paanos Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 25€ χρεώνεται, ναι. Μόνο για δεδομένα μπορείς να πάρεις μια Extra SIM με 3,02€ τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 25€ χρεώνεται, ναι. Μόνο για δεδομένα μπορείς να πάρεις μια Extra SIM με 3,02€ τον μήνα. Δεν είναι παράλογη αυτή η χρέωση; Η μόνο εγώ το βλέπω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Είναι πολλά τα χρήματα, υποτίθεται ότι το κάνουν για να μην μπορείς με 5€ να έχεις ακόμα μια σύνδεση με απεριόριστα. Στη πράξη, εφόσον υπάρχει ακόμα η Extra SIM (μόνο δεδομένα ταυτόχρονα) με 3€ χρέωση τον μήνα ανεξάρτητα από το πρόγραμμα, δεν κερδίζουν κάτι. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να αναθεωρήσουν. Μπορείς να τους κανεις και ένα παράπονο αν σε ενδιαφέρει- όχι ότι τους δίνουν σημασία αλλά έτσι για να πεις ότι προσπάθησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Δεν τους νοιάζει να δώσουν sim με απεριόριστα data για 3 ευρώ αλλά απαγορεύουν πρακτικά να μπορείς να βάλεις μια multi sim σε ένα smartwatch που η χρήση είναι εκ των πραγμάτων μηδαμινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Οι esim πάντα και παντού θα χάνονται με ένα factory reset? Παίζει να αλλάξει αυτό; και στο εξωτερικό έτσι είναι; ρωτάω διότι δε γουστάρω να τους δίνω συνεχώς 10€ για να βάζω esim κάθε φορά που κάνω ένα factory reset ή που αλλάζω συσκευή. Επίσης αλλάζω συσκευή πολλές φορές σε αργία ή το ίδιο γίνεται με factory reset. Οπότε να πάω σε κατάστημα δε μπορώ. Με email μου είχαν πει δε γίνεται και δε μπορώ να παίρνω 10 φορές και να τους παρακαλάω για το αυτονόητο... Οπότε δε γίνεται να μένω χωρίς τηλέφωνο κάθε φορά που χάνεται η esim. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό ή πάντα έτσι θα είναι; με βολεύει διότι έχω 2 sim + SD με αυτό το τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 οταν κανεις hard reset σε ρωταει αν θελεις να σβησεις την esim η οχι.... εκτος και αν εννοεις πριν ανοιξει το κινητο, με τα κουμπια... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Οι esim πάντα και παντού θα χάνονται με ένα factory reset? Παίζει να αλλάξει αυτό; και στο εξωτερικό έτσι είναι; ρωτάω διότι δε γουστάρω να τους δίνω συνεχώς 10€ για να βάζω esim κάθε φορά που κάνω ένα factory reset ή που αλλάζω συσκευή. Επίσης αλλάζω συσκευή πολλές φορές σε αργία ή το ίδιο γίνεται με factory reset. Οπότε να πάω σε κατάστημα δε μπορώ. Με email μου είχαν πει δε γίνεται και δε μπορώ να παίρνω 10 φορές και να τους παρακαλάω για το αυτονόητο... Οπότε δε γίνεται να μένω χωρίς τηλέφωνο κάθε φορά που χάνεται η esim. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό ή πάντα έτσι θα είναι; με βολεύει διότι έχω 2 sim + SD με αυτό το τρόπο... Δεν χάνονται με factory reset ούτε σε iPhone ούτε σε Samsung. Πρέπει να τις σβήσεις με το χέρι αν θες να φύγουν. Στο γενικό factory reset σε ρωτάει αν θες να σβήσει τις eSIM σαν επιπλέον βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Δεν χάνονται με factory reset ούτε σε iPhone ούτε σε Samsung. Πρέπει να τις σβήσεις με το χέρι αν θες να φύγουν. Στο γενικό factory reset σε ρωτάει αν θες να σβήσει τις eSIM σαν επιπλέον βήμα. Λάθος μου τότε... Σε αλλαγή κινητού; δε μεταφέρεται σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Αγοράζεις το καινούργιο κινητό, πας στην εγκατάσταση εσιμ και σου ερχεται μήνυμα μεταφοράς στο παλιό κινητό και πατάς αποδοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Σε ποια συσκευή γίνεται αυτό; Γιατί μέχρι στιγμής με την υλοποίηση της Cosmote, θέλεις φάκελο για κάθε καινουρια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 οοπσ... τώρα είδα οτι απάντησα στο thread cosmote... pizel 2 xl, verizon, america Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Σε iPhone μπορεί μα γίνει μεταφορά στο νέο τηλέφωνο. https://support.apple.com/el-gr/HT210655 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Σε iPhone μπορεί μα γίνει μεταφορά στο νέο τηλέφωνο. https://support.apple.com/el-gr/HT210655 Η cosmote δε το υποστηρίζει νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 31, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Ναι, δεν υποστηρίζει SIM Transfer service η Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Καλησπέρα, έχω πρόγραμμα με απεριόριστα δεδομένα και δίδυμη κάρτα. Μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι μπορώ να πάρω συν μία έξτρα sim με χρέωση 3 ευρώ τον μήνα αλλά μόνο για δεδομένα. Πιστεύετε θα δουλεύει σωστά με την twin sim που έχω η έξτρα sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Ναι, είναι τελείως άσχετη με τη κάρτα της ομιλίας. Θα έχεις την twin sim όπως και τώρα (μια συσκευή ανοιχτή) ΚΑΙ επιπλέον την extra sim που θα έχει μόνο δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Καλησπέρα, έχω πρόγραμμα με απεριόριστα δεδομένα και δίδυμη κάρτα. Μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι μπορώ να πάρω συν μία έξτρα sim με χρέωση 3 ευρώ τον μήνα αλλά μόνο για δεδομένα. Πιστεύετε θα δουλεύει σωστά με την twin sim που έχω η έξτρα sim; Ναι, έτσι το έχω, η extra sim μονο για data στο iPad LTE. Γιατι την χρεωνουν?! Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Σε μερικά προγράμματα παλιότερα τη δίνανε δωρεάν (μια extra sim) σε όλα τα υπόλοιπα χρεώνεται 3,02€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Καλησπερα παιδια, εχω καρτοκινητο whatsapp.Ρωτησα μεσω τσατ την κοσμοτε κ μου ειπε οτι μπορω να βαλω e-sim.Ομως εγω δεν θελω να αντικαταστησω την φυσικη μου.Απλα θελω να ρωτησω εαν μπρορει να μπει κ η esim πανω αλλα με το ιδιο νουμερο.Ζητω συγγνωμη αν εχει απαντηθει.Ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Οχι δεν μπορει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Οχι δεν μπορει καλως,ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis2021 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Γειά σας. Ξέρει κάποιος εάν γίνεται να αγοράσουμε νέο νούμερο WhatsUp, κατευθείαν σε eSIM ? Κάποιος σε κατάστημα Γερμανός είπε ότι πρέπει να αγοράσεις και SIM και την eSIM μετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Μπορείς κατευθείαν σε esim, απλά αρκεί να βρεις στο κατάστημα που θα πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Πήγα σε κατάστημα Γερμανός και άλλαξα σε esim. Ήμουν έτοιμος σε 2 λεπτά και η esim λειτούργησε αμέσως. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Καλησπέρα. Θέλω (για iPhone 11 Pro Max A2161-USA version) μια eSIM (Cosmokarta) για συγγενή μου που έρχεται για διακοπές 3 εβδομάδων. Πώς "αγοράζω" μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts