Ninjis Δημ. Τετάρτη στις 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:49 μμ Και Κέρκυρα είχαμε θέμα με δεδομένα για καμία ώρα . ήταν γενικό μάλλον 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:11 μμ https://youtube.com/shorts/lKZSgVERa2A?si=T6QkhFNiJuuhHsy5 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Τετάρτη στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:15 μμ (edited) 40 minutes ago, georgebad said: συκοφάντη ε συκοφάντη 🤓. Εγώ όλα καλά μεχρι στιγμής αν και δεν έχω μετακινηθεί ιδιαίτερα σήμερα σήτα πόλη ε ρε και σε κυνηγήσω εσένα Edited Τετάρτη στις 06:15 μμ by CaptainNickGR 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Μπρο οποίος εδώ δεν έχει δεδομένα στη Cosmote λειτουργούν ενώ δεν έχει Από το μεσημέρι σε όλους εμάς 😂 Για δοκιμάστε 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. Τετάρτη στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:55 μμ Τα ίδια και Αργοστόλι πριν μία ώρα. 8:53 μόνο 2G 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:58 μμ (edited) 31 minutes ago, elkons said: Μπρο οποίος εδώ δεν έχει δεδομένα στη Cosmote λειτουργούν ενώ δεν έχει Από το μεσημέρι σε όλους εμάς 😂 Για δοκιμάστε Edit 8.54 Το έφτιαξαν..κρίμα τώρα δεν έχω απεριόριστα χωρίς να έχω. 2 minutes ago, maarinos said: Τα ίδια και Αργοστόλι πριν μία ώρα. 8:53 μόνο 2G Τι 2G..Χ ολόκληρο ούτε Register δεν έχει κάνει. Τηλ παίρνει; λογικά όχι. Edited Τετάρτη στις 06:58 μμ by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. Τετάρτη στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:03 μμ (edited) Έκτακτες κλήσεις μόνο 9:01 Έστρωσε Edited Τετάρτη στις 07:04 μμ by maarinos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:05 μμ Just now, maarinos said: Έκτακτες κλήσεις μόνο 9:00 Έστρωσε Ε οπότε μόνο 112 απλά δεν συνδέθηκε καν η Cosmote στο 2G της λες και μπήκε σε άλλο παροχο αλλά Cosmote πάλι, κάπως έτσι. Ω ρε στο Αργοστόλι Ν78 βλέπω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:44 μμ 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Θεσσαλονίκη. Τρεις γραμμές με πρόβλημα τελικά. Βλέπω το 5G τελευταία σε μερικούς πάει πολύ καλά 😆 2 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Τετάρτη στις 09:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:38 μμ Δίνει πόνο κι η Cosmote Λεωφόρο Αλέξανδρας. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:41 μμ 1 minute ago, katsiletra said: Δίνει πόνο κι η Cosmote Λεωφόρο Αλέξανδρας. Αρνητικό SNR κλασικό φαινόμενο Δε θα το έλεγες όμως χαμηλό το σήμα με την απόσταση; και Vodafone λίγο βγήκε έπρεπε να βαράνε τουλάχιστον 300+ θεωρώ. Καλά όμως είναι και τα 200 αλλά λες καμία βλάβη ή έτσι είναι πάντα; 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Τετάρτη στις 09:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:47 μμ 5 minutes ago, elkons said: Αρνητικό SNR κλασικό φαινόμενο Δε θα το έλεγες όμως χαμηλό το σήμα με την απόσταση; και Vodafone λίγο βγήκε έπρεπε να βαράνε τουλάχιστον 300+ θεωρώ. Καλά όμως είναι και τα 200 αλλά λες καμία βλάβη ή έτσι είναι πάντα; 😉 Που να ξέρω τώρα πήγα Αθήνα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:50 μμ 2 minutes ago, katsiletra said: Που να ξέρω τώρα πήγα Αθήνα. Α ναι το είχα ξεχάσει ότι δεν είσαι Αθήνα μαν,μπερδεύτηκα επειδή η πλειοψηφία των συνφορουμήτων είναι κυρίως Αθήνα/Θεσσαλονίκη 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. Τετάρτη στις 11:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:12 μμ Καλησπερα σε ολους. Προσφατα αλλαξα το κινητο μου σε samsung galaxy s24 και θελω να δοκιμασω τις ταχυτητες του SA δικτυου της COSMOTE καθως λεει πως το υποστηριζει. Απο μονο του ομως δεν εχει μπει ποτε σε SA και οταν το κλειδωνω σε NR ONLY βγαζει αυτο. Πανω λεει μονο κλησεις εκτακτης αναγκης. Ξερει κανεις τι φταιει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τετάρτη στις 11:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:15 μμ 2 minutes ago, spoukos said: Καλησπερα σε ολους. Προσφατα αλλαξα το κινητο μου σε samsung galaxy s24 και θελω να δοκιμασω τις ταχυτητες του SA δικτυου της COSMOTE καθως λεει πως το υποστηριζει. Απο μονο του ομως δεν εχει μπει ποτε σε SA και οταν το κλειδωνω σε NR ONLY βγαζει αυτο. Πανω λεει μονο κλησεις εκτακτης αναγκης. Ξερει κανεις τι φταιει; Λογικά εάν στείλεις στο τσατ θα στο ενεργοποιήσουν. Για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιήθηκε μόνο του. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 20 ώρες πριν, zurabi_97 said: Ε ναι, δεν θα έπρεπε να υπήρχε θέμα. Λες και κάποιος στην οικοδομή έχει συσκευή που σακατεύει το 5G. κλείσε τον γενικό μέσα σπίτι 1-2 λεπτά να δείς αν συνεχίζει 10 ώρες πριν, spoukos said: Καλησπερα σε ολους. Προσφατα αλλαξα το κινητο μου σε samsung galaxy s24 και θελω να δοκιμασω τις ταχυτητες του SA δικτυου της COSMOTE καθως λεει πως το υποστηριζει. Απο μονο του ομως δεν εχει μπει ποτε σε SA και οταν το κλειδωνω σε NR ONLY βγαζει αυτο. Πανω λεει μονο κλησεις εκτακτης αναγκης. Ξερει κανεις τι φταιει; λέω εγώ τώρα μήπως θέλει sms στο 1333 με το μήνυμα .. 5G 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 56 minutes ago, babis3g said: κλείσε τον γενικό μέσα σπίτι 1-2 λεπτά να δείς αν συνεχίζει λέω εγώ τώρα μήπως θέλει sms στο 1333 με το μήνυμα .. 5G Τον γενικό το λες για το φαινόμενο του Κλωβού Φάραντεϊ;; Δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Με τέτοιο οπλισμό που έχουν και τα σπίτια, έτσι και αλλιώς δημιουργείται αυτό το φαινόμενο μπορώ να σου πω, όπως και στα αυτοκίνητα το ίδιο. Γενικά το φαινόμενο της ασπίδας σε τέτοια κυματικα δε νομίζω πώς παίζει ιδιαίτερο ρόλο, όπως επίσης και το ρεύμα το εναλλασσομενο είναι στα 50 Hz, μηδαμινό σε σχέση με αυτά που παίζουν τα ασύρματα δίκτυα. Οτι δυσκολεύει το σήμα οπλισμός +μπετό, είναι άλλο πράμα 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) ευχαριστώ, όχι γενικά είπα μήπως κάτι μέσα σπίτι κάνει επηρεασμό αν & από ότι διαβάζω εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες αρκετοί πάροχοι έχουν πρόβλημα Edited 16 ώρες πριν by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, babis3g said: κλείσε τον γενικό μέσα σπίτι 1-2 λεπτά να δείς αν συνεχίζει Καλά, μια υπόθεση έκανα. Τελικά το έκανε και στον χώρο της δουλειάς. Α ρε Ν78, Α ρε Ν78 χαχα Edited 16 ώρες πριν by zurabi_97 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Η ίδια κεραία καλύπτει και στη δουλειά όμως; Αν είναι διαφορική ή και αυτή είναι προβληματική ή κάτι άλλο με τη συσκευή, με τη sim δύσκολο δοκίμασε με άλλη αν έχεις αλλά δε νομίζω να φταίει η κάρτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Τώρα μπορεί να πετάξω μπαρούφα, αλλά μήπως έκανε προσθήκη άλλος πάροχος Ν78 σε κεραία κοντινή με της Cosmote και έχει παιχτεί κάποια μ@λ@κια; Αλλά υποτίθεται παίζουν σε ελαφρώς διαφορετικές συχνότητες μεταξύ τους, δεν μπορεί να έχει επηρεάσει τόσο. Εξωτερικά από απόδοση πώς το βλέπεις; Ίδια νούμερα με παλιά; 🤔 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Τώρα μπορεί να πετάξω μπαρούφα, αλλά μήπως έκανε προσθήκη άλλος πάροχος Ν78 σε κεραία κοντινή με της Cosmote και έχει παιχτεί κάποια μ@λ@κια; Αλλά υποτίθεται παίζουν σε ελαφρώς διαφορετικές συχνότητες μεταξύ τους, δεν μπορεί να έχει επηρεάσει τόσο. Εξωτερικά από απόδοση πώς το βλέπεις; Ίδια νούμερα με παλιά; 🤔 Τι εννοείς δίπλα δίπλα είναι οι κεραίες αν δεις στη φωτογραφία του πιο πίσω 😃 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 5 minutes ago, elkons said: Τι εννοείς δίπλα δίπλα είναι οι κεραίες αν δεις στη φωτογραφία του πιο πίσω 😃 Για καμιά παρεμβολή μήπως παίζει ρόλο δεν ξέρω. Για βάλε λινκ του ποστ μιας και σε βρήκαμε, επειδή δεν τις βρίσκω 😅😜αχαχα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: Για καμιά παρεμβολή μήπως παίζει ρόλο δεν ξέρω. Για βάλε λινκ του ποστ μιας και σε βρήκαμε, επειδή δεν τις βρίσκω 😅😜αχαχα https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7345182 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν On 29/1/2025 at 12:30 ΜΜ, zurabi_97 said: RSRP θα δώσω αργότερα από τα γύρω σημεία και εντός της οικείας Ν78 όπως φαίνεται στην εικόνα στις 2μιση τα ξημερώματα, είναι στα -118 εντός δωματίου, που νομίζω είναι λογικό, γιατί το χωρίζουν πόσοι τοίχοι. Σε άλλες μπάντες ήταν μεταξύ -102 - -99, κάπου εκεί. Το θέμα είναι πως, πριν γίνει όλο αυτό, μια χαρά δούλευε το 5G εντός της οικείας. Φάση πως η οικοδομή βλέπει φάτσα τις κεραίες στον Ελαιώνα. Τώρα για ζήτημα συσκευής, δεν νομίζω να φταίει το iPhone μου, διότι και σε Redmi Note 13 5G κάνει ακριβώς τα ίδια. Και να η κεραία. Αλλά τώρα δεν μου δείχνει τα stats στο FTM. Κάτσε ρε μπρο. Αυτή είναι η απόσταση από το σπίτι σου από την κεραία; Γιατί τώρα είδα που ανέβασες τις φωτογραφίες. Εννοείται ότι έπρεπε να είναι ανεμοστροβιλος🌪️ το σήμα μέσα στο σπίτι σου, κάτι έχει πειραχτεί λολ 😏 Βλάβη again and again απλά μέχρι να ξυπνήσουν να δουν τι πάει λάθος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts