tasosat Δημ. Σάββατο στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:47 μμ Just now, babis3g said: ωωω ευχαριστώ πολύ, το αναμένω Παρακαλώ. Εάν χρειαστείς κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο στείλε μου μήνυμα μιας και το εχει η γυναίκα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:49 μμ 2 minutes ago, tasosat said: Η γυναίκα μου έχει το Redmi 12 5G το μπλε. Τιμιότητο δεν έχει κολλήματα, ούτε θέματα στο σήμα πήρε και πρόσφατα Android 15 Hyperos 2 πάει μπάλα. Ρεκόρ 5G speedtest είδε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκη 1,200mbps download 130 upload. NSA εννοώ. Cosmote ήταν η μέτρηση τώρα διατηρεί Vodafone δεν έχει κάνει κάποια μέτρηση. Επίσης στο κουτί είχε μια διαφανή θήκη σιλικόνης δώρο και το καλώδιο φόρτισης, αντάπτορα δεν έχει λόγω νόμου Ε.Ε. Πάντως και κινητά με πιο φθηνούς επεξεργαστές, 5G έχω καταφέρει και εγώ Gbps με Cosmote όπως στο Α15 5G 1,3Gbps και στο Α34 1,5Gbps. Οπότε δεν είναι νόμος πάντα να έχεις ναυαρχίδα απλά σε συνθήκες με χαμηλό σήμα ένα πιο ακριβό θα δώσει κάτι καλύτερο. Δε βαριέσαι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:50 μμ Just now, elkons said: Πάντως και κινητά με πιο φθηνούς επεξεργαστές, 5G έχω καταφέρει και εγώ Gbps με Cosmote όπως στο Α15 5G 1,3Gbps και στο Α34 1,5Gbps. Οπότε δεν είναι νόμος πάντα να έχεις ναυαρχίδα απλά σε συνθήκες με χαμηλό σήμα ένα πιο ακριβό θα δώσει κάτι καλύτερο. Δε βαριέσαι. Καλά ναι δε συγκρίνεται με κορυφαίους επεξεργαστές αλλά τα καταφέρνουν και αυτό είναι το καλό! 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 05:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:53 μμ Ερώτηση, έχει το θέμα όπως το 12 pro να βγάζει στο σήμα Χ και αμέσως να έρχεται πάλι σε άκυρες στιγμες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Σάββατο στις 05:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:54 μμ Just now, elkons said: Ερώτηση, έχει το θέμα όπως το 12 pro να βγάζει στο σήμα Χ και αμέσως να έρχεται πάλι σε άκυρες στιγμες; Όχι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 06:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:09 μμ (edited) 28 minutes ago, tasosat said: Παρακαλώ. Εάν χρειαστείς κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο στείλε μου μήνυμα μιας και το εχει η γυναίκα ευχαριστώ πολύ, ήδη παίδεψα αρκετά τον elkons γιά 3-4 κινητά & έχω δεί αρκετά youtube γιά το 12 5G .. όταν έρθει από εβδομάδα (μού έτυχαν οι 3μερες αργίες) αν βρώ κάτι δύσκολο θα στείλω pm 21 minutes ago, elkons said: Ερώτηση, έχει το θέμα όπως το 12 pro να βγάζει στο σήμα Χ και αμέσως να έρχεται πάλι σε άκυρες στιγμες; 21 minutes ago, tasosat said: Όχι. αυτό το είδα να το αναφέρουν σε youtube από Ινδία γιά το 12 5G.. ίσως να το έκανε σε συγκεκριμένο πάροχο Edited Σάββατο στις 06:15 μμ by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:12 μμ Καλά Ινδία έχουν την Indian Version εμείς έχουμε στην Ελλάδα πάντα τη Global. Είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα εκεί. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Σάββατο στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:08 μμ Exynos 1330 or snapdragon 778g? , Τι θα διαλέγατε σαν δυνατότητες modem? 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Expert Νέας Αρτάκης πραγματικά εάν πάρεις με τα πόδια τον λόφο ανεβαίνεις στη κεραία. Νοντας συνδυασμός δε βαριέσαι Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732413573 Με φουλ ήταν η μέτρηση δε πρόλαβα σκριν απλά. Χμμ τέλος Καστέλας πριν τα Ψαχνά Αν και βάλουν κεραία εκεί θα τη πάρουν οι γ..τοι Στις στροφές πάνω που βλέπεις Χαλκίδα Αρτάκη κλπ έπιασα από οτε Χαλκίδας 😂 ακραίο. Άγιος προς Παγώντα Δεν έχει N bands Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732452740 Οριακίλα από όπου πιάνει και πάει σφαίρα πλοήγηση. Καθόλου Ε. Η κεραία στον Χτυπά καλύπτει τη μισή διαδρομή είναι ζωτικής σημασίας 3/3 θα κάνει διακοπή ελπίζω να χει γενήτρια Του Disconnected το κάγκελο όμως θέλει αναβάθμιση πχ Λάρκο. Άγιος Γεώργιος κατολισθήσεις Στην αρχή έπιανε -115 Β1 Μετά μέχρι το τέλος εκτός. πιο κατω πάει κομπλε απο αγιαννη δε κολλαει καθόλου . Ιερός Ναός Κοιμήσεως πιο κάτω από Προκοπι Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732477384 Μετα πριν το Μαντούδι μη λειτουργικό. Παιδιά έχει βελτιωθεί κάνω πάλι cellmapper παρόλο π έχω ξανα περάσει 4,5 φορές. Στροφυλιά εντος σπιτιού, η μόνη εταιρεία που λειτουργεί το δίκτυο για πλοήγηση,γενικά δεν είναι χάλια στο Browsing. Omni είναι με κάτι κουτάκια, δεν καλύπτει καθόλου καλά,απέναντι της είδα-110dBm. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732524408 2η απόπειρα σπίτι, τίμιο αν κρίνεις ότι ούτε τηλεοπτική κάλυψη DIGEA δεν. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732583742 Κουζίνα η κοτε είχε Ε πάντα σήμερα έχω Ν1 και Β20 λειτουργικό κοτε. Μεγάλο μέρος της διαδρομής πιάνει η κεραία π λέει LARCO και στον Άγιο και Αρτάκη οριακό. Ν78 ΝΑ ΧΕ LARCO ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. βέβαια το οδικό δίκτυο είναι αρχαίο μπράβο που κατάφεραν οι εταιρείες να το καλύψουν,είναι πολύ δύσκολο ολο βουνά είναι δίπλα. Μαντούδι επίσης δεν έχει Ν78 στο Road runner Cafe αλλά πιάνει 100+ η Cosmote, οι άλλες δεν έχουν κεραία κει Επίσης μία κεραία πριν τη Στροφυλιά που έχει μικρά πάνελ που κοιτάνε κάτω δεν λειτουργεί καθόλου νομίζω κοτε είναι θα το δείξω στο Street view. https://maps.app.goo.gl/HCGa3EKZPz3ABkKh9?g_st=ac Να αυτή λέω. Ν78 δεν έχει καθόλου Β Εύβοια μόνο Αγία Άννα από τη μεριά αυτή το θηρίο αλλά πάει πάρα πολύ καλα μόνο π επιλέγει Β20 συνέχεια lte κ σέρνει LTE ενώ 5G 600+ στη παραλία. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Βέλο Κορινθίας 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Στροφυλιά Ευβοίας έξω στον 2ο όροφο μπαλκόνι Ping αρνείται να πάει καρώ από 39 δε ξέρω αν φταίει που είναι omni ή κάτι άλλο. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732803372 Κοντά είμαι,γενικά Upload τραγικό. Θα μ πεις τώρα χωριό είναι τι απαιτήσεις να χει γιαυτό και έχει Omni με φουλ 2G σήμα. Όλοι Cosmote έχουν στο χωριό. Μόνο η γιαγιά μ κάνει τη διαφορά με Nova 🤑 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Στροφυλιά Ευβοίας έξω στον 2ο όροφο μπαλκόνι Ping αρνείται να πάει καρώ από 39 δε ξέρω αν φταίει που είναι omni ή κάτι άλλο. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732803372 Κοντά είμαι,γενικά Upload τραγικό. Θα μ πεις τώρα χωριό είναι τι απαιτήσεις να χει γιαυτό και έχει Omni με φουλ 2G σήμα. Όλοι Cosmote έχουν στο χωριό. Μόνο η γιαγιά μ κάνει τη διαφορά με Nova 🤑 4G τι δίνει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, elkons said: Στροφυλιά Ευβοίας έξω στον 2ο όροφο μπαλκόνι Ping αρνείται να πάει καρώ από 39 δε ξέρω αν φταίει που είναι omni ή κάτι άλλο. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10732803372 Κοντά είμαι,γενικά Upload τραγικό. Θα μ πεις τώρα χωριό είναι τι απαιτήσεις να χει γιαυτό και έχει Omni με φουλ 2G σήμα. Όλοι Cosmote έχουν στο χωριό. Μόνο η γιαγιά μ κάνει τη διαφορά με Nova 🤑 Έχουν χωριά με κάτι omni τις παλιές λεπτές σαν wifi μόνο band 3🤣 και έχουν κιαλλα χωρίς καν κεραία που δεν έχουν σήμα πουθενά. Δεν τους συμφέρει φαίνεται να καλύψουν τα πάντα. Επίσης μόλις παρατήρησα και εγώ στο cellmapper ότι σε πολλούς σταθμούς δείχνει μόνο B1 + B20 και εξαφανίστηκαν οι 3+7.. τι συμβαίνει πάλι δεν ξέρω Edited 5 ώρες πριν by VasilisSam 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, VasilisSam said: Έχουν χωριά με κάτι omni τις παλιές λεπτές σαν wifi μόνο band 3🤣 και έχουν κιαλλα χωρίς καν κεραία που δεν έχουν σήμα πουθενά. Δεν τους συμφέρει φαίνεται να καλύψουν τα πάντα. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να δούμε φουλ κάλυψη παιδιά παντού, κακά τα ψέμματα. Εννοείται omni όλες πέταμα χτες και πάνελ παντού ή έστω κεραίες τύπου pipe ( ή με άλλο παρεμφερές όνομα @elkons😜😜😜🤣). Η επαρχία ερήμωσε, οι πολιτικοί άφαντοι ασχολούνται πώς να κρατηθούν στην εξουσία με ξένα λεφτά απλά και οι εταιρείες δεν βγάζουν δραχμή από τη τσέπη που λένε για καμία παραπανίσια επένδυση. Μόνο αν τσιμπήσουν επιδοτήσεις και επιχορηγησεις κάνουν δουλειά πολλές φορές 😏 Edited 5 ώρες πριν by johnny_htc 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 37 minutes ago, johnny_htc said: Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να δούμε φουλ κάλυψη παιδιά παντού, κακά τα ψέμματα. Εννοείται omni όλες πέταμα χτες και πάνελ παντού ή έστω κεραίες τύπου pipe ( ή με άλλο παρεμφερές όνομα @elkons😜😜😜🤣). Η επαρχία ερήμωσε, οι πολιτικοί άφαντοι ασχολούνται πώς να κρατηθούν στην εξουσία με ξένα λεφτά απλά και οι εταιρείες δεν βγάζουν δραχμή από τη τσέπη που λένε για καμία παραπανίσια επένδυση. Μόνο αν τσιμπήσουν επιδοτήσεις και επιχορηγησεις κάνουν δουλειά πολλές φορές 😏 Κεραία τύπου πίπα που λέω 43 minutes ago, VasilisSam said: Έχουν χωριά με κάτι omni τις παλιές λεπτές σαν wifi μόνο band 3🤣 και έχουν κιαλλα χωρίς καν κεραία που δεν έχουν σήμα πουθενά. Δεν τους συμφέρει φαίνεται να καλύψουν τα πάντα. Επίσης μόλις παρατήρησα και εγώ στο cellmapper ότι σε πολλούς σταθμούς δείχνει μόνο B1 + B20 και εξαφανίστηκαν οι 3+7.. τι συμβαίνει πάλι δεν ξέρω Ναι και από κάτω είδα 3 κουτάκια με τις άλλες μπάντες 1,20 λογικά ή Ν1 δε ξέρω καν αλλά πολύ άθλιο ping. Και σε δική μ κεραία δω αλλά τις πέρασα πάλι όλες Παιδιά γύρισα γιατί αύριο δουλειά... Βέροια Εύβοια COSMOTE στον δρόμο είναι καλή μόνο στις κατολισθήσεις πιάνει λίγο στην αρχή μετά πάει VF Β20 και μετά βγαίνει εκτός. Θέλει δουλειά έχει omni και στον Αγιαννη τον Ρώσο στον ΟΤΕ αλλά πιάνει 3ψηφια συνέχεια η συγκεκριμένη είναι από τις καλές τις omni. Πάνω στο χωριό πολύ ping. Στον δρόμο με το που ξεκινάς στις στροφές μετά τα Ψαχνά πιάνει από όπου να ναι έπιασα Ερέτρια, Χαλκίδα οτε για δευτερόλεπτα, Νέα Αρτάκη (λογικό ) και στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής από Λαρκο Η ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ν78. Έχει πολλά σημεία οριακό σήμα, COSMOTE έχει παλιό δίκτυο της 800αρας primary και Disconnected πολύ, ζεμάτισε με mtk ανοιχτό CellMapper και nm. Άμα θέλετε μπορώ να σας δείξω από επιστροφή το ιστορικό με τις κεραίες που βρήκε το netmonster. Όλη την ώρα ανοιχτό ήταν, απλά από Αρτάκη πήγα από πίσω Δοκο (κοντά 102039) και βγηκα μπροστά στα χωριά Φύλλα μετά κατευθείαν Βασιλικό κεντρικό δρόμο) Ηθικό δίδαγμα, να μη ξανά κάνω παράπονα για κεντρική Εύβοια καμία σχέση το δίκτυο, κεντρική είμαστε πολύ μπροστά με όλες τις κεραίες σχεδόν SA Ready και Ν78 4 sector με Ericsson και μερικές τρύπες καμία σχέσημε Βόρεια. Πανω Βόρεια μόνο Αγιαννα θα έβλεπα Ν78 αλλα Συνέχεια Β20 lte. Βόρεια Εύβοια έχουν Ν78 COSMOTE μόνο έχει,στα μέρη π έχει κόσμο ας πούμε παραλίες χωριά είναι με Omni αλλά είναι λίγοι κάτοικοι με Cosmote πι περισσότεροι μιας και ήταν απο τις πρώτες εταιρείες από παλιά π είχε σήμα τώρα έστησαν οι άλλες 2 τα τελευταία χρόνια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 48 minutes ago, elkons said: Κεραία τύπου πίπα που λέω Ναι και από κάτω είδα 3 κουτάκια με τις άλλες μπάντες 1,20 λογικά ή Ν1 δε ξέρω καν αλλά πολύ άθλιο ping. Και σε δική μ κεραία δω αλλά τις πέρασα πάλι όλες Παιδιά γύρισα γιατί αύριο δουλειά... Βέροια Εύβοια COSMOTE στον δρόμο είναι καλή μόνο στις κατολισθήσεις πιάνει λίγο στην αρχή μετά πάει VF Β20 και μετά βγαίνει εκτός. Θέλει δουλειά έχει omni και στον Αγιαννη τον Ρώσο στον ΟΤΕ αλλά πιάνει 3ψηφια συνέχεια η συγκεκριμένη είναι από τις καλές τις omni. Πάνω στο χωριό πολύ ping. Στον δρόμο με το που ξεκινάς στις στροφές μετά τα Ψαχνά πιάνει από όπου να ναι έπιασα Ερέτρια, Χαλκίδα οτε για δευτερόλεπτα, Νέα Αρτάκη (λογικό ) και στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής από Λαρκο Η ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ν78. Έχει πολλά σημεία οριακό σήμα, COSMOTE έχει παλιό δίκτυο της 800αρας primary και Disconnected πολύ, ζεμάτισε με mtk ανοιχτό CellMapper και nm. Άμα θέλετε μπορώ να σας δείξω από επιστροφή το ιστορικό με τις κεραίες που βρήκε το netmonster. Όλη την ώρα ανοιχτό ήταν, απλά από Αρτάκη πήγα από πίσω Δοκο (κοντά 102039) και βγηκα μπροστά στα χωριά Φύλλα μετά κατευθείαν Βασιλικό κεντρικό δρόμο) Ηθικό δίδαγμα, να μη ξανά κάνω παράπονα για κεντρική Εύβοια καμία σχέση το δίκτυο, κεντρική είμαστε πολύ μπροστά με όλες τις κεραίες σχεδόν SA Ready και Ν78 4 sector με Ericsson και μερικές τρύπες καμία σχέσημε Βόρεια. Πανω Βόρεια μόνο Αγιαννα θα έβλεπα Ν78 αλλα Συνέχεια Β20 lte. Βόρεια Εύβοια έχουν Ν78 COSMOTE μόνο έχει,στα μέρη π έχει κόσμο ας πούμε παραλίες χωριά είναι με Omni αλλά είναι λίγοι κάτοικοι με Cosmote πι περισσότεροι μιας και ήταν απο τις πρώτες εταιρείες από παλιά π είχε σήμα τώρα έστησαν οι άλλες 2 τα τελευταία χρόνια. Έχουν N78 οι άλλες δύο;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, Chrischal1908 said: Έχουν N78 οι άλλες δύο;; Όχι στην Αγία Άννα δεν έχουν αλλά πάει καλά το LTE δεν έχει κίνηση ούτε τα καλοκαίρια δηλαδή δεν είναι ανάγκη,Cosmote συνέχεια γέμιζε οπότε έδωσε ανάσα η N78 στη περιοχή. Γενικά Βόρεια και οι 3 δεν έχουν ούτε πολύ Β7 ούτε Cosmote φαντάσου, τα χωριά η πλειοψηφία έχει εξοχικά οι μόνιμοι είναι λίγοι γενικά. Κεντρικά έχει κάνει καλή δουλειά Cosmote και οι συνεργάτιδες έχουν παραπάνω Β7,Ν78 στις απαραίτητες μόνο αν και μερικές θέλουν ήδη, θα βάλουν πιστεύω τώρα είναι Μαγνησία ίσως κατέβουν. Γενικά οι άλλες τα τελευταία χρόνια έστησαν δίκτυο στη Βόρεια Εύβοια να καταλάβεις το 2019 vf nova ήταν χάλια μετά τις φωτιές κάηκαν και μερικές κεραίες και στις 3 αλλά τα κατάφεραν κ τα έστησαν. Τώρα για τη Λάρκο καμία δεν έχει Ν78,επίσης 2 σημαντικές Νέα Αρτάκη έχουν όλες Ν78 και Χτυπά επίσης και οι 3 έχουν αλλά δύσκολα φτάνουν στις στροφές, το οδικό δίκτυο είναι άστα να πάνε. 4 ώρες πριν, johnny_htc said: 4G τι δίνει; Τα ίδια αφού η Ν1 μου πήγε Disconnected 50 φορές, έκαιγε το κινητό. Cosmote 2G είναι σχεδιασμένα γιατί είχα ένα νοκια δίπλα της γιαγιάς π χε ξεχάσει σπίτι και το πήγα πάνω όλο φουλ είχε μόνο σε ορισμένα σημεία είχε 2 γραμμές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Όχι στην Αγία Άννα δεν έχουν αλλά πάει καλά το LTE δεν έχει κίνηση ούτε τα καλοκαίρια δηλαδή δεν είναι ανάγκη,Cosmote συνέχεια γέμιζε οπότε έδωσε ανάσα η N78 στη περιοχή. Γενικά Βόρεια και οι 3 δεν έχουν ούτε πολύ Β7 ούτε Cosmote φαντάσου, τα χωριά η πλειοψηφία έχει εξοχικά οι μόνιμοι είναι λίγοι γενικά. Κεντρικά έχει κάνει καλή δουλειά Cosmote και οι συνεργάτιδες έχουν παραπάνω Β7,Ν78 στις απαραίτητες μόνο αν και μερικές θέλουν ήδη, θα βάλουν πιστεύω τώρα είναι Μαγνησία ίσως κατέβουν. Γενικά οι άλλες τα τελευταία χρόνια έστησαν δίκτυο στη Βόρεια Εύβοια να καταλάβεις το 2019 vf nova ήταν χάλια μετά τις φωτιές κάηκαν και μερικές κεραίες και στις 3 αλλά τα κατάφεραν κ τα έστησαν. Τώρα για τη Λάρκο καμία δεν έχει Ν78,επίσης 2 σημαντικές Νέα Αρτάκη έχουν όλες Ν78 και Χτυπά επίσης και οι 3 έχουν αλλά δύσκολα φτάνουν στις στροφές, το οδικό δίκτυο είναι άστα να πάνε. Τα ίδια αφού η Ν1 μου πήγε Disconnected 50 φορές, έκαιγε το κινητό. Cosmote 2G είναι σχεδιασμένα γιατί είχα ένα νοκια δίπλα της γιαγιάς π χε ξεχάσει σπίτι και το πήγα πάνω όλο φουλ είχε μόνο σε ορισμένα σημεία είχε 2 γραμμές. Αλιβέρι, Κάρυστο είναι με N78 όλες;; Πολύ πράσινο έχει η Εύβοια! Edited 2 ώρες πριν by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 8 minutes ago, Chrischal1908 said: Αλιβέρι, Κάρυστο είναι με N78 όλες;; Πολύ πράσινο έχει η Εύβοια! Κάρυστο και Αλιβέρι είναι Νότια Εύβοια εγώ πήγα Βόρεια Δικτυακά η Κεντρική είναι πιο μπροστά με τη Cosmote να έχει Ν78 σχεδόν σε ολες τις κεραίες και SA Ready Νότια και Βόρεια υπάρχουν μερικά Omni από Cosmote και εννοείται λίγη N78 αλλά γενικά η COSMOTE έχει ολοκληρωμένο δίκτυο στο νησί. Πράσινο έχει....όσο υπάρχει, Βόρεια μας έκαψαν έχασα 1 σπίτι τουλάχιστον δεν είχα θύματα. Έλεγαν στον κόσμο να φύγει και η φωτιά ανεξέλεγκτη περίμεναν να σβήσει στη θάλασσα Αγία Άννα και Αχλάδι...άστα πολύπαθη η Εύβοια. Είχα αναφέρει αναλυτικά πριν λίγο καιρό αναλυτικά και οι 3 που έχουν Ν78 στο νησί. https://myphone.gr/forum/topic/194236/?do=findComment&comment=7352367 Επίσης και οι 3 τη καλύτερη κάλυψη από το νησί έχει πάλι στη κεντρική. Γενικά Ν78 υστερεί Νότια και Βόρεια και από τις 3. Κεντρική μπόλικη η Cosmote, Nova vf έχουν αφήσει μερικές που παρατηρώ έχουν κίνηση και σέρνει Ν1 πιστεύω θα βάλουν όμως έστω και καθυστερημένα δε πειράζει,από κάλυψη μια χαρά (κεντρική) Edited 2 ώρες πριν by elkons 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 31 minutes ago, elkons said: Κάρυστο και Αλιβέρι είναι Νότια Εύβοια εγώ πήγα Βόρεια Δικτυακά η Κεντρική είναι πιο μπροστά με τη Cosmote να έχει Ν78 σχεδόν σε ολες τις κεραίες και SA Ready Νότια και Βόρεια υπάρχουν μερικά Omni από Cosmote και εννοείται λίγη N78 αλλά γενικά η COSMOTE έχει ολοκληρωμένο δίκτυο στο νησί. Πράσινο έχει....όσο υπάρχει, Βόρεια μας έκαψαν έχασα 1 σπίτι τουλάχιστον δεν είχα θύματα. Έλεγαν στον κόσμο να φύγει και η φωτιά ανεξέλεγκτη περίμεναν να σβήσει στη θάλασσα Αγία Άννα και Αχλάδι...άστα πολύπαθη η Εύβοια. Είχα αναφέρει αναλυτικά πριν λίγο καιρό αναλυτικά και οι 3 που έχουν Ν78 στο νησί. https://myphone.gr/forum/topic/194236/?do=findComment&comment=7352367 Επίσης και οι 3 τη καλύτερη κάλυψη από το νησί έχει πάλι στη κεντρική. Γενικά Ν78 υστερεί Νότια και Βόρεια και από τις 3. Κεντρική μπόλικη η Cosmote, Nova vf έχουν αφήσει μερικές που παρατηρώ έχουν κίνηση και σέρνει Ν1 πιστεύω θα βάλουν όμως έστω και καθυστερημένα δε πειράζει,από κάλυψη μια χαρά (κεντρική) Μέχρι τέλος του έτους θα έχει παντού εκεί. Να το θυμάσαι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Δεν νομίζω να είναι η Εύβοια στα σχέδια τους φέτος πρέπει πρώτα να μαζέψει κεντρική vf nova, δε προλαβαίνει με τις άδειες ούτε Cosmote ούτε κάποια άλλη. Έστω μια Ν78 σε Λαρκο και Μαντούδι πρέπει να βάλει η Cosmote όμως..μακάρι γιατί έτσι τα χει αφήσει 1.5-2χ,γενικά έχει τελειώσει αλλά πρέπει να ξανά περάσει Cosmote..μακάρι. Επίσης μία Βοιωτία πρέπει να ξανά περάσουν ειδικά nova πρέπει κάθε χρόνο περιμένουμε και δεν πάνε. Η Cosmote τώρα ότι αναβάθμισε αναβάθμισε πιστεύω για να κάνει κίνηση πρέπει να κάνουν κάτι και οι άλλες 2 κάτι τέτοιο. Για εδώ λέω Εύβοια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts