puzzle21 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Εγώ που έχω βάλει την 9.0.10 εδώ και μια εβδομάδα (με vpn) δεν έχω δει κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Αυτό που έχω εντοπίσει ως bug και το είχα και στην 9.0.7 είναι το notification dot στις αναπάντητες κλήσεις που δε φεύγει με τίποτα. Αναφέρομαι στην κουκίδα που εμφανίζεται δίπλα στο εικονίδιο του ακουστικού μετά από αναπάντητη κλήση. Υποτίθεται πως πρέπει να φεύγει μόλις δει κανείς την κλήση στη λίστα ή επιστρέψει την κλήση, είναι όμως πάντα εκεί και σε κάνει να νομίζεις πως έχασες κάποια κλήση. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να καταργήσει κάποιος το εικονίδιο του τηλεφώνου και να το ξαναβάλει στην home screen (ή να μη χάνεις κλήσεις προφανώς :p:p:p). Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;Εγώ με την 9 0 10 δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Ούτε αυτό με την αναπάντητη. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Εγώ που έχω βάλει την 9.0.10 εδώ και μια εβδομάδα (με vpn) δεν έχω δει κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Αυτό που έχω εντοπίσει ως bug και το είχα και στην 9.0.7 είναι το notification dot στις αναπάντητες κλήσεις που δε φεύγει με τίποτα. Αναφέρομαι στην κουκίδα που εμφανίζεται δίπλα στο εικονίδιο του ακουστικού μετά από αναπάντητη κλήση. Υποτίθεται πως πρέπει να φεύγει μόλις δει κανείς την κλήση στη λίστα ή επιστρέψει την κλήση, είναι όμως πάντα εκεί και σε κάνει να νομίζεις πως έχασες κάποια κλήση. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να καταργήσει κάποιος το εικονίδιο του τηλεφώνου και να το ξαναβάλει στην home screen (ή να μη χάνεις κλήσεις προφανώς :p:p:p). Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Μόλις το παρατήρησα κι εγώ. Ίσως εμφανίζεται τυχαία το συγκεκριμένο bug, γιατί τόσες μέρες με την 9.0.10 είχα χάσει μερικές κλήσεις αλλά δεν είχα παρατηρήσει να εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmst Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) Τυχαία εμφανίζεται. Εγώ που προσπάθησα να το αναπαράγω δεν τα κατάφερα. Το έχω πετύχει δύο φορές ως τώρα, μια στην 9.0.7 και μια στην τελευταία. Έχει αναφερθεί εδώ κι εδώ. Αν και αναφέρεται στο ΟΡ6 η συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια. Edited December 28, 2018 by nkmst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Έχω την εντύπωση ότι μετά από κάποια κλήση εξαφανίζεται το dot. Ή εξαφανίζεται τυχαία, όπως εμφανίζεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ειναι ασφαλες 100% η εφαρμογη oxygen updated για να κανω το update επειδη ουτε εγω εχω την ενημερωση ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ειναι ασφαλες 100% η εφαρμογη oxygen updated για να κανω το update επειδη ουτε εγω εχω την ενημερωση ακομα... Γιατί να μην κατεβάσεις ένα VPN App απ' το Play Store και να έχεις την αναβάθμιση μόλις βγεί και επίσημα απ' τον updater της συσκευής σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Μην ψάχνετε την 9.0.10.. βγήκε 9.0.11 :p Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Μην ψάχνετε την 9.0.10.. βγήκε 9.0.11 :p Sent from my ONEPLUS 6T Ισχύει, τώρα βγήκε και σ'εμένα. Βέβαια έχει το ίδιο changelog με την 9.0.10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πέρασα και εγώ 9.0.11 με vpn. Γθα να δούμε... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Το bugμε το notification dot στην 9.0.7 το είχα και εγώ και το είχα αναφέρει στο bugs section του oneplus community. Τελικά όμως πέρασα Nova launcher και όλα διορθώθηκαν! Όσες βελτιώσεις και να γίνουν στον stock launcher της oneplus, τον Nova δύσκολο να τον ξεπεράσουν! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πέρασα και εγώ 9.0.11 με vpn. Γθα να δούμε... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Πώς την κατεβάζω? Δώσε οδηγίες φιλε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πώς την κατεβάζω? Δώσε οδηγίες φιλεΚατέβασε πχ την εφαρμογή turbo vpn διάλεξε χώρα Γερμανία και θα σου βγάλει το update.. Μετά το κατεβάζεις και το περνάς κανονικά. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Κατέβασε πχ την εφαρμογή turbo vpn διάλεξε χώρα Γερμανία και θα σου βγάλει το update.. Μετά το κατεβάζεις και το περνάς κανονικά. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Κατέβασα το turbo. Έβαλα Γερμανία αλλά τίποτα. Ούτε στο oxygen update ούτε στις ενημερώσεις βγάζει κάτι. Μήπως γιατί φοράω την beta2 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Κατέβασα το turbo. Έβαλα Γερμανία αλλά τίποτα. Ούτε στο oxygen update ούτε στις ενημερώσεις βγάζει κάτι. Μήπως γιατί φοράω την beta2Αν είσαι με beta πιθανόν. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Αν είσαι με beta πιθανόν. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Κάποιο λινό για κατέβασμα? Για είναι νωρίς ακόμη? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Κατέβασα το turbo. Έβαλα Γερμανία αλλά τίποτα. Ούτε στο oxygen update ούτε στις ενημερώσεις βγάζει κάτι. Μήπως γιατί φοράω την beta2 Δεν είναι η πρώτη OnePlus συσκευή που έχεις, ρωτάς γιατί δεν ήρθε σε ΟΤΑ η stable ενώ είσαι σε beta? Η beta που έχεις πιθανόν είναι πιο ενημερωμένη από την stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Δεν είναι η πρώτη OnePlus συσκευή που έχεις, ρωτάς γιατί δεν ήρθε σε ΟΤΑ η stable ενώ είσαι σε beta? Η beta που έχεις πιθανόν είναι πιο ενημερωμένη από την stable Σωστός. Βεta είχα να βάλω από το 5t .το ξέχασα. Μην με δειρεις μόνο εσύ.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Σωστός. Βεta είχα να βάλω από το 5t .το ξέχασα. Μην με δειρεις μόνο εσύ.! :p Πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνεις και factory reset από beta σε stable Εγώ δεν έχω OnePlus πλέον και το θυμάμαι, αλλά που με δάνεια που με βρίσκεις όλο στο νήμα της OnePlus θα είμαι. Μου λείπει το 5t μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 :p Πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνεις και factory reset από beta σε stable Εγώ δεν έχω OnePlus πλέον και το θυμάμαι, αλλά που με δάνεια που με βρίσκεις όλο στο νήμα της OnePlus θα είμαι. Μου λείπει το 5t μάλλον Σωστά μιλάς. Οπότε μένω με beta2.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Παιδιά όποιος έχει ξεκλειδώσει bootloader, είδα βγήκε η Havoc rom. Σε pixel 2 ήταν απλά απίστευτη, πολύ γρήγορη και είχε απο παραμετροποίηση οτι μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι λίγο πηγμένος αυτές τις μέρες αλλά μόλις βρώ χρόνο θα φλασαρω και θα σας ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Παιδιά όποιος έχει ξεκλειδώσει bootloader, είδα βγήκε η Havoc rom. Σε pixel 2 ήταν απλά απίστευτη, πολύ γρήγορη και είχε απο παραμετροποίηση οτι μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι λίγο πηγμένος αυτές τις μέρες αλλά μόλις βρώ χρόνο θα φλασαρω και θα σας ενημερώσω!Το πρόβλημα είναι στο δακτυλικό δυστυχώς.. Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά ενδιαφέρομαι για την αγορά του 6τ και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σε εσάς που το έχετε έχω το s7 και έχω βολευτεί πολύ Το notification led και το always display on κάπου έχω δει στο YouTube ότι υπάρχουν εφαρμογές που τα κάνουν αυτό Και στο 6τ βέβαια γνωρίζω ότι δεν υπάρχει led απλά ανάβει πάνω στην οθόνη υπάρχει Κάπιος που τα δουλεύει αυτά; και αν ναι μπας και του τσακίζουν την μπαταρία; Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmst Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Δε βλέπω κάτι επίσημο στα Forums της ΟΡ για την 9.0.11. Συνήθως πάντα ανακοίνωναν τις νέες εκδόσεις, τώρα όμως φαίνεται πως υπάρχει μια νέα έκδοση με το ίδιο changelog της προηγούμενης την οποία έχουν κάνει διαθέσιμη χωρίς να την έχουν ανακοινώσει επίσημα. Τι μπορεί να συμβαίνει;:worry::worry::worry: Την εγκατέστησα με vpn, όλα καλά μέχρι στιγμής. Γενικά πάντως, πριν μερικών ανεκτών (για μένα) σποραδικών bugs (όπως αυτό με το dot στις αναπάντητες ή το dt2w που μερικές φορές δεν αποκρίνεται) το τηλέφωνο είναι βράχος με περίπου 9h SOT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegxri Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά, μόλις πούλησα το op3t και θέλω να πάρω το οp6t και το μόνο που δεν με αφήνει να το κάνω είναι η πολύ υψηλή ένδειξη sar στο κεφάλι, είμαι heavy user γενικά και μιλώ πολλές ώρες λόγο δουλειάς και δεν τα πάω καλά με τα ακουστικά:mad:. Είμαι σε δίλλημα διότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο την ΟP και δεν θέλω να πάω σε P20 Pro ή S9 Plus:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά ενδιαφέρομαι για την αγορά του 6τ και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σε εσάς που το έχετε έχω το s7 και έχω βολευτεί πολύ Το notification led και το always display on κάπου έχω δει στο YouTube ότι υπάρχουν εφαρμογές που τα κάνουν αυτό Και στο 6τ βέβαια γνωρίζω ότι δεν υπάρχει led απλά ανάβει πάνω στην οθόνη υπάρχει Κάπιος που τα δουλεύει αυτά; και αν ναι μπας και του τσακίζουν την μπαταρία; Σας ευχαριστώ πολύΕγώ ακολούθησα αυτή τη διαδρομή. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος κ το χαίρομαι κάθε μέρα το τηλέφωνο. Όσον αφορά το Led στην αρχή δυσκολεύτηκα. Όμως μόλις βγήκε η εφαρμογή plus beat βρήκα την ησυχία μου. Καλύτερα κ από aod την έχω. Γούστα είναι αυτά αλλά εμένα με κάλυψε κ στο μοναδικό ελάττωμα που είχα βρει στη συσκευή. Με λίγα λόγια δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts