evris2013 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 xostel77 Η τελευταία φανταστική! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Μάταλα Νίκο? Ναι Μάταλα Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 εντυπωσιακη ευκρινεια το mi note 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 how to upload photos in internet Alcatel 3l. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 how to upload photos in internet Alcatel 3l. Δεν ανοίγει το λινκ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μπορεί να μην το ανέβασα σωστά.δεν ανοίγει η εικονα για λεπτομέρειες;εμένα μου ανοίγει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 mi8 gcam IMG_20200816_175553 by vasilis poun, on Flickr Βασίλη, όπως την βλέπω (στο κινητό) μου δίνει την αίσθηση 3D..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Mate 20 pro Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Τις έχεις επεξεργαστεί? Γιατί δείχνουν κάπως...ιδίως η 2η και η τελευταία! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μπορεί να μην το ανέβασα σωστά.δεν ανοίγει η εικονα για λεπτομέρειες;εμένα μου ανοίγει. Τώρα από την παράθεση που σε έκανα άνοιξε μέσω imgbb και είδα και την εικόνα και τις λεπτομέρειες!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Τώρα από την παράθεση που σε έκανα άνοιξε μέσω imgbb και είδα και την εικόνα και τις λεπτομέρειες!!!Οκ. . Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 (edited) Γιατί όταν βγάζω κάτι φωτεινό μου εμφανίζονται Κάποιες κουκίδες; Εννοείται ότι οι φακοί είναι καθαρή Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 2, 2020 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Είναι θέμα φυσικής και αφορά την ανακλαση στα εσωτερικά κομμάτια του φακού όταν τραβάς κάτι φωτεινό κόντρα.. Σύνηθες σε κακής ποιότητας φακό Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Είναι θέμα φυσικής και αφορά την ανακλαση στα εσωτερικά κομμάτια του φακού όταν τραβάς κάτι φωτεινό κόντρα.. Σύνηθες σε κακής ποιότητας φακό Sent from my Nokia 9 using Tapatalk iPhone 11... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 S20 Ultra, night mode στο χέρι (9"....) 2020-09-02_11-45-05 by ΚΩΣΤΑΣ ΑΛ, on Flickr Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 ομορφη και καθαρη φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Καλησπέρα Μετά από αρκετή σκέψη τι να πάρω μετά το HTC U12+ κατέληξα στο p40 pro. Δεν το μετάνιωσα σε όλους τους τομείς.... Μακάρι να μπορέσει να συνεχίσει η huawei να υπάρχει και μάλιστα σε αυτό το επίπεδο. Είναι η Doomsday device με το 5Χ για σχεδόν όλες τις compact κάμερες. Εβαλα στην άκρη την Sony RX100 III. Δεν ασχολήθηκα και πολύ είναι η αλήθεια με τα καλούδια της RX αλλά έχοντας το p40 ανά χείρας με συνόδευσε άνετα όπου και αν πήγα. Δεν εννοείται για μένα πια κινητό χωρίς αυτό έστω το 5Χ ζουμ. Το 10Χ (οπτικό) μπορεί και να είναι υπερβολή Πιο κάτω παραθέτω 3 φωτό, δεν έχουν καλλιτεχνική αξία βέβαια, διότι δεν έβγαλα κάτι της προκοοπής καλλιτεχνικά αλλά δείχνουν (έστω και αν δεν έχω σταθερό χέρι) την αξία των προαναφερθέντων..... 1Χ IMG_20200829_121536 by P. V, on Flickr 5Χ IMG_20200829_121554 by P. V, on Flickr 10Χ IMG_20200829_121609 by P. V, on Flickr Ευχαριστήθηκα πολύ και έως το 50Χ όχι για καλλιτεχνικούς λόγους αλλά για τηλεσκοπική εφαρμογή.... IMG_20200904_220227 by P. V, on Flickr Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Καλά εννοείται ότι αρέσει στον καθένα, αλλά δεν νομίζω ότι το ζοομ είναι τόσο deal breaker οταν μιλάμε για φωτογραφια Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Καλά εννοείται ότι αρέσει στον καθένα, αλλά δεν νομίζω ότι το ζοομ είναι τόσο deal breaker οταν μιλάμε για φωτογραφια Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Φυσικά και είναι υποκειμενικά τα κριτήρια. Προσωπικά πάντα αυτό το 5Χ είναι κριτήριο (πια) για αγορά, δεδομένου ότι αυτό το ζουμ σε συνδιασμό με την ποιότητά του μου καταργεί την ανάγκη για να κουβαλάω μια mirrorless ή άλλη compact στις διακοπές. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Καλά εννοείται ότι αρέσει στον καθένα, αλλά δεν νομίζω ότι το ζοομ είναι τόσο deal breaker οταν μιλάμε για φωτογραφια Sent from my Nokia 9 using Tapatalk καλως ή κακως ενα δευτερο εστιακο μηκος το θες οταν μιλαμε για φωτογραφια. Αλλοι τη βρισκουν με 28μμ αλλοι με 35μμ - 50μμ -85μμ - 100μμ -135μμ - 200μμ Μερικα απο τα δημοφιλεστερα εστιακα μηκη χωρις να κατεβω στο ultra wide κομματι. Αντε με το καλο να γινει mainstream στα μεσαια μοντελα. (απο πλευρας τιμης). Το 5χ οκ....οπτικο δεκτον. Το 10χ ομως ρε huawei πως το εβγαλες οπτικο? Δεν βγαινει ..ουτε καν το 240μμ που εβαλε στη παρενθεση. (κοιτωντας το σιτε της) Τεσπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 (edited) καλως ή κακως ενα δευτερο εστιακο μηκος το θες οταν μιλαμε για φωτογραφια. Αλλοι τη βρισκουν με 28μμ αλλοι με 35μμ - 50μμ -85μμ - 100μμ -135μμ - 200μμ Μερικα απο τα δημοφιλεστερα εστιακα μηκη χωρις να κατεβω στο ultra wide κομματι. Αντε με το καλο να γινει mainstream στα μεσαια μοντελα. (απο πλευρας τιμης). Το 5χ οκ....οπτικο δεκτον. Το 10χ ομως ρε huawei πως το εβγαλες οπτικο? Δεν βγαινει ..ουτε καν το 240μμ που εβαλε στη παρενθεση. (κοιτωντας το σιτε της) Τεσπα.. Αναφερόμουν στα γραφόμενα του gsmarena για το P40 pro + 50 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/1.28", 2.44µm, omnidirectional PDAF, OIS 8 MP, f/4.4, 240mm (periscope telephoto), PDAF, OIS, 10x optical zoom 8 MP, f/2.4, 80mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom 40 MP, f/1.8, 18mm (ultrawide), 1/1.54", PDAF Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι αντίστοιχης ποιότητας του 5Χ αλλά δεν έχω δει και δείγματα. Αν είχα να διαλέξω βέβαια σε ένα κινητό μεταξύ 5Χ και 10Χ οπτικού, το 5Χ μου φαίνεται πιο "χρήσιμο"...... Edit: Τώρα είδα ή μάλλον κατάλαβα ότι αναφερόσουν στη Huawei.... :):lol::p Edited September 16, 2020 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 (edited) Αναφερόμουν στα γραφόμενα του gsmarena για το P40 pro + 50 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/1.28", 2.44µm, omnidirectional PDAF, OIS 8 MP, f/4.4, 240mm (periscope telephoto), PDAF, OIS, 10x optical zoom 8 MP, f/2.4, 80mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom 40 MP, f/1.8, 18mm (ultrawide), 1/1.54", PDAF Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι αντίστοιχης ποιότητας του 5Χ αλλά δεν έχω δει και δείγματα. Αν είχα να διαλέξω βέβαια σε ένα κινητό μεταξύ 5Χ και 10Χ οπτικού, το 5Χ μου φαίνεται πιο "χρήσιμο"...... Edit: Τώρα είδα ή μάλλον κατάλαβα ότι αναφερόσουν στη Huawei.... :):lol::p Nαι στη huawei.. Τώρα είδα αυτό στα ψιλά γράμματα.. "HUAWEI P40 Pro+ supports approximately 10x optical Zoom with 240 mm focal length. HUAWEI P40 Pro supports approximately 5x optical Zoom with 125 mm focal length. HUAWEI P40 supports approximately 3x optical Zoom with 80 mm focal length." Αλλά στις εικόνες σου βλέπω μονο 125mm με φ/3.4 και οχι το φ/4.4 (μένει να δω και το 240μμ βεβαια) που λεει για το p40 pro+. Ti παιζει? y.g Ok..τωρα ειδα οτι ειχες το pro και οχι το pro+ Ok πηρα μπρος με την τριτη.. Πρεπει να ειναι ψιλοαπατουλα το + . Περα απο της ημερησιες δεν το βλεπω να για κατι αξιολογοτερο οταν πεσει λιγο το φως. --.--.--.--.--.--.--. Εδιτ στο εδιτ.. Υ.Γ2 Τωρα βρηκα τι φοραει το + 1/4" σενσορα με 8mp συνολικά και μεγεθος 1um το καθενα Aντε να το παρει κανεις να δουμε καμμια εικονα.. Edited September 17, 2020 by xteacher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 (edited) Πρεπει να ειναι ψιλοαπατουλα το + . Περα απο της ημερησιες δεν το βλεπω να για κατι αξιολογοτερο οταν πεσει λιγο το φως. Πάντως καποιες νυχτερινες που ειχα βγαλει με το p40 pro (σκετο, οχι +) δεν ηταν κακος ο τηλεφακος τη νυχτα. Δες εδω μια με 10x αυτόματο. Να σημειωθει οτι δεν εχω καθολου σταθερα χερια. 2020-07-30_12-58-19 by Andreas L., on Flickr Edited September 17, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 πολυ καλη αν σκεφτει κανεις οτι ειναι κινητο,οχι καμερα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το πράγμα, αλλά αυτή την ποιότητα σε τέτοιο ζουμ δεν το περίμενα. Ακόμη και στις βραδυνές, αναλογικά για κινητό όπως αυτή του Αντρέα και με όχι σταθερά χέρια όπως αναφέρει, νομίζω ότι δεν υπάρχει αλλο κινητό σήμερα που να μπορεί σταθεί δίπλα του, ειδικά και σαν συνολική εμπειρία κινητού. τώρα για το P40 pro+ και εγώ δεν θα το διάλεγα ακόμη και απαραπλήσιες τιμές να είχαν, διότι προτιμώ το 5Χ οπτικό για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις. Ακόμη και το ψηφιακό ζουμ του P40 από 1.1 μέχρι 4.9Χ είναι πολύ καλό.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts