georgebad Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Just now, doganos said: Για αυτό τον λόγο πήγα Vodafone Πραγματικά σήμερα φώναζα μέσα στο κατάστημα (νταξει οκέι δεν φταίνε σε τπτ αυτοί) , αλλά ο ανταγωνισμός τους έχει πάει π@@@ κ@@@ εμπλοκή . 38 ευρώ συμβόλαιο , και κάθε φορά που θέλω να αλλάξω συσκευή πρέπει να τους σκάω 5 ευρώ . ΓΕΛΟΙΟ . Είμαι τόσο οριακά να πάω στην Vodafone , αλλά σε πολλά σημεία στις Σέρρες είναι ανυπόφορα κακή , αλλά σε αυτό το σημείο δεν αξίζει … 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, georgebad said: Πραγματικά σήμερα φώναζα μέσα στο κατάστημα (νταξει οκέι δεν φταίνε σε τπτ αυτοί) , αλλά ο ανταγωνισμός τους έχει πάει π@@@ κ@@@ εμπλοκή . 38 ευρώ συμβόλαιο , και κάθε φορά που θέλω να αλλάξω συσκευή πρέπει να τους σκάω 5 ευρώ . ΓΕΛΟΙΟ . Είμαι τόσο οριακά να πάω στην Vodafone , αλλά σε πολλά σημεία στις Σέρρες είναι ανυπόφορα κακή , αλλά σε αυτό το σημείο δεν αξίζει … Το 5ευρω για ποιον λόγο; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, p_k said: Το 5ευρω για ποιον λόγο; Για έκδοση νέας eSIM 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygr52 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου μια ερωτηση, ειχα συμβολαιο multisim και η esim δουλευε κανονικα στο smartwatch, οταν εκανα διακοπη στο συμβολαιο προσπαθησα να βαλω cosmote καρτοκινητο esim , καταχωρηθηκε κανονικα αλλα οταν καλουσα η με καλουσαν ηταν νεκρο, καλουσα εδειχνε οτι καλει αλλα δεν γινοταν τιποτα . μηπως δεν δουλευει καρτοκινητο esim σε smartwatch? δοκιμασα 2 παροχους και εκανε το ιδιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 29 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου On 26/10/2024 at 12:45 ΠΜ, jimmygr52 said: μια ερωτηση, ειχα συμβολαιο multisim και η esim δουλευε κανονικα στο smartwatch, οταν εκανα διακοπη στο συμβολαιο προσπαθησα να βαλω cosmote καρτοκινητο esim , καταχωρηθηκε κανονικα αλλα οταν καλουσα η με καλουσαν ηταν νεκρο, καλουσα εδειχνε οτι καλει αλλα δεν γινοταν τιποτα . μηπως δεν δουλευει καρτοκινητο esim σε smartwatch? δοκιμασα 2 παροχους και εκανε το ιδιο. Δουλεύει με καρτοκινητό σαν ανεξάρτητο νούμερο, όχι σαν MultiSIM. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygr52 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, georgemv said: Δουλεύει με καρτοκινητό σαν ανεξάρτητο νούμερο, όχι σαν MultiSIM. το αναποδο συμβαινει με μενα, δουλευε κανονικα σε multisim συμβολαιο η esim, σταματησα το συμβολαιο,και οταν εβαλα καρτοκινητο esim στο ρολοι δεν δουλευε, δοκιμασα 2 παροχους και εκανε το ιδιο, καταχωρηθηκε κανονικα αλλα οταν καλουσα η με καλουσαν ηταν νεκρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος On 23/9/2024 at 6:39 ΜΜ, georgebad said: Πραγματικά σήμερα φώναζα μέσα στο κατάστημα (νταξει οκέι δεν φταίνε σε τπτ αυτοί) , αλλά ο ανταγωνισμός τους έχει πάει π@@@ κ@@@ εμπλοκή . 38 ευρώ συμβόλαιο , και κάθε φορά που θέλω να αλλάξω συσκευή πρέπει να τους σκάω 5 ευρώ . ΓΕΛΟΙΟ . Είμαι τόσο οριακά να πάω στην Vodafone , αλλά σε πολλά σημεία στις Σέρρες είναι ανυπόφορα κακή , αλλά σε αυτό το σημείο δεν αξίζει … θα πρέπει να δουν σοβαρά το ζήτημα αυτό. δεν ξέρω γιατί δεν κάνουν ίδια υλοποίηση με vodafone που έχεις ένα qr και το ενεργοποιείς όσες φορές θέλεις… με κούρασε και το γύρισα σε κανονική sim δεν τους βλέπω να το αλλάζουν ρε γμτ αλλά η υλοποίηση τους δεν είναι καλή. άσε που αν χάσεις κινητό σε αργίες ΣΚ κλπ μένεις χωρίς τηλέφωνο μέχρι να ανοίξει κατάστημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontaxopoylos Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος είχα ρωτήσει παλαιότερα σε κατάστημα Γερμανού και δε το κάνανε για λόγους ασφαλείας. Το σύστημα που έχει η vodafone ειναι μια χαρα ασφαλες γιατι δεν σε αφηνει να ενεργοποιησεις την καρτα σε νεα συσκευη αν δεν την καταργησεις απο την παλια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. Σάββατο στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:27 μμ (edited) Χρειάζομαι μία eSIM για το ρολόι μου που να έχει τον ίδιο αριθμό με το κινητό μου. Έχω Twin SIM. Γνωρίζετε αν γίνεται; Ευχαριστώ! Edited Σάββατο στις 04:47 μμ by hariskar 1 Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. Σάββατο στις 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:47 μμ Καλησπέρα παιδιά.Σκεφτομαι να προχωρήσω στην αγορά xiaomi 14t (14tpro αυτό είναι καλύτερο αλλά ξεφεύγει στα χρήματα)είναι προσβάσιμο σε esim cosmote και πιστεύω ότι είναι πιστοποιημένο για το 5g cosmote -vodafone που έχω???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 05:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:08 μμ 12 minutes ago, Aggelos41 said: Καλησπέρα παιδιά.Σκεφτομαι να προχωρήσω στην αγορά xiaomi 14t (14tpro αυτό είναι καλύτερο αλλά ξεφεύγει στα χρήματα)είναι προσβάσιμο σε esim cosmote και πιστεύω ότι είναι πιστοποιημένο για το 5g cosmote -vodafone που έχω???? Φίλε μου καλησπέρα. Άμα μπεις στο site της Cosmote και επιλέξεις το tab της Xiaomi για τις συμβατές συσκευές για e sim, στο βγάζει πρώτο πρώτο το 14Τ. Θεωρητικό, είσαι εντάξει. Εγώ θα τους έστελνα και στο τσατ μια ερώτηση να το επιβεβαιώσω και θα προχωρούσα. Για βονταφον πάλι θα έστελνα και κει. Φαίνεται δυνατή συσκευή, περιμένουμε κάνα τεστ άμα το πάρεις τελικά. 😎 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Σάββατο στις 06:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:25 μμ 1 ώρα πριν, hariskar said: Χρειάζομαι μία eSIM για το ρολόι μου που να έχει τον ίδιο αριθμό με το κινητό μου. Έχω Twin SIM. Γνωρίζετε αν γίνεται; Ευχαριστώ! Με την Twin SIM δεν γίνεται σίγουρα. Μπορείς να το κάνεις με Multi SIM, αλλά θα έχεις επιπλέον μηνιαίο πάγιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. Σάββατο στις 07:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:41 μμ 1 hour ago, minast said: Με την Twin SIM δεν γίνεται σίγουρα. Μπορείς να το κάνεις με Multi SIM, αλλά θα έχεις επιπλέον μηνιαίο πάγιο. Θα είναι με το ίδιο τηλεφωνικό νούμερο; Ευχαριστώ! 1 Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Σάββατο στις 11:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:30 μμ 3 ώρες πριν, hariskar said: Θα είναι με το ίδιο τηλεφωνικό νούμερο; Ευχαριστώ! Ναι, ρίξε μια ματιά και εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/multisim_new.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. Τρίτη στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:00 μμ (edited) Από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί η eSIM με το QR μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ή πρέπει να περάσει κάποια ώρα; Edited Τρίτη στις 05:45 μμ by hariskar 1 Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. Τρίτη στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:59 μμ 1 ώρα πριν, hariskar said: Από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί η eSIM με το QR μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ή πρέπει να περάσει κάποια ώρα; Άμεσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. Τρίτη στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:48 μμ Για να ξανά ζητήσω QR γιατί κάτι πήγε στραβά και δεν επιτρέπεται δεύτερο σκανάρισμα πρέπει να πάω σε κατάστημα ή μπορεί να γίνει από το 13888 ή τι chat; 1 Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Τρίτη στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:05 μμ 16 minutes ago, hariskar said: Για να ξανά ζητήσω QR γιατί κάτι πήγε στραβά και δεν επιτρέπεται δεύτερο σκανάρισμα πρέπει να πάω σε κατάστημα ή μπορεί να γίνει από το 13888 ή τι chat; Ίδια διαδικασία ξανά και χρέωση ξανά. Μιας χρήσης είναι κωδικός. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. Τρίτη στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:34 μμ Η χρέωση δεν είναι μεγάλη, αλλά το να πρέπει να πάει κανείς πάλι εκεί είναι ταλαιπωρία.. 1 Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts