alextrela Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 (edited) Επίσης με οπτικό σενσορα αποτυπωματος στην οθόνη, που σημαίνει πως είναι λιγότερο ακριβής και λιγότερο γρήγορος από έναν υπερηχητικό, λόγω κόστους. https://techblog.gr/mobile/oneplus-6t-ton-ligotero-akrivi-screen-aisthitira-apotypomaton/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναμενόμενο μιας και Vivo/Oppo τέτοιων φοράνε. Στο Vivo Nex φοράει 3η γενια που και αξιόπιστος ειναι και αντε μισο κλικ πιο αργός απο κλασικοί,κλαιν μαινν δηλαδή. Με 2-3 update που εδωσε στο πρωτο 1-1.5 μηνα τον τελειοποίησε περαιτέρω. Ευχαριστημενος εως σήμερα απο την απόδοση του. Πιστεύω παρομοίως θα φοράει και 6T και παιζει και ελαφρώς καλύτερη υλοποίηση να έχει. Θα τα συγκρίνω και τα τσεκάρω πλαι πλαι. Πάντως Vivo ηδη εχει στα σκαριά 4η γενια των optical που θα βαλει σε επόμενες συσκευές της. https://www.gizmochina.com/2018/09/26/vivo-announces-4th-gen-in-display-fingerprint-technology-and-dsp-acceleration-technology/ Ultrasonic της Qualcomm δεν κυκλοφορεί απο κανέναν εως σήμερα(ειναι και ακριβότερος)θα το δούμε s10 σίγουρα και μενει να δουμε αν θα εμφανιστεί σε Mate 20 Pro(Τρίτη θα μάθουμε) Με το 7αρι ισως το δουμε σε OnePlus αν και δεν αποκλειω να προτιμήσει εξισου optical και 4η γενια που σχεδον εφαμιλλος με ultrasonic της Qualcomm θα είναι απλά σαν πιο προσιτή και οικονομική λύση Edited October 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αναμενόμενο μιας και Vivo/Oppo τέτοιων φοράνε. Στο Vivo Nex φοράει 3η γενια που και αξιόπιστος ειναι και αντε μισο κλικ πιο αργός απο κλασικοί,κλαιν μαινν δηλαδή. Με 2-3 update που εδωσε στο πρωτο 1-1.5 μηνα τον τελειοποίησε περαιτέρω. Ευχαριστημενος εως σήμερα απο την απόδοση του. Πιστεύω παρομοίως θα φοράει και 6T και παιζει και ελαφρώς καλύτερη υλοποίηση να έχει. Θα τα συγκρίνω και τα τσεκάρω πλαι πλαι. Πάντως Vivo ηδη εχει στα σκαριά 4η γενια των optical που θα βαλει σε επόμενες συσκευές της. https://www.gizmochina.com/2018/09/26/vivo-announces-4th-gen-in-display-fingerprint-technology-and-dsp-acceleration-technology/ Ultrasonic της Qualcomm δεν κυκλοφορεί απο κανέναν εως σήμερα(ειναι και ακριβότερος)θα το δούμε s10 σίγουρα και μενει να δουμε αν θα εμφανιστεί σε Mate 20 Pro(Τρίτη θα μάθουμε) Με το 7αρι ισως το δουμε σε OnePlus αν και δεν αποκλειω να προτιμήσει εξισου optical και 4η γενια που σχεδον εφαμιλλος με ultrasonic της Qualcomm θα είναι απλά σαν πιο προσιτή και οικονομική λύση Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή για την 4η γενιά του σενσορα. Λέει ότι με αυτή τη γενιά θα είναι 40% γρηγορότερος και θα φτάσει να ξεκλειδώνει σε 0.35 sec. Ευοίωνο αυτό για το OP7. Άρα πλησιάζει κάπως πιο πολύ τα 0.2 sec που κάνει ο τωρινός σενσορας στα OnePlus. Φαντάζομαι αυτός στο OP6T θα είναι πιο αργός, ως 3η γενιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή για την 4η γενιά του σενσορα. Λέει ότι με αυτή τη γενιά θα είναι 40% γρηγορότερος και θα φτάσει να ξεκλειδώνει σε 0.35 sec. Ευοίωνο αυτό για το OP7. Άρα πλησιάζει κάπως πιο πολύ τα 0.2 sec που κάνει ο τωρινός σενσορας στα OnePlus. Φαντάζομαι αυτός στο OP6T θα είναι πιο αργός, ως 3η γενιά. Πιστεύω στα ιδια επίπεδα με Vivo Nex θα ειναι περίπου στα 0.60/0.70 sec. Εδω παρε ενα video στο 5' και έπειτα να πάρεις μια ιδέα. Ετσι αποκρίνεται και σε εμένα,αν και εγω πιο μικρη πιεση ασκω αν κρίνω απο φόρα παει δαχτυλο στο scanner του τυπου :p Απο την 3η γενιά εχει ωριμάσει σε πολυ υψηλό βαθμό. Edited October 13, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πιστεύω στα ιδια επίπεδα με Vivo Nex θα ειναι περίπου στα 0.60/0.70 sec. Εδω παρε ενα video στο 5' και έπειτα να πάρεις μια ιδέα. Ετσι αποκρίνεται και σε εμένα. Άλεξ, γιατί σε αυτό το βίντεο δείχνει πρώτα την aοd και μετά σε βάζει στη home screen, όταν χρησιμοποιεί το inscreen fingerprint sensor? Έτσι είναι και σε σένα? Δεν ξεκλειδώνει απευθείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Άλεξ, γιατί σε αυτό το βίντεο δείχνει πρώτα την aοd και μετά σε βάζει στη home screen, όταν χρησιμοποιεί το inscreen fingerprint sensor? Έτσι είναι και σε σένα? Δεν ξεκλειδώνει απευθείας? Έχει 2 τρόπους μια απο σβηστεί οθόνη και μια απο lock screen να ξεκλειδώνει(στην δεύτερη ξυπνάς με double tap οθονη και ξεκλειδώνεις με αποτύπωμα στη συνεχεια) Και χωρίς AOD ξεκλειδώνει με σβηστεί οθονη. Προσωπικα προτιμω να ξεκλειδωνω απο lock screen διοτι δεν ειναι απαραιτητο να μπαινω απευθειας home screen πχ να διαβασω ενα μηνυμα που ηρθε. Edited October 13, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Έχει 2 τρόπους μια απο σβηστεί οθόνη και μια απο lock screen να ξεκλειδώνει(στην δεύτερη ξυπνάς με double tap οθονη και ξεκλειδώνεις με αποτύπωμα στη συνεχεια) Και χωρίς AOD ξεκλειδώνει με σβηστεί οθονη. Αα, έχει καλώς τότε, γιατί βλέποντας το βίντεο, μια τρομάρα την πήρα νομίζοντας ότι δεν θα ξεκλειδώνει αμέσως.. Η εν λόγω τεχνολογία βαδίζει σε καλό δρόμο λοιπόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αα, έχει καλώς τότε, γιατί βλέποντας το βίντεο, μια τρομάρα την πήρα νομίζοντας ότι δεν θα ξεκλειδώνει αμέσως.. Η εν λόγω τεχνολογία βαδίζει σε καλό δρόμο λοιπόν :) Ειμαι σίγουρος η OnePlus δεν θα απογοητεύει και θα λειτουργεί αψογα,αξιόπιστα και γρήγορα. Άλλωστε και για την Samsung ακουγεται μονο το μεγάλο μεντελο θα χρησιμοποιησει ultrasonic sencor ενω για τα 2 πιο μικρα θα βαλει optical. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 το ερωτημα είναι ο in screen fingerprint sensor δουλευει κανονικά με screen protector / tempered glas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 το ερωτημα είναι ο in screen fingerprint sensor δουλευει κανονικά με screen protector / tempered glas?? Όχι δεν θα δουλέψει.. χαχααααααα. Είσαι σοβαρός άνθρωπος μου? Σαφώς θα δουλεύει.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Όχι δεν θα δουλέψει.. χαχααααααα. Είσαι σοβαρός άνθρωπος μου? Σαφώς θα δουλεύει.. Σοβαρος δε θα είμαι αν σου απαντησω σοβαρα. Παμε παρακατω λοιπον… https://www.engadget.com/2018/01/24/vivo-x20-plus-ud/?guccounter=1 https://www.lowyat.net/2018/153395/vivos-display-fingerprint-sensor-doesnt-work-screen-protectors/ Κι ένα από την αξιολογηση χρηστη ενος tempered glass για το mate rs https://www.amazon.co.uk/JBAO-Anti-Scratch-Anti-Fingerprint-Case-Friendly-Bubble-Free/dp/B07CNTXTYX Γρηγορα για υπνο τωρα, στις 03:00 εχει ξυπνημα για γαλα… Προς λοιπους ενδιαφερομενους, λοιπον, μεχρι ο statyss να παει δημοτικο για να μαθει αναγνωση, προφανως τα παραπανω links (αλλα και μερικες δεκάδες ακομα αναφορες για προβλήματα με screen protectors ή/και μικρες γρατζουνιες στην οθονη στα πρωτα κινητα που ενσωματωσαν in display fingerprint sensor) καταδεικνυουν ότι η τεχνολογια (στην περιπτωση του optical sensor) μπορει να προκαλεσει ενδεχομενως προβλήματα (να προσεχουμε τι γυαλι θα βαλουμε και το παχος του, ενώ αν επιλεξουμε να μη βαλουμε τιποτα, μια γρατζουνια στην οθονη μπορει να καταστησει το σενσορα προβληματικο. Μαζι με τα θετικα που θα φερει ο πρωτης γενιας σενσορας, θα ερθουν και καποια αρνητικα και θελει προσοχή, ειδικα το πρωτο διάστημα. Edited October 13, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Σοβαρος δε θα είμαι αν σου απαντησω σοβαρα. Παμε παρακατω λοιπον… https://www.engadget.com/2018/01/24/vivo-x20-plus-ud/?guccounter=1 https://www.lowyat.net/2018/153395/vivos-display-fingerprint-sensor-doesnt-work-screen-protectors/ Κι ένα από την αξιολογηση χρηστη ενος tempered glass για το mate rs https://www.amazon.co.uk/JBAO-Anti-Scratch-Anti-Fingerprint-Case-Friendly-Bubble-Free/dp/B07CNTXTYX Γρηγορα για υπνο τωρα, στις 03:00 εχει ξυπνημα για γαλα… Προς λοιπους ενδιαφερομενους, λοιπον, μεχρι ο statyss να παει δημοτικο για να μαθει αναγνωση, προφανως τα παραπανω links (αλλα και μερικες δεκάδες ακομα αναφορες για προβλήματα με screen protectors ή/και μικρες γρατζουνιες στην οθονη στα πρωτα κινητα που ενσωματωσαν in display fingerprint sensor) καταδεικνυουν ότι η τεχνολογια (στην περιπτωση του optical sensor) μπορει να προκαλεσει ενδεχομενως προβλήματα (να προσεχουμε τι γυαλι θα βαλουμε και το παχος του, ενώ αν επιλεξουμε να μη βαλουμε τιποτα, μια γρατζουνια στην οθονη μπορει να καταστησει το σενσορα προβληματικο. Μαζι με τα θετικα που θα φερει ο πρωτης γενιας σενσορας, θα ερθουν και καποια αρνητικα και θελει προσοχή, ειδικα το πρωτο διάστημα. Πολύ αξιόπιστα όσα ανέβασες. Μπράβο σου. Θα σε πάρουμε στα σοβαρά λοιπόν. Όπως εσυ γράφεις στα πρωτα κινητα που ενσωματωσαν in display fingerprint sensor) . Πολύ σωστά στα πρώτα. !! Συγκρίνεις την vivo και το τζαμί που ανέβασες από το αμαζον με την oneplus και το γνήσιο γυαλί τους. Που για μένα από το 3τ που είχα μέχρι και το 6 αγοράζω μόνο το τζαμί τις oneplus. Είναι ότι καλύτερο για προστασία. Σωστό πάχος σωστό σε κοψίματα σωστο στο πέρασμα στο πως κάθεται στο τηλέφωνο σε όλα. Τι μας σαμπουνας τώρα για κάποιο καρακινεζικο τζαμί. ? Ο αισθητηρας φταίει η το γυαλί? Το γυαλί βέβαια .. εδώ σε samsung se lg se huawei τηλέφωνα αν βάλεις ότι γυαλί βρεις για να πεις ότι έβαλες δεν πιάνει καλά η αφή! Δεν σου έχει τύχη? Το βγάζεις το πετάς. Περνεις ένα καλύτερο η αφή δουλεύει. Οπότε! Συμπέρασμα. Για oneplus για μένα μόνο γνήσιο τζαμί και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτά. Πάλι τζαμπα έκανα αλλά χαλάλι σου. Μεταλαμπαδευω τις γνώσεις μου. Και όχι ότι χαζομάρα διάβασα δεξιά και αριστερά. Και στην τελική αφήστε μερικοί αρνητικουρες να βγει η συσκευή να βγει το τζαμί του και βλέπουμε. .άντε καλημερα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 (edited) Και ιδού υποψήφιο δυνατά για 7αρι την άνοιξη :lol: https://www.phonearena.com/news/Oppo-R19-render-shows-in-display-front-camera-instead-of-notch_id109920 Με in display fingerprint και in display front camera στην θέση του notch. Δηλαδη άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς :lol::lol: το ερωτημα είναι ο in screen fingerprint sensor δουλευει κανονικά με screen protector / tempered glas?? Καλό ερώτημα Βαγγέλη ιδιαίτερα για third party γυαλί. Είμαι σίγουρος όπως με Vivo που έχει έναν εργοστασιακό και πολύ ποιοτικό ότι αντίστοιχα θα δουλεύει με το εργοστασιακό της OnePlus άψογα. Έχω πάρει extra τρίτο γυαλί αλλά δεν το φόρεσα αφού ο εργοστασιακός είναι ποιοτικός και από την άλλη δεν πιάνουν πολύ τα χέρια μου σε γυαλι(κανα 2 φορές προσπάθησα και το άχρηστεψα επομένως το άφησα οριστικά και αμετάκλητα Edited October 14, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 (edited) Καλό ερώτημα Βαγγέλη ιδιαίτερα για third party γυαλί. Είμαι σίγουρος όπως με Vivo που έχει έναν εργοστασιακό και πολύ ποιοτικό ότι αντίστοιχα θα δουλεύει με το εργοστασιακό της OnePlus άψογα. Έχω πάρει extra τρίτο γυαλί αλλά δεν το φόρεσα αφού ο εργοστασιακός είναι ποιοτικός και από την άλλη δεν πιάνουν πολύ τα χέρια μου σε γυαλι(κανα 2 φορές προσπάθησα και το άχρηστεψα επομένως το άφησα οριστικά και αμετάκλητα :p) Αν δεν είχε από μάνα του,γυμνό θα το άφηνα έτσι κι αλλιώς όπως κάνω με όλα τα κινητά και απλά προσέχω λίγο παραπάνω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Alex έτσι είναι. Δεν παυουν όμως να μπαίνουν barriers και προδιαγραφές, για να παίξει σωστά μια τεχνολογία (πάχος, opacity tempered glass κλπ). Όταν αυτό συμβαίνει, δημιουργούνται προβλήματα (ή αλλιώς περιοριζόνται οι επιλογές). Αντίστοιχο πρόβλημα υφίσταται αν αφήσεις γυμνή την οθόνη και κάνει μια γρατζουνιά συγκεκριμένου σχήματος και βάθους. Ένας οπτικός αναγνώστης, μπορεί σε αυτη την περίπτωση να βγει off.Εν κατακλείδι άλλο το "ναι μεν, αλλά..." κι άλλο το "φυσικά παίζουν όλα". Η τεχνολογία θα παίξει, αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις είναι η σωστή απάντηση. @statyss Οι κολικοι υποχωρούν μετά τις 40 ημέρες, κάνε κουράγιο. Μετά έχει μπόλικη Δουλειά η μαμά σου να σε μάθει τρόπους... Over and out Edited October 14, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να άφηνα κανένα κινητό μου χωρίς φιλμάκι. Και στην τελική παίρνεις ένα φτηνό κινέζικο και δοκιμάζεις. Αν δουλεύει ο σενσορας Καλώς. Αλλιώς πέταμα και αγορά άλλου. Αυτό που λέτε να βρεις original της Oneplus δεν είναι και το καλύτερο σενάριο. Πανάκριβα όλα τα αξεσουάρ της και σταματάνε γρήγορα μόλις βγει επόμενο μοντέλο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να άφηνα κανένα κινητό μου χωρίς φιλμάκι. Και στην τελική παίρνεις ένα φτηνό κινέζικο και δοκιμάζεις. Αν δουλεύει ο σενσορας Καλώς. Αλλιώς πέταμα και αγορά άλλου. Αυτό που λέτε να βρεις original της Oneplus δεν είναι και το καλύτερο σενάριο. Πανάκριβα όλα τα αξεσουάρ της και σταματάνε γρήγορα μόλις βγει επόμενο μοντέλο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Στην τελική σκέφτεσαι ως εξής. Αντί να περνεις και να πετάς 5-10 ευρώ 2 κ 3 φορες. Περνεις ένα καλό στα 20 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..και αν έχεις σκοπό να κρατήσεις κάμποσο χρονικο διάστημα την συσκευή πάρε και ένα καβατζα για να μην εξαντληθεί όπως λες όταν βγει το επόμενο..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 20€ για φιλμάκια;;; Είσαι πολύ large τύπος. Τόσα χρόνια κάνω μια χαρά δουλειά με φιλμ των 1-2€. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε τόσο ακριβές λύσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 20€ για φιλμάκια;;; Είσαι πολύ large τύπος. Τόσα χρόνια κάνω μια χαρά δουλειά με φιλμ των 1-2€. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε τόσο ακριβές λύσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Τσίμπα κωδικό να το πάρεις τζάμπα τότε https://www.oneplus.com/gr/invite#5SK9DN6YOWSP0HP Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 20€ για φιλμάκια;;; Είσαι πολύ large τύπος. Τόσα χρόνια κάνω μια χαρά δουλειά με φιλμ των 1-2€. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε τόσο ακριβές λύσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πάρε κουπονακι να το πάρεις free https://www.oneplus.com/gr/invite#EBCNLVU53AWVCB6 Oταν δίνω 550 για κινητό δεν θα τσιγκουνευτω το 20αρικο για τζαμί και προστασία. ! Ούτε θα πάρω το καρακινεζικο του ενός ευρώ να ξεκολλάει να μην πιάνει η αφή του να αφήνει θολούρα γύρω γύρω.. https://www.facebook.com/oneplus/videos/1902023513222928/ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Πάρε κουπονακι να το πάρεις free https://www.oneplus.com/gr/invite#EBCNLVU53AWVCB6 Oταν δίνω 550 για κινητό δεν θα τσιγκουνευτω το 20αρικο για τζαμί και προστασία. ! Ούτε θα πάρω το καρακινεζικο του ενός ευρώ να ξεκολλάει να μην πιάνει η αφή του να αφήνει θολούρα γύρω γύρω.. https://www.facebook.com/oneplus/videos/1902023513222928/ Συμφωνώ απόλυτα... Όταν πληρώσω 550€+ για μια συσκευή, δεν θα τσιγκουνευτω το 20ρικο για το τζαμακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Και επειδή είχα και το original και ένα κινέζικο που κάποιος είχε προτείνει εδώ, να πω ότι δεν έχουν καμία σχέση. Το original κάθεται πάρα πολύ καλά και έχει πολλή καλή διαύγεια.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Εγώ προσωπικά φοράω τζαμακι κινεζιά από tvc mall στο 5αρι μου, του ευρώ στην κυριολεξία και είμαι ικανοποιημένος από όλες τις απόψεις. Συν ότι σε μια ατυχή στιγμή πτώσης, έσωσε την οθόνη αφού έσπασε μόνο το τζαμακι. https://www.tvc-mall.com/details/for-oneplus-5-tempered-glass-screen-protector-arc-edge-0-3mm-sku10353408a.html Στην περίπτωση όμως του 6T και των επερχόμενων μοντέλων με τον αισθητήρα μέσα στην οθόνη, σίγουρα χρειάζεται ψάξιμο για τυχόν παρενέργειες με τον αισθητήρα και μόνο. Αλλιώς ποιοτικα, ότι θα μου προσέφερε ένα Nillkin των 5 ευρώ, χώρια τα μεταφορικά από Κίνα πάντα, μου προσφέρει και ένα φθηνότερο. Εννοείται ότι στην περίπτωση αυτή παίρνεις 4-5 για καβάτζα και μελλοντική χρήση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Οι παραγγελίες ξεκινάνε 6 Νοεμβρίου. https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-6t-available-at-o2-ee-vodafone-john-lewis-and-carphone-warehouse-in-the-uk.925483/ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Οι παραγγελίες ξεκινάνε 6 Νοεμβρίου. https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-6t-available-at-o2-ee-vodafone-john-lewis-and-carphone-warehouse-in-the-uk.925483/ Αναμενόμενο. Όπως και στο 6. Μια βδομάδα μετά την παρουσίαση.! Αναμένουμε με πελώρια λαχταρα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parnavas Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αντε 2 βδομαδες έμειναν για να δούμε το νέο θηρίο της 1+.Το ερώτημα είναι πόσες κάμερες θα έχει τελικά στο πίσω μέρος μιας και τελευταία παίζει πολύ το σενάριο για 3 κάμερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Θυμάται κάποιος αν κάνεις προπαραγγελια μετά τη παρουσιαση και στέλνουν νωρίτερα απο 6 που θα ανοίξουν κανονικά από όσο διάβασα; η μετά τις 6 ξεκινάνε όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts