MIKU Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Everest Λαυρίου. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 103606 Ξάνθη, κόκκινη στο cellmapper. Ξερει κανεις τοποθεσια; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου On 25/8/2024 at 8:17 ΜΜ, Gv2008 said: Ιδέα δεν έχω. Από Μέθανα προς Αθήνα είναι Μέσα στο τούνελ Έχουν αλλάξει άμα είδες στα τούνελ, καινούργια πάνελς κάτι θηρία commscopes γκρι χρώμα. Μας έλεγες ότι μάλλον έχουν βάλει N78 στα τούνελ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος και ακόμα δεν έχω μετρήσει όσες φορές πέρασα. Αλλά είναι τούμπανα, λογικά έχουν βάλει 😎 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου (edited) 1 ώρα πριν, doganos said: 103606 Ξάνθη, κόκκινη στο cellmapper. Ξερει κανεις τοποθεσια; Ποτε βγηκε αυτη; Πριν δυο μηνες ειμουνα Ξανθη και δεν υπηρχε τιποτε... Αυτη που εχει στη φωτογραφια ειναι των αλλων παντως. Ενα ακομα κουκουρουκου; Edited 1 Σεπτεμβρίου by d_alex 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Η 3606 ήταν μια κεραία που είχε μπει (πιθανώς βανάκι) για να εξυπηρετήσει πέρυσι τον Φεβρουάριο στο καρναβάλι . Έχετε κάποια μαζοξη τώρα εκεί στα κοντά στην Ξάνθη ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 19 minutes ago, georgebad said: Η 3606 ήταν μια κεραία που είχε μπει (πιθανώς βανάκι) για να εξυπηρετήσει πέρυσι τον Φεβρουάριο στο καρναβάλι . Έχετε κάποια μαζοξη τώρα εκεί στα κοντά στην Ξάνθη ? Εχει γιορτη της παλαιας πολης η κατι τετοιο... 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, doganos said: Εχει γιορτη της παλαιας πολης η κατι τετοιο... Ακριβώς 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Στην παραλία στο φαράγγι του Φονέα Ν28 η Cosmoteαρα 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, cuibono said: Στην παραλία στο φαράγγι του Φονέα Ν28 η Cosmoteαρα Για τις άλλες εταιρίες ξέρουμε; δεν παίζει πολύ καλά η πράσινη βλέπω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, elkons said: Για τις άλλες εταιρίες ξέρουμε; δεν παίζει πολύ καλά η πράσινη βλέπω Για παραλία που έχει γύρω γύρω βράχια και πιάνει από απέναντι στα 33 χλμ νομίζω ότι είναι παραπάνω από μια χαρα 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, cuibono said: Για παραλία που έχει γύρω γύρω βράχια και πιάνει από απέναντι στα 33 χλμ νομίζω ότι είναι παραπάνω από μια χαρα 33χλμ; εξαιρετικά πάει 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου (edited) 4 minutes ago, cuibono said: Με αφορμή το Screenshot σ ,εμένα γιατί στην αρχική σελίδα δεν εμφανίζεται το ΤΑ παρά μόνο όταν βάζω λειτουργία αυτοκινήτου; ΒΤS λεει στη λειτουργία αυτοκινήτου Edited 1 Σεπτεμβρίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Και μια Αρεόπολη για κλείσιμο του τουρ, ζωγραφίζει η cosmoteαρα, τις επόμενες βλέπουμε και Κυκλάδες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, cuibono said: Και μια Αρεόπολη για κλείσιμο του τουρ, ζωγραφίζει η cosmoteαρα, τις επόμενες βλέπουμε και Κυκλάδες Εγώ όσο ήμουν Αρεόπολη είχε λίγο καλύτερο upload. Εξαιρετική κάλυψη σε κάθε στενό χάρη τις 2 κεραίες σε λόφο οι οποίες Ν78. Από ταχύτητες κομπλέ θέλει πριν την Αρεόπολη προς Δίχοβα στον κεντρικό σκατα κ οι 3 ειδικά βοντα εκτός δικτύου κοσμ τη παλεύει κάπως nova πάλι τη παλεύει είναι πιο καλά από βοντα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Με άλλα δίκτυα δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχει υπάρξει ανάγκη να έχω δεύτερη κάρτα μαζί,δεν θυμάμαι να έχω πάει κάπου και να μην έχω σημα, drop call είναι ζήτημα να είχα 2-3 τα τελευταία χρόνια. Ίσως είμαι από τους τυχερούς που δεν υπάρχει προβλημα στα σημεία που κινούμαι αλλά και να υπάρξει στο μέλλον να'ναι καλά το WiFi calling 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, cuibono said: Με άλλα δίκτυα δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχει υπάρξει ανάγκη να έχω δεύτερη κάρτα μαζί,δεν θυμάμαι να έχω πάει κάπου και να μην έχω σημα, drop call είναι ζήτημα να είχα 2-3 τα τελευταία χρόνια. Ίσως είμαι από τους τυχερούς που δεν υπάρχει προβλημα στα σημεία που κινούμαι αλλά και να υπάρξει στο μέλλον να'ναι καλά το WiFi calling Προς Οίτυλο είδες;; ήταν τραγικό, επίσης από Καρυούπολη στον κεντρικό τρύπα,προς Παραλία καμάρες; που πιάνει μόνο η Cosmote 1 γραμμή πολυ μέτρια ενώ οι άλλες εκτός 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, elkons said: Προς Οίτυλο είδες;; ήταν τραγικό, επίσης από Καρυούπολη στον κεντρικό τρύπα,προς Παραλία καμάρες; που πιάνει μόνο η Cosmote 1 γραμμή πολυ μέτρια ενώ οι άλλες εκτός Δεν κινήθηκα σε όλη τη λακωνική Μάνη, οδηγώντας δεν μπορώ να δω λεπτομερειες και γενικά είμαι σε διακοπές, δεν είναι το πρώτο μου μέλημα να ψάχνω "τρύπες", αν κάπου υπάρχει προβλημα θα φανεί όταν πάω να χρησιμοποιήσω το τηλεφωνο 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Εδώ και αρκετή ώρα έχουμε διακοπή ρεύματος στα Μελίσσια. Όλες οι κοντινές κεραίες βγήκαν εκτός. Το αποτέλεσμα, από 500+ στα: 3 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, MIKU said: Εδώ και αρκετή ώρα έχουμε διακοπή ρεύματος στα Μελίσσια. Όλες οι κοντινές κεραίες βγήκαν εκτός. Το αποτέλεσμα, από 500+ στα: Διακοπή ρεύματος και στον Πειραιά, cosmote 5G 90 Mbps από τα 1000+ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, ερώτηση προς όσους έχουν γνώση. Έχω ένα Samsung S21 FE και μέσω του netmonster βλέπω ότι παίζει στο 5G έως τα 2600MHz, όπου έχω κινηθεί (Αττική και επαρχία). Αφορά περιορισμό στο hardware του κινητού; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, stefan_city said: Καλημέρα, ερώτηση προς όσους έχουν γνώση. Έχω ένα Samsung S21 FE και μέσω του netmonster βλέπω ότι παίζει στο 5G έως τα 2600MHz, όπου έχω κινηθεί (Αττική και επαρχία). Αφορά περιορισμό στο hardware του κινητού; Μήπως εννοείς 3600 MHz;;;;Αν είναι αυτό εννοεί την 3500 MHz την λεγόμενη n78 που δίνει πολύ καλές ταχύτητες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 41 minutes ago, stefan_city said: Καλημέρα, ερώτηση προς όσους έχουν γνώση. Έχω ένα Samsung S21 FE και μέσω του netmonster βλέπω ότι παίζει στο 5G έως τα 2600MHz, όπου έχω κινηθεί (Αττική και επαρχία). Αφορά περιορισμό στο hardware του κινητού; Αν εισαι σε NSA, θα βλεπεις ενα (ή περισσοτερα) εκ των LTE 700-800-900-1800-2100-2600 στην πρωτη ενοτητα, και αν υπαρχουν τα 3500 (connected) θα τα βλεπεις απο κατω στην ξεχωριστη ενοτητα [5G NSA] στο καναλι 634080 (συνηθως). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, MIKU said: Εδώ και αρκετή ώρα έχουμε διακοπή ρεύματος στα Μελίσσια. Όλες οι κοντινές κεραίες βγήκαν εκτός. Το αποτέλεσμα, από 500+ στα: Μελίσσια δεν είχαν προγραμματίσει κάποια διακοπή στην ΔΕΔΗΕ, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στην ηλεκτοδότηση της περιοχής; 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Διακοπή ρεύματος και στον Πειραιά, cosmote 5G 90 Mbps από τα 1000+ Όσο αναφορά τον Πειραιά έχετε παρα πολλές διακοπές ρεύματος προγραμματισμένες οπότε πάλι θα υπάρχει θέμα με το σήμα ή θα επεκτείνεται, ας έρθει σύντομα να κάνετε τη δουλειά σας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, elkons said: Μελίσσια δεν είχαν προγραμματίσει κάποια διακοπή στην ΔΕΔΗΕ, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στην ηλεκτοδότηση της περιοχής; Όσο αναφορά τον Πειραιά έχετε παρα πολλές διακοπές ρεύματος προγραμματισμένες οπότε πάλι θα υπάρχει θέμα με το σήμα ή θα επεκτείνεται, ας έρθει σύντομα να κάνετε τη δουλειά σας Στην Θήβα ποτέ δεν αντιστοιχεί η ιστοσελίδα. Δηλαδή μία φορά έλεγε για αρκετές διακοπές και δεν έγινε τίποτα και την άλλη που δεν είχε προγραμματισμένες για δύο μέρες πήγαινε και ερχόταν το ρεύμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts