memoriesradio Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 7 ώρες πριν, mixtri said: Παραλία Πλάκα Αη Γιάννη Πηλίου μέσα στα βράχια. Β20+Ν28 😂 Και μια φωτογραφία από τον Πύργο του ΟΤΕ που άνετα θα μπορούσε να είναι ξενοδοχείο 3+ αστέρων με απίστευτη θέα αλλά σαπίζει 😞 Τα άλογα και τα γαϊδούρια, ήταν παρκαρισμένα εκεί κοντά; 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 37 minutes ago, HORGRAP said: Ωραίος 😉 Καλα τα νεα και απο την Κρητη. Αναβαθμισαν μέχρι και μικρα περιφερειακά Cells που ομως ....τωρα το καλοκαίρι ηταν... 400 % overbooked Επιτέλους αναβαθμιστηκε αυτο εδω ( eNb 101676 Agapi beach Hotel με καλυψη απο νησι Ντια μέχρι Παλαιοκαστρο Ηρακλείου Κρητης ΟΜΩΣ ακομη κρατανε την ισχύ εκπομπής των 700MHz και 3500 MHz στο ελάχιστο . Ισως επειδή περιμένουν ...κατι? Επίσης .. ως συνήθως ξεχασαν να παραμετροποιησουν στατικο prioritization σε b1 20 MHz b3 20 MHz με αποτέλεσμα οι συσκευές να διαλέγουν πολλές φορές και να κλειδώνουν στην B3 με τα 10 MHz που δεν δινει ΠΟΤΕ 5G combos με καμια συσκευή! eNb : 101676 Του χρόνου τον Αύγουστο να δεις τι θα γίνεται εκεί! Με δίκτυο 5G SA με άλλη ισχύ και χωρητικότητα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Είμαι Τουρκία εδώ και μια εβδομάδα. Η εμπειρία μου με όλα τα δίκτυα είναι μέτρια. Κακή κάλυψη 5G και ταχύτητες και σε 4G και σε 5G είναι μάξιμουμ 150 που έχω δει. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι μόνο η Κωνσταντινούπολη έχει 16 εκατομμύρια πληθυσμό. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Είμαι Τουρκία εδώ και μια εβδομάδα. Η εμπειρία μου με όλα τα δίκτυα είναι μέτρια. Κακή κάλυψη 5G και ταχύτητες και σε 4G και σε 5G είναι μάξιμουμ 150 που έχω δει. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι μόνο η Κωνσταντινούπολη έχει 16 εκατομμύρια πληθυσμό. Sent from my SM-S918B using Tapatalk5g είναι στην αρχή...Έχει τρομερή κάλυψη η turkcell και η turk Telecom έπεται.Και οι ταχύτητες δεδομένου του κόσμου κυρίως στις πόλεις είναι ικανοποιητικές.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 1 hour ago, DjTony said: Είμαι Τουρκία εδώ και μια εβδομάδα. Η εμπειρία μου με όλα τα δίκτυα είναι μέτρια. Κακή κάλυψη 5G και ταχύτητες και σε 4G και σε 5G είναι μάξιμουμ 150 που έχω δει. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι μόνο η Κωνσταντινούπολη έχει 16 εκατομμύρια πληθυσμό. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Έχοντας μείνει για πάνω από 6 μήνες στην Κωνσταντινούπολη αλλά και στην Άγκυρα και στο χωριό Kirikkale στα βάθη, θεωρώ ότι η κάλυψη είναι κλάσεις ανώτερη από τα ελλαδικά δίκτυα. Εγώ βέβαια εμενα πριν 1,5 χρόνο που δεν είχα 5G συσκευή. Με LTE Turkcell σε χωριά, πόλεις και βουνά ήμουν πάντα με 100 Mbps. Στην πόλη στην Ταξίμ είχα γύρω στα 130 Mbps με πάρα πολύ κόσμο. Με ποιες εταιρείες σε αφήνει να συνδεθείς και με τι δίκτυο; 4g ή και 5G? Και αν έχεις 5G, βλέπεις πολύ 5G? Επίσης έχεις αγοράσει κάποια τοπική κάρτα ή έχεις μόνο την ελληνική. Vf TR που επίσης είναι κορυφή δεν έχεις δοκιμάσει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Έχοντας μείνει για πάνω από 6 μήνες στην Κωνσταντινούπολη αλλά και στην Άγκυρα και στο χωριό Kirikkale στα βάθη, θεωρώ ότι η κάλυψη είναι κλάσεις ανώτερη από τα ελλαδικά δίκτυα. Εγώ βέβαια εμενα πριν 1,5 χρόνο που δεν είχα 5G συσκευή. Με LTE Turkcell σε χωριά, πόλεις και βουνά ήμουν πάντα με 100 Mbps. Στην πόλη στην Ταξίμ είχα γύρω στα 130 Mbps με πάρα πολύ κόσμο. Με ποιες εταιρείες σε αφήνει να συνδεθείς και με τι δίκτυο; 4g ή και 5G? Και αν έχεις 5G, βλέπεις πολύ 5G? Επίσης έχεις αγοράσει κάποια τοπική κάρτα ή έχεις μόνο την ελληνική. Vf TR που επίσης είναι κορυφή δεν έχεις δοκιμάσει;Ο φίλος μου έχει vodafone και συνδέθηκε σε vodafone tr, δε βλέπει πολύ 5G και μέτριες ταχύτητες. Δε μετράμε και συνέχεια. Εγώ έχω τοπική Turkcell με απεριόριστα δεδομένα έχει παντού σήμα 4G και 4G+. Εγώ με κοσμοτε δεν έχω συνδεθεί σε δίκτυο. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Η COSMOTE από όσο ξέρω σε turkcell Σε βάζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Η COSMOTE από όσο ξέρω σε turkcell Σε βάζει Ακριβώς. Και κάποιες φορές σε Türk Telekom 9 minutes ago, DjTony said: Ο φίλος μου έχει vodafone και συνδέθηκε σε vodafone tr, δε βλέπει πολύ 5G και μέτριες ταχύτητες. Δε μετράμε και συνέχεια. Εγώ έχω τοπική Turkcell με απεριόριστα δεδομένα έχει παντού σήμα 4G και 4G+. Εγώ με κοσμοτε δεν έχω συνδεθεί σε δίκτυο. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Τι ταχύτητες δίνει περίπου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Τι ταχύτητες δίνει περίπου;50-200 τώρα που κάναμε. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 31 minutes ago, DjTony said: 50-200 τώρα που κάναμε. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Εγώ πάντα είχα 100+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Εγώ πάντα είχα 100+ Είναι και δύσκολη περίοδος τώρα. 16 εκατομμύρια οι ντόπιοι + πόσα εκατομμύρια τουρίστες.. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Στο χωριό Κρανιά Ασπροποτάμου. Άθλια ποιότητα κλήσεων αλλά σαφώς μπροστά από τους ανταγωνιστές σε ταχύτητα. eNB 104409 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 5 minutes ago, paanos said: Στο χωριό Κρανιά Ασπροποτάμου. Άθλια ποιότητα κλήσεων αλλά σαφώς μπροστά από τους ανταγωνιστές σε ταχύτητα. eNB 104409 Πώς γίνεται να είναι άθλιες οι κλήσεις με 300 Mbps? Δεν έχεις voLTE? Τόσο τραγικά είναι τα πράγματα με τις κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Συνεχώς διακοπές. Και οι άλλοι έχουν τα ίδια θέματα. VoLTE εννοείται ενεργό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 5 minutes ago, paanos said: Συνεχώς διακοπές. Και οι άλλοι έχουν τα ίδια θέματα. VoLTE εννοείται ενεργό Κάνε μια κλήση στο 13738 αν βρεις χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Φίλος σε κόκκινη στην Καλαμάτα είχε θέμα με την ποιότητα κλήσης και το γύρισε σε πράσινη και ησύχασε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 9 minutes ago, Gv2008 said: Κάνε μια κλήση στο 13738 αν βρεις χρόνο Όσες περιοχές έχω αναφέρει συνέχεια μου λένε «κανουμε εργασίες αναβάθμισης». Ας απαντήσουν σοβαρά τι παίζει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 (edited) Ο κάθε παροχους κινητής τηλεφωνίας οφείλει να καταγραφεί ηχητικά ΟΛΕΣ τις κλήσεις φωνής ΟΛΩΝ των συνδρομητων του ...και αυτο δεν ειναι μυστικό. Το πρόβλημα στις μέρες μας ειναι τα πολλα Codecs σε GSM και βεβαια VoLTE που δυσκολεύουν απίστευτα τις ' γέφυρες ' αναμεσα στις πλατφόρμες απο πολλούς Vendors. Η Cosmote καταφερε να κανει degrated performance τις κλησεις φωνης λογω ασυμβατοτητων αναμεσα στις ' γεφυρες ' . Το πρόβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΦΩΝΗΣ οι ΙΔΙΟΙ οι Gurus απο ολα τα VoLTE servers και ετσι δεν έχουν ακομη ανακαλύψει το degraded performance . Το αιώνιο πρόβλημα των KPIs. Πολλα KPIs που δεν έχουν prioritization στα analytics του NOC και ...μετα απο μηνες ανακαλύπτουν προβλήματα τέτοια. Η vodafone πασχει απο KPI inspection στο performance του Signaling και η Cosmote ....στα KPIs των VoIP VoLTE services και bridgings Τι να πρωτοδούν και εκείνοι Αυγουστιατικα.... Edited August 18, 2023 by HORGRAP 7 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 Αυτό μπήκα να γράψω και εγώ, κανένας τους δεν βλέπει ότι τα drops calls έχουν πάει στο θεό όταν το σήμα είναι περιορισμένο και περνάει η κλήση με VoLTE και VoWiFi; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Ναυπακτος κέντρο πρωίνη μέτρηση https://www.speedtest.net/result/i/5734851149 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Ναυπακτος κέντρο πρωίνη μέτρηση https://www.speedtest.net/result/i/5734851149Θέλει N78. Πιστεύω μόλις τελειώσουν από εσάς στα βόρεια, θα ξεκινήσουν δεύτερη γύρα με προσθήκες σε απαιτητικά σημεία. Ή τουλάχιστον θα ξανά αναθεωρήσουν κάποια σημεία που νόμιζαν ότι δεν χρειάζεται προσθήκη Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 ναι δεν ξέρω τι και πως αλλα πρέπει να κανουν κάτι . Παραλία Ψάνης Ναυπακτο . Έχει μπόλικο κόσμο Αν βγεις να κάτσει στις ξαπλώστρες τότε μάλιστα το απέναντι δουλεύει 💀 Τ´πδειγμα φέτος γ Vodafone γενικά σκίζει 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Παραλία κοντογιαλός, Κέρκυρα . Το netmonster είναι απο 4G συσκευή γιατί το iPhone δεν ήθελε να φορτώσει το μενού του .. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 (edited) Έβαλα απεριόριστα στο what’s up μου. Για ποιο λόγο να μην γράφει απεριόριστα και να λέει 31ΤΒ; Edited August 19, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Πολύ κακή κάλυψη στην Αλεξανδρούπολη. Μένω στη Χιλή και έχω οριακά 4G+ σήμα με 10-15mbps ταχύτητα. Ευτυχώς κλήσεις βγαίνουν κανονικά.. Δεν έχω πάει ακόμα κέντρο επειδή σήμερα ήρθα αργά. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts