Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει εάν θα αναβαθμιστεί η 102042 στην Ερέτρια;

Το καλοκαίρι αίσχος στη παραλία αυτή γέμιζε και δεν περνούσαν καθόλου τα δεδομένα, ας μη μιλήσω για την ελάχιστη κάλυψη που δίνει,για να έχεις δεδομένα το καλοκαίρι πρέπει να πας παραλία μπροστά στην αμμουδιά να πιάσεις από Συκάμινο σαν άνθρωπος 200mbps. Κατατάλα τουριστικά μέρη. Φανταστείτε χτύπησα -20db RSRQ

Μια από τα ιδια Vodafone και NOVA ,η Nova πάντα γεμάτη δε περνούσαν δεδομένα γιατί μόνο από απέναντι έπιαναν,Vodafone μια απλή Β3 που κλασικά γέμιζε και αν δεν έπιανες από απέναντι την έκατσες. 

Τζάμπα λεφτά δίνουμε εδώ. 

Και η 102041 πριν από Ερέτρια δηλαδή Ωραία Ν78 Β7 κομπλέ όλες οι μπάντες αλλά γτπ κάλυψη μετά από 400μ πχ προς Coffee time ή ΕΚΟ θα πιάνεις μόνο Β20 οριακό μέχρι να φτάσεις Πανόραμα Ερέτριας προς Μαλακώντα μετά πιάνεις καλύτερα από Ερέτρια. 

Απλά γιατί.  Στη συγκεκριμένη διαδρομή η Vodafone πολύ καλή αλλά μέσα στο Βασιλικό που είναι η 102041 είναι πολύ μέτρια. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις .

Cosmote θέλει άλλο σχεδιασμό είναι αρχαίος ας πατήσει στη 13033 της Nova να δείξει σήμα! Η Vodafone έκανε συνεγκατασταση και κάτι πιάνει ταχύτητες οκ χωρίς Ν78 αλλα νταξει

11 ώρες πριν, elkons said:

Γνωρίζει εάν θα αναβαθμιστεί η 102042 στην Ερέτρια;

Το καλοκαίρι αίσχος στη παραλία αυτή γέμιζε και δεν περνούσαν καθόλου τα δεδομένα, ας μη μιλήσω για την ελάχιστη κάλυψη που δίνει,για να έχεις δεδομένα το καλοκαίρι πρέπει να πας παραλία μπροστά στην αμμουδιά να πιάσεις από Συκάμινο σαν άνθρωπος 200mbps. Κατατάλα τουριστικά μέρη. Φανταστείτε χτύπησα -20db RSRQ

Μια από τα ιδια Vodafone και NOVA ,η Nova πάντα γεμάτη δε περνούσαν δεδομένα γιατί μόνο από απέναντι έπιαναν,Vodafone μια απλή Β3 που κλασικά γέμιζε και αν δεν έπιανες από απέναντι την έκατσες. 

Τζάμπα λεφτά δίνουμε εδώ. 

Και η 102041 πριν από Ερέτρια δηλαδή Ωραία Ν78 Β7 κομπλέ όλες οι μπάντες αλλά γτπ κάλυψη μετά από 400μ πχ προς Coffee time ή ΕΚΟ θα πιάνεις μόνο Β20 οριακό μέχρι να φτάσεις Πανόραμα Ερέτριας προς Μαλακώντα μετά πιάνεις καλύτερα από Ερέτρια. 

Απλά γιατί.  Στη συγκεκριμένη διαδρομή η Vodafone πολύ καλή αλλά μέσα στο Βασιλικό που είναι η 102041 είναι πολύ μέτρια. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις .

Cosmote θέλει άλλο σχεδιασμό είναι αρχαίος ας πατήσει στη 13033 της Nova να δείξει σήμα! Η Vodafone έκανε συνεγκατασταση και κάτι πιάνει ταχύτητες οκ χωρίς Ν78 αλλα νταξει

Η κεραία στο Συκάμινο είναι τούμπανη (δεν μπόρεσα να τη βγάλω φώτο το καλοκαίρι, έχει τετραπλό σεκτορ), έχει N78, γι αυτό πιάνεις ωραίες ταχύτητες απέναντι. Αλλά αυτά, μόνο παραλιακά.. Προς τα μέσα στην Εύβοια, βράστα Χαράλαμπε.. 

Από Ερέτρια μέχρι Χαλκίδα ανάμεσα είναι σκ@τ@ μόνο η 102041 υπάρχει (κ άλλη μια που και να μην υπήρχε το ίδιο θα ήταν) μετά πιάνεις από απέναντι ή Χαλκίδα . Θέλουν ανάμεσα ή τουλάχιστον ας πατήσουν στη 13033 της nova κάτι να κάνει... άδειες 0 αν δεις ,μόνο για κάτι αναβαθμίσεις που έχει κάνει .

Αυτή στο Συκάμινο μέχρι εδώ τη βλέπω στη λίστα του Netmonster. 

4 minutes ago, elkons said:

Από Ερέτρια μέχρι Χαλκίδα ανάμεσα είναι σκ@τ@ μόνο η 102041 υπάρχει (κ άλλη μια που και να μην υπήρχε το ίδιο θα ήταν) μετά πιάνεις από απέναντι ή Χαλκίδα . Θέλουν ανάμεσα ή τουλάχιστον ας πατήσουν στη 13033 της nova κάτι να κάνει... άδειες 0 αν δεις ,μόνο για κάτι αναβαθμίσεις που έχει κάνει .

Αυτή στο Συκάμινο μέχρι εδώ τη βλέπω στη λίστα του Netmonster. 

Απο άδειες τίποτα, αρλούμπα η Cosmote φέτος.. 

32 minutes ago, johnny_htc said:

Η κοσμοτε στην Αθήνα, σε κεντρικά σημεία, παρόλη την πτώση, λειτουργεί καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Εκεί βρίσκεται και η μεγαλύτερη συνδρομητική βάση της Ελλάδας, ενώ η κάλυψη στην περιοχή είναι δύσκολη λόγω της άναρχης δόμησης που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Μην περιμένουμε να τοποθετούνται κεραίες εύκολα στην επαρχία. Είχε βγει και ο Υπουργός και είχε πει για τις υπηρεσίες τηλεφωνίας ότι δεν μπορούμε να πιέσουμε έναν ιδιώτη να επενδύσει κάπου όπου δε θα έχει κέρδος, και είναι απόλυτα λογικό. Όλοι το ίδιο θα κάναμε.

Κοσμοτέ δε αθενιαν νετγουορκ 🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

44 minutes ago, cmvr said:

Η κοσμοτε στην Αθήνα, σε κεντρικά σημεία, παρόλη την πτώση, λειτουργεί καλύτερα από τον ανταγωνισμό. Εκεί βρίσκεται και η μεγαλύτερη συνδρομητική βάση της Ελλάδας, ενώ η κάλυψη στην περιοχή είναι δύσκολη λόγω της άναρχης δόμησης που έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Μην περιμένουμε να τοποθετούνται κεραίες εύκολα στην επαρχία. Είχε βγει και ο Υπουργός και είχε πει για τις υπηρεσίες τηλεφωνίας ότι δεν μπορούμε να πιέσουμε έναν ιδιώτη να επενδύσει κάπου όπου δε θα έχει κέρδος, και είναι απόλυτα λογικό. Όλοι το ίδιο θα κάναμε.

Καλά στην Ελλάδα γενικά, οι πολιτικοί μας εκτός από άχρηστοι για να πιέσουν κάποιον ιδιώτη (μεγαλο παράγοντα βασικά) ξέρουν μια χαρά να πιέζουν τους μικρούς ιδιώτες πχ να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να ψοφήσουν της πείνας σε περίεργες περιόδους και σίγουρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πιέσουν τους πάντες να κάνουν ό, τι θέλουν οι μεγαλοπαραγοντες. Κοινώς τουμπεκί. Το μόνο σίγουρο όπως είπα, είναι ότι δεν υπάρχει κάποια τόλμη και πρώτη φορά βλέπω να ξςμπροστιαζονται έτσι άνθρωποι που πληρώνονται από εμάς αλλά δεν σκέφτονται εμάς αλλά τον δισεκατομμυριούχο τον οποίο επιδοτούν κιόλας με δικά μας λεφτά (παγκόσμιο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια) 😂😂😂. Την βόλεψαν με δικαιολογίες που όλοι λέμε όπως αναφέρεις ως πρώτη "λογική" σκέψη. 😂😂😂 Όπως ο υπουργός για την ενέργεια βγήκε και είπε ότι δεν είναι δυνατόν οι μικροί να πληρώνουν την ενεργειακή μετάβαση (που δεν τους ζήτησε κανείς), είναι άδικο λέει (συγκινήθηκα από την ευθιξία του 😂😂😂) αλλά θα πρέπει κάτι να γίνει. Στο μεταξύ οι μικροί μέχρι τώρα έχουν πληρώσει ένα σωρό μ@λ@κιες σε λογαριασμούς για την μετάβαση.... 😂😂😂

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Ούτε οι άλλες εδώ καμία μόνο παραμετροποιήσεις η Cosmote για Ν78 αναβάθμιση και η Nova έκανε συγχώνευση σταθμών.

Μια χαρά κέρδος αφού οι περισσότεροι έχουν Cosmote,η B20 καθημερινά πάντα είναι RSRQ άνω του 15,χτες είχε -20 η 202039 ,η οποία καλύπτει εκεί που δεν έχει σταθμούς ,και η 102041 απέναντι κυρίως προς Αυλίδα στον φάρο με την άλλη κεραία .. 

Δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα φαντάσου τις έχω παρακαλέσει κ τις 3 ..

Τις 2 γνωστές έστω αναβάθμιση δεν θέλουν λένε δεν υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τη περιοχή, η Cosmote αίτημα και θα θα θα . Να πάνε να .. και οι 3.

Απορώ τι επενδύσεις εκανε φετος η Cosmote, οκ μόνο αναβάθμισε με αργό ρυθμό αλλά ελάχιστες άδειες Αθήνα μόνο....

Ε τότε με ποιο δικαίωμα να πληρώσω 41€ Gigamax unlimited ενώ είναι γτπ? Αφού από εμένα παίρνουν λεφτά, 115€ ανά μήνα συνολικά παίρνει η Cosmote απο εμένα. 

3 minutes ago, elkons said:

Ούτε οι άλλες εδώ καμία μόνο παραμετροποιήσεις η Cosmote για Ν78 αναβάθμιση και η Nova έκανε συγχώνευση σταθμών.

Μια χαρά κέρδος αφού οι περισσότεροι έχουν Cosmote,η B20 καθημερινά πάντα είναι RSRQ άνω του 15,χτες είχε -20 η 202039 ,η οποία καλύπτει εκεί που δεν έχει σταθμούς ,και η 102041 απέναντι κυρίως προς Αυλίδα στον φάρο με την άλλη κεραία .. 

Δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα φαντάσου τις έχω παρακαλέσει κ τις 3 ..

Τις 2 γνωστές έστω αναβάθμιση δεν θέλουν λένε δεν υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τη περιοχή, η Cosmote αίτημα και θα θα θα . Να πάνε να .. και οι 3.

Όμηρος δηλαδή (όχι ο ποιητής..). Κοίτα, οι άλλες βγάζουν αβέρτα, βέβαια απ ο, τι έχω καταλάβει, πολλές φορές είναι συγχωνεύσεις σταθμών, άμα είναι κοντινοί δηλαδή σταθμοί βοντα και νόβα, επιλέγουν ποιον θα κρατήσουν από τους δύο και πετάνε εξοπλισμό σ αυτόν και τον άλλον τον καταργούν. Η βονταφον έχει κάνει αξιοσημείωτο αριθμό εγκαταστάσεων και έχει κλείσει μπόλικες τρύπες του παρελθόντος απλά. Κατ άλλα ναι, άμα είναι να περιμένεις κάτι εκεί σε σένα (που πρέπει να βάλουν), μάλλον η Cosmote θα κάνει την πρώτη κίνηση. Μακάρι να αποφασίσουν να βάλουν κάποιον πυλώνα σε κάποιο χωράφι κοντά στους ενδιάμεσους οικισμούς , αρκετά ψηλό και να να κοτσάρουν πάνω και οι υπόλοιποι, να τελειώνει. Μόνο αυτό βλέπω να γίνεται κααααποια στιγμή.. 

Just now, doganos said:

https://www.speedtest.net/result/i/6348294386

ν. Περαμος καβάλας. 

Ν1

Πετάει. Το είχα απορία σε κείνο το μέρος πώς είναι τα πράματα, γιατί cellmapper είναι περίεργο το σήμα. Anyway, μάλλον N78 και όχι N1 είναι το νούμερο.. 

25 minutes ago, johnny_htc said:

Όμηρος δηλαδή (όχι ο ποιητής..). Κοίτα, οι άλλες βγάζουν αβέρτα, βέβαια απ ο, τι έχω καταλάβει, πολλές φορές είναι συγχωνεύσεις σταθμών, άμα είναι κοντινοί δηλαδή σταθμοί βοντα και νόβα, επιλέγουν ποιον θα κρατήσουν από τους δύο και πετάνε εξοπλισμό σ αυτόν και τον άλλον τον καταργούν. Η βονταφον έχει κάνει αξιοσημείωτο αριθμό εγκαταστάσεων και έχει κλείσει μπόλικες τρύπες του παρελθόντος απλά. Κατ άλλα ναι, άμα είναι να περιμένεις κάτι εκεί σε σένα (που πρέπει να βάλουν), μάλλον η Cosmote θα κάνει την πρώτη κίνηση. Μακάρι να αποφασίσουν να βάλουν κάποιον πυλώνα σε κάποιο χωράφι κοντά στους ενδιάμεσους οικισμούς , αρκετά ψηλό και να να κοτσάρουν πάνω και οι υπόλοιποι, να τελειώνει. Μόνο αυτό βλέπω να γίνεται κααααποια στιγμή.. 

Που να μπει δηλ; πρέπει να καλύψει τουλάχιστον 3,4 περιοχές 

Ας βάλουν κάναν πυλώνα στον Μύτικα ανάμεσα νέας Λαμψάκου, έχει χωράφια εκεί, έτσι θα καλύψει και Άγιο Νικόλαο  

Θα μπορούσε να πατήσει και στης Nova συνεγκατασταση η Vodafone, 13073 να χτυπάει πάνω να καλύψει κάνα χωριό 

Έχω γεμίσει τη περιοχή στο CellMapper, τσέκαρε. 

Η Cosmote λογικά πρώτη αφού τα έχει αναβαθμίσει οι άλλες πρώτα να μαζέψουν αυτά που έχουν να αναβαθμίσουν και μετά να ακολουθήσουν.

Δεν ξέρω τι άλλο μου απομένει να κάνω μπας και γίνει κάτι.

Έχω κάνει και καταγγελία στην ΕΕΤΤ αν θες στη στέλνω προσωπικό μήνυμα, δεν μου έχουν απαντήσει και την έστειλα 28 Σεπτεμβρίου. 

16 minutes ago, elkons said:

Που να μπει δηλ; πρέπει να καλύψει τουλάχιστον 3,4 περιοχές 

Ας βάλουν κάναν πυλώνα στον Μύτικα ανάμεσα νέας Λαμψάκου, έχει χωράφια εκεί, έτσι θα καλύψει και Άγιο Νικόλαο  

Θα μπορούσε να πατήσει και στης Nova συνεγκατασταση η Vodafone, 13073 να χτυπάει πάνω να καλύψει κάνα χωριό 

Έχω γεμίσει τη περιοχή στο CellMapper, τσέκαρε. 

Η Cosmote λογικά πρώτη αφού τα έχει αναβαθμίσει οι άλλες πρώτα να μαζέψουν αυτά που έχουν να αναβαθμίσουν και μετά να ακολουθήσουν.

Δεν ξέρω τι άλλο μου απομένει να κάνω μπας και γίνει κάτι.

Έχω κάνει και καταγγελία στην ΕΕΤΤ αν θες στη στέλνω προσωπικό μήνυμα, δεν μου έχουν απαντήσει και την έστειλα 28 Σεπτεμβρίου. 

Εκεί που λες εννοώ. Άμα είναι αραιά τα σπίτια κλπ κτίρια, κάτι θα κάνει. Κανονικά θέλει παραπάνω κεραίες, είναι μεγάλη η απόσταση από Χαλκίδα μέχρι Βασιλικό.. Ας πετάξουν συνεγκατασταση και στης νόβα, για καλύτερα αποτελέσματα. Πιθανότατα αυτά που λέμε να τα έχουν δει, αλλά ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Άμα είχανε όλοι όλοι Cosmote, μπορεί να έκαναν κάτι, ελαφρώς πιο γρήγορα μόνο και μόνο για να "ξελαφρωσουν" κάποια κεραία. Κατ άλλα δεν θα κινούνταν για άλλο λόγο, αφού σου λένε κομπλέ, έχουμε ικανοποιητικό μερίδιο. Από την άλλη, άμα δεν έχουμε κανέναν συνδρομητή στην τάδε περιοχή, σκασίλα μας 😂😂😂. Έτσι λειτουργεί η Ελλάδα. Δεν θα έκανε πάλι τίποτα δηλαδή. 28 Σεπτέμβρη και ακόμα τίποτα ε; Κάπου θα βοσκει σε κάποιον δίσκο πεταμένα η αίτηση σου 😂😂😂. Μόνο κάνα τηλεφωνακι θα έκανα εγώ μια φορά το μήνα πλέον στην εξυπηρέτηση, μπας και μας θυμηθούν κάποτε, τι άλλο να κάνεις.. 

Βασιλικό καλύπτει καλά η Cosmote η 102041 αλλά προς το τέλος κοντά στην ΕΚΟ 700μ. Περίπου από τη κεραία έχει B20 only 5G Disconnected μέχρι το Πανόραμα Ερέτριας. 

Φαντάσου στις βιομηχανίες Κόντος, Sabo,Tempo μόνο η vf πιάνει η Cosmote ούτε κλήση η nova έχει μια ΕΚΚΧΟ στη tempo νομίζω. 

Τουλάχιστον ας καλύψουν Μύτικα, θα ήταν καλά να μπει κεραία στο αλουμινάδικο Ιακωβίδης ή στο μουγατσοπωλείο Ρίζος για να καλύψει καλά τον δρόμο προς Μύτικα και Λάμψακο και να καλύψει τα πίσω σπίτια που ψάχνουν σήμα. 

Τι να σε πω ολο με την εξυπηρέτηση μιλάω αποτέλεσμα 0

Μάλλον δεν θα τους αρέσουν τα 115€ τον μήνα από εμένα. 

Θα στείλω και στη φόρμα του Cosmote technical services μήπως και άλλα δε νομίζω 

Έστω συνεγκατασταση πανω στης Nova σίγουρα εύκολο είναι για αυτούς το μόνο δεν είναι αναβαθμισμένη ας πατήσει μια Ν78 εκεί η Cosmote ευκαιρία να δώσει στις άλλες κίνητρο.

4 ώρες πριν, cmvr said:

Καλά! Όταν θα περάσουν το νέο έτος από εκεί, να δούμε τι θα λες τότε!😁😉

Φωτογραφικό υλικό από 202039

(Στο Google maps το λένε Κεραίες (Δοκός))

Γιατί είναι σαν 3 πάνελ μαζί; το δίπλα Γιατί είναι σαν κατεστραμένο;

5G n78 ξέρω η Cosmote έχει η vdf έχει η nova άγνωστο. 

Μόνο εμένα φαίνεται πως έχει παλιά πάνελ LTE και τις Ν78; πάντως στη Cosmote έχει μια χαρά 5G αλλά το 4G είναι χάλια. 

Screenshot_20241109_182129_Maps.thumb.jpg.338fa2566ff92fe809cea4eeabb7a4a8.jpg

Screenshot_20241109_182153_Maps.thumb.jpg.17413b4e313607d729cd013ebd2bbcca.jpg

Πήγα στο The mall athens.

Καταπληκτική κάλυψη παντού από Cosmote.

Στο επίπεδο 1 και 2 έπιανα 1100! 

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πήγα την Τετάρτη νομίζω είχε dots αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, Πήγα νωρίς και δεν είχε κόσμο χτύπησα 1400/140 mbps με το A15 5G.

Και εσύ με την ίδια συσκευή;

1 hour ago, elkons said:

Πήγα την Τετάρτη νομίζω είχε dots αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, Πήγα νωρίς και δεν είχε κόσμο χτύπησα 1400/140 mbps με το A15 5G.

Και εσύ με την ίδια συσκευή;

Ναι. Πολύ καλή κάλυψη.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Παντού φουλ σήμα είχε πολύ καλά ήταν 

7 ώρες πριν, johnny_htc said:

Πετάει. Το είχα απορία σε κείνο το μέρος πώς είναι τα πράματα, γιατί cellmapper είναι περίεργο το σήμα. Anyway, μάλλον N78 και όχι N1 είναι το νούμερο.. 

Ν1 είναι. 

πρώτη φορά πιάνω τόσο. Καλοκαίρι με κόσμο σχεδόν τα μισά έπιανα 

Samsung S21 Ultra

Ε τότε και 4G θα είναι σε αυτά τα επίπεδα εάν είναι Ν1

Έχεις κάνει μέτρηση με 4G; 

3 ώρες πριν, MIKU said:

Πήγα στο The mall athens.

Καταπληκτική κάλυψη παντού από Cosmote.

Στο επίπεδο 1 και 2 έπιανα 1100! 

Όλα στην Αθήνα! Στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα που έχουμε το Mediterranean cosmos σήμερα που ήμουν έξω από τα καταστήματα στους διαδρόμους οκ μέτρια κάλυψη αλλά οκ ταχύτητες. Μέσα σε κάποια καταστήματα βέβαια δεν έχει ούτε σήμα. Στο one salonica αντίστοιχα στους υπόγειους ορόφους σούπερ μάρκετ και πάρκινγκ ούτε κλήσεις και στους πάνω ορόφους πάλι μόνο σε διαδρόμους εκτός καταστημάτων. Σε λίγες μέρες έρχεται και το μετρό που φαντάζομαι δεν θα έχει γίνει κάτι και θα τρέχουν σε κάποια χρόνια να βάζουν.

Θεσσαλονίκη στο ύψιλον , μεταξύ βασιλέως Ηρακλείου και Πολυτεχνείου . Δεν μπορώ να καταλάβω γτ δεν έχει μπει n78 σε αυτόν το ρημάδι σταθμό , αφού ΠΣΚ γείρει χαμός 

https://www.speedtest.net/result/i/6349050791

την προηγούμενη βδομάδα σε μαγαζί σε εσωτερικό χώρος είχε τρελά θέματα , ενώ καιημερινες παίζει στην περιοχή με 150-200mbps. Έχουν αφήσει πολύ πράγμα στην Θεσσαλονίκη χωρίς n78

19 ώρες πριν, VasilisSam said:

Όλα στην Αθήνα! Στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα που έχουμε το Mediterranean cosmos σήμερα που ήμουν έξω από τα καταστήματα στους διαδρόμους οκ μέτρια κάλυψη αλλά οκ ταχύτητες. Μέσα σε κάποια καταστήματα βέβαια δεν έχει ούτε σήμα. Στο one salonica αντίστοιχα στους υπόγειους ορόφους σούπερ μάρκετ και πάρκινγκ ούτε κλήσεις και στους πάνω ορόφους πάλι μόνο σε διαδρόμους εκτός καταστημάτων. Σε λίγες μέρες έρχεται και το μετρό που φαντάζομαι δεν θα έχει γίνει κάτι και θα τρέχουν σε κάποια χρόνια να βάζουν.

Εννοείται ότι στο μετρό δεν έχει γίνει κάτι.. Και στην Αθήνα, μόνο στον Άλιμο παίζει που είναι ουσιαστικά από τους σταθμούς που τελειώνει η κόκκινη γραμμή πάνω κάτω σκέψου, λίγο πριν το Ελληνικό, άρα και μειωμένο επιβατικό κοινό..... Πάντως το mediterranean, της Lamda δεν είναι και αυτό; Ούτε μια ομοιομορφία στις επιχειρήσεις τους, πχ τέλειο σήμα παντού (να φροντίσουν να φέρουν τις εταιρείες να εγκαταστησουν, έστω και με κάποιο κόστος εκ μέρους τους) δεν μπορούν να έχουν και θέλουν να κατευθύνουν και τις εξελίξεις.. Στο Veso Mare στην Πάτρα τα ίδια (αν και εκεί έχει κοντά σταθμό και νομίζω είδα πρόσφατα έβαλαν N78).