xristos1975 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς με το 8X Max, αν κάνεις μια αναζήτηση σε διάφορα συγκριτικά θα δεις ότι είναι αρκετά πιο αργό σε σχέση με το Mi Max 3 και με υποδεέστερη οθόνη. Χρειάζομαι μεγάλη. Οθόνη χωρίς τα bezels του mi Max 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulists Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Τελικα ποια εκδοση εχει την Β20 θελω να το παρω και ειναι η μοναδικη απορια που εχω.θα με βοηθουσε παρα πολυ να με εξηγουσε καποιος αναλυτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Τελικα ποια εκδοση εχει την Β20 θελω να το παρω και ειναι η μοναδικη απορια που εχω.θα με βοηθουσε παρα πολυ να με εξηγουσε καποιος αναλυτικα. Αν μιλάς για το Honor 8x max καμία έκδοση δεν έχει b20 όλες όμως παίζουν κανονικά 4g/LTE στην B3/1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Χρειάζομαι μεγάλη. Οθόνη χωρίς τα bezels του mi Max 3 Σεβαστό... δες τα δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις τι εννοώ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulists Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Αν μιλάς για το Honor 8x max καμία έκδοση δεν έχει b20 όλες όμως παίζουν κανονικά 4g/LTE στην B3/1800 Για το 8x ρωταω συγκεκριμενα για την b20 νομιζω ελλαδα επαρχια χρειαζεται για 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Τελικα ποια εκδοση εχει την Β20 θελω να το παρω και ειναι η μοναδικη απορια που εχω.θα με βοηθουσε παρα πολυ να με εξηγουσε καποιος αναλυτικα. JSN-L21 Αυτή είναι η έκδοση ΕΕ (φουλ μπάντες κοκ). Καμία άλλη. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Σεβαστό... δες τα δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις τι εννοώ... ;) Το 8Χ max κατά την γνώμη μου είναι πιο όμορφο ως σχεδίαση Τέλος πάντων ευχαριστώ για το video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Δύο πραγματάκια ψάχνω να βρώ και θέλω να ρωτήσω, άν έχει ενσωματωμένη ηχογράφηση κλήσεων καθώς και στο υδατογράφημα της φωτογραφίας να γράφει Honor 8X, τώρα απλά γράφει AI honor. (Δέν θέλω να βάλω έξτρα εφαρμογές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Στο γερμανικό mediamarkt βρίσκεις το 128 σε φοβερή τιμή Media Markt Saturn Στα 279. Πολύ καλή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Πάμε για 9ωρες SOT(!!!) 2 Mερες σκληρής χρήσης(!!!) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάμε για 9ωρες SOT(!!!) 2 Mερες σκληρής χρήσης(!!!) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μπαταρία ΜΟΛΙΣ 3750ΜΑΗ(!!!!!!!) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάμε για 9ωρες SOT(!!!) 2 Mερες σκληρής χρήσης(!!!) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με μπαταρία ΜΟΛΙΣ 3750ΜΑΗ(!!!!!!!) Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλημέρα. Ενξδιαφέρομαι για το 128άρι και το βρίσκω στο ebay 280,00€ μαζί με τα μεταφορικά. Γράφει όμως για 4gb ram. Το 128άρι δε θα έπρεπε να έχει 6gb ram; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλημέρα. Ενξδιαφέρομαι για το 128άρι και το βρίσκω στο ebay 280,00€ μαζί με τα μεταφορικά. Γράφει όμως για 4gb ram. Το 128άρι δε θα έπρεπε να έχει 6gb ram;Ότι και να πάρεις να είναι το JSN-L21 Όλα τα άλλα είναι κινεζικες εκδόσεις, χωρίς Β20 και χωρίς NFC.... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ότι και να πάρεις να είναι το JSN-L21 Όλα τα άλλα είναι κινεζικες εκδόσεις, χωρίς Β20 και χωρίς NFC.... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. Αυτό είναι το μοντέλο. Το ήξερα και ήμουν διαβασμένος. Απλά βλέπω στο gsmarena ότι τα 128 έρχονται με 6gb ram κι αυτός μου γράφει για 4gb. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ευχαριστώ. Αυτό είναι το μοντέλο. Το ήξερα και ήμουν διαβασμένος. Απλά βλέπω στο gsmarena ότι τα 128 έρχονται με 6gb ram κι αυτός μου γράφει για 4gb. με 6gb δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα L21, μόνο china version Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 με 6gb δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα L21, μόνο china version Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ξέρουμε πότε θα αναβαθμισθεί σε android pie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνει published android pie beta έκδοση αυτές τις μέρες στην αγορά της Κίνας. Οπότε ετοιμάζεται και δοκιμάζεται. Υπομονή λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 (edited) Ευχαριστώ. Αυτό είναι το μοντέλο. Το ήξερα και ήμουν διαβασμένος. Απλά βλέπω στο gsmarena ότι τα 128 έρχονται με 6gb ram κι αυτός μου γράφει για 4gb. Κυκλοφορεί το 8Χ με 4/128 ως Honor view lite 10 JSN-L21 Χτύπα το αν το βρεις κάτω από 275€. Android 10 θα πάρουμε? Edited December 11, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Ειμαι στη δευτερη μερα με αφορτιστο τηλεφωνο και πολεμαω να του ριξω την μπαταρια 22% να το βαλω για φορτισμα να κοιμηθω και δεν πεφτει με τιποτα.. Χαχαχαχαχα με εχουν πιασει τα γελια βραδυατικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Android 10 θα πάρουμε? Δε περιμένεις να έρθει η 9 πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 (edited) Δε περιμένεις να έρθει η 9 πρώτα;Η 9 είναι δεδομένη..... Άσχετο. Κάνει carrier aggregation το κινητό; Δείτε αυτο Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 12, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Η 9 είναι δεδομένη..... Είναι ναι... αυτό που δεν είναι δεδομένο είναι το πότε θα έρθει, αυτό εννοούσα από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το NX609J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το NX609J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk netmonster Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Thanks Στάλθηκε από το NX609J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts