Panos_pocof1 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Από μέρα σε μέρα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Γνωρίζεις μήπως τι είδους ενημερώσεις θα πάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 (edited) Το μόνο touch lug το οποίο έχω εγώ και συνάδελφος είναι στην στοκ εφαρμογή της κάμερας με stable rom, όταν βγάλω μια φωτογραφία και πατήσω δίπλα το thumbnail της gallery, ότι απλά σχεδόν παντα δεν ανταποκρίνεται....(όταν είναι η αποθήκευση στην sd. Όταν η αποθήκευση γίνεται στη συσκευή όλα καλά) Η οθονη τους ίσως είναι λιγότερο touch sensitive συγκριτικά με του redmi note 5pro που επίσης διαθέτω. Και τα 2 με nillkin γυαλί. Edited March 6, 2019 by BOST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 εμενα παντως σε καποιες φασεις δε παταει η τερμα αριστερη καθετη γραμμη με τα εικονιδια και πρεπει να κλεισω την οθονη και να την ξανανοιξω για να πατηθει κανονικα μου το εχει κανει 2 φορες στις 20 μερες που εχω το κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Ξαφνικά το εικονίδιο της μπαταρίας έγινε κιτρινο Γιατί? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 (edited) Ξαφνικά το εικονίδιο της μπαταρίας έγινε κιτρινο Γιατί? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και screenshot Εβαλες εξοικονομηση μπαταριας,γι αυτο.... Edited March 6, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 εχει και αλλος προβλημα με αυτες τις αλλοκοτες ειδοποιησεις που μπορει να μου βγαζει το messenger και οταν μπαινω να μην εχω τπτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 εχει και αλλος προβλημα με αυτες τις αλλοκοτες ειδοποιησεις που μπορει να μου βγαζει το messenger και οταν μπαινω να μην εχω τπτ ? Με το lite (γιατί δε θέλω διαφημίσεις, ανάμεσα από τους συνομιλίες), κανένα πρόβλημα. Κοίταξε μήπως χτυπάει η ειδοποίηση για αίτημα μηνύματος. Από κάποιον που δεν είναι στη λίστα φίλων. Δε θα είναι στις συνομιλίες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Έρχονται καινούργια πράγματα.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Tο θέμα ιεναι ότι χτυπάει πχ μυνημα στο messenger αλλά μπαίνεις και δεν έχει τπτ Έχω δύο λογαριασμους συνδεδεμένους αλλά και στο note 5 που είχα δεν είχα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καινούργια stable πότε αναμένεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καινούργια stable πότε αναμένεται?Σύντομα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Οποιος ειχε παλιοτερα LG V10 να μ στειλει ενα προσωπικο μηνυνα παρακαλώ. Ειμαι καινουριος στο ποκο φορουμ και εχω καποιες ερωτησεις για τη μεταβαση ... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puteolana Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Μια ερώτηση. Έχω το Poco περίπου 1 μήνα και είμαι από την πρώτη μέρα με την τελευταία stable. δεν θυμάμαι άμα το κάνει απο την αρχή (το παρατήρησα πρόσφατα) αλλά άμα το έχω ξαπλωμένο και εγώ προσπαθώ να πατήσω την οθόνη δεν δέχεται τπτ. Σαν να lockαρει το touch. Αυτό είναι το touch lag που λέτε? παρακολουθώ καιρό το thread αλλά δεν το έχω τσεκάρει. Είναι bug ή κάποιο feature που μπορείς να το απενεργοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Tο θέμα ιεναι ότι χτυπάει πχ μυνημα στο messenger αλλά μπαίνεις και δεν έχει τπτ Έχω δύο λογαριασμους συνδεδεμένους αλλά και στο note 5 που είχα δεν είχα θεμα Το Note 5 έχει πιο παλιά έκδοση Miui 10. Πριν λίγο κατέβασα τον full messenger... Πόσο %@#£&@ έγινε...... :down: Εξαφάνισαν και την επιλογή των requests... Δεν ξέρω αν τα εμφανίζει μαζί με τις συνομιλίες. Στον lite είναι σε ξεχωριστό σημείο. Γι' αυτό σου έγραψα για message requests. Μια ερώτηση. Έχω το Poco περίπου 1 μήνα και είμαι από την πρώτη μέρα με την τελευταία stable. δεν θυμάμαι άμα το κάνει απο την αρχή (το παρατήρησα πρόσφατα) αλλά άμα το έχω ξαπλωμένο και εγώ προσπαθώ να πατήσω την οθόνη δεν δέχεται τπτ. Σαν να lockαρει το touch. Αυτό είναι το touch lag που λέτε? παρακολουθώ καιρό το thread αλλά δεν το έχω τσεκάρει. Είναι bug ή κάποιο feature που μπορείς να το απενεργοποιήσεις? Settings -> Lockscreen & password -> Advanced settings -> Pocket mode. Κοίταξε αν είναι στο on. Αυτό, σε περίπτωση που οι αισθητήρες απόστασης και φωτός καλύπτονται, δεν ανάβει η οθόνη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Από ένα site βρήκα κάτι στα πρόχειρα: https://en.miui.com/thread-5616863-1-1.html Turn of Non Interactive mode in Settings > Battery & performance > Scenes. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puteolana Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. κανενα απο τα δυο δεν παιζει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Πολύ καλά τα νέα για τα POCO F1 μας. :) Μετά και από την υποστήριξη Widevine L1 που έγινε μέσω ενημέρωσης OTA beta, έρχεται επιτέλους πολύ σύντομα και η δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο στα 60 fps. Το Pocophone F1 της Xiaomi αποτέλεσε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες αγορές smartphone την περσινή χρονιά, διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και μοναδική τιμή. Η κινεζική εταιρεία δείχνει πάντως κάθε διάθεση να συνεχίζει να προσθέτει λειτουργίες στη συσκευή, φέρνοντας στις αρχές του χρόνου τη δυνατότητα εγγραφής πολύ αργού βίντεο, στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο, αλλά και την υποστήριξη Widevine L1 τον περασμένο μήνα. Πλέον όσοι συμμετέχουν στο δοκιμαστικά προγράμματα των MIUI και Poco, θα δουν άλλη μια πολύ σημαντική λειτουργία στη συσκευή τους, αυτή της εγγραφής βίντεο στην 4K ανάλυση αλλά και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο έναντι 30 που υποστηριζόταν μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με μηχανικό της εταιρείας, μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές, η Xiaomi θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια νέα αναβάθμιση για τους κατόχους του Pocophone F1 η οποία και θα ενσωματώνει στη σχετική δυνατότητα, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. POCO fans, we heard you! Now enjoy recording 4K & 1080p videos at 60FPS on your #POCOF1. We have started rolling out an update for our MIUI for POCO beta users. Beta users - please do share feedback on the feedback app. Will be on stable version soon after the beta testing. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 φιλε εννοεις στην stable έκδοση... γιατι στην dev εχει γινει αυτο εδω και καμια εβδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Να ρωτησω κατι: για να βαλω το config στη gcam τι πρεπει να κανω; εχω θεμα: οταν παω ν βγαλω φωτο χωρις hdr+ δεν λειτουργει το κουμπι. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 φιλε εννοεις στην stable έκδοση... γιατι στην dev εχει γινει αυτο εδω και καμια εβδομάδα! Ναι, στην stable αναφέρεται στο tweet, το γράφει. Στην beta έχει βγει και στο Poco και στο Mi 8. Στο Μi 8 νομίζω ότι κάπου διάβασα πως δόθηκε ήδη ΟΤΑ στην stable. Τέσπα, αυτό που προκύπτει πάντως είναι ότι μέσα στον Μάρτιο θα είναι και στις stable των συσκευών αυτών. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλημέρα. Το F1 Armored Edition πια διαφορά έχει από την απλή έκδοση ?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλημέρα. Το F1 Armored Edition πια διαφορά έχει από την απλή έκδοση ?Ευχαριστώ. Μονο στην πλατη και στην χωρητικότητα,ειναι 128 gb αποκλειστικά Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Θέλω να περάσω στην dev, υπάρχει κάποια εφαρμογή για να κάνει clone το τηλέφωνο και να μην το ξανασετάρω από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstask22 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Μολις βγηκε η 9.3.7!!! εχουμε μεταφορα της square φωτο στις ρυθμισεις και φωτο με δαχτυλικο αποτυπωμα!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διορθωστε με αν υπηρχε φωτο με δαχτυλικο στην προηγουμενη.δεν θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Μολις βγηκε η 9.3.7!!! εχουμε μεταφορα της square φωτο στις ρυθμισεις και φωτο με δαχτυλικο αποτυπωμα!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διορθωστε με αν υπηρχε φωτο με δαχτυλικο στην προηγουμενη.δεν θυμαμαι..Εμενα δεν μ ηρθε τπτ. Ακομη στην 10.2.2 με εχει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts