georgemv Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Το έλυσαν το θέμα από το τεχνικό. Είχε κολλήσει το αίτημα φραγής στα 5ψηφια και πήρε μαζί του όλο το υπόλοιπο provisioning. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Έχω μείνει χωρίς εξερχόμενα μηνύματα εδώ και μέρες. Το ψάχνουν… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, paanos said: Έχω μείνει χωρίς εξερχόμενα μηνύματα εδώ και μέρες. Το ψάχνουν… Δηλαδή δεν μπορείς να στείλεις sms; RCS λειτουργεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, elkons said: Δηλαδή δεν μπορείς να στείλεις sms; RCS λειτουργεί; iPhone έχω οπότε όχι RCS. Δεν στέλνω SMS, βγάζει κατευθείαν σφάλμα. Πριν 1 μήνα δεν έκανα κλήσεις. πριν 3 μήνες είχα θέμα με τα δεδομένα, 10 μέρες και στις δύο περιπτώσεις ήμουν off. Πάντα δίνουν ένα πάγιο δώρο αλλά δε γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, paanos said: iPhone έχω οπότε όχι RCS. Δεν στέλνω SMS, βγάζει κατευθείαν σφάλμα. Πριν 1 μήνα δεν έκανα κλήσεις. πριν 3 μήνες είχα θέμα με τα δεδομένα, 10 μέρες και στις δύο περιπτώσεις ήμουν off. Πάντα δίνουν ένα πάγιο δώρο αλλά δε γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση Δηλαδή όταν στέλνεις SMS βγάζει ένα θαυμαστικό και λεει Δεν έχει παραδοθεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Σωστά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου (edited) 7 minutes ago, paanos said: Σωστά. Το SMSC θα φταίει το οποίο είναι +3097100000 ,στα iphone δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις εσύ νομίζω. Για δοκίμασε τα βήματα που λέει η T- Moble https://www.t-mobile.com/support/tutorials/device/apple/iphone-6s/topic/settings/configure-sms-service-center/6 Επίσης αυτό https://support.apple.com/en-in/109324 Και αυτά τσέκαρε https://discussions.apple.com/thread/251202346?answerId=252304016022&sortBy=rank#252304016022 https://support.apple.com/el-gr/118433 Εγώ στη θέση σου θα έβαζα τη sim σε ένα android, πας στα μηνύματα, ρυθμίσεις, συνθέτες ρυθμίσεις και κάτω κάτω στο smsc εάν είναι κενό βάλε +3097100000 . Έπειτα ξανά βάλε τη σιμ στο iphone σου και δες αν λειτουργούν τα μηνύματα. Edited 13 Σεπτεμβρίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Είναι esim. Δε θα κάτσω προφανώς να ασχοληθώ με λύσεις που κάναμε το 2000, όταν υποτίθεται ότι είμαι premium πελάτης (εταιρικός) και το iPhone μου τραβάει αυτόματα τις ρυθμίσεις όπως τις δίνει ο πάροχος. Επίσης δεν έχω αλλάξει τίποτα από την μεριά μου, κάτι έχουν κάνει αυτοί 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Εδώ και 1 χρόνο που παρακολουθώ τα δίκτυα κινητής, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω μη αναβαθμισμένη κεραία στην Cosmote. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, marios239 said: Εδώ και 1 χρόνο που παρακολουθώ τα δίκτυα κινητής, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω μη αναβαθμισμένη κεραία στην Cosmote. Και γω είδα στη Νικήτη τους το ανέφερα και είπαν μέχρι το τέλος του έτους θα έχει αναβαθμιστεί επειδή τώρα είχε αρκετούς συνδεδεμένους και δεν γίνεται να τη κλείσουν για αναβάθμιση . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου (edited) 6 ώρες πριν, marios239 said: Εδώ και 1 χρόνο που παρακολουθώ τα δίκτυα κινητής, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω μη αναβαθμισμένη κεραία στην Cosmote. Αν είναι έτσι και τον Δεκέμβρη κάτι συμβαίνει! Edited 13 Σεπτεμβρίου by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Αν είναι έτσι και τον Δεκέμβρη κάτι συμβαίνει! Θέλω να πιστεύω να μην μείνει έτσι Μακάρι Άσχετο, είδα για διαμαρτυρίες για κεραία στο Βόλο, δεν ξέρω σε ποια εταιρεία θα ξανά βρω το άρθρο και θα το ανεβάσω. Τι πίνουν εκεί στον Βόλο και δεν θέλουν τις κεραίες; δεν φτάνει που τους πάνε ένα σωρό εδώ δεν φέρνουν καμια παίζει να έχουμε πάνω από 12χ να φέρουν χωρίς καν διαμαρτυρίες 😂 Το βρήκα 😂 https://www.radiovera.gr/2024/09/13/perivallontiki-protovoulia-magnisias-alli-mia-keraia-kinitis-tilefonias-afthaireta-kai-konta-se-scholeia/ 🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κόσμοτε φαιβ τζι νσα μέσα στο σπίτι..🎉😜🥳 4 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, Nickchris36 said: Κόσμοτε φαιβ τζι νσα μέσα στο σπίτι..🎉😜🥳 Πως γίνεται να είναι η ίδια κεραία κ στη βοντα να λέει 100χλμ ενώ στη COSMOTE 6χλμ και έχει τόσο χάλια ισχύ! Εγώ πιστεύω πως έχει χαμηλώσει η COSMOTE την ισχύ για οικονομία ... δίνει τουλάχιστον 40 δεν είναι τελείως άσχημα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Τανάγρα στο airshow VoNR με SA 3CA 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου (edited) Ότι άνοιξαν SA στη Τανάγρα, φοβεροί ! Rsrq 11 μια χαρά έχει πολύ κόσμο φέτος; Ανέβασε αν έχεις χρόνο μέτρηση Από Σχηματάρι πιάνεις; Θα ανέβεις Χαλκίδα μετά; Δώσε και εκεί εικόνα Edited 14 Σεπτεμβρίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, georgemv said: Τανάγρα στο airshow VoNR με SA 3CA Κάνε αν μπορείς και ένα speedtest 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 13 minutes ago, elkons said: Ότι άνοιξαν SA στη Τανάγρα, φοβεροί ! Rsrq 11 μια χαρά έχει πολύ κόσμο φέτος; Ανέβασε αν έχεις χρόνο μέτρηση Θα ανέβεις Χαλκίδα μετά; Δώσε και εκεί εικόνα Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10375008298 Έχει βουλιάξει στον κόσμο και ακόμα δίνει 300αρια Το iPhone σε NSA δίνει 400 Υπάρχει βανακι cosmote με mid band κεραίες στο αεροδρόμιο, αλλά μάλλον είναι μόνο για LTE 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, elkons said: Πως γίνεται να είναι η ίδια κεραία κ στη βοντα να λέει 100χλμ ενώ στη COSMOTE 6χλμ και έχει τόσο χάλια ισχύ! Εγώ πιστεύω πως έχει χαμηλώσει η COSMOTE την ισχύ για οικονομία ... δίνει τουλάχιστον 40 δεν είναι τελείως άσχημα Εκεί είναι ΓΤΠ η κατάσταση μια 2100 απο 7 km το είδα στον χάρτη του cellmapper. Εσωτερική κάλυψη κλαίει ο κόσμος. Οι άλλοι έχουν μια 800αρα εκεί που εκπέμπουν παρότι όταν γεμίζει έχουν τουλάχιστον σήμα μέσα στα σπίτια. Αλλά απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα με τη cosmote οταν υπάρχει η νοβα με το Σούπερ δίκτυο 😂😂😂 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Ladokola, Επαμεινώνδα 105, Θήβα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, elkons said: Ladokola, Επαμεινώνδα 105, Θήβα Συνεχίζεις τα photoshop με τα speedtest της nova που τα βαπτίζεις cosmote. Ντροπή σου ξεδιάντροπε 😂😂😂😂😂 5 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, cmvr said: Συνεχίζεις τα photoshop με τα speedtest της nova που τα βαπτίζεις cosmote. Ντροπή σου ξεδιάντροπε 😂😂😂😂😂 Είμαι παλιανθρωπος 😂😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου On 13/9/2024 at 4:02 ΜΜ, marios239 said: Εδώ και 1 χρόνο που παρακολουθώ τα δίκτυα κινητής, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω μη αναβαθμισμένη κεραία στην Cosmote. Καλά αυτή, είναι παρωδία. Εδώ μέσα τα παιδιά λένε ότι αναβαθμιστηκε τελευταία σε 4G σκέψου. Μη χαλάμε την παράδοση τώρα με το 5G😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 101049 https://www.speedtest.net/result/i/6270427212 5G δεν έχει νόημα είναι με endce 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, georgebad said: 101049 https://www.speedtest.net/result/i/6270427212 5G δεν έχει νόημα είναι με endce Να φανταστώ δεν έχει Ν78; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts