intheend Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Με 30%-40% μεχρι το τελος της μερας ειναι μια χαρα. Αληθεια μηπως εχεις ακουσει αν η meizu θα προχωρησει σε αναβαθμιση pie ή εστω καποια αναβαθμιση του flyme? Έφτιαξα χθες τις εφαρμογές που μπορούν τρέχουν στο background και η κατανάλωση άλλαξε πολύ προς το καλύτερο, το υπόλοιπο ημέρας πήγε σχεδόν 50% ;οπότε μάλλον το αδίκησα στο προηγούμενο ποστ. Δεν έχω υπάρχει κάτι επίσημα σχετικά με αναβάθμιση σε pie απ όσο έχει πέσει στην αντίληψη μου τουλάχιστον, όσο για το flyme σε μια ερώτηση που έκανα στο telegram σχετικά με dark mode μου είπε ότι είναι σε beta φάση οπότε κάτι ψήνεται...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Με γεια! Το κινητό φαίνεται πολύ καλό. Αν θες και δε βαριέσαι ανέβασε και καμιά φωτογραφία από το κινητό το ίδιο. Αν και η μπαταρία είναι 3100 μόνο, ο sd710 είναι φτιαγμένος στα 10nm, και αυτό φαντάζομαι θα βελτιώνει πολύ την αυτονομία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Έφτιαξα χθες τις εφαρμογές που μπορούν τρέχουν στο background και η κατανάλωση άλλαξε πολύ προς το καλύτερο, το υπόλοιπο ημέρας πήγε σχεδόν 50% ;οπότε μάλλον το αδίκησα στο προηγούμενο ποστ. Δεν έχω υπάρχει κάτι επίσημα σχετικά με αναβάθμιση σε pie απ όσο έχει πέσει στην αντίληψη μου τουλάχιστον, όσο για το flyme σε μια ερώτηση που έκανα στο telegram σχετικά με dark mode μου είπε ότι είναι σε beta φάση οπότε κάτι ψήνεται...:D Οταν εννοεις οτι εφτιαξες τις εφαρμογες, εννοεις οτι τις κλειδωσες ωστε να μην τις "σκοτωνει" οταν καθαριζεις το τηλεφωνο ή υπαρχει στις ρυθμισεις καποια επιλογη για να το κανεις αυτο? Και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω, αν μπορεσεις ανεβασε καμμια φωτο π.χ. με χαμηλο φωτισμο κλπ. να δουμε τι ψαρια πιανει:lol::lol: Αν φτιαξουν dark mode και να μην γινει αναβαθμιση σε pie σιγα τα λαχανα! Αληθεια split screen εχει? Edited November 13, 2018 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot με τα στατιστικά μπαταρίας για να δούμε την κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Οταν εννοεις οτι εφτιαξες τις εφαρμογες, εννοεις οτι τις κλειδωσες ωστε να μην τις "σκοτωνει" οταν καθαριζεις το τηλεφωνο ή υπαρχει στις ρυθμισεις καποια επιλογη για να το κανεις αυτο? Και οπως λεει και ο φιλος πιο πανω, αν μπορεσεις ανεβασε καμμια φωτο π.χ. με χαμηλο φωτισμο κλπ. να δουμε τι ψαρια πιανει:lol::lol: Αν φτιαξουν dark mode και να μην γινει αναβαθμιση σε pie σιγα τα λαχανα! Αληθεια split screen εχει? Απο προεπιλογή τις κρατάει στο παρασκήνιο ενεργές, οπότε πηγα και όρισα αυτές που δεν χρειάζονται να τις κλείνει στο παρασκήνιο μετά την χρήση τους. Ήταν αρκετές και κάποιες από αυτές είναι οι προεπιλεγμένες του που δεν χρησιμοποιώ καν . Το dark mode είναι απαραίτητο , οπότε συμφωνώ ότι αν το δώσει ακόμη με με 8,0 σιγά τα λάχανα. Split screen είτε δεν έχει ή δεν τον έχω εντοπίσει , σε κάθε περίπτωση το χρειάστηκα και είναι ένα - στην καθημερινή του χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 (edited) Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot με τα στατιστικά μπαταρίας για να δούμε την κατανάλωση Έχει μια δίκη του λογική η αποτύπωση της μπαταρίας την οποία δεν πολυκαταλαβαίνω...Και για κάποιο λόγο το site δεν με αφήνει να ανεβάσω... Μου λέει οτι " file exceeds forum quota size XXX" το αστείο είναι ότι το μέγεθος της φωτό είναι 100kb και τόσα αναφέρει το είναι η υπέρβαση. Σας έχει τύχει ξανά? Edited November 13, 2018 by intheend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Απο προεπιλογή τις κρατάει στο παρασκήνιο ενεργές, οπότε πηγα και όρισα αυτές που δεν χρειάζονται να τις κλείνει στο παρασκήνιο μετά την χρήση τους. Ήταν αρκετές και κάποιες από αυτές είναι οι προεπιλεγμένες του που δεν χρησιμοποιώ καν . Το dark mode είναι απαραίτητο , οπότε συμφωνώ ότι αν το δώσει ακόμη με με 8,0 σιγά τα λάχανα. Split screen είτε δεν έχει ή δεν τον έχω εντοπίσει , σε κάθε περίπτωση το χρειάστηκα και είναι ένα - στην καθημερινή του χρήση.Από που τις όρισες; Από ρυθμίσεις, εφαρμογές; Ή από τις επιλογές προγραμματιστη; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Από που τις όρισες; Από ρυθμίσεις, εφαρμογές; Ή από τις επιλογές προγραμματιστη; Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> δικαιώματα εφαρμογών -> διεργασίες στο παρασκήνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippossss Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ομαδα στο telegram . Όποιος θέλει ας έρθει @meizuGR. t.me/meizuGR Παράθεση https://t.me/hellasmobiles Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 (edited) %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/lRPRM4S.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/YMNfZiz.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/kuTPCB6.jpg[/img] Κατάφερα επιτέλους να σηκώσω φωτό. Είναι 3 διαφορετικά σενάρια με βασικές ρυθμίσεις. Στην βραδινή φώτο έχει πάει πολύ καλά (νομίζω) γιατί έχει 2 πηγές φωτός και πολύ σκοτάδι . Γενικότερα ευχαριστημένος από κάμερα. Edited November 27, 2018 by intheend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/lRPRM4S.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/YMNfZiz.jpg[/img] %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/kuTPCB6.jpg[/img] Κατάφερα επιτέλους να σηκώσω φωτό. Είναι 3 διαφορετικά σενάρια με βασικές ρυθμίσεις. Στην βραδινή φώτο έχει πάει πολύ καλά (νομίζω) γιατί έχει 2 πηγές φωτός και πολύ σκοτάδι . Γενικότερα ευχαριστημένος από κάμερα. Και εγω νομιζω οτι τα παει πολυ καλα!!!:) Εχεις χρησιμοποιησει HDR ή ΑΙ? Το ISO ποσο ειναι σε καθε μια? Αν εχει υψηλο πχ 3200 και πανω, τοτε δεν εχει πολυ θορυβο και κοκκο και αυτο ειναι θετικο! Αν ειναι χαμηλο σημαινει οτι ο φακος ειναι πολυ φωτεινος και ειναι και αυτο θετικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλημέρα , Στην νυχτερινή φώτο έχω HDR ,στις άλλες με τις default ρυθμίσεις, δεν πολυπαίζω με τις ρυθμίσεις στην φώτο του κινητού. Την επιλογή του AI την έχω ενεργή απο την1η μέρα, και από τα αποτελέσματα δείχνει ότι έχουν κάνει καλή δουλειά τα παιδιά της meizu στο κομμάτι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλές οι φώτο, αλλά το φόκους στο φεγγάρι δεν ειναι και το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλές οι φώτο, αλλά το φόκους στο φεγγάρι δεν ειναι και το καλύτερο...Έχει συννεφιά από τι φαίνεται, δεν φταίει η εστίαση! Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Τι γινεται με το τηλεφνο δεν ηρθε ακομα στα σκρουτζομαγαζα;Ουτε στο youtube δεν βλεπω πολλα για τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Τι γινεται με το τηλεφνο δεν ηρθε ακομα στα σκρουτζομαγαζα;Ουτε στο youtube δεν βλεπω πολλα για τη συσκευη. Εδώ δεν το βλέπω στα γνωστά κινέζικά μαγαζιά ακόμα... Αν και θα περιμένω ακόμα, ο ανταγωνισμός με τον SD710 όλο και μεγαλώνει, μετά το nοkia 7x ή nokia 8.1, έσκασε και το Lenovo Z5s και σε καλύτερη τιμή: https://www.banggood.com/Lenovo-Z5s-Triple-Rear-Camera-6_3-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-710-4G-Smartphone-p-1400726.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Περιμένω να δω επιδόσεις κάμερας από τα τρία αυτά κινητά για να αποφασίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Εδώ δεν το βλέπω στα γνωστά κινέζικά μαγαζιά ακόμα... Αν και θα περιμένω ακόμα, ο ανταγωνισμός με τον SD710 όλο και μεγαλώνει, μετά το nοkia 7x ή nokia 8.1, έσκασε και το Lenovo Z5s και σε καλύτερη τιμή: https://www.banggood.com/Lenovo-Z5s-Triple-Rear-Camera-6_3-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-710-4G-Smartphone-p-1400726.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Περιμένω να δω επιδόσεις κάμερας από τα τρία αυτά κινητά για να αποφασίσω... Για όποιον δεν του αρέσει το notch δεν έχει ανταγωνισμό το meizu, δεν το αγοράζεις για τον 710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Για όποιον δεν του αρέσει το notch δεν έχει ανταγωνισμό το meizu, δεν το αγοράζεις για τον 710 Εντάξει ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, εγώ ψάχνω τηλέφωνο με SD710 με καλή κάμερα. Amoled και δαχτυλικά εντός οθόνης ειναι στα θετικά. Αλλά αν μα καλύπτει το Lenovo Z5s στην κάμερα με χαμηλότερη τιμή, ίσως παραβλέψω κάποια θέματα. Για το notch συμφωνούμε ειναι ισως η μεγαλύτερη σχεδιαστική αηδία από καταβολής smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intheend Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Για το notch συμφωνούμε ειναι ισως η μεγαλύτερη σχεδιαστική αηδία από καταβολής smartphone. Πόσο αλήθεια όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 (edited) Καλησπερα και καλη χρονια. Μετα απο ενα poco f1 που το εδωσα γιατι δε τη παλευα που τα κανουν τοσο ψηλα πλεον τα κινητα,κοιταζω το συγκεκριμενο αλλα και το Χ8 καθως ειναι τα μονα σε λογικες διαστασεις (εκει στο 150 υψος) και δεν ειναι 19+:9 που το βρισκω εξαιρετικα αβολο. Προς το παρον προσανατολιζομαι προς το 16Χ που εχει και την amoled και τον indisplay. Το Χ8 η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο ομορφο. Global εκδοση μονο απο aliexpress βρισκουμε? Με την εγγυηση τι παιζει ομως απο εκει? Edited January 3, 2019 by _Dante_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. January 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλησπερα και καλη χρονια. Global εκδοση μονο απο aliexpress βρισκουμε? Με την εγγυηση τι παιζει ομως απο εκει? Ενας φίλος ποιο πίσω το πήρε από εδώ: https://meizu.aliexpress.com/store/group/Meizu-16/4424199_513966002.html?spm=2114.12010608.nav-list.4.55672446V9OdHI Δες τα πιο πίσω μηνύματα... Άλλος δεν έχει εμφανιστεί :lol: Κάτι ίσως η τιμολογιακή πολιτική, κάτι ίσως οτι δεν ειναι διαθέσιμο από πολλά κινεζομάγαζα, δεν έχει τσουλήσει ακόμα. Σε αυτή περίπου την κατηγορία ειναι και το Lenovo-Z5s https://www.banggood.com/Lenovo-Z5s-Triple-Rear-Camera-6_3-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-710-4G-Smartphone-p-1400726.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB&ID=41195&cur_warehouse=CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ενας φίλος ποιο πίσω το πήρε από εδώ: https://meizu.aliexpress.com/store/group/Meizu-16/4424199_513966002.html?spm=2114.12010608.nav-list.4.55672446V9OdHI Δες τα πιο πίσω μηνύματα... Άλλος δεν έχει εμφανιστεί :lol: Κάτι ίσως η τιμολογιακή πολιτική, κάτι ίσως οτι δεν ειναι διαθέσιμο από πολλά κινεζομάγαζα, δεν έχει τσουλήσει ακόμα. Σε αυτή περίπου την κατηγορία ειναι και το Lenovo-Z5s https://www.banggood.com/Lenovo-Z5s-Triple-Rear-Camera-6_3-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-710-4G-Smartphone-p-1400726.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB&ID=41195&cur_warehouse=CN To ειδα και το lenovo αλλα ειναι αρκετα μεγαλο και αυτο και μακροστενο. Προσανατολιζομαι προς Μι8SE πλεον,αν και με τοσες ελλειψεις που εχει με βλεπω να μενω με το rn3pro μου. Το Χ8 σκεφτομουν πολυ αλλα απο τοι διαβασα η υποστηριξη της meizu δεν ειναι και ενθερμη και το αφησα. Κριμα γιατι ειναι πολυ ωραιο κινητο και δε βγαζει και αλλη εταιρεια κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. January 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Παρομοιες σκεψεις εχω και εγω. Το 8.1 προφανως το πιο ολοκληρωμενο αλλα θα ειναι αρκετα ακριβοτερο. Το 16Χ πολυ καλο αλλα δεν εχει 800αρα... To ΜΕΙΖU 16X Global ειναι κανονικά κομπλέ σου έβαλα λινκ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 μπορεί κάποιος κάτοχος να ανεβάσει δύο φωτογραφίες, μία σε εσωτερικό χώρο με μέτριο φωτισμό και μια με τη σελφοκάμερα να δούμε τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 βλέπω δεν προχωρά το κινητό,και πως θα μπορούσε με τέτοια μπαταριά(-ραδιο,sd card). Τέλος πάντων επειδή εγώ ενδιαφέρομαι για την amoled και θα κάνω υποχωρήσεις.Φιλε intheend από εδώ με DHL και δεν έχουμε θέμα,έτσι δεν είναι? https://www.aliexpress.com/item/Official-Global-Version-Meizu-16-6GB-64GB-Snapdragon-710-Octa-Core-6-inch-2160x1080P-Front-20MP/32933860061.html?spm=a2g01.11927233.1000009.2.4892ZHnXZHnXWk Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts