karagalexk Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αύριο θα επιστρέψει το hide notch Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ενοείται πάντα στην αρχική οθόνη αλλά σε μένα δεν δουλέυει καθόλου καλά. Απογοήτευση. Λες και δεν πιάνει το touch. Αλλά το κάνει μόνο σ' αυτή τη λειτουργία. Κρίμα και την περίμενα αυτή την επιλογή. Αναγκαστικά πάλι πίσω στο εικονίδιο. Έχεις ορίσει τον Poco launcher ως εφαρμογή διαχείρισης συσκευής? Και εμένα μια μου δούλευε μια όχι. Πήγα στις Ρυθμίσεις - Περισσότερες ρυθμίσεις - Απόρρητο - Εφαρμογές διαχείρισης συσκευής, και ενεργοποίησα το Poco launcher. Έτσι δουλεύει χωρίς πρόβλημα το κλείδωμα της οθόνης με double tap στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Από που ενεργοποιούμε το κλείδωμα με double tap? Μόνο για ξεκλείδωμα το έχω βρει... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Από που ενεργοποιούμε το κλείδωμα με double tap? Μόνο για ξεκλείδωμα το έχω βρει... Στο μενού ρυθμίσεων του poco launcher. Πρέπει να έχεις ενημερώσει την έκδοση του Poco launcher στην 2.6.3.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Στο μενού ρυθμίσεων του poco launcher. Πρέπει να έχεις ενημερώσει την έκδοση του Poco launcher στην 2.6.3.7 Σε ευχαριστώ!!! Είναι κάτι που το είχα συνηθίσει με τα LG και μου είχε λείψει.. Λειτουργεί άψογα!!! Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ένα εικονόδιο επιπλέον πιάνει χώρο :p:p:p Βάλε τον βοηθό αφής.. Το κυκλακι που αχνοφαίνεται πολυ εξυπηρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έχεις ορίσει τον Poco launcher ως εφαρμογή διαχείρισης συσκευής? Και εμένα μια μου δούλευε μια όχι. Πήγα στις Ρυθμίσεις - Περισσότερες ρυθμίσεις - Απόρρητο - Εφαρμογές διαχείρισης συσκευής, και ενεργοποίησα το Poco launcher. Έτσι δουλεύει χωρίς πρόβλημα το κλείδωμα της οθόνης με double tap στην αρχική οθόνη. Καλημέρα μόλις το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι πάλι το ίδιο πρόβλημα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ουτε σημερα εχει dev? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ουτε σημερα εχει dev? Νομίζω είναι νωρίς ακόμη. Προς το μεσημέρι έρχονται σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Νομίζω είναι νωρίς ακόμη. Προς το μεσημέρι έρχονται σε μένα. Ευχαριστω...Πως φαινονται οι πρωταρηδες ε??Νεος στο σπορ...:lol:;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Την περιμένω πως και πως για το hide notch.:O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Εχεις να μοιραστεις μαζι μας καποια πληροφορια οτι θα ερθει επισημα η xiaomi σαν επισημος αντιπροσωπος στην χωρα μας? Και αυτο που γραφεις το κανουν ΟΛΕΣ οι εταιριες,εαν εσυ το πηρες το lg σου,πχ το ονομα,απο Κινα η απο καποιο σκρουτζομαγαζο που το εχει φερει παραεισαγωγη,και παθει κατι περιμένεις να σε καλυψη η lg?Δεν περιμένω... Απλά θα σε καλύψει 100% όπως κατάλαβες για να το λέω πάει να πει ότι είχα LG απο σκρουτζομαγαζο kaiser και με κάλυψε απόλυτα η LG και με πλακέτα μάλιστα....δεν καταλαβαίνεις ότι εφόσον το πήρες και είναι LG είτε πάει στην LG της Κίνας είτε στην LG της Γερμανίας...κλπ. για την LG είναι το ίδιο;τι νόημα θα είχε δηλαδή να το πήγαινα στο μαγαζί και να το έστελνε ξέρω γω στη Γερμανία.... Αυτό το κάνει γιατί εξυπηρετεί και αυτήν και εμάς..Μία ακόμα απόδειξη είναι ότι αν πας στο kaiser που λέμε κιόλας θα δεις ότι το xiaomi το δίνει ένα χρόνο ενώ το LG το δίνει 2 χρόνια... εσύ τι λες τα παίρνει από την LG;... Απέξω το παίρνει όπως και όλες οι εταιρείες η LG καλύπτει από όπου και αν το πάρεις.... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Την περιμένω πως και πως για το hide notch.:O Μια από τα ίδια κι εγώ. Μετά βεβαια μικραίνει στο μάτι η οθόνη. Όταν κρύβεται το notch, η οθόνη του είναι ίδια με το nokia 7+ που είναι 6". Ντεμέκ 6,18". Πφφφφ....:p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μια από τα ίδια κι εγώ. Μετά βεβαια μικραίνει στο μάτι η οθόνη. Όταν κρύβεται το notch, η οθόνη του είναι ίδια με το nokia 7+ που είναι 6". Ντεμέκ 6,18". Πφφφφ....:p Μα και τώρα δεν την εκμεταλλεύεται. Απλά θα μαυρίσει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Kαπου πηρε το ματι μου και για dark mode στη σημερινη dev....Nομιζω στο mi8... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μα και τώρα δεν την εκμεταλλεύεται. Απλά θα μαυρίσει. Ακριβώς. Γι αυτό είπα στο μάτι. Σου δίνει την ψευδαίσθηση της μεγαλύτερης οθόνης ενω στην ουσία δεν είναι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δεν περιμένω... Απλά θα σε καλύψει 100% όπως κατάλαβες για να το λέω πάει να πει ότι είχα LG απο σκρουτζομαγαζο kaiser και με κάλυψε απόλυτα η LG και με πλακέτα μάλιστα....δεν καταλαβαίνεις ότι εφόσον το πήρες και είναι LG είτε πάει στην LG της Κίνας είτε στην LG της Γερμανίας...κλπ. για την LG είναι το ίδιο;τι νόημα θα είχε δηλαδή να το πήγαινα στο μαγαζί και να το έστελνε ξέρω γω στη Γερμανία.... Αυτό το κάνει γιατί εξυπηρετεί και αυτήν και εμάς..Μία ακόμα απόδειξη είναι ότι αν πας στο kaiser που λέμε κιόλας θα δεις ότι το xiaomi το δίνει ένα χρόνο ενώ το LG το δίνει 2 χρόνια... εσύ τι λες τα παίρνει από την LG;... Απέξω το παίρνει όπως και όλες οι εταιρείες η LG καλύπτει από όπου και αν το πάρεις.... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν πάρεις το LG V30 από Ντουμπάι δεν πρόκειται να σε καλύψει καμία LG Europe και κανένα kaisershop. Συσκευές από άλλη ήπειρο δεν καλύπτονται δωρεάν από ΚΑΝΕΝΑΝ. και - Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Δεν περιμένω... Απλά θα σε καλύψει 100% όπως κατάλαβες για να το λέω πάει να πει ότι είχα LG απο σκρουτζομαγαζο kaiser και με κάλυψε απόλυτα η LG και με πλακέτα μάλιστα....δεν καταλαβαίνεις ότι εφόσον το πήρες και είναι LG είτε πάει στην LG της Κίνας είτε στην LG της Γερμανίας...κλπ. για την LG είναι το ίδιο;τι νόημα θα είχε δηλαδή να το πήγαινα στο μαγαζί και να το έστελνε ξέρω γω στη Γερμανία.... Αυτό το κάνει γιατί εξυπηρετεί και αυτήν και εμάς..Μία ακόμα απόδειξη είναι ότι αν πας στο kaiser που λέμε κιόλας θα δεις ότι το xiaomi το δίνει ένα χρόνο ενώ το LG το δίνει 2 χρόνια... εσύ τι λες τα παίρνει από την LG;... Απέξω το παίρνει όπως και όλες οι εταιρείες η LG καλύπτει από όπου και αν το πάρεις.... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς να θέλω να κάνω αντιπαράθεση, δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες. Η Procordia και η κάθε "Procordia" εντός ΕΕ υποστηρίζει τις συσκευές από ευρωπαϊκές εισαγωγές/παραεισαγωγές. Χαρακτηριστικά θυμάμαι πολύς κόσμος είχε πάρει το G2 από Κίνα αλλά όχι μόνο δεν ίσχυε η εγγύηση, αλλά αρνούνταν να αναλάβουν επί πληρωμή την επισκευή τους. Η Xiaomi προς το παρόν είναι ειδική περίπτωση καθώς όπως εξήγησε ο φίλος προηγουμένως η InfoQ είναι διανομέας και όχι "Xiaomi Hellas" και σε αντίθεση με Sony, LG, Samsung δεν έχει επίσημο επισκευαστικό κέντρο (Procordia, Arvato κτλ) το οποίο το ορίζει ο κατασκευαστής. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Αν πάρεις το LG V30 από Ντουμπάι δεν πρόκειται να σε καλύψει καμία LG Europe και κανένα kaisershop. Συσκευές από άλλη ήπειρο δεν καλύπτονται δωρεάν από ΚΑΝΕΝΑΝ. και - Χωρίς να θέλω να κάνω αντιπαράθεση, δεν ισχύει απόλυτα αυτό που λες. Η Procordia και η κάθε "Procordia" εντός ΕΕ υποστηρίζει τις συσκευές από ευρωπαϊκές εισαγωγές/παραεισαγωγές. Χαρακτηριστικά θυμάμαι πολύς κόσμος είχε πάρει το G2 από Κίνα αλλά όχι μόνο δεν ίσχυε η εγγύηση, αλλά αρνούνταν να αναλάβουν επί πληρωμή την επισκευή τους. Η Xiaomi προς το παρόν είναι ειδική περίπτωση καθώς όπως εξήγησε ο φίλος προηγουμένως η InfoQ είναι διανομέας και όχι "Xiaomi Hellas" και σε αντίθεση με Sony, LG, Samsung δεν έχει επίσημο επισκευαστικό κέντρο (Procordia, Arvato κτλ) το οποίο το ορίζει ο κατασκευαστής.Πολύ σωστά!!! Φίλος έχει αμερικάνικο (Verizon) S8, του το έφερε συγγενής από USA το Πάσχα δώρο. Τώρα τα Χριστουγεννα του το έδωσε πίσω με πρόβλημα γιατί δεν το ακουμπάει το service της Samsung εδώ. Το Πάσχα πάλι... που θα ξανάρθει, γιατί τα τελωνεία "σφάζουν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Για λειτουργία του ξεκλείδωματος με το πρόσωπο πρέπει να αλλάξουμε Region ; αν μετά το ξαναφερουμε σε Ελλάδα για να είναι σωστές οι ενδείξεις σταματάει; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Ναι πρέπει να αλλάξεις region και να το αφήσεις εκεί. Βάλε Ινδία και μετά Γαλλία. Όχι Ελλάδα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Για λειτουργία του ξεκλείδωματος με το πρόσωπο πρέπει να αλλάξουμε Region ; αν μετά το ξαναφερουμε σε Ελλάδα για να είναι σωστές οι ενδείξεις σταματάει; Το έχω δοκιμάσει με region Ισπανία και Γαλλία (περισσότερο για να γλιτώσω τη σαβούρα που σε φορτώνει άμα βάλεις Ινδία). Μόλις το γυρίσεις σε Ελλάδα, το face unlock απενεργοποιείται. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Εκανα update και μου απενεργοποιηθηκε το notch (μου πηρε βέβαια λιγο ωρα να καταλαβω πως παω πισω, πως επιστρέφω στην αρχικη οθόνη κλπ) ξέρει κανένας αν θέλουμε να το ενεργοποιησουμε πως το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Το έχω δοκιμάσει με region Ισπανία και Γαλλία (περισσότερο για να γλιτώσω τη σαβούρα που σε φορτώνει άμα βάλεις Ινδία). Μόλις το γυρίσεις σε Ελλάδα, το face unlock απενεργοποιείται. Μάλιστα αν το γυρίσεις σε Ελλάδα, όχι απλά απενεργοποιείται αλλά διαγράφονται τα δεδομένα προσώπου. Οπότε το αφήνεις σε χώρα που έχει face unlock, εγώ το έχω αφήσει Γαλλία. Για να βάλεις θέματα πρέπει να το βάλεις Ινδία, πράγμα που φορτώνει το κινητό με σαβουρίτσα, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί, πέρα από ένα χαζό xiaomi kika keyboard, που δεν ξέρω καν τί είναι. Αν μετά το γυρίσεις σε άλλη χώρα, τα θέματα παραμένουν, δε διαγράφονται. Κάτι άλλο, πολύ καλός ο Poco launcher πλέον. Στη νέα έκδοση μπορείς να κλειδώσεις με διπλό tap στην οθόνη, πράγμα που είναι πολύ βολικό σε συνδυασμό με double tap to wake και face unlock! Μπορείς πλέον να κλειδώνεις και να ξεκλειδώνεις μόνο με double tap, χωρίς καθόλου Power button. Στον nova launcher που το δοκίμασα λειτουργούσε αρχικά αλλά μετά από λίγο δυσλειτουργούσε. Επιτέλους προσέθεσαν και αριθμητικές ενδείξεις εντός κόκκινου κύκλου στις ειδοποιήσεις πάνω στα εικονίδια εφαρμογών, πέρα από τη σκέτη βούλα για ειδοποιήσεις. Το άλλο feature που υπάρχει από προηγούμενες εκδόσεις αλλά τώρα το ανακάλυψα, είναι το να μπορείς να κρύψεις εφαρμογές από το συρτάρι εφαρμογών. Πολύ χρήσιμο για να μπορείς να ξεκαθαρίσεις το συρτάρι. Με αυτά και με αυτά, δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από τον nova launcher, για εμένα τουλάχιστον. Μπράβο στη xiaomi. Ελπίζω να δούμε και δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης του notch, και ας χάσουμε λίγη οθόνη. Προαιρετικό θα είναι αν γίνει, οπότε δε νομίζω να μας χαλάει. Είναι και αυτός ένας τρόπος να έχουμε επιτέλους μόνιμα τις ειδοποιήσεις πάνω αριστερά. Προσοχή δε λέω για μάυρισμα του notch αλλά να μη χρησιμοποιείται καθόλου, να έχουμε δηλαδή το πάνω μέρος της οθόνης σε ευθεία, όπως πχ στο redmi note 5, και ας χάσουμε κομμάτι της οθόνης. Edited January 11, 2019 by ParallelUniverse προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μισο γιατι μπερδεύτηκα, ειμαι και ασχετος... Το notch ειναι στην πανω μερια της οθονης? Εγω μετα την ενημέρωση μου χαθηκαν τα κουμπια : πισω, αρχική οθόνη και αυτο που κλεινεις τις εφαρμογές του παρασκήνιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts