kandilak Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Πιθανότατα ο λόγος είναι η χθεσινή ενημέρωση της εφαρμογής Θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 και της εφαρμογής "ασφάλεια". Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 παρατήρησα πως άλλαξαν κάποια γραφικά στοιχεία όπως η ένδειξη της μπαταρίας στο μενού των ρυθμίσεων και τα λοιπά στο ποκοφον μας χωρίς να έχει πάρει αναβάθμιση. Μήπως άλλαξες θέμα τώρα τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μήπως άλλαξες θέμα τώρα τελευταία; Όχι, συνέβη και σε άλλους παραπάνω Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Ένα πρόβλημα στο σκούρο θέμα που προέκυπτε όταν τα άνω εικονίδια (σήμα μπαταρία κλπ) γινόντουσαν μαύρα και δε φαινόταν, λύθηκε για μένα - μέχρι στιγμής - με αλλαγή του σκούρου θέματος στο κανονικό, εκκαθάριση και ξανά εφαρμογή του dark theme. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν υπήρξε κάποια ενημέρωση της εφαρμογής στο ενδιάμεσο. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μετά την ενημέρωση σε Miui12 το touch στο Poco τα έχει παίξει εντελώς. Σέρνω πάνω κάτω την οθόνη παίρνω το δάχτυλο από το τηλέφωνο και μετά από λίγο αρχίζει και κινείτε η οθόνη μόνη της. Όπως και το πληκτρολόγιο πλέον σέρνοντας δεν μπορείς να γράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Στα μεγάλα update χρειάζεται Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Μετά την ενημέρωση σε Miui12 το touch στο Poco τα έχει παίξει εντελώς. Σέρνω πάνω κάτω την οθόνη παίρνω το δάχτυλο από το τηλέφωνο και μετά από λίγο αρχίζει και κινείτε η οθόνη μόνη της. Όπως και το πληκτρολόγιο πλέον σέρνοντας δεν μπορείς να γράψεις. Πέρασα το Miui 12 σαν upgrade χωρίς να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Και όλα δουλεύουν πολύ καλά. Ίσως το factory reset να είναι η λύση στη δική σου περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Πέρασα το Miui 12 σαν upgrade χωρίς να μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Και όλα δουλεύουν πολύ καλά. Ίσως το factory reset να είναι η λύση στη δική σου περίπτωσηΣας έβγαλε ενημέρωση ή χειροκίνητα? Εμένα τίποτα ακόμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να το βρω. Όταν κατεβάζω μια εφαρμογή από το play store μου την πετάει απευθείας στην κεντρική οθόνη. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να το βρω. Όταν κατεβάζω μια εφαρμογή από το play store μου την πετάει απευθείας στην κεντρική οθόνη. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, (launcher) πρέπει να υπάρχει λογικά. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Σας έβγαλε ενημέρωση ή χειροκίνητα? Εμένα τίποτα ακόμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χειροκίνητα, μεσω TWRP. Tην κατέβασα από XDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, (launcher) πρέπει να υπάρχει λογικά. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ!! Έψαχνα παντού και το συγκεκριμένο μου είχε ξεφύγει... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosbar Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Να ρωτήσω κάτι, ξέρει κανείς πως μπορώ να διώξω τον φακό από την οθόνη κλειδώματος, συνέχεια πατιέται κατά λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnano Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλημέρα σας εντυπώσεις από την εκδήλωση 12 όσοι την έβαλαν; Αξίζει; Έχει καμία αλλαγή κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Στα μεγάλα update χρειάζεται Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανα και επαναφορά αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα πάλι τα ίδια το touch πάει όπου θέλει. Τζάμπα στήσιμο από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Μπορεί να σου φανεί χαζό.. Βγάλε SD Card αν έχεις και κάνε reboot. Εμένα έτσι έστρωσε με το miui 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Δεν χρησιμοποιώ SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Κανα 2 φορές που μου το έχει κάνει, ήθελε ένα απλό καθάρισμα η οθόνη :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Όσον αφορά στο MIUI 12, φανταστείτε πόσα bugs έχει για να είναι τόσο καιρό σε δοκιμαστική φάση. Αν είναι να πάρουμε κάτι δυσλειτουργικό, ας τη δώσουν τον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Γι'αυτό και περιμένω να έρθει μόνη της και δεν την βαζω χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Γι'αυτό και περιμένω να έρθει μόνη της και δεν την βαζω χειροκίνητα. Εγώ δεν την έβαλα χειροκίνητα μόνη της ήρθε. https://imgur.com/ObWZyoV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Ποια χώρα έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις; Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Ποια χώρα έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις; Ελλάδα; Από τότε που το πήρα Ινδία το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Από τότε που το πήρα Ινδία το έχω.Κι εγώ μόνιμα Ινδία είμαι αλλά τίποτα ακόμα. Μάλιστα ήμουν κι από τους πρώτους που έπαιρναν τις προηγούμενες αναβαθμίσεις Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts