minast Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Η Twin SIM δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα όλα αυτά τα χρόνια. Ναι σε όλα 🙂 Προσοχή: Δεν είναι το ίδιο με τη Multi SIM. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 3 ώρες πριν, babis3g said: γειά σας, διάβασα λίγο το νήμα αλλά κάποιες αναφορές είναι έτη πίσω...εν 2025 στο web λένε ότι οι 2 κάρτες είναι ολόϊδιες, άρα φαντάζομαι κλίσεις & data & sms θα παίζουν πάντα στην ενεργοποιημένη συσκευή ... δηλαδή αν κλίσω το ένα κινητό θα χρησιμοποιώ το data στην sim με το άλλο (εννοείτε όχι ταυτόχρονα) σωστά ? ... επίσης θα είναι με 5G δεδομένα αν το υποστηρίζει το κινητο? Ναι σε ολα. Επίσης δεν χρειαζεται να κλεινεις το ενα κινητο, αρκει να το βαλεις σε πτήση. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) σας ευχαριστώ, αφού θα παίζουν και σε 5G (όχι ταυτόχρονα) μάλλον θα πάω σε αυτές, αν ναι θα ενημερώσω μέσα στην εβδομάδα ναι είδα το multi sim επίσης και το extra sim πού είναι 2 διαφορετικά Edited 3 Μαρτίου by babis3g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) σας ευχαριστώ πολύ 👍 ... εφόσον το ένα από τα 2 κινητά είναι οff (κλειστό ή σε λειτουργία πτήσης όπως είπατε) πρώτη μέρα δουλεύει άψογα, αν κάτι (πού δεν νομίζω) θα ενημερώσω ... καταργήθηκε αναγκαστικά η καινούρια sim πού είχα αγοράσει πριν 2 μήνες στα 8.90€ αλλά χαλάλι ... αξίζει τον κόπο & την τιμή μία χρέωση & τέλος 15.60€ ΑΝ υπάρχουν πάνω από 2 κινητά, είναι εξυπηρέτηση παρά μπάσε/βγάλε, άνοιξε/κλείσε καπάκια κλπ η sim από το ένα κινητό στο άλλο ... από ότι είπαν στο μαγαζί οτε & οι 2 είναι ίδιες, δεν υπάρχει πρωτεύουσα/δευτερεύουσα sim τυχαία όπως τις έβαλα ... στο nokia 3210 (2024) η μία sim ανοίγει πάντα με volte σε 4G ... στο redmi 12 5G πάντα με volte σε 5G ΜΠΡΑΒΟ Cosmote 👆 Edited 6 Μαρτίου by babis3g διόρθωση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου ίσως ένα tip, πού μπορεί να μπερδέψει μερικούς, ίσως & να κάνει πρόβλημα στην σύνδεση ...AN επιλέξουμε να αφήσουμε ανοιχτό το ένα κινητό με απλά ενεργή την Λειτουργία Πτήσης (χάνει το δίκτυο άρα όλα καλά, αμ δε πάντα) μπορεί να θέλει & το WIFI του κινητού κλειστό ΑΝ είναι ενεργό το VoWIFI από τον πάροχο σε εμένα μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γίνεται, το ένα κινητό 4G πού το είχα 2 μήνες χωρίς πρόβλημα ... τελευταία με την twin sim άρχισε να χάνει συχνά το VoLTE 4G ... και μάλλον ανάποδα στην άλλη συσκευή 5G έχανε το VoLTE 5G (αυτό είναι 2-3 μέρες & δεν μπορώ να πω σίγουρα, αλλά πρόσεξα περίεργα με το data του) ... έτσι στην ουσία σαν & τα 2 κινητά ανοιχτά, δείχνει ότι έκανε πρόβλημα στις data ρυθμίσεις στην περίπτωση μου γιατί στο ένα ενεργοποιούταν το vowifi & επιρέαζε το άλλο άρα ίσως καλύτερα η μία συσκευή τελείως κλειστή ΑΝ σε κάποιους κάνει πρόβλημα να αργούν text να χάνει ρυθμίσεις σαν εμένα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 14 minutes ago, babis3g said: ίσως ένα tip, πού μπορεί να μπερδέψει μερικούς, ίσως & να κάνει πρόβλημα στην σύνδεση ...AN επιλέξουμε να αφήσουμε ανοιχτό το ένα κινητό με απλά ενεργή την Λειτουργία Πτήσης (χάνει το δίκτυο άρα όλα καλά, αμ δε πάντα) μπορεί να θέλει & το WIFI του κινητού κλειστό ΑΝ είναι ενεργό το VoWIFI από τον πάροχο σε εμένα μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γίνεται, το ένα κινητό 4G πού το είχα 2 μήνες χωρίς πρόβλημα ... τελευταία με την twin sim άρχισε να χάνει συχνά το VoLTE 4G ... και μάλλον ανάποδα στην άλλη συσκευή 5G έχανε το VoLTE 5G (αυτό είναι 2-3 μέρες & δεν μπορώ να πω σίγουρα, αλλά πρόσεξα περίεργα με το data του) ... έτσι στην ουσία σαν & τα 2 κινητά ανοιχτά, δείχνει ότι έκανε πρόβλημα στις data ρυθμίσεις στην περίπτωση μου γιατί στο ένα ενεργοποιούταν το vowifi & επιρέαζε το άλλο άρα ίσως καλύτερα η μία συσκευή τελείως κλειστή ΑΝ σε κάποιους κάνει πρόβλημα να αργούν text να χάνει ρυθμίσεις σαν εμένα κλπ Ισχύει. Θέλει λειτουργία πτήσης στη μία συσκευή, ώστε στη συσκευή που είναι προς κύρια χρήση, να λειτουργεί το 5G. Με απλά λόγια, ΔΕΝ λειτουργεί ταυτόχρονα το 4/5G και στις δύο συσκευές. 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) UPDATE ... μιά χαρά η tiwn sim ... η μία σε ένα nokia 3210 4G 2024 ... όπου το ανοίξω πάντα μπαίνει σε 4G με volte (εννοείτε η άλλη συσκευή από πριν κλειστή) ... & η άλλη sim σε ένα redmi 12 5G αν το ανοίξω & είμαι έξω πάντα μπαίνει αυτόματα σε 5G ... αν το ανοίξω μέσα σπίτι πάντα μπαίνει σε 4G+ με vowifi κάνουν συνδυασμούς μεταξύ τους 4G, 4+G, 5G, vowifi, volte χωρίς πρόβλημα, ακόμα μπήκε & σε SA (αλλά δεν δίνει πρόσβαση data) ... & τα δίνει όλα η sim στο redmi 5G ... 1000mbps speedtest https://myphone.gr/forum/topic/170205/page/695/?tab=comments#comment-7357039 Edited 17 Μαρτίου by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 16/12/2024 at 9:24 ΜΜ, minus21grams said: Ναι, ε; Μου διέφυγε εντελώς. Παρακολουθώ τα της COSMOTE στα 3 γνωστά sites παράλληλα με αποτέλεσμα να γίνονται όλα αχταρμάς στο μυαλό μου. 🥴 Φοβάμαι πως θα μπλέξω με υπαλλήλους που αγνοούν το θέμα, είναι πολύ εξειδικευμένο. Το ιδανικό θα ήταν να ελεγχθεί επί τόπου και να υπάρξει άμεση απάντηση. Μπορεί π.χ. να εξαιρείται το συγκεκριμένο πακέτο... Τέλος πάντων, όταν πάω θα ενημερώσω. Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει διατυπώσει άλλος χρήστης αυτή την απορία... [Επανέρχομαι μετά από σχεδόν 4 μήνες] Ναι, η Twin SIM ισχύει κανονικότατα και για το 12μηνο προπληρωμένο πακέτο απεριορίστων δεδομένων. Είχα φανταστεί πως θα κρατούσα την αρχική SIM και θα μου έδιναν μία επιπλέον. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Στον πελάτη παραδίδεται φάκελος που περιέχει 2 πανομοιότυπες SIM. Η αρχική, αυτή που παραλάβατε από το κατάστημα της Σταδίου (στην Αθήνα) ή Χαλκέων & Ιουστινιανού (στη Θεσσαλονίκη), απλώς ακυρώνεται. Η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε επεσήμανε πως απαιτούνταν γύρω στις 6 ώρες για την ενεργοποίηση της τηλεφωνίας και διπλάσιες ή παραπάνω (12; δεν θυμάμαι) για τα data. Εγώ μια φορά δεν κάθισα πάνω από το κινητό να φυλάω σκοπιά. Την πρώτη φορά που το τσέκαρα, 5 περίπου ώρες από την παραλαβή, δεν υπήρχε σύνδεση με δίκτυο. Στις 12+ ώρες που το ξανακοίταξα, ήταν όλα ΟΚ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου (edited) έχω φωτό πιό πάνω...πολύ εξυπηρετική αν υπάρχουν 2 κινητά...μπράβο cosmote 👍 ... αξίζει η τιμή μία & έξω ... και εγώ νόμιζα ότι θα κρατήσω την υπάρχων γιατί μόλις πρις 1 μήνα την άλλαξα, δηλαδή ολοκαίνουρια χρήση σε WU ... αλλά τελικά καταργήθηκε & έδωσαν 2 μαζί σε φάκελο ⏩ στην περίπτωση μου πήγα στο τοπικό μαγαζί Κέρκυρα, 10-15 λεπτά στο σύνολο γιατί τους καθυστέρησα να περάσω σε άλλο κινητό τον τηλ. κατάλογο πού τον είχα στην sim ... όλα έγιναν τσακ μπαμ ... μέσα στο μαγαζί ή πρώην sim είχε ήδη καταργηθεί & πριν φύγω η twin sim ήταν ήδη έτοιμη ... μού είπαν να κάνω ένα τηλεφώνημα να ενεργοποιηθεί όσο ήμουν μέσα στο μαγαζί και με το πού βγήκα έξω είχα ηδη αρχίσει να χρησιμοποιώ data σε speedtest με 500gb σε 5G ΕDIT 500mbps όχι gb Edited 7 Απριλίου by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts