bezoss Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 το download σκοτώνει. αλλά τι να τα κάνω τα speedtest όταν δεν ανοίγει τίποτα. έχω βαρεθεί να βλέπω κύκλους. απο εκεί που δεν με ένοιαζε αν έχει wifi εκεί που βρίσκομαι, τώρα δεν παλεύεται αλλιώς.... τα νεύρα κρόσια. μόλις πήρα και γω τηλέφωνο και το δήλωσα. ήμουν έξαλλος. μου κάνει εντύπωση ότι δεν με ρώτησε περιοχή....παλιότερα πάντα ρωτάγανε. τόσο καιρό νόμιζα ότι έφταιξε το σάπιο iOS 16.2 αλλά και μετά το update σε 16.3 καμία διαφορά. οι σελίδες ανάλογα τα κέφια τους, και αν το άρθρο έχει και φωτογραφίες δεν ανοίγουν ποτέ.................................... και δεν είναι 1-2 μέρες, είναι βδομάδες. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Σε εμένα κανονικά σφερα πάει (Unlimited συμβόλαιο ) Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό όσο καιρό το αναφέρετε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Just now, georgebad said: Σε εμένα κανονικά σφερα πάει (Unlimited συμβόλαιο ) Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό όσο καιρό το αναφέρετε μπορεί να είναι πρόβλημα της Αθήνας. Εσύ βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη. εδώ έχει κέφια το δίκτυο βδομάδες και τα νεύρα μας επίσης! τυχερός είσαι 😄 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 (edited) 3 minutes ago, georgebad said: Σε εμένα κανονικά σφερα πάει (Unlimited συμβόλαιο ) Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό όσο καιρό το αναφέρετε Πραγματικά φίλε δεν παλεύεται αυτό που ζούμε. Θέλω να εργαστώ γιατί η vdsl γραμμή πάλι βγήκε off και δεν μπορώ. Πληρώνω το 56αρι κάθε μήνα για υπηρεσίες που δεν παρέχονται. Έχω πρόβλημα με τη δουλειά μου. Δεν πρέπει να αποζημιώσει τους πελάτες της; Edited January 24, 2023 by Gv2008 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 4 minutes ago, georgebad said: Σε εμένα κανονικά σφερα πάει (Unlimited συμβόλαιο ) Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό όσο καιρό το αναφέρετε +1 (Σητεία) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Πάντως Αττική, σε κάποιες κεραίες στην Πελοπόννησο, στη Φθιώτιδα και στα βόρεια πχ Ξάνθη τρώει ζόρια το δίκτυο Τραγικοί. Μίλησα μαζί τους και τα ρίχνουν στις συσκευές. Μου είπαν από το τεχνικό ότι και άλλοι το αναφέρουν το ζήτημα αλλά φταίνε τα κινητά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Τι δικτυαρα είναι αυτή; Φίλε @Nickchris36εσύ έχεις και vf. Εγώ που δεν έχω εύκαιρη άλλη sim και ο σάπιος χαλκός είναι off τι κάνω; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Just now, Gv2008 said: Τι δικτυαρα είναι αυτή; Δικτυαρα από τις λιγες🤣 3 minutes ago, Gv2008 said: Gigaspeed Network Το θέμα είναι ότι δεν είναι παντού καλή η βονταφον. Βέβαια ούτε η cosmote είναι αλλά συγκριτικά κακά τα ψέματα η πράσινη είναι η καλύτερη. Ωστόσο με τα τελευταία προβλήματα δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη στο πράσινο δίκτυο. Καμμια δεν είναι για εμπιστοσύνη όλες τα ίδια είναι..όλες έχουν προβλήματα και καλά σημεία και άσχημα. αλλά όχι να μην μπορώ να σερφαρω μια μέρα ολόκληρη..εντάξει το ξεφτίλισαν. 3 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Just now, Nickchris36 said: Δικτυαρα από τις λιγες🤣 Με 4G+ είναι καλύτερα τα πράγματα. Βασικά με απλο 4G γιατί το κινητό αρνείται πεισματικά να κάνει CA με 2+ μπάντες 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Τις τελευταίες μέρες έχουν πρόβλημα εκεί που πέταγαν. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Ούτε στην τράπεζα μπορώ να μπω με τα δεδομένα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 1 minute ago, Gv2008 said: Τις τελευταίες μέρες έχουν πρόβλημα εκεί που πέταγαν. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Ούτε στην τράπεζα μπορώ να μπω με τα δεδομένα. αναβαθμίζουν.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Κάνε και εσύ κανένα speedtest να γελάσουμε αν έχεις data Just now, Nickchris36 said: αναβαθμίζουν.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Με ταχύτητες φωτός πάντως δεν θα το έλεγα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 2 minutes ago, Gv2008 said: Κάνε και εσύ κανένα speedtest να γελάσουμε αν έχεις data Με ταχύτητες φωτός πάντως δεν θα το έλεγα καλό νταουν..πέτυχα τ σημείο γιατί μέσα σπίτι και γω έχω θέματα με πέτα σε ετζ και εκτός δικτύου τελευταία.. το απ καλά τραγικο🤣 αναβαθμίζει με ταχύτητες από άλλο σύμπαν!!!!🤣 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: καλό νταουν..πέτυχα τ σημείο γιατί μέσα σπίτι και γω έχω θέματα με πέτα σε ετζ και εκτός δικτύου τελευταία.. το απ καλά τραγικο🤣 αναβαθμίζει με ταχύτητες από άλλο σύμπαν!!!!🤣 140? Εξωπραγματικές οι ταχύτητες. Το Έτζ και το ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ είναι καλύτερα. Εγώ δεν έχω τέτοια δυστυχώς. Ακόμα τουλάχιστον 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 1 minute ago, Gv2008 said: 140? Εξωπραγματικές οι ταχύτητες. Το Έτζ και το ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ είναι καλύτερα. Εγώ δεν έχω τέτοια δυστυχώς. Ακόμα τουλάχιστον μας τρολαρει πολύ απόψε το δικτυο... τώρα π θ κοπεί τ συμβολαιο.ομως θα τρολλαρω εγω🤣🤣🤣🤣🤣 3 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Just now, Nickchris36 said: μας τρολαρει πολύ απόψε το δικτυο... τώρα π θ κοπεί τ συμβολαιο.ομως θα τρολλαρω εγω🤣🤣🤣🤣🤣 Θα το κόψεις τελικά ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Just now, Gv2008 said: Θα το κόψεις τελικά ε; εκτός απροόπτου ναι...και ειδικά αν συνεχιστεί αυτό τ χαλι 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 24, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Ενημερώθηκα ότι υπάρχει βλάβη αλλά δεν επηρεάζει όλους τους συνδρομητές. Δεν έχει καμία σχέση με RAN. 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: εκτός απροόπτου ναι...και ειδικά αν συνεχιστεί αυτό τ χαλι Κάτι μου λέει ότι δεν θα δεις ποτέ εσύ προκοπή. Είναι περίεργη η περιοχή σου. Πάντως υπάρχει ολόκληρη περιοχή στον Πειραιά που σε εξωτερικό χώρο είναι με 0 γραμμές 5G 0 γραμμές 4G+ 1-2 γραμμές 2G Just now, mixtri said: Ενημερώθηκα ότι υπάρχει βλάβη αλλά δεν επηρεάζει όλους τους συνδρομητές. Δεν έχει καμία σχέση με RAN. Πότε θα λυθεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 (edited) το Ran ,τι είναι συγγνώμη π ρωτάω αλλά δεν ξέρω.. 1 minute ago, Gv2008 said: Κάτι μου λέει ότι δεν θα δεις ποτέ εσύ προκοπή. Είναι περίεργη η περιοχή σου. Πάντως υπάρχει ολόκληρη περιοχή στον Πειραιά που σε εξωτερικό χώρο είναι με 0 γραμμές 5G 0 γραμμές 4G+ 1-2 γραμμές 2G Πότε θα λυθεί; και γω δε το κόβω να καλυτερεύει..να χειροτερεύει βλέπω.. γούστα βλέπω και ο Πειραιάς.🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited January 24, 2023 by Nickchris36 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: το Ran ,τι είναι συγγνώμη π ρωτάω αλλά δεν ξέρω.. και γω δε το κόβω να καλυτερεύει..να χειροτερεύει βλέπω.. γούστα βλέπω και ο Πειραιάς.🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Σε άλλα σημεία ήταν τούμπανο Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με το δίκτυο πέρα από συγκεκριμένες περιοχές που έχω αναφέρει. Την τελευταία εβδομάδα μας τα χαλάει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 (edited) 5 minutes ago, Nickchris36 said: το Ran ,τι είναι συγγνώμη π ρωτάω αλλά δεν ξέρω.. και γω δε το κόβω να καλυτερεύει..να χειροτερεύει βλέπω.. γούστα βλέπω και ο Πειραιάς.🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Το RAN είναι το ασύρματο κομμάτι του δικτύου (ότι βρίσκεται στο σταθμό βάσης) . μιχαλη ποτέ καλό θα έχουμε full Ericsson core ? Edited January 24, 2023 by georgebad 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 1 minute ago, georgebad said: Το RAN είναι το ασύρματο κομμάτι του δικτύου (ότι βρίσκεται στο σταθμό βάσης) . μιχαλη ποτέ καλό θα έχουμε full Ericsson core ? ευχαριστώ πολύ! 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 (edited) @mixtriαν ποτέ βρεθείς στον Πειραιά να περάσεις από αυτές τις περιοχές και έξω από την εκκλησία της Υπαπαντής. Και όποιος άλλος θέλει μπορεί να περάσει και να κάνει μετρήσεις. Αν δεν πέσει σε 2G Edited January 24, 2023 by Gv2008 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Οσοι σχολιαζεται για το τραγικο upload της Cosmote δεν ξερω τι γινεται και λυγιζει τοσο ευκολα ειλικρινα αλλα εχω πετυχει κεραια lte κι ολας(Τερψιθεας,Πειραιας)σε νορμαλ ωρα που βαρεσε τρελο 80αρι Γενικα συμφωνω για τις κρεπαλες του δικτυου και οσοι θελετε το upload τεντα καλυτερη λυση ειναι δυστυχως η ευτυχως η κοκκινη 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts