celtic1453 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Πολύ καλή τιμή, νομίζω, για το 4/128. Αλλά ....θα παραλάβεις από.... Χριστούγεννα ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB TYPE-C εν έτη 2019(!) Problem Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Οσοι το εχετε, εχτε προσβαση σε παραπανω απ τα 5 themes που εχει το κινητο ή μονο αυτα ειναι; Έχει πάρα πολλά themes. Πόσα δεν μέτρησα, αλλά πρέπει να είναι εκατοντάδες ίσως... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΔΕΝ ΕΧΕΙ USB TYPE-C εν έτη 2019(!) Problem Εμένα με βολεύει που δεν έχει Type-C γιατί σε αυτοκίνητο, δουλειά κλπ. οι φορτιστές και τα καλώδια είναι όλα με την απλή, παλιά USB. Οπότε για μένα είναι μια χαρά :) ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την πρώτη του φόρτιση, από το πρωί στις 7:00 με την οθόνη όλη μέρα ανοιχτή (ως νέο κινητό...) έχει 55% μπαταρία (με όλα ανοιχτά, WiFi, Data κλπ). Πρέπει να βγάζει δυο μέρες με μια φόρτιση άνετα! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Volte και WiFi calling διαθέτει; Στο mate 10 lite που έχω αυτή την στιγμή υπάρχουν και τα δύο ενεργά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Έχει πάρα πολλά themes. Πόσα δεν μέτρησα, αλλά πρέπει να είναι εκατοντάδες ίσως... Ευχαριστώ πολύ. Ετυχε να πιάσω ενα στα χερια μου στο Γερμανό και ειχε μονο 5, τα local themes οπως τα λεγε. Απ' οτι καταλαβα πρέπει να κανεις account καπου για να ανοιξουν ολα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Στην επισημη σελιδα λεει NFC Μονο για την εκδοση L21 ....ποιος ξερει τη γινεταιhttps://www.hihonor.com/gr/products/smartphone/honor8x/ Παντως ειναι κουκλι και ασχετο τη λενε η honor εγραψε παει για best seller το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 [/color] Αν είναι αυτό που ανακάλυψα με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google ''ναι''. Αν θέλεις όμως γράψε τι ακριβώς κάνει αυτό ώστε να σου απαντήσω σίγουρα στην ερώτησή σου! η πλοηγηση να γινεται με χειρονομιεσ και οχι με τα εικονικα κουμπια στην ο8ονη...εγω παντως δεν ειδα σε οσα βιντεο βαλα στο γιουτουμπ αυτο το πραγμα αλλα χαιρομαι που το λες γιατι ειναι ασχημα τα κουμπια στην οθονη για μενα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Στην επισημη σελιδα λεει NFC Μονο για την εκδοση L21 ....ποιος ξερει τη γινεταιhttps://www.hihonor.com/gr/products/smartphone/honor8x/ Παντως ειναι κουκλι και ασχετο τη λενε η honor εγραψε παει για best seller το κινητο Στο Banggood δεν αναφέρει NFC στη δικιά του διεθνή έκδοση..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Το δικό μου έχει NFC και λειτουργεί μια χαρά! Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Στο Ιταλικο ΑΜΑΖΟΝ η 4/128 Eκδοση αναφερεται ως HONOR VIEW LITE.... 265E(!) φτηνοτερα απο BANNGOOD.....και σε 4 μερες στις πορτες σας https://www.amazon.it/dp/B07HJDDLRK?aaxitk=EBQrpY167Epf3rM9dm4XyA&pd_rd_i=B07HJDDLRK&pf_rd_m=A11IL2PNWYJU7H&pf_rd_p=527bd632-d9f1-41bd-83be-2f22994adcca&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pf_rd_i=honor+8x&hsa_cr_id=8712730640702&sb-ci-n=productDescription&sb-ci-v=Honor%20View%2010%20Lite%20Smartphone%2C%20Blu%2C%20128GB%20Memoria%2C%204GB%20RAM%2C%20Display%206.5%22%20FHD%2B%2C%20Doppia%20AI%20Camera%20da%2020%2B2MP%2C%20%5BItalia%5D Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Στο Ιταλικο ΑΜΑΖΟΝ η 4/128 Eκδοση αναφερεται ως HONOR VIEW LITE.... 265E(!) φτηνοτερα απο BANNGOOD.....και σε 4 μερες στις πορτες σας https://www.amazon.it/dp/B07HJDDLRK?aaxitk=EBQrpY167Epf3rM9dm4XyA&pd_rd_i=B07HJDDLRK&pf_rd_m=A11IL2PNWYJU7H&pf_rd_p=527bd632-d9f1-41bd-83be-2f22994adcca&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pf_rd_i=honor+8x&hsa_cr_id=8712730640702&sb-ci-n=productDescription&sb-ci-v=Honor%20View%2010%20Lite%20Smartphone%2C%20Blu%2C%20128GB%20Memoria%2C%204GB%20RAM%2C%20Display%206.5%22%20FHD%2B%2C%20Doppia%20AI%20Camera%20da%2020%2B2MP%2C%20%5BItalia%5D πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι η global έκδοση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι η global έκδοση ? σχολια χρηστων και ερωτησεις εντος ΑΜΑΖΟΝ Επίσης το honor it. δεν εχει στα μοντελα πρως πώληση το 8Χ αλλα το View lite. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Eλλαδα θα αργησει λετε να πεσει η τιμη σκρουτζ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Λοιπόν μετά από 2-3 μέρες με το κινητό έχω να αναφέρω τα παρακάτω. 1. Η μπαταρία του για μεσαία χρήση πραγματικά δεν τελειώνει όπως αναφέρθηκε και από άλλον συμφουρίτη. Σήμερα πρωί έβγαλα από φορτιστή 7:00 π.μ και μέχρι τώρα είμαι στα 87%. (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες οθόνη κτλ απλά δίνω περίπου μια ιδέα) 2. Το μέγεθός του στην αρχή σε ξεγελάει πως είναι μεγάλο ειδικότερα όταν κοιτάξεις την οθόνη αναμένη. Συνιθίζεται στο πρώτο μισάωρο. 3. Επειδή το δουλεύω αρκετά στη δουλειά μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με κόλλημα ή πάγωμα εφαρμογής (το έχω φορτώσει με αρκετές εφαρμογές ήδη) πάει τρένο. 4. Τα χρώματα της οθόνης είναι απίστευτα. Δεν το χορταίνεις να κοιτάς φωτογραφίες. 5. Δεν έχει type - c αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει (ούτε καταλαβαίνω το λόγο που χαλάει μερικούς προσωπικά) μιας και όλοι οι φορτιστές που έχω (σπίτι - δουλειά - αυτοκίνητο - μηχανή) είναι σαν αυτόν που παίρνει το τηλέφωνο. 6. Έχει NFC για κάποιον φίλο παραπάνω που ρώτησε. Το μοντέλο της συσκευής μου είναι L21 αγορασμένο απο Ελλήνικό κατάστημα με 2 χρόνια εγγύηση. 7. Έχει ράδιο και επίσης τα θέματα είναι πάρα πολλά για έναν άλλον φίλο που ρώτησε παραπάνω. Παραθέρω κάποιες φωτογραφίες που έβγαλα με την κάμερα όλες οι επιλογές στο auto. Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι η global έκδοση ? https://en.gizchina.it/2018/09/honor-view-10-lite-price-technical-card-italy/ 265E AMAZON.IT.....free shiping... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Το εχω απο χθες κι εγω μετα απο μεταβαση σπαζοκεφαλια απο lenovo p1 pro, που εψαχνα οπωςδηποτε δικαρτο και ξεχωριστη θεση για sd. Ημουνα αναμεσα σε αυτο και το redmi note 6 pro αλλα οπως ειπα ηθελα ξεχωριστη θεση sd. Το κινητο ειναι κοσμημα απλα. Δυνατο γρηγορο κανενα παραπονο. Το μονο που θα εβρισκα επειδη πρεπει να βρω κατι μειον ειναι το ηχειο που θα το ηθελα πιο δυνατο. Βεβαια προερχομαι και απο το dolby της lenovo και ειχα καλομαθει. Στα συν του η οθοναρα, nfc, καταπληκτικες καμερες, ταχυτητα δαχτυλικου. Αναγνωριση προσωπου δεν εχω δοκιμασει ακομα. Οτι θελετε ρωτηστε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να προσθεσω και το slow motion στην καμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 (edited) Το αγορασα απο Ιταλία, 4/128. Εκεi πωλείται ως Honor view 10 Lite και τρεχει τιμη στα 275Ε ME το κουριερ. https://www.amazon.it/dp/B07HJDDLRK?aaxitk=EBQrpY167Epf3rM9dm4XyA&pd_rd_i=B07HJDDLRK&pf_rd_m=A11IL2PNWYJU7H&pf_rd_p=527bd632-d9f1-41bd-83be-2f22994adcca&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pf_rd_i=honor+8x&hsa_cr_id=8712730640702&sb-ci-n=productDescription&sb-ci-v=Honor%20View%2010%20Lite%20Smartphone%2C%20Blu%2C%20128GB%20Memoria%2C%204GB%20RAM%2C%20Display%206.5%22%20FHD%2B%2C%20Doppia%20AI%20Camera%20da%2020%2B2MP%2C%20%5BItalia%5D Εχω ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αντυπωσεις από ΑΜΑΖΟΝ. Εχουν πολύ καλό aftersales. https://en.gizchina.it/2018/11/review-honor-view-10-lite/ https://en.gizchina.it/tag/honor-view-10-lite/ https://en.gizchina.it/2018/09/honor-view-10-lite-price-technical-card-italy/ Κι μετά απο μία φόλα που έφαγα απο GearBest και αλλη μία απο Banggood, επεστρεψα στις ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ευρωπαικες εταιρειες. Κι η τιμη σκιζει... και αν δε σ' αρεσει (πχ Ειναι καποια κινεζικη εκδοση-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) απλα το στελνεις πισω και εχεις ΑΜΕΣΟ refund Eλπιζω να βρηκα αυτο που ψαχνω σε κινητο(οθοναρα-αυτοvομια-καλη καμερα-NFC-κορυφαιο GPS-3.5mm port-radio) σε λογικο βαρος. Εχω το τιμιο θηριο OUKITEL K6 to οποιο ειναι εγγυση ΣΕ ΟΛΑ-11 ωρες SOT (ΠΛΗΝ ΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ) αλλα εχει ενα βαρος σεβαστο :lol::lol::lol::lol: (250 γρ).... Και οσο και αν ακουγεται.. ..καπως... επειδη αλλαζω και δουλεια/χωρα θέλω το επομενο κινητο (8X) να προσθέτει και λίγο πρεστίζ... Απαραιτητο στη δουλεια μου... Στη φωτογραφία το προαναφερθέν Ιταλικό Honor view 10 Lite - HONOR 8 X L21 Model.... 4/128....(Εκδοση ΕΕ)- ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΜΑΖΟΝ ή τοπικός επισκευαστής... Η ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ ειναι επισημο σημειο πώλησης των Honor/Huawei Edited November 5, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 (edited) Για τους φίλους που ρώτησαν πιο πάνω για το NFC, επισυνάπτω ένα screenshot από το κινητό μου. https://ibb.co/nONo7f ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανεβάζω κι ένα δείγμα της φωτογραφικής μηχανής, η οποία έχει κάτι παραπάνω από εξαιρετική απόδοση. Σημειώνω πως έχω μειώσει το μέγεθος και την ποιότητα της φωτογραφίας στο μισό και παραπάνω για να την ανεβάσω γρήγορα, παρόλα αυτά όμως, η ποιότητα παραμένει εξαιρετική! https://ibb.co/dQCzDL Edited November 3, 2018 by theta Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Μερικές βραδυνές παιδιά sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Τζαμακι εχει βρει κανενας ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Τζαμακι εχει βρει κανενας ελλαδα?Αφού ηδη εχει το ίδιο ενα τζαμακι απο μόνο του αν δεν κανω λαθος. Sar γραφει πουθενά ποσο έχει, γιατι στο ίντερνετ δεν αναφέρεται πουθενά. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Απλη ζελατινα ειναι αυτη που ειναι ηδη κολλημενη. Sar γραφει το βιβλιαρακι στη συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Τζαμακι εχει βρει κανενας ελλαδα? Εχει δικο του απο εργοστασιο αν δεν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 edit.................... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 νομιζω πια πως με 250-270Ε αγοραζεις ενα ΠΟΛΥ καλό τηλεφωνο που σε καποια σημεια υπερεχει(?) του ΙΡΗΟΝΕ Χ/ΜΑΧ συμφωνα με τα review μερικων στο διαδικτυο στο 1/4 του κοστους του.... Εγω δεν το πολυψειρισα. Σε λίγες μερες παραλαμβάνω το 4/128 από Ιταλικό ΑΜΑΖΟΝ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι η έκδοση του Amazon Ιταλίας είναι ευρωπαϊκή με όλα τα χαρακτηριστικά (nfc, radio, b20) ; με ενδιαφέρει και εμένα και δεν θέλω να μπλέξω με επιστροφές στην Ιταλία παρόλο που είναι αξιόπιστο το Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts