Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Μήπως το έχεις βάλει σε επανάληψη;όχι το έχω κλείσει κανινικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 όχι το έχω κλείσει κανινικα Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις και να ξανακλείσεις τον διακόπτη επιλέγοντας "Turn off this repeating alarm". Ειδάλλως κάνε διαγραφή όλων των αποθηκευμένων ξυπνητηριών με παρατεταμένο πάτημα. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Το βρήκα, το βρηκα Τελικά το wowifi γιατί δε δουλεύει σε μένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Το βρήκα, το βρηκα Τελικά το wowifi γιατί δε δουλεύει σε μένα? Είσαι σε οικιακό ή σε εταιρικό δίκτυο; Υ.Γ. Τί εφταιγε τελικά; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Λίγο τούμπανο αυτή η αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmsjimmys Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Καλησπέρα κατέβασα την καινούργια beta rom (9.2.15) αλλά δεν ξέρω πως να την περάσω. Περνάει Η θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λίγο τούμπανο αυτή η αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως μπορούμε να την κατεβάσουμε μεσω ota και εμείς φίλε γιατί σαν αρχείο δεν μου δίνει την δυνατότητα να την εγκαταστήσω όπως παλιά με την 10.2.2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Δεν ειναι Stable ROM για αυτο και δεν μπορεις. Το λεει ειναι Developer ROM. Καλησπέρα κατέβασα την καινούργια beta rom (9.2.15) αλλά δεν ξέρω πως να την περάσω. Περνάει Η θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως μπορούμε να την κατεβάσουμε μεσω ota και εμείς φίλε γιατί σαν αρχείο δεν μου δίνει την δυνατότητα να την εγκαταστήσω όπως παλιά με την 10.2.2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Παιδιά έχει dark Mode η 9.2.15 beta; Μόλις έκανα την αναβάθμιση αλλά δε βλέπω κάνα dark Mode πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Ένα λινκ για gcam που να δουλεύει κομπλέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Προσθήκη για Ελλάδα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Σε εμένα δεν έχει καμμία ενημέρωση ακόμα που να προσθέτει την λειτουργία δεδομένων προσώπου... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Ένα λινκ για gcam που να δουλεύει κομπλέ; https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397888244 Αυτή προς το παρόν δουλεύει άψογα σε μένα, φοράω την τελευταία dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Σε εμένα δεν έχει καμμία ενημέρωση ακόμα που να προσθέτει την λειτουργία δεδομένων προσώπου... πρεπει να αλλαξεις την χωρα σε ινδια. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 πρεπει να αλλαξεις την χωρα σε ινδια. Λάθος με χώρα Ελλάδα λειτουργει κανονικά το face unlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Σε εμένα δεν έχει καμμία ενημέρωση ακόμα που να προσθέτει την λειτουργία δεδομένων προσώπου... πρεπει να αλλαξεις την χωρα σε ινδια. Εμένα έχει κανονικά με την καινούργια αναβάθμιση,και είναι σε χώρα Ελλάδα κανονικά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Μου κρασάρει πολύ συχνά η εφαρμογή ραδιόφωνο, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον? (και αραιά και που μου μαυρίζει η οθόνη στο mozilla)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Άνοιξε dialer και πάτα *#*#86583#*#* (volte) *#*#869434#*#* (vowifi) Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να κάνω κι εγώ τη noobάδικη ερώτησή μου.... Δεν έχουμε θέματα με εγγυήσεις κλπ, με τους συγκεκριμένους κωδικούς, σωστά;..... P.S.: Μη βαρέσετε..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Βαλανε dark mode στη σημερινη beta??Δεν το βλεπω πουθενα...:worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν τα καταφέρνω να κάνω root το κινητό με το magisK. Περνάω το Magisk-v18.1, κάνω εγκατάσταση με το twrp και μετά δεν είναι root το κινητό. Τι δεν κάνω σωστά; Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι με stable 10.2.2.0. Ευχαριστώ Edited February 18, 2019 by ponemeno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Είσαι σε οικιακό ή σε εταιρικό δίκτυο; Υ.Γ. Τί εφταιγε τελικά;σε οικιακο.γιατι ?τελικα πως θα καταλαβω οτι δουλευει ? Edited February 18, 2019 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) σε οικιακο.γιατι ?τελικα πως θα καταλαβω οτι δουλευει ? Βάζεις το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης, έπειτα ανοίγεις το wifi, μόλις συνδεθείς στο δίκτυο αν μπορείς να κάνεις κλίση τότε δουλεύει, υπάρχει και σύμβολο που δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και σε κάποιο άλλο δίκτυο, μήπως και παίζει καμία μυστήρια ρύθμιση με το ρούτερ σου Edited February 18, 2019 by toylhs9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Να κάνω κι εγώ τη noobάδικη ερώτησή μου.... Δεν έχουμε θέματα με εγγυήσεις κλπ, με τους συγκεκριμένους κωδικούς, σωστά;..... P.S.: Μη βαρέσετε.....Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αν έχεις όρεξη πάρε την infoquest και κάνε μια ερώτηση. Στην λίστα της cosmote εμφανίστηκε το mi 8 lite οπότε πιστεύω σιγά σιγά να δούμε και άλλες συσκευές xiaomi. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν τα καταφέρνω να κάνω root το κινητό με το magisK. Περνάω το Magisk-v18.1, κάνω εγκατάσταση με το twrp και μετά δεν είναι root το κινητό. Τι δεν κάνω σωστά; Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι με stable 10.2.2.0. Ευχαριστώ γιατί θέλεις να κάνεις αυτ'η την διαδικασία?για να περάσεις την dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς πως φτιάχνεται το mirroring στη Gcam για την σελφι εννοώ; Είμαι με την official έκδοση του κινητού. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Νομιζω η μπαταρία επανήλθε στα γνωστά 8 ώρα sot .Μπράβο xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts