nikos_nia86 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 αυτη ειναι ? https://warp.gr/bataries/xiaomi/original-xiaomi-bn4a-xiaomi-pocophone-f1-3900mah-bulk.htmlΝαι αυτή..... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Τι ημερομηνία παραγωγής είχε η νέα μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Τι ημερομηνία παραγωγής είχε η νέα μπαταρία;Δεν έχω ιδέα. Το θυμήθηκα αφού την είχα αλλάξει. Πήγα κατευθείαν για αλλαγή μόλις τη παρέλαβα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Μίλησα με ένα παιδί στο telegram που έχει βάλει miui 12.5 και μου είπε ότι εφτιαξαν το battery drain. Λογικά αυτό θα είναι και το τελευταίο μας update οπότε ας ελπίσουμε να κάνουν ότι καλύτερο. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Μίλησα με ένα παιδί στο telegram που έχει βάλει miui 12.5 και μου είπε ότι εφτιαξαν το battery drain. Λογικά αυτό θα είναι και το τελευταίο μας update οπότε ας ελπίσουμε να κάνουν ότι καλύτερο. POCO F1 Πότε θα έρθει η 12.5; επομένως μετά από αυτήν θα ξεκινήσω πάλι το χόμπι τον custom ROMs. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Πότε θα έρθει η 12.5; επομένως μετά από αυτήν θα ξεκινήσω πάλι το χόμπι τον custom ROMs. Ή σιγά σιγά θα πρέπει να κοιτάμε για νέο κινητό. Αν και να πω την αλήθεια το κινητό δουλεύει ακόμα τέλεια και από πλευράς ταχύτητας και από πλευράς μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Ή σιγά σιγά θα πρέπει να κοιτάμε για νέο κινητό. Αν και να πω την αλήθεια το κινητό δουλεύει ακόμα τέλεια και από πλευράς ταχύτητας και από πλευράς μπαταρίας. Όταν πάρω καινούργιο κινητό θα φροντίσω σίγουρα να έχει amoled οθόνη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Μίλησα με ένα παιδί στο telegram που έχει βάλει miui 12.5 και μου είπε ότι εφτιαξαν το battery drain. Λογικά αυτό θα είναι και το τελευταίο μας update οπότε ας ελπίσουμε να κάνουν ότι καλύτερο. POCO F1Που τη βρήκε τη 12.5?? Είμαι στ τσακ να ξεκλριδωσω bootloader και να βάλω custom rom Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Καλησπέρα μπορεί κάποιος με καρτοκινητό cu να μου πεί αν στο viber το poco έχει τις επιλογές Νεα Ομάδα Νέα Κοινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Στην οθόνη που είναι οι συνομιλίες κάτω δεξιά επιλέγεις "START NOW" και έχει επιλογές NEW GROUP NEW COMMUNITY NEW BROADCAST LIST Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot , μου βγάζει μήνυμα "viber.voip.jpg: Exceeds forum quota by 29,1 KB." Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 ναι, σ λεει και καλα οτι η φωτο που πας να ανεβασεις ειναι μεγαλυτερη σε KiloByte απο το οριο που αφηνει το σαιτ. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Super wallpapers με άρωμα Ελλάδας. https://t.me/MIUI13_DOWNLOAD/88 POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Όταν πάρω καινούργιο κινητό θα φροντίσω σίγουρα να έχει amoled οθόνη. Αυτό ξαναπες το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Αυτό ξαναπες το. Όταν πάρω καινούργιο κινητό τηλέφωνο θα φροντίσω σίγουρα να έχει amoled οθόνη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Όταν πάρω καινούργιο κινητό τηλέφωνο θα φροντίσω σίγουρα να έχει amoled οθόνη. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Στην οθόνη που είναι οι συνομιλίες κάτω δεξιά επιλέγεις "START NOW" και έχει επιλογές NEW GROUP NEW COMMUNITY NEW BROADCAST LIST Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot , μου βγάζει μήνυμα "viber.voip.jpg: Exceeds forum quota by 29,1 KB." Μου βγάζει μόνο τις επιλογές NEW GROUP NEW BROADCAST LIST γιατί τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 (edited) Έσκασε update. Edit. Την κατέβασα και την πέρασα. Από αύριο βλέπουμε μπαταρία. POCO F1 Edited January 12, 2021 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 ΟΤΑ update δεν μου έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Κατέβασε από εδώ https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V12.0.3.0.QEJMIXM_cf3fccffce_10.0.zip POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Υπέροχα νεα, διόρθωσαν και στις επαφές την μπάρα σε ελληνικά, άντε να δούμε και τι άλλο καλό θα έχουμε. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Υπέροχα νεα, διόρθωσαν και στις επαφές την μπάρα σε ελληνικά, άντε να δούμε και τι άλλο καλό θα έχουμε. :up:απο μπαταρια εγινε τπτ ?και επισης κατι λαγκ που ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Καλημέρα. Πως γίνεται καθαρή εγκατάσταση;Πρώτα να κάνω επαναφορά και μετά να κατεβάσω την καινούργια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 (edited) Μόλις έκανα την ενημέρωση από το link πιο πάνω και μου πετάει συνέχεια ένα παράθυρο σφάλματος "Facebook keeps stopping". Το θέμα είναι ότι δεν έχω facebook εγκατεστημένο. Edit: Αφού τελικά έψαξα στις εφαρμογές μετά την ενημέρωση εμφανίστηκε το facebook μέσα απενεργοποιημένο. Έτσι το απεγκατέστησα και μέχρι τώρα καλά πάει. Θα δείξει. Edited January 13, 2021 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Τρελό τρολ το changelog!!! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Μου βγάζει μόνο τις επιλογές NEW GROUP NEW BROADCAST LIST γιατί τι φταίει; Ξέρει κανείς γιατί δεν εμφανίζει την επιλογή Νέα Κοινότητα; στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts