Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Eμεις έχουμε night mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Eμεις έχουμε night mode? Dark mode,αν εννοεις,οχι ακομα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Καλησπέρα. Στην Stable όταν είναι ενεργοποιημένο το volte φαίνεται πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ναι κατεβάζοντας την κουρτίνα δίπλα στη μπαρα του σήματος λέει volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Για τη κάμερα αν έχουμε nighr mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 ηρθε στην dev σημερα update? γιατι σε εμενα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 ηρθε στην dev σημερα update? γιατι σε εμενα τιποτα!Δευτέρα. Υπάρχει ανακοίνωση στο επίσημο forum Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Από παρασκευές το κάνανε Δευτέρα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παληκαρια σε dev έχει άλλος δονήσεις του Κιν έτσι χωρις λόγο? Εδώ και τρεις μέρες οπότε του τη βαρέσει κάνει μια στιγμιαία δόνηση πχ σα να έχει έρθει ειδοποίηση η σαν να πατάς ένα πλήκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 ηρθε στην dev σημερα update? γιατι σε εμενα τιποτα!Ειμαι σε Xiaomi.eu εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από παρασκευές το κάνανε Δευτέρα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παληκαρια σε dev έχει άλλος δονήσεις του Κιν έτσι χωρις λόγο? Εδώ και τρεις μέρες οπότε του τη βαρέσει κάνει μια στιγμιαία δόνηση πχ σα να έχει έρθει ειδοποίηση η σαν να πατάς ένα πλήκτρο.Και εμένα μερικές φορές ξυπνάει η οθόνη και δεν έχω ειδοποίηση. Μικρό το κακό, μπροστά στα νέα πράγματα που προστίθενται κάθε φορά. Πχ τώρα με το L1 και το ωραιο 60 FPS στο βίντεο.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ειμαι σε Xiaomi.eu εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα μερικές φορές ξυπνάει η οθόνη και δεν έχω ειδοποίηση. Μικρό το κακό, μπροστά στα νέα πράγματα που προστίθενται κάθε φορά. Πχ τώρα με το L1 και το ωραιο 60 FPS στο βίντεο.μτο θεμα ειναι οτι το εχεις στο χερι σου και ξαφνικα κανει δονηση στιγμιαια σαν να πατας πχ ενα κουμπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ειμαι σε Xiaomi.eu εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα μερικές φορές ξυπνάει η οθόνη και δεν έχω ειδοποίηση. Μικρό το κακό, μπροστά στα νέα πράγματα που προστίθενται κάθε φορά. Πχ τώρα με το L1 και το ωραιο 60 FPS στο βίντεο.μ Δεν ξέρω αλλά με το L1 που έχει τώρα όταν βάζω Netflix δεν νομίζω να είναι HD η εικόνα που βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Προς το παρόν δεν παίζει σε Netflix. Μόνο από Amazon νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 βγηκε και η 9.3.1 dev σε γνωστο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Δεν ξέρω αλλά με το L1 που έχει τώρα όταν βάζω Netflix δεν νομίζω να είναι HD η εικόνα που βλέπω.Μπορείς να το τσεκαρεις. http://www.netflix.com/title/80018499?source=android Πάνω δεξιά βλέπεις την ανάλυση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 ειμαι σε dev κατεβασα απο το xda την 9.3.1 παω να την κανω εγκατασταση και μου λεει οτι δε μπορω να τη βαλω γιατι ειναι beta testing πλακα μου κανουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Βγήκε η public beta. Ορματε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Βγήκε η public beta. Ορματε.να την περασω ota η να την περασω ολη καονικα ? Edited March 2, 2019 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Μόλις κατέβασα την 9.3.1 και ναι παίδες έχουμε 60 fps σε fhd και 4k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 να την περασω ota η να την περασω ολη καονικα ?Ota να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Έχει κανείς link με βίντεο από το κινητό με 60 fps, είτε 4k είτε 1080p; Για να δούμε πώς είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Και έχει μέσα και νέα ενημέρωση ασφαλείας (01/02/2019) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καλησπέρα. Τι διαφορά έχει η "MIUI 10 9.3.1 Public" με "MIUI 10 9.3.1 Closed"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Παιδια εχει dark mode στην dev? Επίσης που μπορώ να βλέπω μια λιστα με ολες τις αλλαγες σε καθε update? Για το βιντεο επιβεβαιώνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καλησπέρα. Τι διαφορά έχει η "MIUI 10 9.3.1 Public" με "MIUI 10 9.3.1 Closed"?Είναι η ίδια. Πρώτα βγαίνει σαν close beta. Πρέπει να ανήκεις στην beta team για να μπει κανονικά. Όταν η beta team δώσει το πράσινο φως γίνεται open και την παίρνουν όλοι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Παιδια εχει dark mode στην dev? Επίσης που μπορώ να βλέπω μια λιστα με ολες τις αλλαγες σε καθε update? Για το βιντεο επιβεβαιώνω!!!ελα ντε ?εχει ?και γω με dev ειμαι αλλα δε ξερω που να τσεκαρω αν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts