marios239 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, doganos said: Από Teltonika μου είπαν πως γίνεται σε nsa mode να γίνεται 2 CA 5G NR. τελικά γίνεται ή όχι; Απ' όσο γνωρίζω γίνεται κανονικά. Η cosmote σε κάποιες περιοχές έχει και 2 carrier n78 100+50 mhz που συνδυάζει με ca στο nsa. Έχω πετύχει σε άλλο φόρουμ μέλος που το έχει καταφέρει και με συσκευή zyxel. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, elkons said: Σε ταχύτητες πως το βλέπεις πιάνει σαν το κινητό πχ με μια Ν78; τωρα που εκανα ενα speedtest με Iphone 16 pro max, το κινητο επιασε σχεδον διπλασια ταχυτητα. ΑΛλα δεν ειναι παντα ετσι, αρκετες φορες πιανουν σχεδον τα ιδια (αναλογως που κλειδωνει το teltonika) Just now, marios239 said: Απ' όσο γνωρίζω γίνεται κανονικά. Η cosmote σε κάποιες περιοχές έχει και 2 carrier n78 100+50 mhz που συνδυάζει με ca στο nsa. Έχω πετύχει σε άλλο φόρουμ μέλος που το έχει καταφέρει και με συσκευή zyxel. Ναι στο mikrotik Που ειχα, αναλογως το combo, μερικες φορες επιανα Ν78 100+ Ν78 50Mhz. Εδω ομως πιανω Ν1+Ν78 .... 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, doganos said: Ναι στο mikrotik Που ειχα, αναλογως το combo, μερικες φορες επιανα Ν78 100+ Ν78 50Mhz. Εδω ομως πιανω Ν1+Ν78 .... Χωρίς να είμαι ειδικός, η cosmote το κάνει ήδη στο sa οπότε φαντάζομαι ότι γίνεται και στο nsa. Αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα πώς λειτουργεί θα είχε ενδιαφέρον. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, elkons said: Ερώτηση Στο CellMapper μπορούμε να κάνουμε καταγραφή 2 SIM ταυτόχρονα ή καταγράφει μόνο αυτή με ανοιχτά δεδομένα; Εάν γίνεται και στις 2 μαζί τι πρέπει να ρυθμίσω κάτι; Ναι δουλεύει, απενεργοποίηση μόνο το android 7+ cell ID api. Θα καταγράφει τις κουκίδες σαν 4g όμως και όχι 5g. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Έχω κ τις 2 Sim σε 4g. Αυτό έπρεπε να είναι ανοιχτό; Ωχ ήταν ανοιχτό οπότε δε θα περάσει η καταγραφή τόση ώρα;; 4 minutes ago, Arinos said: Ναι δουλεύει, απενεργοποίηση μόνο το android 7+ cell ID api. Θα καταγράφει τις κουκίδες σαν 4g όμως και όχι 5g. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 44 minutes ago, marios239 said: Χωρίς να είμαι ειδικός, η cosmote το κάνει ήδη στο sa οπότε φαντάζομαι ότι γίνεται και στο nsa. Αν γνωρίζει κάποιος καλύτερα πώς λειτουργεί θα είχε ενδιαφέρον. Κάνει στο SA ca? Νόμιζα όχι ακόμα.. Αλλά άμα το κάνει στο nsa, γιατί όχι θα μου πεις 😏 49 minutes ago, doganos said: τωρα που εκανα ενα speedtest με Iphone 16 pro max, το κινητο επιασε σχεδον διπλασια ταχυτητα. ΑΛλα δεν ειναι παντα ετσι, αρκετες φορες πιανουν σχεδον τα ιδια (αναλογως που κλειδωνει το teltonika) Ναι στο mikrotik Που ειχα, αναλογως το combo, μερικες φορες επιανα Ν78 100+ Ν78 50Mhz. Εδω ομως πιανω Ν1+Ν78 .... Μιλάμε ότι το έχεις στο ίδιο σημείο πάντα, έτσι; Και για να έπιασες στο iphone διπλάσια, σημαίνει ότι κάνει κανονικά η κεραία στο κινητό σου 100 +50,αρα ή θέμα σημείου, λήψης για το ρουτερ ή κάποια ρύθμιση να θέλει άραγε; Αλλά δε νομίζω, έπρεπε να παίζει by default το combo πιστεύω.. Edited 1 Φεβρουαρίου by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 59 minutes ago, marios239 said: Απ' όσο γνωρίζω γίνεται κανονικά. Η cosmote σε κάποιες περιοχές έχει και 2 carrier n78 100+50 mhz που συνδυάζει με ca στο nsa. Έχω πετύχει σε άλλο φόρουμ μέλος που το έχει καταφέρει και με συσκευή zyxel. Και σε NSA το δίνει το 50mhz και από όσο βλέπω και ca το κάνουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, georgebad said: Και σε NSA το δίνει το 50mhz και από όσο βλέπω και ca το κάνουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις Ναι, δεν είναι πάντα απ ο, τι φαίνεται. Εν τω μεταξύ, netmonster δεν ψήνεται σε πολλά κινητά να το δείξει αυτό πιστεύω 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, elkons said: Αυτό έπρεπε να είναι ανοιχτό; Όχι, λειτουργεί και χωρίς αυτό ανοιχτό. 3 ώρες πριν, elkons said: Ωχ ήταν ανοιχτό οπότε δε θα περάσει η καταγραφή τόση ώρα;; Θα περάσει 100% της μιας κάρτας. Δεν νομίζω πως πρέπει να κατέγραψε με την 2η. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 29 minutes ago, Arinos said: Όχι, λειτουργεί και χωρίς αυτό ανοιχτό. Θα περάσει 100% της μιας κάρτας. Δεν νομίζω πως πρέπει να κατέγραψε με την 2η. Μα έχω 2 SIM Η 1η COSMOTE η άλλη NOVA Εγώ τη NOVA ήθελα να καταγράψω εδώ γύρω επειδή ήταν ελλιπής, οπότε δε θα περάσει πάλι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, elkons said: Μα έχω 2 SIM Η 1η COSMOTE η άλλη NOVA Εγώ τη NOVA ήθελα να καταγράψω εδώ γύρω επειδή ήταν ελλιπής, οπότε δε θα περάσει πάλι; Αν ήταν ενεργή η Nova τότε λογικά πρέπει να ανεβάσει αυτή. Δες και με τον χάρτη σε 5g μήπως και ανέβει εκεί όποια είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, Antonio21 said: Πολυ θόρυβο η Cosmote..δε δικαιολογείται η απόδοση με αυτή αυτή απόσταση. Αν και για να είναι σωστή η απόσταση πρέπει να έχεις βάλει TA 144 στις ρυθμίσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Σε ποιες ρυθμίσεις? 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Antonio21 said: Σε ποιες ρυθμίσεις? https://youtu.be/Oxh6qewASQw?si=jcQd2ATQZzW7DcN8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, elkons said: Πολυ θόρυβο η Cosmote..δε δικαιολογείται η απόδοση με αυτή αυτή απόσταση. Αν και για να είναι σωστή η απόσταση πρέπει να έχεις βάλει TA 144 στις ρυθμίσεις. Micro θα είναι, γιατί να μη δικαιολογείται; Έτσι είναι τα cellular networks. Μη κοιτάς από nova μεριά..: 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, mixtri said: Micro θα είναι, γιατί να μη δικαιολογείται; Έτσι είναι τα cellular networks. Μη κοιτάς από nova μεριά..: Α νόμιζα ολόκληρος σταθμός και όχι micro 😛 Τι εννοείς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 🙃 Edited 2 Φεβρουαρίου by doganos 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, doganos said: 🙃 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, mixtri said: Micro θα είναι, γιατί να μη δικαιολογείται; Έτσι είναι τα cellular networks. Μη κοιτάς από nova μεριά..: Καλά η νόβα άστο, με την ένταση έχει δώσει πόνο.. Στο μεταξύ νομίζω δεν κάνει ca η 800αρα στην Cosmote. Βλακειες γράφει το nm.. 56 minutes ago, elkons said: Α νόμιζα ολόκληρος σταθμός και όχι micro 😛 Τι εννοείς; Κανονικός σταθμός ειναι αυτός και σε καλό σημείο θα έλεγα, δεν έχει N78, αλλά έχει μια κεραία τύπου pipe, μάλλον για πέταμα και αυτή λολ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 1 hour ago, johnny_htc said: Καλά η νόβα άστο, με την ένταση έχει δώσει πόνο.. Στο μεταξύ νομίζω δεν κάνει ca η 800αρα στην Cosmote. Βλακειες γράφει το nm.. Κανονικός σταθμός ειναι αυτός και σε καλό σημείο θα έλεγα, δεν έχει N78, αλλά έχει μια κεραία τύπου pipe, μάλλον για πέταμα και αυτή λολ Α κλασική κεραία <<πίπα>> 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, doganos said: 🙃 Σίγα την κοσμοτε και το σαπάκι της. Μέτρησα με νόβα στο ίδιο σημείο και φάνηκαν οι αναβαθμίσεις που έκανε ο Solak σε λιγότερο από 48 ώρες 🤣🤣🤣🤣🤣 (Κάπως έτσι μας ανεβάζουν οι πολέμιοι της νόβα που πάνε να βγάλουν τη cosmote για πέταμα) 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, cmvr said: Σίγα την κοσμοτε και το σαπάκι της. Μέτρησα με νόβα στο ίδιο σημείο και φάνηκαν οι αναβαθμίσεις που έκανε ο Solak σε λιγότερο από 48 ώρες 🤣🤣🤣🤣🤣 (Κάπως έτσι μας ανεβάζουν οι πολέμιοι της νόβα που πάνε να βγάλουν τη cosmote για πέταμα) Αχαχα πως το έκανες 😂 Με αυτό το Id είναι αυτό το Result 😉 https://www.speedtest.net/result/a/6460486882 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 9 minutes ago, cmvr said: οι πολέμιοι της νόβα Πολέμιος είναι ο εχθρός.. Πολέμιοι της Cosmote είναι αυτοί.. Edited 2 Φεβρουαρίου by cu2goup 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, cu2goup said: Πολέμιος είναι ο εχθρός.. Πολέμιοι της Cosmote είναι αυτοί.. Εννοούσε οι πολεμιοι που προέρχονται από το στρατόπεδο της νόβα 😜 12 minutes ago, cmvr said: Σίγα την κοσμοτε και το σαπάκι της. Μέτρησα με νόβα στο ίδιο σημείο και φάνηκαν οι αναβαθμίσεις που έκανε ο Solak σε λιγότερο από 48 ώρες 🤣🤣🤣🤣🤣 (Κάπως έτσι μας ανεβάζουν οι πολέμιοι της νόβα που πάνε να βγάλουν τη cosmote για πέταμα) Φίλε μου, ένα κουμπί υπόθεση ήταν η όλη φάση τελικά. Σαν το κόκκινο κουμπί. Απλά τον πολεμούσαν τόσα χρόνια και δεν μας έδινε αυτό που έπρεπε, κατάλαβες; 😉😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts