρα σημαντικές διαφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανείς άλλος επανεκκινήσεις; Για την ακρίβεια δεν κάνει ακριβώς επανεκκίνηση, αλλά βγαίνει το σήμα της oneplus φορτώνει κ μου ζητάει τον κωδικό κλειδώματος όχι όμως το pin της κάρτας οπότε δεν κλείνει εντελώς. Και διαρκεί η όλη "κατάσταση" γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει 1-2 φορές μέσα στη μέρα τις τελευταίες 10 μέρες χωρίς να έχω πάρει κάποιο update. Είμαι stock με την 9.0.12. Δοκίμασα clear cache χωρίς αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Υπαρχει καποιος γαμη@@νος τροπος να απενεργωποιησω το screenshot οταν παταω το κουμπι της εντασης με το κουμπι που αναβει και σβηνει το τηλεφωνο... Εχω καμει κατα λαθος παμω απο 400 screenshot καταλαθος και αυτο εδει με κουρασε ... Πολυ σοβαρο αν ξερει καπιος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανείς άλλος επανεκκινήσεις; Για την ακρίβεια δεν κάνει ακριβώς επανεκκίνηση, αλλά βγαίνει το σήμα της oneplus φορτώνει κ μου ζητάει τον κωδικό κλειδώματος όχι όμως το pin της κάρτας οπότε δεν κλείνει εντελώς. Και διαρκεί η όλη "κατάσταση" γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει 1-2 φορές μέσα στη μέρα τις τελευταίες 10 μέρες χωρίς να έχω πάρει κάποιο update. Είμαι stock με την 9.0.12. Δοκίμασα clear cache χωρίς αποτέλεσμα. οχι εγω τουλαχιστον δεν εχω τετοιο θεμα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmst Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Υπαρχει καποιος γαμη@@νος τροπος να απενεργωποιησω το screenshot οταν παταω το κουμπι της εντασης με το κουμπι που αναβει και σβηνει το τηλεφωνο... Εχω καμει κατα λαθος παμω απο 400 screenshot καταλαθος και αυτο εδει με κουρασε ... Πολυ σοβαρο αν ξερει καπιος ... Δεν νομίζω πως με το σταυρό στο χέρι μπορείς να κάνεις κάτι... με root ίσως δεις φως. Τώρα αν αξίζει τον κόπο, εσύ αποφασίζεις... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανείς άλλος επανεκκινήσεις; Για την ακρίβεια δεν κάνει ακριβώς επανεκκίνηση, αλλά βγαίνει το σήμα της oneplus φορτώνει κ μου ζητάει τον κωδικό κλειδώματος όχι όμως το pin της κάρτας οπότε δεν κλείνει εντελώς. Και διαρκεί η όλη "κατάσταση" γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει 1-2 φορές μέσα στη μέρα τις τελευταίες 10 μέρες χωρίς να έχω πάρει κάποιο update. Είμαι stock με την 9.0.12. Δοκίμασα clear cache χωρίς αποτέλεσμα. Επανεκκίνηση όχι, αυτό που είδα πρόσφατα και κουφάθηκα είναι όταν κατά τη διάρκεια κλήσης το τηλέφωνο μπήκε μόνο του σε λειτουργία πτήσης...ενώ μιλούσα ξαφνικά κόπηκε η γραμμή και κοιτώντας τη συσκευή είδα το αεροπλάνακι στη status bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανείς άλλος επανεκκινήσεις; Για την ακρίβεια δεν κάνει ακριβώς επανεκκίνηση, αλλά βγαίνει το σήμα της oneplus φορτώνει κ μου ζητάει τον κωδικό κλειδώματος όχι όμως το pin της κάρτας οπότε δεν κλείνει εντελώς. Και διαρκεί η όλη "κατάσταση" γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει 1-2 φορές μέσα στη μέρα τις τελευταίες 10 μέρες χωρίς να έχω πάρει κάποιο update. Είμαι stock με την 9.0.12. Δοκίμασα clear cache χωρίς αποτέλεσμα. Για δες μήπως είναι η sim κάρτα ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει καποιος γαμη@@νος τροπος να απενεργωποιησω το screenshot οταν παταω το κουμπι της εντασης με το κουμπι που αναβει και σβηνει το τηλεφωνο... Εχω καμει κατα λαθος παμω απο 400 screenshot καταλαθος και αυτο εδει με κουρασε ... Πολυ σοβαρο αν ξερει καπιος ... Υπαρχει ένας και μόνος τρόπος να καλύψεις το λάθος αυτό του κινητού, να μάθεις να βάζεις τον δεξί αντίχειρα πιο πάνω ή πιο κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγω κρατω το τηλεφωνο με το δεχι χερι... Προσπαθιστε να κλεισετε το τηλεφωνο με το δεξι... Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα; Νε πιο ιδους root μποροω να το απενεργοποιησω ... Ευχαρστω εκτον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Όταν λες να το κλείσεις εννοείς να σβήσεις την οθόνη ή απενεργοποίηση; Στην πρώτη περίπτωση γίνεται πολύ εύκολα με double tap και στη δεύτερη μου είναι αρκετά εύκολο να το κλείσω. Όσο για το screenshot, είναι όντως αρκετά ενοχλητικό πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Οταν κλεινω την οθονη... Οχι απενεργοποιηση... Δεν εχει αλλος προβλημα με αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μπα δε νομίζω. Ενεργοποίησε το double tap και λύνεις εύκολα το πρόβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Παιδιά υπάρχει κάποιος browser που να είναι το ίδιο smooth στο scrolling όπως το σαφάρι στο ios ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δοκίμασε kiwi browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Και γιατι να μην περιμένεις για το 8τ που θα έχει σίγουρα σημαντικές διαφορές; Φιλε μου ειναι τα επομενα κινητα που θα βγαλει και θελω να δω ποιο θα παρω. Τι απαντησεις ειναι αυτες μες την ειρωνια. Ελεος πια! Αν εχεις να πεις κατι που θα με βοηθησεις, ευχαριστως να σε ακουσω αλλα κοψε την ειρωνια. Μπαινεις στη διαδικασια να απαντησεις και να γραφεις εξυπναδες? Πω ρ φιλε μου ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Φιλε μου ειναι τα επομενα κινητα που θα βγαλει και θελω να δω ποιο θα παρω. Τι απαντησεις ειναι αυτες μες την ειρωνια. Ελεος πια! Αν εχεις να πεις κατι που θα με βοηθησεις, ευχαριστως να σε ακουσω αλλα κοψε την ειρωνια. Μπαινεις στη διαδικασια να απαντησεις και να γραφεις εξυπναδες? Πω ρ φιλε μου ...... Περιμενεις απο αλλους να σου πουν τι κινητο θα παρεις; Και αν θα ειναι το επομενο αρκετα καλυτερο για να το παρεις; Ο καθενας εκλαμβανει τελειως διαφορετικα το "σημαντικες διαφορες" και προσωπικα ΔΕΝ βλεπω αρκετες διαφορες απο το ενα μοντελο στο επομενο, σχεδον ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Περιμενεις απο αλλους να σου πουν τι κινητο θα παρεις; Και αν θα ειναι το επομενο αρκετα καλυτερο για να το παρεις; Ο καθενας εκλαμβανει τελειως διαφορετικα το "σημαντικες διαφορες" και προσωπικα ΔΕΝ βλεπω αρκετες διαφορες απο το ενα μοντελο στο επομενο, σχεδον ποτε. ....προσωπικα ΔΕΝ βλεπω αρκετες διαφορες απο το ενα μοντελο στο επομενο Αυτο αρκει φιλε μου να καταλαβω. Ναι περιμενω απο αλλους που ειναι γνωστες να μου δωσουν την αποψη τους για ενα θεμα που ΔΕΝ γνωριζω, γι αυτο αλλωστε ρωταω, να μαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Αν ένα επόμενο δεν έρχεται άμεσα θεωρώ ότι δεν αξίζει κάποιος να μπαίνει στη διαδικασία να περιμένω το 7τ το 8 κτλ... Οκ τη δεδομένη στιγμή βγαίνει το 7 συνεπώς τώρα αξίζει η να περιμένεις για να πάρεις το 6τ σε χαμηλότερη τιμή ή το 7 που είναι καινούργιο. Αλλά πχ εγώ που αγόρασα το 6τ πριν τα Χριστούγεννα δεν είναι δυνατόν να σκεφτώ αχ μηοως το 7 είναι καλύτερο που θα βγει σε 6 μήνες.. Πάντως το 6τ σαν συσκευή σπέρνει... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δοκίμασε kiwi browser. Τον δουλεύω τώρα έχεις δίκιο είναι το ίδιο smooth με safari.... Πώς και δεν είναι πιο γνωστός ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δε ξέρω πάντως εγώ τον δουλεύω πάνω από 6 μήνες είμαι υπέρ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλός χρυσός ο kiwi αλλά σε κάθε site έχει προεπιλεγμένη την αποκρυψη διαφημίσεων με αποτέλεσμα να μην φορτώνει τις εικόνες. Με ενοχλεί αφανταστα που πρεπει συνεχεια να το ξετικαρω. Έχω το blockada και μου είναι άχρηστο αυτό το feature. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλός χρυσός ο kiwi αλλά σε κάθε site έχει προεπιλεγμένη την αποκρυψη διαφημίσεων με αποτέλεσμα να μην φορτώνει τις εικόνες. Με ενοχλεί αφανταστα που πρεπει συνεχεια να το ξετικαρω. Έχω το blockada και μου είναι άχρηστο αυτό το feature. Δοκιμασες τον Opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Θελω μονο chromium, εχω συνηθίσει. Οπότε χρησιμοποιώ μια παλια εκδοση του chrome που παει νερακι. Την 66.xxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts