d_alex Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, scorpio3 said: Σε Πάτρα γνωρίζουμε αν έχει έρθει η SA https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE-NR.html Ολοι οι NR-SA σταθμοι που εχουν παρατηρηθει μεχρι τωρα (και σε satellite). Και η Θεσσαλια αφιερωμενη στον csmt! Edited 25 Μαρτίου by d_alex 10 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) Μπράβο, πολύ καλή δουλειά. Σημειωμένη με κίτρινο περίγραμμα η περιοχή γεμάτη χωριά και κωμοπόλεις... Δεν χρειάζονται σχόλια. Edited 25 Μαρτίου by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Κέντρο Θήβας με πάρα πολύ κόσμο λόγω κ. Κασσελάκη Like για την μέτρηση, αν μπορούσα να κάνω dislike ξεχωριστά όμως για τον κόσμο που μαζεύτηκε να δει έναν λελέ που έκανα 5 μέρες "στρατό" και τώρα τον χειροκροτάνε. Κρίμα για όλους εμάς που κάναμε 1 χρόνο και βάλε οι παλιότεροι και περιμέναμε πώς και πώς το εξοδοχαρτο... Κρίμα πραγματικά πώς καταντήσαμε έτσι 😢 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 1 hour ago, johnny_htc said: Like για την μέτρηση, αν μπορούσα να κάνω dislike ξεχωριστά όμως για τον κόσμο που μαζεύτηκε να δει έναν λελέ που έκανα 5 μέρες "στρατό" και τώρα τον χειροκροτάνε. Κρίμα για όλους εμάς που κάναμε 1 χρόνο και βάλε οι παλιότεροι και περιμέναμε πώς και πώς το εξοδοχαρτο... Κρίμα πραγματικά πώς καταντήσαμε έτσι 😢 Καλά όλοι οι πολιτικοί μας είναι.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Like για την μέτρηση, αν μπορούσα να κάνω dislike ξεχωριστά όμως για τον κόσμο που μαζεύτηκε να δει έναν λελέ που έκανα 5 μέρες "στρατό" και τώρα τον χειροκροτάνε. Κρίμα για όλους εμάς που κάναμε 1 χρόνο και βάλε οι παλιότεροι και περιμέναμε πώς και πώς το εξοδοχαρτο... Κρίμα πραγματικά πώς καταντήσαμε έτσι 😢 Εμένα δε μου άρεσε περισσότερο το σχόλιο "λόγω Κασσελάκη". Δηλαδή δε θα πήγαινε ο κόσμος χωρίς Κασσελάκη; 6 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. 8 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 20 minutes ago, Serafeim1981 said: Εμένα δε μου άρεσε περισσότερο το σχόλιο "λόγω Κασσελάκη". Δηλαδή δε θα πήγαινε ο κόσμος χωρίς Κασσελάκη; Σήμερα φίλε μου είχε 30 τοις εκατό περισσότερο κόσμο από την φορά που είχε τον πιο πολύ Και μόλις πέρασε ο κ. Κασσελάκης έφυγαν όλοι και δεν κάθισαν μέχρι να ολοκληρωθεί η παρέλαση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Για αυτό δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας... 6 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 6 minutes ago, p_k said: Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Συμφωνώ απόλυτα. Εφόσον βρήκε τον νόμο ο οποίος του δίνει τη δυνατότητα να κάνει αυτή την αστεία ( κατ έμε ) σε χρόνο θητεία, καλώς και κάθεται τόσο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) Ουζερί τσινάρι άνω πολη https://www.speedtest.net/result/i/6038681875 Ολυμπιαδος στο ύψος της Περσεους https://www.speedtest.net/result/i/6038678139 παλια έπαιζε με 20-30mbps πλέον κάνει attach n78 και φυσάει Edited 25 Μαρτίου by georgebad 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) 22 minutes ago, p_k said: Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Ως προς αυτό συμφωνώ και γω. Αυτό που νομίζω θέλει να πει ο @johnny_htc (και ειναι οντως πασιφανες) είναι ότι το όλο πράγμα έχει έναν στόχο επικοινωνιακό. Δηλαδή το χωροχρονικό πλασιο δεν ηταν σε καμία περίπτωση τυχαίο. Και μη ειρωνικά ήταν ευφυέστατη η κίνηση του. Πολυ καλή για την αύξηση της δημοτικότητας του. Το στόχο τον πέτυχε (ο Κασσελακης) και μπράβο του. Και σύμφωνα με τα λόγια του Αεκτζή, τον πέτυχε και με το παραπάνω. Edited 25 Μαρτίου by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 20 minutes ago, p_k said: Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. 13 minutes ago, Gv2008 said: Συμφωνώ απόλυτα. Εφόσον βρήκε τον νόμο ο οποίος του δίνει τη δυνατότητα να κάνει αυτή την αστεία ( κατ έμε ) σε χρόνο θητεία, καλώς και κάθεται τόσο Συμφωνώ απόλυτα. Επίσης έχω πληροφορηθεί ότι είναι ήρεμος και λιτός άνθρωπος. Κλείνω το off topic ΥΓ:Δεν το λέω πολιτικά ΥΓ2: Μιας και τον Μελετάμε τον Κασσελάκη τι εταιρεία να έχει άραγε😅😅😅😅. Περιμένω είσοδο με 3D από γνωστό δημοσιογράφο στα αρχεία των εταιρειών 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 38 minutes ago, p_k said: Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπηρέτησε τη θητεία του, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Τραγικός νόμος... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 54 minutes ago, aektzhs 1 said: Σήμερα φίλε μου είχε 30 τοις εκατό περισσότερο κόσμο από την φορά που είχε τον πιο πολύ Και μόλις πέρασε ο κ. Κασσελάκης έφυγαν όλοι και δεν κάθισαν μέχρι να ολοκληρωθεί η παρέλαση Είναι αυτό που λένε "είμαστε για τα πανηγύρια". 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 4 minutes ago, motoboots said: Είναι αυτό που λένε "είμαστε για τα πανηγύρια". Ξέρεις τι με ανησυχεί σε αυτό που είπε ο Αεκτζης για να το πάω λίγο παρακάτω; Ότι το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε σε πόλη της επαρχίας και όχι σε κάποια μεγαλούπολη πχ Αθήνα, Θεσσαλονίκη που θα ήταν πιο λογικό λόγω της "τρέλας" που επικρατεί (που δεν θα έπρεπε ούτε σε αυτές να συμβαίνει.) Τέλοσπάντων, για να μη το τραβήξουμε άλλο, το σταματώ εδώ εγώ 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 4 ώρες πριν, p_k said: Μπράβο, πολύ καλή δουλειά. Σημειωμένη με κίτρινο περίγραμμα η περιοχή γεμάτη χωριά και κωμοπόλεις... Δεν χρειάζονται σχόλια. Δεν σημαινει οτι εκει δεν εχει. Απλως δεν εχει καταγραφει απο κανεναν. Εγω νομιζω οτι ολοι οι αναβαθμισμενοι σταθμοι που εχουν 2100 αυτη τη στιγμη, παιζουν (ή θα παιξουν στο αμεσο μελλον) σε SA. Ηδη εχω αρχισει και περναω καταχωρησεις προληπτικα σε κεντρικους σταθμους πολεων (παντα στα 2100). Οποτε η καλυψη αυτη ειναι πλασματικη. Αμα γεμισει λιγο ο χαρτης και κοντευει να μοιασει στον https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE.html (ολοι οι σταθμοι) θα τον καταργησω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 1 minute ago, d_alex said: Δεν σημαινει οτι εκει δεν εχει. Απλως δεν εχει καταγραφει απο κανεναν. Εγω νομιζω οτι ολοι οι αναβαθμισμενοι σταθμοι που εχουν 2100 αυτη τη στιγμη, παιζουν (ή θα παιξουν στο αμεσο μελλον) σε SA. Ηδη εχω αρχισει και περναω καταχωρησεις προληπτικα σε κεντρικους σταθμους πολεων (παντα στα 2100). Οποτε η καλυψη αυτη ειναι πλασματικη. Αμα γεμισει λιγο ο χαρτης και κοντευει να μοιασει στον https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE.html (ολοι οι σταθμοι) θα τον καταργησω. Κι όμως φίλε μου, στην περιοχή αυτή τα πράγματα δεν είναι καλά για τους συνδρομητές του συγκεκριμένου δικτύου. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 1 minute ago, d_alex said: Δεν σημαινει οτι εκει δεν εχει. Απλως δεν εχει καταγραφει απο κανεναν. Εγω νομιζω οτι ολοι οι αναβαθμισμενοι σταθμοι που εχουν 2100 αυτη τη στιγμη, παιζουν (ή θα παιξουν στο αμεσο μελλον) σε SA. Ηδη εχω αρχισει και περναω καταχωρησεις προληπτικα σε κεντρικους σταθμους πολεων (παντα στα 2100). Οποτε η καλυψη αυτη ειναι πλασματικη. Αμα γεμισει λιγο ο χαρτης και κοντευει να μοιασει στον https://www.ham.gr/gsm/COSMOTE.html (ολοι οι σταθμοι) θα τον καταργησω. Στις καταγραφές πολλές φορές δεν πιάνει τα micro έχω παρατηρήσει. Η περιοχή που μιλάμε στο μεταξύ, έχει σταθμούς. Με ένα ψάξιμο στο cellmapper τους βρίσκει κανείς εύκολα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 2 ώρες πριν, georgebad said: παλια έπαιζε με 20-30mbps πλέον κάνει attach n78 και φυσάει Είναι λόγω καλύτερου modem που φοράει το κινητό ή έγινε κάποια βελτίωση από την Cosmote? Το λέω μόνο και μόνο γιατί φαίνεται μακρινή η n78 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Στην επιστροφή μου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη βρήκα αρκετά νέα gnb, έκανα και μία στάση στη Χαλκίδα. N78 πάνω από τη Λεπτοκαρυά καταγράφηκε αλλά στη Πλάκα ίσως δεν είναι ενεργά ακόμα γιατί δεν τα έπιασα παρά μόνο Ν1. Έχω θέμα με το cellmapper τους έστειλα και mail δεν μπορώ να δω τις κεραίες στον χάρτη. Όταν τον ανοίγω φαίνονται μόλις πάω να κάνω ζουμ ή το οτιδήποτε εξαφανίζονται, κάποιες φορές ζητάει rechapta και είναι πάντα fail. Οι καταγραφές πάντως έγιναν κανονικά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 7 ώρες πριν, VasilisSam said: Στην επιστροφή μου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη βρήκα αρκετά νέα gnb, έκανα και μία στάση στη Χαλκίδα. N78 πάνω από τη Λεπτοκαρυά καταγράφηκε αλλά στη Πλάκα ίσως δεν είναι ενεργά ακόμα γιατί δεν τα έπιασα παρά μόνο Ν1. Έχω θέμα με το cellmapper τους έστειλα και mail δεν μπορώ να δω τις κεραίες στον χάρτη. Όταν τον ανοίγω φαίνονται μόλις πάω να κάνω ζουμ ή το οτιδήποτε εξαφανίζονται, κάποιες φορές ζητάει rechapta και είναι πάντα fail. Οι καταγραφές πάντως έγιναν κανονικά. Ωραίος, Καταγραφές έχει κανονικά, ναι. Έστειλες και συ ticket, μια χαρά. Θα το κοιτάξουν. Σήμερα το πρωί μου ζήτησαν screenshots με τα προβλήματα και αν μου κάνει το ίδιο θέμα με σένα στον παλιό ή στο νέο χάρτη. Το κάνει και στα δύο. Κάποια βλακεια στον σερβερ τους παίζει και μόλις δει να το τραβάς από τα αυτιά, αυτό σου κόβει τη σύνδεση. Γράφει too many requests, try later. Κάποια πατατουλα έχουν κάνει ή κάτι δοκίμαζαν 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Μου ζήτησαν και εμένα τα ίδια και μου μπήκαν υποψίες, έκανα update την εφαρμογή με τον καινούργιο χάρτη που είναι και δύσχρηστος και ενοχλητικός στην απεικόνιση των κεραιών και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Με τον παλιό χάρτη αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις πάλι έχει θέμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 1 hour ago, VasilisSam said: Μου ζήτησαν και εμένα τα ίδια και μου μπήκαν υποψίες, έκανα update την εφαρμογή με τον καινούργιο χάρτη που είναι και δύσχρηστος και ενοχλητικός στην απεικόνιση των κεραιών και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Με τον παλιό χάρτη αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις πάλι έχει θέμα. Πρέπει να ψιλό έστρωσε και το κάνει πιο αραιά, ακόμα και στον παλιό χάρτη. Τον νέο δεν τον μπορώ ούτε εγώ. Περιμένουμε απάντηση κιόλας να δω τι θα πουν 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Κερατσίνι Ιχθυόσκαλα 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Πρίν κάνω επανεκκίνηση το είχα στο NR/LTE/GSM/WCDMA Το άλλαξα σε NR only έκανα επανεκκίνηση, τζίφος τίποτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts