mixtri Δημ. December 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Μιχάλη το έχω πολύ καιρό της Vodafone για ιδιωτική χρήση και στην δουλειά αγορασμενα από Cosmote, Vodafone και εμπόριο. Κανένα θέμα με θερμοκρασία με κανένα μέχρι στιγμής. Εντάξει αν το αφήσεις το καλοκαίρι στο ταμπλό του αυτοκινήτου να το βαραει ο ήλιος με 40+ θα πάρει φωτιά όπως οποιαδήποτε άλλο Ναι μπορεί να ήταν κάποιες παρτίδες… Το Χ55 πάντως είναι πολύ παλιό. Βέβαια είναι σταθερό και όσο κανείς τη δουλειά σου είναι οκ. Ωστόσο η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή για 3 χρόνια chipset… 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 εδώ και 2-3 μέρες έχω αυτό το θέμα με το Speedtest σε οποία κεραία και να συνδεθω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 9 minutes ago, georgebad said: εδώ και 2-3 μέρες έχω αυτό το θέμα με το Speedtest σε οποία κεραία και να συνδεθω Και εμένα μου βγάζει χαμηλότερες ταχύτητες. Δοκίμασε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 (edited) 1 hour ago, mixtri said: Ναι μπορεί να ήταν κάποιες παρτίδες… Το Χ55 πάντως είναι πολύ παλιό. Βέβαια είναι σταθερό και όσο κανείς τη δουλειά σου είναι οκ. Ωστόσο η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή για 3 χρόνια chipset… Γενικά είναι πολύ ακριβά ακόμα τα 5g ρούτερ. Τέτοιες κατηγορίες έπρεπε να έχουνε το πολύ τη μισή τιμή από ότι τα πουλάνε. 41 minutes ago, georgebad said: εδώ και 2-3 μέρες έχω αυτό το θέμα με το Speedtest σε οποία κεραία και να συνδεθω Ώρα να αγοράσεις android συσκευή 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Πέρα από την πλάκα αυτό είναι πολύ περίεργο αν συμβαίνει παντού. Edited December 16, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 (edited) Ηρθε το router το κουμπωσα αμεσα με ethernet. Στο σημειο που ειμαι σε download τα παει μια χαρα σε upload καπως μας τα χαλαει. Το κινητο στο ιδιο σημειο επιασε 130MB download αλλα 80MB upload. Δοκιμαζω και με 4G only και επανερχομαι. Καπως καλυτερα με 4G στο upload. Το βαζω εκει που πιανω 110MB upload το θεμα ειναι οτι δεν παει ethernet εκει δεν βολευει. Θα δοκιμασω και αλλα σημεια στο χωρο του δωματιου που μπορει να παει το ethernet να δω ποσο Up μπορω να παω. Edited December 16, 2022 by king2009 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 29 minutes ago, cmvr said: Γενικά είναι πολύ ακριβά ακόμα τα 5g ρούτερ. Τέτοιες κατηγορίες έπρεπε να έχουνε το πολύ τη μισή τιμή από ότι τα πουλάνε. Ώρα να αγοράσεις android συσκευή 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Πέρα από την πλάκα αυτό είναι πολύ περίεργο αν συμβαίνει παντού. Έφτιαξε ήθελε update . Έγιναν αρκετές αλλαγές στο ui όποτε πιστεύω ότι ήταν θέμα version της εφαρμογής 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 1 ώρα πριν, king2009 said: Ηρθε το router το κουμπωσα αμεσα με ethernet. Στο σημειο που ειμαι σε download τα παει μια χαρα σε upload καπως μας τα χαλαει. Το κινητο στο ιδιο σημειο επιασε 130MB download αλλα 80MB upload. Δοκιμαζω και με 4G only και επανερχομαι. Καπως καλυτερα με 4G στο upload. Το βαζω εκει που πιανω 110MB upload το θεμα ειναι οτι δεν παει ethernet εκει δεν βολευει. Θα δοκιμασω και αλλα σημεια στο χωρο του δωματιου που μπορει να παει το ethernet να δω ποσο Up μπορω να παω. Σε βλέπω να θέλεις extra εξωτερική κεραία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/i/5406048198 Εφτιαξαν την κάτω τουμπα; πρώτη φορά τετειες ταχύτητες πάνω στην Δερκον . Παλιά ήταν το πολύ με 1mbps. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 (edited) 3 minutes ago, cmvr said: Σε βλέπω να θέλεις extra εξωτερική κεραία. Μαλλον κατι εφταιγε στο ethernet. Με το κινητο συνδεδεμενος με το wifi του zte επιασα 60MB upload με 5G. Στο speedtest με τον υπολογιστη βγαζω 200MB download και στο torrent δεν παει πανω απο 5mb για καποιο λογο. Τωρα ψαχνω να κανω αναβαθμιση drivers στο ethernet μηπως φταιει κατι εκει. Στο κινητο κατεβαζω με 20mb κανονικα στον υπολογιστη ενω speedtest ειναι 200 σε οποιοδηποτε download απο chrome η torrent παει 5-6mb download. Εχω αυτη τη μητρικη https://www.skroutz.gr/s/12979414/Asus-Prime-Z370-A.html Edited December 16, 2022 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/i/5406048198 Εφτιαξαν την κάτω τουμπα; πρώτη φορά τετειες ταχύτητες πάνω στην Δερκον . Παλιά ήταν το πολύ με 1mbps. Δες από που πιάνεις. Από γήπεδο Τούμπας συνήθως είναι μάπα οι ταχύτητες.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 Ολα κομπλε. Κουμπωσα το ethernet απο το fritzbox που εχω και παει σφαιρα σταθερα παντου. Για upload θα παιξω λιγο με τα σημεια που να το βαλω και βλεποντας. Για τα 100+mb upload πρεπει να το βαλω στο καθιστικο που ειναι διπλα στο παραθυρο απεναντι ειναι η κεραια και πιανει καμπανα. Αλλα μετα θελω wifi antenna για τον υπολογιστη οποτε θα δουμε πως θα παει αυτο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 (edited) On 4/12/2022 at 11:19 ΠΜ, CosMap said: (Διαγραφή) Edited December 16, 2022 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 Αλλαξα λιγακι το σημειο και πηρα καλυτερα αποτελεσματα. Το upload για να παει στα 100 θελει σιγουρα εξωτερικη κεραια αλλα εδω που ειναι δεν βολευει με τιποτα. Στο down ειμαι αψογα δεν θελω κατι αλλο. Στο up ειμαι 9 φορες πανω απο τα 5.5 που ειχα παλι μια χαρα αλλα δεν θα με χαλουσαν καθολου τα 100. Αρχισαν τα οργανα. Με 5G ριχνει και το upload πολυ χαμηλα στα 5 6mb. Με 4G+ το κραταει στο μεγιστο που πιανει παρολο την θερμοκρασια. Εχει θεμα παει για επιστροφη? 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 1 ώρα πριν, king2009 said: Αλλαξα λιγακι το σημειο και πηρα καλυτερα αποτελεσματα. Το upload για να παει στα 100 θελει σιγουρα εξωτερικη κεραια αλλα εδω που ειναι δεν βολευει με τιποτα. Στο down ειμαι αψογα δεν θελω κατι αλλο. Στο up ειμαι 9 φορες πανω απο τα 5.5 που ειχα παλι μια χαρα αλλα δεν θα με χαλουσαν καθολου τα 100. Αρχισαν τα οργανα. Με 5G ριχνει και το upload πολυ χαμηλα στα 5 6mb. Με 4G+ το κραταει στο μεγιστο που πιανει παρολο την θερμοκρασια. Εχει θεμα παει για επιστροφη? Όταν ζεσταίνεται κλείνει το 5g. Είναι το πρόβλημα που ανέφερα για ανακλήσεις. Να το επιστρέψεις πρόταση μου. Θα σου βρω κάτι καλό αν έχεις τιμολόγιο… 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 2 minutes ago, mixtri said: Όταν ζεσταίνεται κλείνει το 5g. Είναι το πρόβλημα που ανέφερα για ανακλήσεις. Να το επιστρέψεις πρόταση μου. Θα σου βρω κάτι καλό αν έχεις τιμολόγιο… Για αυτο με 4G+ κραταει την ταχυτητα ενω με 5G οταν ζεσταθει παει στα 5mb. Εβαλα βαραει ενα ανεμιστηρακι τωρα να κρυωσει. Αν συνεχισει θα το παω πισω ναι τι προτεινεις για μεγαλα load χωρις να εχω προβλημα? 30GB ανεβασα και αρχισε τα κολπα. Στο download δεν φαινεται να εχει θεμα στο upload τα παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 3 minutes ago, king2009 said: Για αυτο με 4G+ κραταει την ταχυτητα ενω με 5G οταν ζεσταθει παει στα 5mb. Εβαλα βαραει ενα ανεμιστηρακι τωρα να κρυωσει. Αν συνεχισει θα το παω πισω ναι τι προτεινεις για μεγαλα load χωρις να εχω προβλημα? 30GB ανεβασα και αρχισε τα κολπα. Στο download δεν φαινεται να εχει θεμα στο upload τα παιζει. Ναι γιατί στο upload χρησιμοποεί ισχύ…. Δες Huawei CPE 2 pro και Zyxel NR5101. Και τα δυο καταπληκτικά. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 2 minutes ago, mixtri said: Ναι γιατί στο upload χρησιμοποεί ισχύ…. Δες Huawei CPE 2 pro και Zyxel NR5101. Και τα δυο καταπληκτικά. Το πρωτο ειναι 4G μονο ετσι? Το δευτερο φαινεται πολυ δυνατο ενα 100αρικο πανω απο το zte. Μολις τωρα τελειωσε το upload και αρχισε να φορτιζει. Αν δεν ειχε τη μπαταρια θα ηταν πολυ καλυτερα η παραλληλη φορτιση το κανει να ανεβαζει τοσο θερμοκρασια. Στο download με 200+ σταθερα μονιμα ποση ωρα στο upload αμεσως με 5G ανεβασε θερμοκρασια. Δεν το περιμενα να ειναι τοσο χαλια σε αυτο το κομματι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 2 ώρες πριν, king2009 said: Αλλαξα λιγακι το σημειο και πηρα καλυτερα αποτελεσματα. Το upload για να παει στα 100 θελει σιγουρα εξωτερικη κεραια αλλα εδω που ειναι δεν βολευει με τιποτα. Στο down ειμαι αψογα δεν θελω κατι αλλο. Στο up ειμαι 9 φορες πανω απο τα 5.5 που ειχα παλι μια χαρα αλλα δεν θα με χαλουσαν καθολου τα 100. Αρχισαν τα οργανα. Με 5G ριχνει και το upload πολυ χαμηλα στα 5 6mb. Με 4G+ το κραταει στο μεγιστο που πιανει παρολο την θερμοκρασια. Εχει θεμα παει για επιστροφη? Και δεν πάει καλά εδώ. Κοντά 37 ρουτερακια τέτοια και τέτοιο θέμα δεν είχαμε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 Just now, cmvr said: Και δεν πάει καλά εδώ. Κοντά 37 ρουτερακια τέτοια και τέτοιο θέμα δεν είχαμε. Αρχισε μολις ανεβασα λιγα GB στο upload στο youtube. Ξαφνικα βλεπω την ταχυτητα upload στα 5mb απο 45+ που ηταν μονιμα. Οτι εχετε να προτεινετε πειτε μου απο ρυθμισεις κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 9 minutes ago, mixtri said: Ναι γιατί στο upload χρησιμοποεί ισχύ…. Δες Huawei CPE 2 pro και Zyxel NR5101. Και τα δυο καταπληκτικά. Zyxel NR5101 το άλλο έκανε θέματα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 5 minutes ago, king2009 said: Το πρωτο ειναι 4G μονο ετσι? Το δευτερο φαινεται πολυ δυνατο ενα 100αρικο πανω απο το zte. Μολις τωρα τελειωσε το upload και αρχισε να φορτιζει. Αν δεν ειχε τη μπαταρια θα ηταν πολυ καλυτερα η παραλληλη φορτιση το κανει να ανεβαζει τοσο θερμοκρασια. Στο download με 200+ σταθερα μονιμα ποση ωρα στο upload αμεσως με 5G ανεβασε θερμοκρασια. Δεν το περιμενα να ειναι τοσο χαλια σε αυτο το κομματι. Είναι αλήθεια ότι έχει θέμα με θερμοκρασία. Τα έχετε δοκιμάσει Μπαμπη με μεγάλα uploads? @king2009 το Huawei CPE 2 pro είναι 5g. Πολύ σταθερό router. Στο προτείνω με κλειστά μάτια. 2 minutes ago, cmvr said: Zyxel NR5101 το άλλο έκανε θέματα Τι θέματα είχατε με το Huawei? 3 minutes ago, king2009 said: Αρχισε μολις ανεβασα λιγα GB στο upload στο youtube. Ξαφνικα βλεπω την ταχυτητα upload στα 5mb απο 45+ που ηταν μονιμα. Οτι εχετε να προτεινετε πειτε μου απο ρυθμισεις κτλ. Δοκίμασε το χωρίς μπαταρία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 Just now, king2009 said: Αρχισε μολις ανεβασα λιγα GB στο upload στο youtube. Ξαφνικα βλεπω την ταχυτητα upload στα 5mb απο 45+ που ηταν μονιμα. Οτι εχετε να προτεινετε πειτε μου απο ρυθμισεις κτλ. Όχι φίλε μου δεν φταίει αυτό φταίει αυτό που γρινιαζω τόσο καιρό με την Cosmote στο upload δεν φταίει το ρούτερ. Στο speedtest σε cosmote τούρμπο μόλις πάω να ανεβάσω σε cloud ανεβάζει από τα μισά έως το 1/10. Και εγώ ανεβάζω πολλά σε cloud. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 Just now, mixtri said: Είναι αλήθεια ότι έχει θέμα με θερμοκρασία. Τα έχετε δοκιμάσει Μπαμπη με μεγάλα uploads? @king2009 το Huawei CPE 2 pro είναι 5g. Πολύ σταθερό router. Στο προτείνω με κλειστά μάτια. Αυτο ειναι στα 200 ευρω? https://www.skroutz.gr/s/29463181/Huawei-4G-CPE-Pro-2-B628-265-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-με-2-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html Γιατι δεν μου το προτεινε κανενας βρε παιδια θα γλιτωνα 100 ευρω και δεν θα ειχα και θεματα. Θα το δεχτουν τωρα πισω ο γερμανος η θα με κανουν νερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 (edited) 1 minute ago, mixtri said: Είναι αλήθεια ότι έχει θέμα με θερμοκρασία. Τα έχετε δοκιμάσει Μπαμπη με μεγάλα uploads? @king2009 το Huawei CPE 2 pro είναι 5g. Πολύ σταθερό router. Στο προτείνω με κλειστά μάτια. Τι θέματα είχατε με το Huawei? Δοκίμασε το χωρίς μπαταρία. Χωρίς μπαταρία δεν δουλεύει αυτο. Μιχάλη με αυτό το ρούτερ ανεβάζω τα άντερά μου καθημερινά όπως και σε περλατες που τα έχουμε βάλει. Edited December 16, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2022 2 minutes ago, cmvr said: Χωρίς μπαταρία δεν δουλεύει αυτο. Μιχάλη με αυτό το ρούτερ ανεβάζω τα άντερά μου καθημερινά όπως και σε περλατες που τα έχουμε βάλει. Μπορω να κανω κατι? Ειδα καποιοι μπαινουν στο κρυφο μενου και καπως κρατανε καποιες μπαντες κλεινουν αλλες. Γινεται να λυθει καπως? Η να δω πχ για wind απεριοριστα να δω τι ταχυτητες πιανω και να παω εκει η voda? Θα ανεβαζω τη μερα 100GB δεν γινεται να εχω τοσο χαλια εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts