Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ε καλα, μην το πας και εσυ στο άλλο άκρο, πριν καποια χρονια (λίγα) τα τηλεφωνα ερχονταν με 8 και με 16gb χωρητικοτητα και λιγο πιο παλια, δεν ειχαμε χωρο ουτε για βασικες εφαρμογες.

Δεν ειναι 'προοδος' να σου δωσουν 32 'η 64 'η 128, επιλογη ειναι

Απλά ονοματισα "πρόοδο" την ύπαρξη της επιλογής αυτής ως αντιδιαστολή σε κάποιους που ονοματισαν "πρόοδο" την κατάργηση της.

Εννοείται ότι είναι μια απλή επιλογή. Που όμως την αφαιρούν.

Τεσπα, τι να κάνουμε, μακάρι να τα παει καλά στους αλλους τομείς.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα αν δεν κατάλαβες καλά στο 6t θα αυξηθεί η τιμή 20 -30 ευρω οπότε αν σου έδινε 6/64 θα στο έδινε πιο ακριβά απο το 6αρι δηλαδή 539 η 549. Οπότε τι πειράζει που θα σου δίνει πλέον για το 6/128 559?

Κάτσε γιατί εγώ κατάλαβα ότι θα καταργηθεί τελειως η έκδοση 6/64 και θα πάμε κατευθείαν στην 8/128.

Δηλαδή εκεί που θα είχαμε επιλογή για 6/64 στα 539 και 8/128 στα 579, τώρα θα έχουμε μόνο 579.

Μήπως κατάλαβα λάθος?

Απλά ονοματισα "πρόοδο" την ύπαρξη της επιλογής αυτής ως αντιδιαστολή σε κάποιους που ονοματισαν "πρόοδο" την κατάργηση της.

Εννοείται ότι είναι μια απλή επιλογή. Που όμως την αφαιρούν.

Τεσπα, τι να κάνουμε, μακάρι να τα παει καλά στους αλλους τομείς.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτσε γιατί εγώ κατάλαβα ότι θα καταργηθεί τελειως η έκδοση 6/64 και θα πάμε κατευθείαν στην 8/128.

Δηλαδή εκεί που θα είχαμε επιλογή για 6/64 στα 539 και 8/128 στα 579, τώρα θα έχουμε μόνο 579.

Μήπως κατάλαβα λάθος?

Θα προτιμούσες 6/64 στα 540 από 8/128 στα 580? Τρομερη τιμη το 8/128 ενώ τα 6/64 τα βρίσκουμε και σε 200 ευρώ κινητά.

Μήπως κατάλαβα λάθος?

Θα υπάρχει όπως λένε η εκδοση 6/128 στα 559 νομίζω αλλά αυτό που θέλω να πω είναι το οτι αυξήθηκε τιμή του τηλεφώνου δεν σημαίνει ότι έγινε λόγω αύξησης του αποθηκευτικού χώρου από 6/64 σε 6/128 μην το βλέπεις έτσι.

Τα κουπόνια που προτείνετε τι δίνουν;

Κάποια έκπτωση;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο κάποιος να πάρει το op6t όταν μπορεί να πάρει το s9+ στα ίδια περίπου λεφτά;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι είπες τώρα;

Αν γουστάρεις το λογισμικό της Samsung, πώς μπορείς και ασχολείσαι με το 6Τ;

Έχεις ασχοληθεί ποτέ με Oneplus κινητά ή απλά έτσι ρωτας εδώ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά τι ώρα Ελλάδας είναι η παρουσίαση; Στις 18:00?? Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Παιδιά τι ώρα Ελλάδας είναι η παρουσίαση; Στις 18:00??

6-7-8 θα είμαστε από πάνω .χαχαχααα

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Παιδιά τι ώρα Ελλάδας είναι η παρουσίαση; Στις 18:00??

Ναι 18:00 ώρα Ελλάδας.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

613 @skroutz

Δεν υπάρχει αυτό που λες. Αναφέρθηκες στο s9 PLUS.

Αυτή τη στιγμή το φθηνότερο s9 PLUS με 128GB ROM είναι στα 755euros. https://www.skroutz.gr/s/14279765/Samsung-Galaxy-S9-Dual-128GB.html

Αρκετά μεγάλη διαφορά τιμής.

Επόμενος.:cool:

Τι είπες τώρα;

Εγώ γουστάρω το λογισμικό όπως λες της Samsung, αλλά έχουν περασει και όλα σχεδόν τα 1+...

Τι είπες τώρα;

Φυσικά και έχω ασχοληθεί, 5τ έχω ακόμα. Όλα καλά και ωραία ταχύτητα μπαταρία αλλά η κάμερα δε με πείθει, όπως και η έλλειψη ηχείων στέρεο και αδιάβροχο.

Έχει δει κανείς δυνατότητες καμερας; ή αν έστω έχουμε μια ιδέα αν θα είναι καλύτερο από το 6;

Είναι απλά τα πράγματα. Αν υπήρχε έστω και μικρή βελτίωση θα είχαμε ήδη teaser από oneplus. Όταν το έχει αποσιωπησει εντελώς στο marketing hype που προηγείται της παρουσίασης μην περιμένεις καμία βελτίωση στις πίσω κάμερες. Μόνο software, αλλά όχι θαύματα (βλέπε pastel στις βραδυνές κλπ)

Λες να είναι έτσι ε; εγώ πιστεύω θα υπάρχει βελτίωση πάντως, όταν λες παστελ τι εννοείς σορυ δε το πιασα.

Για να φτιάξουν τις βραδυνές, θα επιχειρήσουν να κόψουν το θόρυβο με heavily rendering processes.

Κατά συνέπεια θα θυμίζουν κάμερες άλλων κατασκευαστων, που πετυχαίνουν καλά αποτελέσματα το βράδυ, αλλά με μπόλικη αλλοίωση των φωτογραφιών

Φώτο το βράδυ θα βελτιωθούν αλλά με τρίποδο, γιατί θα μένει ανοιχτό το κλείστρο για να πάρουν παραπάνω φως (τα γράφω όσο πιο απλά μπορώ για να καταλαβαίνουν όλοι)

Είναι απλά τα πράγματα. Αν υπήρχε έστω και μικρή βελτίωση θα είχαμε ήδη teaser από oneplus.

Υπήρξε ήδη teaser πριν 4-5 μέρες, με νυχτερινή φωτο. Κάπου χάθηκε ποιο πίσω το ποστ, ανάμεσα σε αυτά που πλακώνονται για την χωρητικότητα.

https://wccftech.com/oneplus-6t-has-its-tantalizing-night-mode-teased-in-official-image/

Υπήρξε ήδη teaser πριν 4-5 μέρες, με νυχτερινή φωτο. Κάπου χάθηκε ποιο πίσω το ποστ, ανάμεσα σε αυτά που πλακώνονται για την χωρητικότητα.

https://wccftech.com/oneplus-6t-has-its-tantalizing-night-mode-teased-in-official-image/

Ναι, για αυτό αναφέρθηκα στις βραδινές φώτο. Φίλτρα κι επεξεργασία με software θα έχουμε, hardware (στους πίσω φακούς) ίδιο. Για αυτό πέταξαν απλά μια φώτο κι όχι τα διθυραμβικά teaser του παρελθόντος.

Δυστυχώς η oneplus έχει μείνει πίσω στο παιχνίδι της φώτο - μέχρι κι η εντελώς αμπαλη, στο θέμα φωτογραφία, xiaomi την έχει ξεπεράσει πλέον

Ναι, για αυτό αναφέρθηκα στις βραδινές φώτο. Φίλτρα κι επεξεργασία με software θα έχουμε, hardware (στους πίσω φακούς) ίδιο. Για αυτό πέταξαν απλά μια φώτο κι όχι τα διθυραμβικά teaser του παρελθόντος.

Δυστυχώς η oneplus έχει μείνει πίσω στο παιχνίδι της φώτο - μέχρι κι η εντελώς αμπαλη, στο θέμα φωτογραφία, xiaomi την έχει ξεπεράσει πλέον

Και όχι μόνο αυτό, τα άλλα κινέζικα την έχουν φτάσει σε τομείς απόδοσης, μηδενικό λαγκ, μπαταρία κλπ. Νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει η εταιρία

Και όχι μόνο αυτό, τα άλλα κινέζικα την έχουν φτάσει σε τομείς απόδοσης, μηδενικό λαγκ, μπαταρία κλπ. Νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει η εταιρία

Τα άλλα κινέζικα δεν εχουν το near vanilla android λογισμικό της.

Εχουν μια προσκόλληση και φιλοσοφία ios και σε εμφάνιση και σε λειτουργίες/δομή με restriction(πχ να μπαίνεις σε ενα κάρο ρυθμίσεις για να δουλεύουν τα notification)

Με εξαίρεση την Xiaomi ολοι οι αλλοι Κινέζοι δεν παρέχουν δυνατότητα ελεύθερο root και unlocked bootlooder και φυσικά μηδενική υποστήριξη σε custom software.

Επίσης τα άλλα κινέζικα παρέχουν 1 έτος εγγύηση-οταν δε έρχονται Ευρώπη επίσημα δεν διαφέρουν απο τιμές oneplus η και παραπάνω.

Επισης με εξαιρεση την ασύρματη φορτιση που παρέχει Xiaomi ουδείς άλλος Κινέζος παρέχει(και μου έβαλε και 3200 μπαταρία σε mix 3 ενω 6Τ θα παιζει στα 3700)

Ουτε καν αδιαβροχοποιηση ουτε καν stereo ηχεία

Επίσης ολοι οι Κινέζοι έρχονται με 1080 ανάλυση οθόνες,εχεις δει κανέναν κινεζο να δινει 2k οθόνη η υποστήριξη HDR σε τιμες κατω των 550-600 ευρω?.

Η μόνος Κινέζος που δινει μπόλικα feature ειναι η ZTE Axon 9 Pro που ειναι στην αφάνεια και μάλιστα λοιδορηθηκε επειδή "τόλμησε" να κοστολογήσει στα 650 ευρώ ενω εδινε 3-4 hardware feature που ουδείς άλλος Κινέζος έδινε.

Και απο την άλλη η εταιρία δεν εχει την ευελιξία στα των συσκευών της απο σχεδιασμό εως παράγωγη και featute να ενσωματώσει.

Η μοναδική και βασική πηγή απο την οποία "εμπνέεται" ειναι η Oppo την οποια ακολουθεί και απλά κάνει 1-2 τροποποιησεις/πινελιες.

Ειμαι σίγουρος οτι και στην απόφαση για κατάργηση της 3.5 θυρας οδηγήθηκε αναγκαστικά διοτι κσι σε Oppo εχει καταργηθεί και δεν μπορουσε κανει διαφορετικά.

Εδω τα λεει το αρθρο κατατοπιστικοτατα.

https://www.androidcentral.com/heres-why-oneplus-getting-rid-headphone-jack-oneplus-6t

Με αλλα λόγια για να δωσει το παραπάνω η oneplus πρέπει προηγουμένως να το δωσει η Oppo στις συσκευές της.

Να μειωσει 30% τις τιμες της

Στα 700 ευρω δεν ειναι πλεον ανταγωνιστικη

Ψαξε να τρολαρεις συνεχεια(τα μισά σου post τρολαρισμα μονο και δεν συμβάλουν πουθενά σε εποικοδομητική κουβέντα)

Που τα είδες τα 700 ευρώ??

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει για την καλύτερη εμπειρία χρήσης και δίνει πιο γρήγορα τα updates. Προσωπικά αν έβαζε τα stereo ηχεία και την αδιαβροχοποίηση θα έδινα και 700 ευρώ και θα μιλούσαμε για μια πληρεστατη ναυαρχίδα.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• The title was changed to OnePlus 6T