manzoump Δημ. Χθες στς 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:26 πμ 3η μέρα χωρίς σήμα σε Καλλιθέα-Μοσχάτο, είναι ταυτόχρονα εκτός οι 101328, 100658, 102805 και από την εξυπηρέτηση λένε ότι το έχουν ανοιχτό από 30/06 χωρίς εκτίμηση για αποκατάσταση. Πρέπει να την έχουν φάει γερά 4 2 Παράθεση OnePlus 13 - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Χθες στς 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:36 πμ Μίλησα σήμερα με την εξυπηρέτηση πελατών και με άφησαν να φύγω αζημίως. Παραδέχτηκαν το κενό κάλυψης του δικτύου στην περιοχή της Ναπολεωντος Ζερβα στο κέντρο στα Γιάννενα και μου είπαν πως αφού δεν βλεπουν κάποιο χρονοδιάγραμμα για άμεση βελτίωση, μπορώ να αποχωρήσω αζημίως. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 21 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 6 ώρες πριν, elkons said: Είχα την απορία γιατί μας άλλαξαν τα PCI όταν άναψε. Αναβάθμιση πάνω στην αναβάθμιση, είχε ήδη από το 2021 4 massive επάνω, και για κάποιο λόγο έβαλαν 5ο ακριβώς από πάνω. Δεν εχω δει ακόμα διαφορά, δε ξέρω αν είναι ανοιχτό, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Sector split. Μοίρασαν τους συνδρομητές σε διαφορετικά coverage areas στο Azimuth. Αυτό γίνεται σε Ericsson Radios με διαφορετικά coverage shapes. 5 ώρες πριν, manzoump said: 3η μέρα χωρίς σήμα σε Καλλιθέα-Μοσχάτο, είναι ταυτόχρονα εκτός οι 101328, 100658, 102805 και από την εξυπηρέτηση λένε ότι το έχουν ανοιχτό από 30/06 χωρίς εκτίμηση για αποκατάσταση. Πρέπει να την έχουν φάει γερά Backhaul network fail? 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Αφράτι, κοντά στο σπίτι που θα μπει η κεραία της NOVA (με Vodafone). Πανω στο παράθυρο Αν δεν το χω στο παράθυρο. Αίσχος. Μέχρι και ο χορευτικός σύλλογος Αφρατίου τους έχει καταγγείλει. Μέχρι και ταράτσα τους δίνανε.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Υπάρχει ήδη sector να κοιτάει προς τα εκεί; Και έβαλαν 2ο; Δεν φαίνεται καλά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, mixtri said: Sector split. Μοίρασαν τους συνδρομητές σε διαφορετικά coverage areas στο Azimuth. Αυτό γίνεται σε Ericsson Radios με διαφορετικά coverage shapes. Δε ξέρω αν το έχουν ανοίξει, δεδομένου πως δε βλέπω κάποια διαφορά ως προς το σήμα και PCI προς τη κατεύθυνση αυτή. Λογικά το ιδιο θα έκαναν και στις αλλες 2 κεραίες που ειχα αναφέρει. Αν δε μπει κεραία παραπάνω δε βλέπω σωρηρια. 3 minutes ago, georgemv said: Υπάρχει ήδη sector να κοιτάει προς τα εκεί; Και έβαλαν 2ο; Δεν φαίνεται καλά Λογικά αναφέρεσαι για τη 2041 που ανέβασα φωτο στη προηγούμενη σελίδα. Η κεραία διαθέτει 4 πανελ κατω και 4 AIR 3227 επάνω. Πάνω από το AIR βάλανε αλλο ενα massive, διαφορετικό. Edited 17 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Με 4 σέκτορ, δεν γίνεται να σας έβαλαν προς την ίδια κατεύθυνση ίδια μπάντα. Λες να παίζουν με τπτ mmWave για FWA? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 3 minutes ago, georgemv said: Με 4 σέκτορ, δεν γίνεται να σας έβαλαν προς την ίδια κατεύθυνση ίδια μπάντα. Λες να παίζουν με τπτ mmWave για FWA? Ναι, γιαυτό και το ανέβασα μου έκανε εντύπωση. Οταν περάσω πίσω από τη κεραία θα ανεβάσω καλύτερη φωτογραφία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Αφράτι, κοντά στο σπίτι που θα μπει η κεραία της NOVA (με Vodafone). Πανω στο παράθυρο Αν δεν το χω στο παράθυρο. Αίσχος. Μέχρι και ο χορευτικός σύλλογος Αφρατίου τους έχει καταγγείλει. Μέχρι και ταράτσα τους δίνανε.. Καταντια 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν On 1/7/2026 at 3:58 ΜΜ, Mitsos_The_Great said: Που τους κάνετε αναφορά στα θέματα κάλυψης δικτύου; Ένα παιδί εδώ στο φόρουμ τους έκανε αναγγελία βλάβης στο Linkedin αν θυμάμαι καλά. Εγω είμαι αυτός. Τώρα τελευταία στο LinkedIn δίνουν ίδιες απαντήσεις με το Messenger, την έχουν χαλάσει και κει την εξυπηρέτηση. Στο Messenger και Instagram είναι εντελώς για τα πανηγύρια, στο Chat του Cosmote app αν τα βλέπουν καλά στον χάρτη δεν ανοίγουν ticket ή αν είχες ανοίξει στην ίδια περιοχή στο παρελθόν αρκετές φορές δεν θα καταχωρήσουν. Τουλάχιστον σε εμένα αυτά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts