Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό το έχω σε λειτουργία ένα 24ωρο. Είναι πολύ γρήγορο. Σε όλα του. Κάμερα σχετικά καλή. Η οθόνη αρκετά μέτρια. Φοράει miui 9.6 και έχει αρκετά θέματα που διορθώνονται με αναβαθμίσεις. Διαβάζω έχει τα θέματα που έχει το mi8 πριν πάρει την miui 10. Θα δείξει ο καιρός. Πάντως είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Όταν λες μέτρια οθόνη τι εννοείς?

V10 for Vendetta

Εγώ το πήρα πριν λίγο από Σκρουτζ σε αρκετα καλή τιμή . Η οθονη του μου φαίνεται αρκετά φωτεινή σε σχέση με το mi a2 που επίσης έχω . Θα έλεγα πως είναι αρκετά καλύτερη από του mi 6

349 . Νομίζω για αυτά που προσφέρει σαν κινητό από το λίγο που το χω είναι ο ορισμός του vfm . Λίγο νωρίς βέβαια αλλά νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις να βαλεις το ποσοστο της μπαταριας να φαινεται?? Οπως σε πολλα κινητα μεσα στην μπαταρια ή διπλα, λογο οτι εχει ελαχιστο χωρο..

Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις να βαλεις το ποσοστο της μπαταριας να φαινεται?? Οπως σε πολλα κινητα μεσα στην μπαταρια ή διπλα, λογο οτι εχει ελαχιστο χωρο..
Αυτό θα το φτιάξει σύντομα η pocophone όπως ενημέρωσε. Καθώς και τις ειδοποιήσεις

Sent from my C106 using Tapatalk

Αυτό θα το φτιάξει σύντομα η pocophone όπως ενημέρωσε. Καθώς και τις ειδοποιήσεις

Sent from my C106 using Tapatalk

δεν ειπε καπου πως θα τα φτιαξει, αοριστιες ειπε του στυλ "θα δουμε"

iphone 14 pro

Το ρωταω γιατι σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του κινητου και το ποσοστο της μπαταριας θα ηθελα να το βλεπω... Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παντος..

Το ρωταω γιατι σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του κινητου και το ποσοστο της μπαταριας θα ηθελα να το βλεπω... Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παντος..

Μπορει να γινει με εφαρμογη(gsam battery monitor)...

Poco X3 nfc 6/128

Πέρασε σήμερα από τα χέρια μου μια μέρα έπαιζα σχεδόν με την συσκευή

Αρχικές εντυπώσεις

Αρκετά γρήγορο (μηδέν παράπονο,)

Δυνατό ηχείο (οκ ποιότητα του δεν την λες high αλλά κάποιος χωρίς τρελές απαιτήσεις θα το βρει must)

Αρκετά καλό ήχος στης κλήσεις

Δυνατό wifi και 3g/4g

Είχα κάτι αναλαμπές με GPS εκεί που πηγενα έχανε σήμα τελείως μετά όλα άψογα (λογικά software)

Οθόνη πάρα πόλη φωτεινή μου φάνηκε αρκετά καλύτερη από του mi a2 αν και ποιότητα ςποικονησης δεν την λες και super (δεν είχα κάνα με lcd κοντά μόνο το Mate 9 που φανικε ανωτέρη)

Camera μου φάνηκε καλητερη του mi a2 (την μέρα τουλάχιστον που το είχα)

Bluetooth σταθερότατο

Κατασκευή αν και πλαστικό σχετικά στιβαρή (μην κάθεστε και το σφίγγεται βέβαια θα ακουστεί κρακ)

Είχε μερικά bugs (καμία φορά camera σε hdr έδειχνε πράσινο, δεν βρήκα τικ να μου βγάζει ποσοστό μπαταρίας, συχνά πυκνά έτρωγαν contacts force close όσα είχαν μεγάλη φώτο μεσα) p καθος είναι Android one πυστευω στο τσακ θα λυθούν αυτά

Γενικός για τα λεφτά του είναι super duper (ναυαρχίδα δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση αλλά σαν ena mid range είναι όνειρο)

Edited by egodemis

Δεν είναι Android one.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Είναι αυτής της λογικης(unlocked bootloader αν χρειαστεί εύκολα update ξέχωρα από όλα τα άλλα κλπ)

Καλά αν ήταν Android one θα έπεφτε πολύ fappening χαχαψ

Δεν ξέρω σε τι κατηγορία θα το έβαζα αλλά σαν midrange νομίζω είναι το κορυφαίο με διαφορα από τον ανταγωνισμό. Κ αυτό από .ο ο του λέει πολλά

Αυτό που με χαλάει αν κ εγώ το αγόρασα ήδη, είναι η τιμή του . Αν το mi a2 βγήκε στα 329 στα επίσημα μαγαζιά πόσο θα βγει το poco f1 ; Σίγουρα όχι κάτω από 400

το έχω μία βδομάδα. σαν κατηγορία με τίποτα midrange. ίσως είναι μία κατηγορία μόνο του. ταχύτητα καλή μπαταρία και γενικά τα υπόλοιπα πάνω από του μετρίου.

Φίλος . Είμαι στην 9.6.11. κ μου έχει έρθει η 14 την κάνω αφοβα ; Το έχω μια μερα

θα σου έλεγα να κατεβάσεις την 8.9.13 που βγήκε χθες και είναι καταπληκτική

Για την 14 διαβάζω καλά σχόλια

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Btw έβαλα tempered glass από mi 8. Έκατσε μια χαρα

Kαλημερα παιδια.Οσοι το πηρατε στις νυχτερινες ειναι τοσο χαλια οπως υποστηριζουν καποια site??
Poco X3 nfc 6/128

Kαλημερα παιδια.Οσοι το πηρατε στις νυχτερινες ειναι τοσο χαλια οπως υποστηριζουν καποια site??

στις νυχτερινές δεν το έχει. μόνο με φλας

Ευχαριστω παιδια.Εγω δηλαδη με το Redmi 5 plus που εχω τωρα θα δω μονο στις ημερησιες διαφορα προς το καλυτερο αν παω σε F1?Μιλωντας παντα μονο για φωτογραφιες....
Poco X3 nfc 6/128

• The title was changed to Poco F1