marios239 Δημ. Πέμπτη στις 07:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:22 μμ 17 minutes ago, elkons said: Redmi Note 13 Pro 5G ή Galaxy A35 θα επιλέγατε; (κυρίως ποιο έχει καλύτερο μόντεμ και καλύτερο LTE/5G)? Για τον exynos 1380 βρήκα το παρακάτω στο site της Samsung: Modem 5G NR Sub-6GHz 3.79 Gbps (DL), 1.28 Gbps (UL) / LTE Cat.18 1.2 Gbps (DL), Cat.18 211 Mbps (UL) Και το xiaomi με το snapdragon x62: Απ' τα παραπάνω δεδομένα δε μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Χρειάζεται να βοηθήσει κάποιος γνώστης. Παλιότερα θα έλεγα qualcomm, αλλά πλέον μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα. 4 1 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Πέμπτη στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:25 μμ (edited) 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Ναι, για 5G είναι κακό. Βασικά το κινητό είναι κακό για αρχή αχαχαχ Κατάντια ονλυ. Ξεφτίλα. Και επίσης κατάντια ονλυ στα διόδια των Μαλγαρων, τρελή ουρά γιατί βάζουν σιδερικο καινούργιο, ωραίο καγκελακι είδα στη γέφυρα του Αξιού. Φίνο λολ Αυτόν τον καρόδρομο τον κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον γιατί πηγαινοέρχομαι στο χωριό μου… Ταλαιπωρία και εκνευρισμός για όποιον επιλέγει να έρθει οδικώς Θεσσαλονίκη. Επισης η 1001 είναι από τη μη αναβαθμισμένες και η άλλη στη Χαλάστρα που βγήκε άδεια είναι απέναντι από το 4all, όπου η κοσμοτε είχε θέμα κάλυψης. Edited Πέμπτη στις 07:25 μμ by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 07:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:47 μμ Χωριό Πλαταμώνας, όχι της Πιερίας αλλά Δήμος Νέστου. Ταβέρνα Πλάτανος. Σήμα μπανάνα, απίστευτο μα απίστευτο φαΐ. Έφυγε η κούραση της ημέρας με τη μία. Σήμα από μακρινή B20, ευτυχώς πιάνει γύρω στα 40 mbps, το μισό χωριό έχει σήμα, το άλλο τίποτα. Διαδρομή Καβάλα για Πλαταμώνα, μια παρωδία το σήμα.. Μπανανοειδες 🍌 Δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλά έφτιαξε το σήμα κάτι πολύ, λολ. Vodafone χωρίς σήμα ή κάπου κάπου edge.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. Παρασκευή στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:06 πμ Η COSMOTE πρέπει να κάνει κάτι άμεσα με την 1001. Είναι ολοφάνερο ότι προφανώς έχουν πρόβλημα με τον ιστό και την άδεια , αλλά δυστοιχος πρέπει να γίνει κάτι . Όπως ξέρουμε η γεφιρα ειανι κλειστή και μαζεύεται τρελή κίνηση στο σημείο. Χθες η κίνηση ξεκινούσε στο κλειδί , και όταν λεω κινησ εννοώ σημειοτων . Ακόμα και το θυριο στο κλειδί σερνόταν με πολλές φορές να μην δίνει καν δεδομένα, όσο προχορουσαμε μέσα στην κίνηση τόσο το χειρότερο , έως ότου βγηλαμε προς Μάλγαρα και έπιασε από την 1001 , η οποία εννοείτε πως απλά δνε λειτουργεί . Ένα τεράστιο μέρος του πλυθησμου είναι χωρίς δεδομένα επειδή η 1001 καλύπτει Μάλγαρα και κύμινα. Μόλις πλησιάσαμε χαλάστρα έστρωσε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Μάλγαρα το καλοκαίρι εάν πήγαινε RSRQ -17 και πάνω συνήθως με πετούσε EDGE Έχω καιρό να ανέβω, είχα εντοπίσει το καλοκαίρι μη αναβαθμισμένες 1407 σε μια γέφυρα 1001 Μάλγαρα (Από Κίμινα ΟΤΕ) 3105 Νικήτη ΟΤΕ Τριανδρία χρειάζεται κεραία (δεν έχει δλδ) όπως βγήκε άδεια και στον Εύοσμο, χρειάζεται και εκεί.. (είχε και εναλλαγές σε 4G *όχι 4G+* από 5G και ήταν χάλια σε κάλυψη. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 11:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:53 πμ (edited) 1 ώρα πριν, georgebad said: Η COSMOTE πρέπει να κάνει κάτι άμεσα με την 1001. Είναι ολοφάνερο ότι προφανώς έχουν πρόβλημα με τον ιστό και την άδεια , αλλά δυστοιχος πρέπει να γίνει κάτι . Όπως ξέρουμε η γεφιρα ειανι κλειστή και μαζεύεται τρελή κίνηση στο σημείο. Χθες η κίνηση ξεκινούσε στο κλειδί , και όταν λεω κινησ εννοώ σημειοτων . Ακόμα και το θυριο στο κλειδί σερνόταν με πολλές φορές να μην δίνει καν δεδομένα, όσο προχορουσαμε μέσα στην κίνηση τόσο το χειρότερο , έως ότου βγηλαμε προς Μάλγαρα και έπιασε από την 1001 , η οποία εννοείτε πως απλά δνε λειτουργεί . Ένα τεράστιο μέρος του πλυθησμου είναι χωρίς δεδομένα επειδή η 1001 καλύπτει Μάλγαρα και κύμινα. Μόλις πλησιάσαμε χαλάστρα έστρωσε Ήταν χάλια, το διαπίστωσα ιδίοις ομμασι, πολύ οριακά μπορεί να φόρτωνε με το ζόρι κάτι. Πάντως στη γέφυρα για το πότε θα ανοίξει, έτσι για να υπάρχει, είδα ολοκληρωμενες εργασίες στα κάγκελα που έχουν βάλει, αλλά είδα έχουν έτοιμους πυλώνες να περιμένουν στην άκρη για να τις τοποθετήσουν στη γέφυρα προφανώς για φωτισμό. Άρα θα πάρει αρκετό καιρό.. Ξάνθη, Παλιά Πόλη. H vdf, είναι με 2 mbps ρε παιδιά.... Edited Παρασκευή στις 11:56 πμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:45 μμ Καλά Νερά, Ν. Πήλιο. Εξωτερικός χώρος. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:47 μμ Μια χαρά φαίνεται για κλήσεις, και για δεδομένα οκ. Σε εσωτερικό χώρο πάει καλά η πέφτει EDGE όπως οι άλλες; ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 12:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:49 μμ Just now, elkons said: Μια χαρά φαίνεται για κλήσεις, και για δεδομένα οκ. Σε εσωτερικό χώρο πάει καλά η πέφτει EDGE όπως οι άλλες; ? Έχω 4g και στο υπόγειο. Είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις συνεργάτιδες. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Παρασκευή στις 12:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:52 μμ 2 ώρες πριν, georgebad said: Η COSMOTE πρέπει να κάνει κάτι άμεσα με την 1001. Είναι ολοφάνερο ότι προφανώς έχουν πρόβλημα με τον ιστό και την άδεια , αλλά δυστοιχος πρέπει να γίνει κάτι . Όπως ξέρουμε η γεφιρα ειανι κλειστή και μαζεύεται τρελή κίνηση στο σημείο. Χθες η κίνηση ξεκινούσε στο κλειδί , και όταν λεω κινησ εννοώ σημειοτων . Ακόμα και το θυριο στο κλειδί σερνόταν με πολλές φορές να μην δίνει καν δεδομένα, όσο προχορουσαμε μέσα στην κίνηση τόσο το χειρότερο , έως ότου βγηλαμε προς Μάλγαρα και έπιασε από την 1001 , η οποία εννοείτε πως απλά δνε λειτουργεί . Ένα τεράστιο μέρος του πλυθησμου είναι χωρίς δεδομένα επειδή η 1001 καλύπτει Μάλγαρα και κύμινα. Μόλις πλησιάσαμε χαλάστρα έστρωσε Α ωραία… Εγω πάντως έχω να πω πως για Μάλγαρα και Κύμινα μόνο Vodafone/Nova. Η κοσμοτε όσο έχει την 1001 είναι για πέταμα. Μόνο σημείο στη γέφυρα του λουδια που κάνει εναλλαγή αλλά όλα ΟΚ. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:39 μμ 43 minutes ago, Nikolas14 said: Α ωραία… Εγω πάντως έχω να πω πως για Μάλγαρα και Κύμινα μόνο Vodafone/Nova. Η κοσμοτε όσο έχει την 1001 είναι για πέταμα. Μόνο σημείο στη γέφυρα του λουδια που κάνει εναλλαγή αλλά όλα ΟΚ. Το αστείο είναι είδα, ότι έχει άδεια για τροποποίηση από το 22 ρε παιδιά... Και N78 και απ όλα, λολ.. Ευτυχώς δεν είναι για πάρα πολύ η κάλυψη της, αλλά άμα αργείς να φύγεις από το σημείο, καληνύχτα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Παρασκευή στις 01:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:41 μμ (edited) 1 minute ago, johnny_htc said: Το αστείο είναι είδα, ότι έχει άδεια για τροποποίηση από το 22 ρε παιδιά... Και N78 και απ όλα, λολ.. Ευτυχώς δεν είναι για πάρα πολύ η κάλυψη της, αλλά άμα αργείς να φύγεις από το σημείο, καληνύχτα... εγώ επειδή το χωριό μου είναι προς τα εκεί και πάω από τα χωριά συνήθως, η κοσμοτε στη χαλάστρα προς το κέντρο υγείας είναι χάλια και όλα τα Μάλγαρα και κύμινα παίζει αρκετά καλά και η βοντα και η νόβα. Η κοσμοτε από Μάλγαρα μέχρι Κλειδί κερδίζει γιατί δεν κάνει διακοπές και εναλλαγές. Edited Παρασκευή στις 01:41 μμ by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:47 μμ 5 minutes ago, Nikolas14 said: εγώ επειδή το χωριό μου είναι προς τα εκεί και πάω από τα χωριά συνήθως, η κοσμοτε στη χαλάστρα προς το κέντρο υγείας είναι χάλια και όλα τα Μάλγαρα και κύμινα παίζει αρκετά καλά και η βοντα και η νόβα. Η κοσμοτε από Μάλγαρα μέχρι Κλειδί κερδίζει γιατί δεν κάνει διακοπές και εναλλαγές. Κατάλαβα. Χαλάστρα είδα έβγαλαν άδεια και γι αλλαγή κεραία. Άμα φτιάξουν και την 1001, λογικά θα στρώσει τελείως το πράμα. Και αυτό γιατί είναι αρκετά επίπεδη η περιοχή, η κάλυψη είναι πανεύκολη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610483602 Σε εξωτερικό χώρο! Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι με ορατότητα το Μέγαρο! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ 1 hour ago, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610483602 Σε εξωτερικό χώρο! Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι με ορατότητα το Μέγαρο! Εξαιρετικές επιδόσεις. SA ή NSA 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:56 μμ Τελικά το μόντεμ παίζει φουλ ρόλο. Εγώ με το A52s θαου έδινε κατώτερα νούμερα στάνταρ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:58 μμ Δηλαδή εγώ με Α34 αφού είδα 1,5Gbps με iPhone θα είχα 2Gbps 😵💫; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ 4 minutes ago, elkons said: Δηλαδή εγώ με Α34 αφού είδα 1,5Gbps με iPhone θα είχα 2Gbps 😵💫; Αναλόγως τη κεραία, πιστεύω ναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610749914 Village Cinemas, αίθουσα 2 με 5G! Εξαιρετική δουλειά! Το περίμενα βέβαια! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ 9 minutes ago, johnny_htc said: Αναλόγως τη κεραία, πιστεύω ναι Ericsson 7 minutes ago, Chrischal1908 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10610749914 Village Cinemas, αίθουσα 2 με 5G! Εξαιρετική δουλειά! Το περίμενα βέβαια! Μόνο; στα Village είχα 1Gbps με A34,θα χει κόσμο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Παρασκευή στις 05:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:18 μμ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ 1 hour ago, elkons said: Ericsson Μόνο; στα Village είχα 1Gbps με A34,θα χει κόσμο Τον Σεπτέμβριο οι συνεργάτιδες ήταν για κλάματα τελείως 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:40 μμ Έχει προσέξει κάποιος αυτή την εβδομάδα πρόβλημα με το σήμα της Cosmote; Σαν να έχει πέσει η ισχύ αρκετά και σε EDGE ακόμα! EDGE από 4 γραμμές πήγα στη 1,4G+ έξω είχα περίπου-93 πλέον είναι σκατα,σε όλες τις κεραίες το είδα αυτό πήγα σήμερα Πάλιουρα Ευβοίας στη διαδρομή συνήθως έπιανα παντού, σε πολλά σημεία είχα Μόνο Κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Έξω δείτε με το S21,οπότε σε πολλές κεραίες έχει γίνει. *ξανά έβαλα το nm αλλά δεν ενημερώνεται το database Επίσης από 2 γραμμές πήγε 0 μη λειτουργικό στην ΕΟ Μίστρου-Καθενών 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 06:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:50 μμ Τις τελευταίες μέρες έχω πολλά "σπασίματα" / "μπαφερινγκ" και αποσυνδέσεις με κάρτα frog σε ρουτερ fritzbox 6850 4g. 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:50 μμ Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω τελευταία έχει χαμηλώσει το σήμα, η ισχύς δηλαδή. Με αποτέλεσμα να χαμηλώνουν οι επιδόσεις το δικτύου και να μεγαλώνουν ή ανοίγουν νέες τρύπες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts