elteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 έχει βρει κανείς λύση για το auto location του stock weather με region Greece??? Με region ευρωπης μην περιμένεις λύση. Μια χαρά ακολουθεί με ΗΠΑ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Έχει σημασία αν είσαι stable ή beta; Εγώ που είμαι σε beta κι έβαλα δοκιμαστικά ΗΠΑ, όσο κι αν πατούσα ανανέωση δεν ακολουθούσε. Τι να πω; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Με region ευρωπης μην περιμένεις λύση. Μια χαρά ακολουθεί με ΗΠΑ. και εμενα με ΗΠΑ ολα μια χαρα ακολουθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 έχει βρει κανείς λύση για το auto location του stock weather με region Greece??? Έχω βάλει Ινδία region και είναι κομπλέ με ακολουθεί κανονικά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Έχω βάλει Ινδία region και είναι κομπλέ με ακολουθεί κανονικά Η Ινδία σε φορτώνει και bloatware για αυτό προτείνω ΗΠΑ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Η Ινδία σε φορτώνει και bloatware για αυτό προτείνω ΗΠΑ.οκ θα το αλλάξω τώρα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 με USA λειτουργεί αλλά σου απενεργοποιεί το face unlock.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Μόλις το ξαναγύρισα σε ΗΠΑ κι επιβεβαιώνω ότι ακολουθεί. Για εντός Αττικής μιλάω γιατι στο χωριό δεν έβρισκε τίποτα. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Βάλτε Ρωσία δουλεύουν ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Ξέρετε αν κάνει ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή δουλεύει μόνο χειροκίνητα; Στάλθηκε από το Pocophone F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 με USA λειτουργεί αλλά σου απενεργοποιεί το face unlock.... Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην χρησιμοποιείτε αυτή την ανασφαλή σαχλαμάρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 με USA λειτουργεί αλλά σου απενεργοποιεί το face unlock.... Έτσι είδα δυστυχώς και ξανά έβαλα Ινδία ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρετε αν κάνει ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή δουλεύει μόνο χειροκίνητα; Στάλθηκε από το Pocophone F1 Κάνει ανά τακτά μόνο του Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην χρησιμοποιείτε αυτή την ανασφαλή σαχλαμάρα. έχεις δίκιο αλλά είναι πολύ πρακτικό και γρήγορο...σε συνδυασμό με το "hey google" κάνεις τα πάντα στο αυτοκίνητο χωρίς να το ακουμπάς...αρκεί να σε "κοιτάει" από τη βάση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην χρησιμοποιείτε αυτή την ανασφαλή σαχλαμάρα. Για το face unlock το λες ή υπάρχει και κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξουμε; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Face unlock. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Παρατηρώ σήμερα αποσυνδέσεις από το WiFi του σπίτιου μου εκεί που έχω κανονικά WiFi ξαφνικά χάνετε τελείως το σήμα σα να μη βλέπει καν το router για λίγο και μετά ξαναμπαινει ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ενώ στη γειτονιά έχουμε 300 δίκτυα το κιν βλέπει μόνο 4-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Παρατηρώ σήμερα αποσυνδέσεις από το WiFi του σπίτιου μου εκεί που έχω κανονικά WiFi ξαφνικά χάνετε τελείως το σήμα σα να μη βλέπει καν το router για λίγο και μετά ξαναμπαινει Αυτο το κανει και σε μενα μόνο αν χαθεί τελείως το gsm σήμα. Μενω σε περιοχή με πολύ κακο σήμα. Η λυση που βρηκα ειναι να το βαζω σε 2g οταν ειμαι σπίτι και ετσι δεν αποσυνδέεται ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αυτο το κανει και σε μενα μόνο αν χαθεί τελείως το gsm σήμα. Μενω σε περιοχή με πολύ κακο σήμα. Η λυση που βρηκα ειναι να το βαζω σε 2g οταν ειμαι σπίτι και ετσι δεν αποσυνδέεται ποτέ.εμενα σημερα ξεκινησε να μου το κανει αλλα δε ξερω αν ειναι θεμα ρουτερ η κινητου ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορούμε να κάνουμε reset στις ρυθμίσεις του WiFi του κινητού η πρέπει hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 εμενα σημερα ξεκινησε να μου το κανει αλλα δε ξερω αν ειναι θεμα ρουτερ η κινητου ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορούμε να κάνουμε reset στις ρυθμίσεις του WiFi του κινητού η πρέπει hard reset? Δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην χρησιμοποιείτε αυτή την ανασφαλή σαχλαμάρα. Από που ως που λες τέτοιες βλακειες με σιγουριά κιόλας? Το face unlock του Ποκο συγκεκριμένα που είναι με infared sensor και όχι όπως τα περισσότερα με τη κάμερα είναι εξαιρετικό και δουλεύει αμέσως ακόμα και στο σκοτάδι. Είναι must στο κινητό μας και πολύ πιο ασφαλες σε σχέση με άλλα που ανοίγουν και απλά με φωτογραφίες(σαμσουνγκ, one plus). Εν τέλει αν έχεις τα μυστικά του κράτους και φοβάσαι μη σε πιάσουν οκ, στο 99% των χρηστών όμως το face unlock είναι καταπληκτικό μη διαβάζετε τέτοιες βλακειες και δν το ενεργοποιείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Από που ως που λες τέτοιες βλακειες με σιγουριά κιόλας? Το face unlock του Ποκο συγκεκριμένα που είναι με infared sensor και όχι όπως τα περισσότερα με τη κάμερα είναι εξαιρετικό και δουλεύει αμέσως ακόμα και στο σκοτάδι. Είναι must στο κινητό μας και πολύ πιο ασφαλες σε σχέση με άλλα που ανοίγουν και απλά με φωτογραφίες(σαμσουνγκ, one plus). Εν τέλει αν έχεις τα μυστικά του κράτους και φοβάσαι μη σε πιάσουν οκ, στο 99% των χρηστών όμως το face unlock είναι καταπληκτικό μη διαβάζετε τέτοιες βλακειες και δν το ενεργοποιείτε. Φιλε εαν θες πραγματικη ασφαλεια ΜΟΝΟ με το δαχτυλικο αποτυπωμα,και αυτο οχι 100%. Ναι τι να την κανεις την ασφαλεια οταν εχει αποθηκευμενα ολα σου τα ειναι σε ενα κινητο...... Οσο για το συγκριτικό με αλλες μαρκες αστο καλυτερα......ειπαμε καλο το ποκο αλλα εχει και ορια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Από που ως που λες τέτοιες βλακειες με σιγουριά κιόλας? Το face unlock του Ποκο συγκεκριμένα που είναι με infared sensor και όχι όπως τα περισσότερα με τη κάμερα είναι εξαιρετικό και δουλεύει αμέσως ακόμα και στο σκοτάδι. Είναι must στο κινητό μας και πολύ πιο ασφαλες σε σχέση με άλλα που ανοίγουν και απλά με φωτογραφίες(σαμσουνγκ, one plus). Εν τέλει αν έχεις τα μυστικά του κράτους και φοβάσαι μη σε πιάσουν οκ, στο 99% των χρηστών όμως το face unlock είναι καταπληκτικό μη διαβάζετε τέτοιες βλακειες και δν το ενεργοποιείτε. I rest my case. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Φιλε εαν θες πραγματικη ασφαλεια ΜΟΝΟ με το δαχτυλικο αποτυπωμα,και αυτο οχι 100%. Ναι τι να την κανεις την ασφαλεια οταν εχει αποθηκευμενα ολα σου τα ειναι σε ενα κινητο...... Οσο για το συγκριτικό με αλλες μαρκες αστο καλυτερα......ειπαμε καλο το ποκο αλλα εχει και ορια. Με αυτή τη λογική αν θες πραγματικη ασφαλεια μη χρησιμοποιείς public wifis, μη συνδέεις τα πάντα σε μια συσκευή που είναι πάντα στο ίντερνετ και μείνε offline γενικότερα. Όλα σπάνε. Οπότε και εσύ και το άλλο παιδί αφήστε τις εξυπνάδες. Οσο για το συγκριτικό δες ότι το face unlock των συσκευων που ανέφερα σπάει απλά με φωτογραφίες ενώ αντιθέτως του Ποκο όχι. Δν είπα κάτι περίεργο ούτε κάτι που δν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Δεν ξέρω... Ρυθμίσεις, ασύρματα-δίκτυο, περισσότερα, Επαναφορά Wi-Fi/mobile /Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Με αυτή τη λογική αν θες πραγματικη ασφαλεια μη χρησιμοποιείς public wifis, μη συνδέεις τα πάντα σε μια συσκευή που είναι πάντα στο ίντερνετ και μείνε offline γενικότερα. Όλα σπάνε. Οπότε και εσύ και το άλλο παιδί αφήστε τις εξυπνάδες. Οσο για το συγκριτικό δες ότι το face unlock των συσκευων που ανέφερα σπάει απλά με φωτογραφίες ενώ αντιθέτως του Ποκο όχι. Δν είπα κάτι περίεργο ούτε κάτι που δν ισχύει. Εγω να δω συγκριτικά.....που κάνω κάθε μέρα συγκριτικά λόγο επαγγέλματος......:blink: Οτι γραψεις.......εγω παντως καμια συσκευη μου και δεν γραφω μονο για το ποκο,αλλα και συσκευες που εχω για δοκιμες και ειναι 3-4πλασιας τιμης απο το ποκο< δεν την αφηνω ποτε με f u. Και αλλη φορα να γραφεις καλυτερα......τα περι εξυπνάδων φίλε.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts