minast Δημ. 14 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος 42 minutes ago, johnny_htc said: Έχεις λινκ για το fixed Wireless? https://myphone.gr/forum/topic/92092/?do=findComment&comment=7333061 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Δεκέμβριος Αεροδρόμιο Μονάχου Φτωχό 5g μόνο 500 στις αποσκευές Έξω από το Boss σε μια BMW ,5G,Wifi https://www.speedtest.net/my-result/a/10571026682 https://www.speedtest.net/my-result/a/10571025432 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Τσίτα και 5G και 4G+ εξαιρετική δουλειά τα Ericsson τα dots 4G+ https://www.speedtest.net/my-result/a/10571369655 5G https://www.speedtest.net/my-result/a/10571367247 Καλά ο georgebad έχει δει και 2Gbps αλλά δε βαριέσαι καλά είναι κ αυτά, είχε και κόσμο. Καλά 4G+ στο A15 5G δε περίμενα τόσο πολύ... αν υπήρχε επιλογή να μπει μέσα στο σπίτι κάνα dot άνετα θα έβαζα και θα έκανα και κατάργηση σταθερής. Wifi στο αεροδρόμιο Αθηνών μέτριο, πάροχο έλεγε Athens airport κάτι τέτοιο αλλά όχι και 60mbps μόνο.. τουλάχιστον 4 ping. Πολύ διαφήμιση οι πάροχοι μας στο αεροδρόμιο πάντως... πολύ Cosmote είχα δει όταν πήγαινα σήμερα είδα και Vodafone 5G green network. Αντε με το καλό να δούμε και Nova 😅 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, elkons said: Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Τσίτα και 5G και 4G+ εξαιρετική δουλειά τα Ericsson τα dots 4G+ https://www.speedtest.net/my-result/a/10571369655 5G https://www.speedtest.net/my-result/a/10571367247 Καλά ο georgebad έχει δει και 2Gbps αλλά δε βαριέσαι καλά είναι κ αυτά, είχε και κόσμο. Καλά 4G+ στο A15 5G δε περίμενα τόσο πολύ... αν υπήρχε επιλογή να μπει μέσα στο σπίτι κάνα dot άνετα θα έβαζα και θα έκανα και κατάργηση σταθερής. Wifi στο αεροδρόμιο Αθηνών μέτριο, πάροχο έλεγε Athens airport κάτι τέτοιο αλλά όχι και 60mbps μόνο.. τουλάχιστον 4 ping. Πολύ διαφήμιση οι πάροχοι μας στο αεροδρόμιο πάντως... πολύ Cosmote είχα δει όταν πήγαινα σήμερα είδα και Vodafone 5G green network. Αντε με το καλό να δούμε και Nova 😅 Το 4G+ μπορούσε να είναι και καλύτερο. Το κακό είναι ότι σε όλη τη Σοφια με Α1 είχα 400 -500 mbps download σε 4G+ και έφτασε μέχρι και 601 ενώ με cosmote έχουμε μόνο στο Βενιζελος και σε συγκεκριμένα σημεία τέτοιες ταχύτητες. Επίσης τα WiFi τους εδώ δεν παίζονται πραγματικά. Παντού 200/200 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος On 12/12/2024 at 11:10 ΜΜ, johnny_htc said: Καλή η ταβέρνα εκεί; Πάνω στην Δημοκρατίας έχει καλό σήμα θυμάμαι η Cosmote, N78 νομίζω όχι και δεν νομίζω να άλλαξε κάτι, οπότε 5G με Ν1. Και γενικά πάνω σε τέτοιες λεωφόρους, όλες εντάξει είναι τις περισσότερες φορές. Καλή ταβέρνα είναι ναι. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος On 10/12/2024 at 11:41 ΜΜ, elkons said: Έφτασα στο Αεροδρόμιο του Μονάχου, παρά πολύ ωραίο πεντακάθαρο ήσυχο,dots δεν είδα πουθενά παρ όλα αυτά είχε πολύ καλό σήμα κλίμακας-81dBm στους περισσότερους χ χώρους αλλά δε ξεπέρασα τα 400mbps. Και γενικά στη Γερμανία όσο είμαι δε ξεπέρασα τα 500. Η Deutsche telekom είναι διαφορετική από τη COSMOTE, είναι ΓΕΜΆΤΗ στη κεραία είδα με 7,8 πάνελ άνετα και πάρα πολύ ψηλές ή πάνω σε πανύψηλα κτήρια! Παντού έχει ΑΡΙΣΤΟ σήμα δεν είδα καθόλου κάτω από 2 γραμμές (μόνο στο αεροδρόμιο σε ένα τρένο π σε πάει στις αποσκευές αλλά πάλι έπιανε 4G. Γύρω σε πάρα πολύ ψηλά κρητιανα βλέπεις-82dBm σήμα ! Απλώς χάνει εύκολα τη Ν78 και πέφτει εύκολα 4G+ ενω η Cosmote δεν το κάνει αυτό, η DT έχει άριστο σήμα στις υψηλές μπάντες. Αν και η Cosmote είχε τόσο καλό σήμα σε υψηλές μπάντες συν τις ταχύτητες που δίνει και σήμερα στις Ν78 της θα είναι πάρα πολύ δυνατό Παντού θα είχε σίγουρα άνω των 400mbps. Επίσης στους δρόμους εάν δεν υπάρχει 5G και πετάει 4G+ ΠΑΝΤΑ έχει άνω των 80mbps Τώρα για τη ταχύτητα παίζει ρόλο το Roaming; δε ξέρω. Α επίσης η COSMOTE συνδέεται σε o2 και DT και έχει VoLTE και στις 2 Vf de δεν με αφήνει να συνδεθώ η Cosmote. Κάτι άλλο και η o2 δεν είναι πολύ κακιά μια χαρά είναι αλλά έχει κενά και έχει χειρότερο σήμα ενώ η DT παντού πολύ δυνατό Στο μουσείο της BMW επίσης η Cosmote με Telekom παντού-80dBm με καλές ταχύτητες 400mbps αλλά 17upl Το χαζό σε εμένα η DT μου εμφανίζεται Telekom Deutschland GER ενώ σε άλλα κινητά βλέπω να λέει Telekom.de Δε ξέρω τι παίζει αλλά στο σήμα είναι κορυφή όπου και να πιάνει σίγουρα έχει πάνω από 80 στα μέρη σήμερα Σε όλους τους δρόμους καταπληκτική κάλυψη με θηρία σταθμούς που έχουν πολλούς ενώ σε Cosmote Ελλάδα έναν τέτοιο για 2,3 περιοχές πχ. Ελπίζω και η Cosmote να γίνει έτσι μπας και δούμε καλό σήμα. Η κεραίες στο εξωτερικό έχουν παραπάνω σήμα από της κεραίας μας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην ΕΕ που έχει θέσει όρια στης κεραίες τάξεις 60% 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 15 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 22 ώρες πριν, johnny_htc said: Ή απλά χτυπάνε speed booster κάργα, αφού τα περισσότερα σημεία είναι με adsl.. Γιατί δεν μου φαίνεται λογικό, μετά από θεομηνία που πέφτουν τα ασύρματα δίκτυα και όλοι βιώνουν ο, τι βιώνουν, να πηγαίνουν όλοι σε mobile broadband. Εκτός και αν έχουν και σταθερή για τηλεφωνία απλά, σαν back up ας πούμε και η Cosmote έκανε κάποια προωθητική ενέργεια, δεν ξέρω Σε πολλές περιπτώσεις η αποκατάσταση των adsl πήρε μέχρι και 4 μήνες μετά τον Ντάνιελ. Είχαν παράσχει mobile broadband. 5 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, Gv2008 said: Το 4G+ μπορούσε να είναι και καλύτερο. Καλά μη συγκρίνεις το iPhone σου με το Galaxy A15 5ag ,καμία σχέση δικτυακά ειδικά στο 4G+ 💩 Δεν ξέρω τι lte cat down/up έχει στο 4G+ το A15 5G όσο και να το χω ψάξει, όποιος ξέρει ας πει. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 22 minutes ago, elkons said: Καλά μη συγκρίνεις το iPhone σου με το Galaxy A15 5ag ,καμία σχέση δικτυακά ειδικά στο 4G+ 💩 Δεν ξέρω τι lte cat down/up έχει στο 4G+ το A15 5G όσο και να το χω ψάξει, όποιος ξέρει ας πει. MediaTek 6100+ ( galaxy a15 5g ) 140 MHz bandwidth 2cc 8 layers 256 QAM 3,3 gbps δεν βρήκα παραπάνω λεπτομέρειες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος Και εγώ αυτά βρήκα 5G όμως θ αφορά. Στο 4G+; πχ cat; Έχω δει και 3CC στο 5G ,στο 4G+ 2. Με κλειστά δεδομένα 5G σε Disconnected έβλεπα 5CC αλλά με τ π ανοίγω τα δεδομένα πάει 2CC. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, elkons said: Και εγώ αυτά βρήκα 5G όμως θ αφορά. Στο 4G+; πχ cat; Έχω δει και 3CC στο 5G ,στο 4G+ 2. Με κλειστά δεδομένα 5G σε Disconnected έβλεπα 5CC αλλά με τ π ανοίγω τα δεδομένα πάει 2CC. 5cc δεν παίζει μόνο super modem της Qualcomm 5ca μπορεί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, Harry636 said: 5cc δεν παίζει μόνο super modem της Qualcomm 5ca μπορεί Πάλι τα ιδια . Αλλά δεν θα ασχοληθώ γιατί προσπαθούμε να πούμε κάτι σωστό και περνούμε αναφορές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 15 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, Harry636 said: 5cc δεν παίζει μόνο super modem της Qualcomm 5ca μπορεί Δεν είναι μόνο οι snapdragon,5CC έχουν και οι MediaTek Dimensity 9200 MediaTek Dimensity 9000/9000+ MediaTek Dimensity 8200 Samsung Exynos 2200 Samsung Exynos 2100 Huawei Kirin 9000 5G Και ο Apple A16 bionic αν δε κάνω λάθος (νομίζω έχει snapdragon modem ) 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος 4 ώρες πριν, elkons said: Δεν είναι μόνο οι snapdragon,5CC έχουν και οι MediaTek Dimensity 9200 MediaTek Dimensity 9000/9000+ MediaTek Dimensity 8200 Samsung Exynos 2200 Samsung Exynos 2100 Huawei Kirin 9000 5G Και ο Apple A16 bionic αν δε κάνω λάθος (νομίζω έχει snapdragon modem ) A15 δεν έχεις ; 4 ώρες πριν, georgebad said: Πάλι τα ιδια . Αλλά δεν θα ασχοληθώ γιατί προσπαθούμε να πούμε κάτι σωστό και περνούμε αναφορές Αναφορές ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος (edited) 2 minutes ago, Harry636 said: A15 δεν έχεις ; Τι σχέση έχει αυτό,μερικά modem ανέφερα που είναι πολύ καλά με δυνατότητα 5CC,δεν είναι εννοώ μόνο οι snapdragon έχουμε κ άλλους. Δεν έχω μόνο Α15 βέβαια, είναι το εταιρικό. Γενικά χρησιμοποιώ συνήθως το A34 ή S21 FE (απλώς αυτό έχει θέμα με την οθόνη και το χω πιο σπάνια ) Edited 16 Δεκέμβριος by elkons 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος 1 minute ago, elkons said: Τι σχέση έχει αυτό,μερικά modem ανέφερα που είναι πολύ καλά με δυνατότητα 5CC,δεν είναι εννοώ μόνο οι snapdragon έχουμε κ άλλους. Δεν έχω μόνο Α15 βέβαια, είναι το εταιρικό. Γενικά χρησιμοποιώ συνήθως το A34 ή S21 FE (απλώς αυτό έχει θέμα με την οθόνη και το χω πιο σπάνια ) Αυτό είναι ανάλογα τι λεφτά έχεις ο καθένας ανάλογα πέρνει ότι κινητό θέλει Και εγώ έχω ένα iPhone 14 Pro Max με Qualcomm x65 άμα έχεις το s21 εύκολα μπορεί το θέμα ότι στην εικόνα δείχνει 6cc και στο κατέβασμα δείχνει 20 MHz δεν ξέρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά από ότι έχω δει το βγάζει σαν 20+20+ 20 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος Δε ψήνομαι να χαλάσω πολλά λεφτά για ένα κινητό. Πχ η κοπέλα μου έχει iPhone 16 αλλά δεν είναι και πάλι την ίδια δουλειά κάνω και με άλλο πχ είχα iPhone 13 αλλά το πούλησα και άλλα κινητά έχω πουλήσει όπως S23 FE. (Τελικά με τα λεφτά αυτά θα πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας 😂😅) αφού δε τα χρειαζόμουν κ τα 2 και πάλι καλά δεν συνήθισα το iOS γιατί μετά δε θα ξανά γυρνούσα android... 3 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος 12 minutes ago, elkons said: Δε ψήνομαι να χαλάσω πολλά λεφτά για ένα κινητό. Πχ η κοπέλα μου έχει iPhone 16 αλλά δεν είναι και πάλι την ίδια δουλειά κάνω και με άλλο πχ είχα iPhone 13 αλλά το πούλησα και άλλα κινητά έχω πουλήσει όπως S23 FE. (Τελικά με τα λεφτά αυτά θα πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας 😂😅) αφού δε τα χρειαζόμουν κ τα 2 και πάλι καλά δεν συνήθισα το iOS γιατί μετά δε θα ξανά γυρνούσα android... Το αμάξι είναι ποιο σημαντικό 😆😆 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 16 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος Τι φάση με τα τέλη κυκλοφορίας; Τα βλέπω στα ΜΕΜΕ; Ακρίβυναν; Και γιατί όχι; Τόσο καλοί δρόμοι με λακούβα στη λακούβα και φθηνά διόδια… Σοφάδες πλέον οι ταχύτητες είναι 1500-1700mbps κοντά στο κέντρο. Έσκισε η κοσμοτε… 7 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος Και μία πρωινή μέτρηση από πλατεία Κατερίνης με το Xiaomi 13t Pro 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος 18 ώρες πριν, elkons said: Δεν ξέρω τι lte cat down/up έχει στο 4G+ το A15 5G όσο και να το χω ψάξει, όποιος ξέρει ας πει. Δεν ξέρω πόσο ακριβείας είναι αλλά η μόνη πληροφορία που βρήκα είναι LTE Cat.11/12 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος Έχουμε ιδέα Καβάλα, πώς είναι το δίκτυο; Σκαμπάζει τίποτα; 😛 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος 1 hour ago, Aggelos41 said: Και μία πρωινή μέτρηση από πλατεία Κατερίνης με το Xiaomi 13t Pro Ζαλιστικά με τόσες n78 πάρα πολύ καλό ping Ουαου 1 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος 10 ώρες πριν, Harry636 said: Το αμάξι είναι ποιο σημαντικό 😆😆 Ε ναι γιατί με τα ΜΜΜ εδώ δε πας πουθενά μια έρχεται μια όχι 😀 6 ώρες πριν, mixtri said: Τι φάση με τα τέλη κυκλοφορίας; Τα βλέπω στα ΜΕΜΕ; Ακρίβυναν; Και γιατί όχι; Τόσο καλοί δρόμοι με λακούβα στη λακούβα και φθηνά διόδια… Σοφάδες πλέον οι ταχύτητες είναι 1500-1700mbps κοντά στο κέντρο. Έσκισε η κοσμοτε… Πολύ καλοί δρόμοι για Test drive αντοχής 🥴 Σε άλλες χώρες δεν έχει καν διόδια και έχουν δρόμους 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 16 Δεκέμβριος 6 minutes ago, elkons said: Ε ναι γιατί με τα ΜΜΜ εδώ δε πας πουθενά μια έρχεται μια όχι 😀 Πολύ καλοί δρόμοι για Test drive αντοχής 🥴 Σε άλλες χώρες δεν έχει καν διόδια και έχουν δρόμους Ιαπωνία έχουν τρέλα διόδια μιλάμε για κόστος αλλά η εθνικές λες και είσαι σε formula 1 Αγγλία μόνο σε καινούργιους δρόμος και φθηνά 4 minutes ago, Harry636 said: Ιαπωνία έχουν τρέλα διόδια μιλάμε για κόστος αλλά η εθνικές λες και είσαι σε formula 1 Αγγλία μόνο σε καινούργιους δρόμος και φθηνά Και στο Τόκιο πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις χώρο να το παρκάρεις άμα θες ποιο μεγάλο από Κ ΚΑρ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts