Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτες φωτογραφίες νομίζω από το Thunder Purple που θα βγάλουν τέλος Νοεμβρίου. Μπαίνω σε σκέψεις...

vf7n4A6k_t.jpg qR1fyTH1_t.jpg IiKHe9xf_t.jpg 6lP72qv2_t.jpg

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παίδες από χρώμα τι προτιμάτε? Εμένα μου κάνει κλικ το midnight black αλλά βλέπω το έχει μόνο στην έκδοση των 8gb που δεν ξέρω αν χρειάζομαι τόση μνήμη. Από την άλλη λογικά θα έχει πάντα θήκη οπότε δεν ξέρω αν έχει και τόσο σημασία το χρώμα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Πρώτες φωτογραφίες νομίζω από το Thunder Purple που θα βγάλουν τέλος Νοεμβρίου. Μπαίνω σε σκέψεις...

IiKHe9xf_t.jpg 6lP72qv2_t.jpg

ουαοααααααααου:love::lol::D

Αν αλλαζει και απόχρωση ανάλογα γωνια οπως βλέπω έδεσε το γλυκο :p

Ειδικα εγω τα εχω γυμνά τα κινητα και θα βάλω ενα naked skin πίσω μονο.

Από την άλλη λογικά θα έχει πάντα θήκη οπότε δεν ξέρω αν έχει και τόσο σημασία το χρώμα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Απάντησες ηδη στον εαυτο σου;):p

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θα το πάρουμε κωαυτο. Εγώ δεν περιμένω άλλες 20-30 μερες

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Επειδή σκέφτομαι με.την αφορά του κινητού να χτυπήσω κ τα ασύρματα ακουστικά έχεις κάποιος εμπειρία; αξίζουν; είχα τα Huawei am61 αλλά είχα τεράστιο θέμα με το μικρόφωνο. Δεν με άκουγαν όταν βρισκόμουν σε εξωτερικό περιβάλλον. Κ μιλάω ότι μπορεί να βρισκόμουν απλά για μια βόλτα σε μια φάση που ούτε αέρας ούτε τίποτα να επηρεάζουν. Πραγματικά τραγικό. Τα oneplus έχουν noise canselation; κ αν δεν έχουν πως είναι σ αυτό το σημείο;

Γενικα θα ήθελα μια γνώμη.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Oneplus 6t 8/128 Midnight Black και για μένα κύριοι. Για ακόμη μια φορά Day 1 αγορά, όπως εθιμοτυπικα γίνεται πλέον εδώ και χρόνια.

Κι επειδή το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, δίνω και το δικό μου referral για 20 ευρώ έκπτωση στην αγορά σας

https://www.oneplus.com/invite#VNLE5NSLQSWQXXR

Μηπως θα ηταν καλυτερο να ανοιξει και για το 6τ ενα θεμα αποκλειστικα για τα voucher για να μην χαλαει το κεντρικο θεμα του οπως και γενικα για καθε καινουργια Oneplus κινητα?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=467416

Και σε αυτη την περιπτωση θα παρακαλουσα να μην σπαμαρουν ορισμενοι το θεμα αυτο γιατι ειχαν καταντησει ρεζιλι στο θεμα του Oneplus6,χειροτεροι και απο telemarketing.

Μηπως θα ηταν καλυτερο να ανοιξει και για το 6τ ενα θεμα αποκλειστικα για τα voucher για να μην χαλαει το κεντρικο θεμα του οπως και γενικα για καθε καινουργια Oneplus κινητα?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=467416

Και σε αυτη την περιπτωση θα παρακαλουσα να μην σπαμαρουν ορισμενοι το θεμα αυτο γιατι ειχαν καταντησει ρεζιλι στο θεμα του Oneplus6,χειροτεροι και απο telemarketing.

εγω προτεινω και επειδη εξαιτιας σου διαγραφηκαν ολονων μας οι υπογραφες και κλειδωσε και το θεμα τον voucher να γινεις mod.. να αυτοπροταθεις δηλαδη ..!!

Oneplus 6t 8/128 Midnight Black και για μένα κύριοι. Για ακόμη μια φορά Day 1 αγορά, όπως εθιμοτυπικα γίνεται πλέον εδώ και χρόνια.

Κι επειδή το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, δίνω και το δικό μου referral για 20 ευρώ έκπτωση στην αγορά σας

https://www.oneplus.com/invite#VNLE5NSLQSWQXXR

Στις προηγούμενες "Day 1" αγορές σου πώς ήταν ο χρόνος παραλαβής. Επηρεασμένος προς τα πάνω λόγω αυξημένης ζήτησης ή συνήθης.

OnePlus 6T - Nexus 6P

Στις προηγούμενες "Day 1" αγορές σου πώς ήταν ο χρόνος παραλαβής. Επηρεασμένος προς τα πάνω λόγω αυξημένης ζήτησης ή συνήθης.

σε μια μερα..!!τριτη θα φυγει τεταρτη θα παραλαβεισ. αν εισαι αθηνα..αν εισαι επαρχια σε 2 μερες θα το χεις..!!

Το ότι κατάργησε το notification led εσάς δεν σας πείραξε? Εγώ πήγαινα με 1000 για το 6t , αλλά αυτό με ξενέρωσε

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκτός απροόπτου θα αγοράσω κι εγώ το 6Τ και βλέπω τι παίζει με τις θήκες του. Κοιτάζω τις Sandtone Protective Case και Nylon Bumper Case. Υπάρχει κάποιο σχόλιο από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει τις αντίστοιχες για προηγούμενο μοντέλο;

Nylon bumper case είναι πολύ καλή. Και εγώ αυτή θα τσιμπήσω όταν γίνει διαθέσιμη.

Εκτός απροόπτου θα αγοράσω κι εγώ το 6Τ και βλέπω τι παίζει με τις θήκες του. Κοιτάζω τις Sandtone Protective Case και Nylon Bumper Case. Υπάρχει κάποιο σχόλιο από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει τις αντίστοιχες για προηγούμενο μοντέλο;

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Το ότι κατάργησε το notification led εσάς δεν σας πείραξε? Εγώ πήγαινα με 1000 για το 6t , αλλά αυτό με ξενέρωσε

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρκετά μας ξενερώνουν τελευταία με τις αφαιρέσεις feature η μη προσθήκες σε ηδη ελλείψεις που εχει αλλά απο την άλλη και ο ανταγωνισμός εχει τα δικα του τρωτά ειτε σε hardware/design ειτε software υλοποίηση.

Ουτε Samsung ούτε huawei αντέχω το δικό τους software skin ειδικα το δεύτερο ειναι DOA απο τα αποδυτήρια.

Θελω ενα near stock android εμπειρια με 4-5 extra πινελιες και οχι ενα σκασμο bloatware η gimmick/ελλείπείς software feature.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οι number είναι ωραίες. Η sandstone εμένα μου ράγισε στη γωνία και από ότι είδα και σε άλλους στο ίντερνετ. Στο 5t.

Φιλικά, Κατερίνα

Μεχρι το 5αρι εβαζα δωρεαν παραδοση κι ερχοταν οδικως από Πολωνια (5 εργασιμες).

Στο 5Τ και το 6 η δωρεαν αποστολή σημαινε dhl express, δηλαδή παραδοση την επομενη εργασιμη.

Κανεις δεν ξερεις τι θα ισχυει στην περιπτωση του 6Τ...

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nylon bumper case είναι πολύ καλή. Και εγώ αυτή θα τσιμπήσω όταν γίνει διαθέσιμη.

Ναι, καταπληκτικη θηκη. Ισως η πιο "σωστη" θηκη, αυθεντικη, που εχει δωσει ποτε εταιρια (με βαση παντα τα δικα μου δεδομενα). Υπέρπληρης προστασια, καλο grip , μαλακη βελουδινη επενδυση εσωτερικα κι όχι υπερμετρη αυξηση βαρους. Απλα αψογη.

Edited by v@gelis

Οι number είναι ωραίες. Η sandstone εμένα μου ράγισε στη γωνία και από ότι είδα και σε άλλους στο ίντερνετ. Στο 5t.

Ναι, καταπληκτικη θηκη. Ισως η πιο "σωστη" θηκη, αυθεντικη, που εχει δωσει ποτε εταιρια (με βαση παντα τα δικα μου δεδομενα). Υπέρπληρης προστασια, καλο grip και προστασια κι όχι υπερμετρη αυξηση βαρους. Απλα αψογη.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Άλλους ναι, άλλους όχι. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου το notification led.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Όντως η bumper case ειναι παρα πολύ καλή ποιοτικά, και προστατευει φουλ χωρίς να δινει τρελό όγκο. Παραδοσιακά όταν παίρνω oneplus, με κουπόνι παίρνω την flip case που με βολεύει απόλυτα . Φέτος έτυχε να βρω σε φοβερή τιμή μια bumper και την πήρα, δε ξερω αν με το 6Τ και την flip , πάρω και την bumper, ειναι πολύ ακριβές δυστυχώς :(

την flip την εχει και σαν πακέτο με μια Protective case αλλα δε με ενθουσίασε, υπολείπεται πιστεύω της bumper.

first world problems :lol:

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Από την εμπειρία σας την Τρίτη θα προλάβουμε να παραγγείλουμε ή με το που θα ανοίξουν θα τελειώσουν κιόλας; επίσης με προβληματίζει ο fingerprint sensor κατά πόσο είναι αξιόπιστος σε καθημερινή χρήση. Έχω ακούσει διάφορες απόψεις όπως και ότι με το τελευταίο update έγινε πολύ καλύτερος. Έχουμε κάποια αντικειμενική απάντηση από κάποιον που το έχει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

OnePlus 6T

Από την εμπειρία σας την Τρίτη θα προλάβουμε να παραγγείλουμε ή με το που θα ανοίξουν θα τελειώσουν κιόλας; επίσης με προβληματίζει ο fingerprint sensor κατά πόσο είναι αξιόπιστος σε καθημερινή χρήση. Έχω ακούσει διάφορες απόψεις όπως και ότι με το τελευταίο update έγινε πολύ καλύτερος. Έχουμε κάποια αντικειμενική απάντηση από κάποιον που το έχει;

Εκτιμώ ότι δε θα έχεις κανένα θέμα να παραγγείλεις για αρκετές ώρες. Ακόμα και αν βγουν εκτός στοκ μετα από κάποιες ώρες, το απόγευμα θα εμφανιστούν ξαφνικά παλι. Ο λόγος; θα είναι οι ακυρώσεις από αυτούς που έριξαν παραγγελία, αλλά δεν πλήρωσαν ποτέ... Τολμώ να προβλέψω ότι θα υπάρχει στοκ για 2-3 μέρες μάλιστα...

Σφαίρα πάει, θέλει λίγο χρόνο (μερικά unlocks) για να καταλάβεις πως πρέπει να βάζεις το δάχτυλο (!). Μη το φοβάσαι με 9.0.4

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

OnePlus 6T

• The title was changed to OnePlus 6T