CaptainNickGR Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Κάτω γιατί γράφει 3G Cosmote; Είναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Κάτω γιατί γράφει 3G Cosmote; Μία λέει 3G μια LTE μια 5G. Ότι θέλει λέει... Τις προάλλες στον Κηφισό στο κτελ είχα πιάσει 900mbps και έλεγε 3G στο Speedtest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Μετά από μια μέρα και κάτι που τα πράγματα ήταν τραγικά ξαφνικά σήμερα βλέπω τέρμα σήμα 5G και αυτά τα αποτελέσματα... Οπότε έβαλαν νέο σταθμό πολύ κοντά μου αλλά μέχρι να το ολοκληρώσουν είχαμε χάλια σήμα και ταχύτητες! Πολύ καλά. Σε άλλο thread οι ταχύτητες της κοσμοτε πέφτουν.:lol: Δοκίμασε μια και lte only. Με γεια! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Πολύ καλά. Σε άλλο thread οι ταχύτητες της κοσμοτε πέφτουν.:lol: Δοκίμασε μια και lte only. Με γεια! Με LTE Only μου δινει 400 εκει που παλια ειχα maximum 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Με LTE Only μου δινει 400 εκει που παλια ειχα maximum 300 Σου παίρνω συνέντευξη. Το σήμα έχει αυξηθεί; Θεωρητικά με ΜΙΜΟ πρέπει να είσαι καλύτερα τώρα. Βέβαια είναι νωρίς να κρίνουμε γιατί μπορεί να μην τον έχουν ρυθμίσει ακόμη το σταθμό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 και σε συγκεκριμένα στενά ανεβαίνουν :lol: Κοίτα, αν είναι ολόκληρα στενά οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, πάω πάσο. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Σου παίρνω συνέντευξη. Το σήμα έχει αυξηθεί; Θεωρητικά με ΜΙΜΟ πρέπει να είσαι καλύτερα τώρα. Βέβαια είναι νωρίς να κρίνουμε γιατί μπορεί να μην τον έχουν ρυθμίσει ακόμη το σταθμό. Στο 4G+ το σήμα δεν άλλαξε διότι είχα ήδη τέρμα σήμα. Μιλάω πάντα με τις γραμμές του κινητού έτσι; δεν ξέρω τι dB είχα για να συγκρίνω. Δε τα κοιτάω αυτά. Στο 5G όταν μπήκε είχα 1 γραμμή και ταχύτητες 30-40 και μετά από μια μέρα το σήμα τερμάτισε με ταχύτητες κοντά στα 500! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Ρε παιδιά τι κάνω λάθος??? Μήπως φταίει η συσκευή μου P40 pro? Ακόμα κ κέντρο Αθήνας Μαξ 190 mbs με 5G, εδώ το τεστ είναι στην Δάφνη Αττικής με 5g K LTe. Check photos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Ρε παιδιά τι κάνω λάθος??? Μήπως φταίει η συσκευή μου P40 pro? Ακόμα κ κέντρο Αθήνας Μαξ 190 mbs με 5G, εδώ το τεστ είναι στην Δάφνη Αττικής με 5g K LTe. Check photos Πάρε τηλέφωνο τη Huawei και πες τους ότι το κινητό μου δε λειτουργεί σωστά στο 5g της Cosmote. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Νέο προσωπικό ρεκόρ στις Σέρρες https://www.speedtest.net/my-result/i/4395508246 Και στο lte τόσο έδωσε Μέσα σε εσωτερικό χώρο σε σπίτι φίλου οπού το 4G έχει 20 mbps https://www.speedtest.net/my-result/i/4394396799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Νέο προσωπικό ρεκόρ στις Σέρρες https://www.speedtest.net/my-result/i/4395508246 Και στο lte τόσο έδωσε Μέσα σε εσωτερικό χώρο σε σπίτι φίλου οπού το 4G έχει 20 mbps https://www.speedtest.net/my-result/i/4394396799 Άνοιξαν νέες μπάντες ή με τα ίδια;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Άνοιξαν νέες μπάντες ή με τα ίδια;:wacko: Από την αρχή όταν είχαν αναβάθμιση είχαν full setup 7 7 3 1 20 , και το 5G παίζει με dss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Από την αρχή όταν είχαν αναβάθμιση είχαν full setup 7 7 3 1 20 , και το 5G παίζει με dss 20-7-7-3-3-1 Για την ακρίβεια 20A-7C-3C-1A Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 20-7-7-3-3-1 Για την ακρίβεια 20A-7C-3C-1A Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τελευταία φορά που είχα κλειδώσει σκεύη b3 Το galaxy μου δεν ήταν ανοιχτή η δεύτερη b3 .Την είχαν ανοίξει για καμία βδομάδα , μετά είτε δεν ήθελε να την πιάσει το κινητό είτε άλλαξαν setup (!)? Πάντως Θεσσαλονίκη ήμουν παντού 7 7 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Από ότι έχω καταλάβει παίζει ρόλο και η συσκευή όσον αφορά το 5g. Με το iPhone 12 mini δεν είχα 5g σπίτι μου ότι ρύθμιση και να έκανα. Με το iPhone 12 έχω 5g φουλ σπίτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Δεν έχουν διαφορά τα 12 και 12 mini ως προς το 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Από ότι έχω καταλάβει παίζει ρόλο και η συσκευή όσον αφορά το 5g. Με το iPhone 12 mini δεν είχα 5g σπίτι μου ότι ρύθμιση και να έκανα. Με το iPhone 12 έχω 5g φουλ σπίτι μου. Τα δοκίμασες ταυτόχρονα και τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Δεν έχουν διαφορά τα 12 και 12 mini ως προς το 5G. Λογικά έχει να κάνει με το μέγεθος (την επιφάνεια) των κεραιών λόγω διαφοράς μεγέθους. Αλλιώς πως εξηγείται το ένα να μην πιάνει και το άλλο να πιάνει στο ίδιο ακριβώς σημείο; ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα δοκίμασες ταυτόχρονα και τα δυο? Ναι στο ίδιο ακριβώς δωμάτιο με την ίδια sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Την ίδια χρονική στιγμή; Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Με το mini, είχες δει γενικά 5G σε άλλα σημεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 To 12 με το 12 mini έχουν διαφορά στην λήψη βαριά 1 dBm. Δεν υπάρχει πρακτικά διαφορά. Το θέμα radio, εξαιρουμένων βλαβών, δεν υφίσταται. Στο θέμα system τώρα είναι πολλά πράγματα πιθανά. Αν η Cosmote δεν κάνει PCell steering σε B20, πιθανόν το καθένα να κάνει camping σε άλλη PCell και να μην ενεργοποιείται το 5G λόγω περιορισμένων συνδιασμών CA του Χ55. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Στέλνω μήνυμα για την ενεργοποίηση του 5g, μου λέει ότι θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά και τίποτα. Το έχω στείλει 2-3 φορές το μήνυμα με 2-3 ώρες κενό ενδιάμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Στέλνω μήνυμα για την ενεργοποίηση του 5g, μου λέει ότι θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά και τίποτα. Το έχω στείλει 2-3 φορές το μήνυμα με 2-3 ώρες κενό ενδιάμεσα Έτοιμο είναι απλά δεν έχεις κάλυψη στην περιοχή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Στέλνω μήνυμα για την ενεργοποίηση του 5g, μου λέει ότι θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά και τίποτα. Το έχω στείλει 2-3 φορές το μήνυμα με 2-3 ώρες κενό ενδιάμεσα Δεν απαντάει, απλά το ενεργοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Είναι απαραίτητο το μήνυμα στην Cosmote για ενεργοποίηση του 5G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Οκ τότε. Περίμενα να μου έχει απάντηση όπως στο wifi calling ή τουλάχιστον να μου λέει ότι είναι ήδη ενεργοποιημένο στην γραμμή μου, όταν ξαναστελνω το μήνυμα Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts