george_21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Πώς έχεις ρυθμίσει το WiFi call; προτίμηση δυκτια ή WiFi; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk WiFi το έχω κ επειδή στο σπίτι υποφέρω με την cosmote δεν εχω σχεδόν καθόλου σήμα, εχω σωθεί πλέον, μιλαω άνετα κ χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 WiFi το έχω κ επειδή στο σπίτι υποφέρω με την cosmote δεν εχω σχεδόν καθόλου σήμα, εχω σωθεί πλέον, μιλαω άνετα κ χωρίς προβλήματαΜάλλον κάτι παίζει με την εναλλαγή σε volte από WiFi call,θα το βάλω και εγώ σε προτίμηση wifi Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Έβαλα πρώτα το H ,σαν ποιότητα κορυφαία, ούτε δαχτυλιές ούτε γρατσουνιές, όμως κάνει δόντι στα περιθώρια που το αισθάνεσαι στο χέρι. Τελικά έσπασε μέσα στην τσέπη από τα κλειδιά όταν σήκωσα ένα πλυντήριο. Τώρα βρήκα και έβαλα το h+pro ,5+ ευρώ από Gearbest . Επίσης κορυφαία αίσθηση στην αφή, χωρίς αποτυπώματα και επειδή είναι πιο λεπτό και κυρτό στις άκρες ,δύσκολα το αισθάνεσαι στο χέρι. Προσωπικά και σε άλλες συσκευές που είχα ,μόνο από τα nillkin έμεινα ικανοποιημένος. Ένα link για το 'h+pro ,5+' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλησπερα παιδια, εχω διαβασει το μισο νημα σχεδον και αφου ενθουσιαστηκα πηγα σημερα το απογευμα και πηρα και εγω το poco...την εκδοση με τα 128 rom σε μπλε χρωμα. :D Το πηρα με τιμολογιο απο mistore αφου εσπασα πρωτα τα νευρα μου με τα σκρουτζομαγαζα... αποφασισα να το παρω επισημα πλεον (με καπελο 64 ευρω!). Μολις γυρισα σπιτι, δεν εχω ανοιξει ακομα το κουτακι και ειπα να γραψω σε εσας πρωτα!!! :) Θελω να μου προτεινετε καποια καλη θηκη και τζαμακι να του παρω αυριο, περιοχη αθηνα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Μάλλον κάτι παίζει με την εναλλαγή σε volte από WiFi call,θα το βάλω και εγώ σε προτίμηση wifi Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται γύρνα το σε WiFi για αυτό λέγεται κ wificall.. Στην δουλειά στο υπόγειο του καταστήματος που δεν πιάνει καμία συσκευή με κανέναν παροχο εγω συνδεδεμένος στο wifi δέχομαι και κανω κλήσεις κανονικά. Αυτή είναι η έννοια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Πάντως ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία της συσκευής, είναι ανώτερο και από το redmi note 5 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Πάντως ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία της συσκευής, είναι ανώτερο και από το redmi note 5 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όντως έχω φτάσει 8 ώρες sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 WiFi το έχω κ επειδή στο σπίτι υποφέρω με την cosmote δεν εχω σχεδόν καθόλου σήμα, εχω σωθεί πλέον, μιλαω άνετα κ χωρίς προβλήματα Τυχερός είσαι που παίζει σωστά το WiFiCall σε σένα. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την cosmote στο σπίτι αλλά μετά την ενεργοποίηση, το έγραψα και παλιότερα, οι συνομιλητές μου ακούνε τη φωνή τους διπλά το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Έτσι άχρηστο για μένα το WiFiCall :(:(:(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ναι όντως έχω φτάσει 8 ώρες sot Εγώ έφτασα μέχρι και 11 ώρες και 40 λεπτά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Ένα link για το 'h+pro ,5+' Το πήρα πριν 2 μήνες περίπου, τώρα το έχουν 8,90 , πολύ πιθανό να ξαναβγεί σε προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Μια και η κουβεντα ειναι στις μπαταριες... πως φορτιζουμε και αποφορτιζουμε την μπαταρια για μεγιστη αποδοση ιδιως τωρα που το κινητο ειναι καινουργιο? Ποσο το αφηνουμε στο φορτιστη και μεχρι ποσο % αποφορτιζουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Μια και η κουβεντα ειναι στις μπαταριες... πως φορτιζουμε και αποφορτιζουμε την μπαταρια για μεγιστη αποδοση ιδιως τωρα που το κινητο ειναι καινουργιο? Ποσο το αφηνουμε στο φορτιστη και μεχρι ποσο % αποφορτιζουμε ? Καλό είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να αποφορτίζει εντελώς και αν μπορείς να διακόπτεις την φόρτιση στο 90% . Εννοείται ότι η μπαταρία θα αποδίδει καλά για μια τριετία χωρίς να την προσέχεις. Αν την προσέξεις μπορείς να αυξήσεις τη ωφέλιμη ζωή της τουλάχιστον ένα επιπλέον έτος, αλλά οι πιο πολλοί θα έχουμε αλλάξει δύο ακόμη συσκευές έως τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Βασικά με το ταχύ φορτιστή που δίνεται στη συσκευασία δεν γίνεται ζημιά στην μπαταρία ; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) Καλά σοβαρά τα γράφεις και τα συ αυτά, ξέρεις πόσο πιο φθηνά έρχεται στο σκρουτζομαγαζο ότι φέρνει παραεισαγωγη....για να μην πούμε για πολλαπλάσια έξοδα κτλ..Τα έχουμε γράψει πάμπολλες φορές,μην ανακυκλωνομαστε ξανά Κοίτα αρκετά κάνε ότι θες εγώ θα αγοράζω μόνο από σκρούτζ... Και δεν ξέρεις από που το παίρνει ουτε το public....μπορεί και αυτό παραεισαγωγή να κάνει...ασε που δεν με νοιάζει αν μου δίνει δύο χρόνια εγγύηση ε τότε δεν βρίσκω τον λόγω να το συζητάω... θα κοιτάξω την τσέπη μου.Εσύ είπαμε να πηγαίνεις public κανένα πρόβλημα... Θα σου πω λοιπόν και αυτό αφού επιμένεις...Πριν κάποια χρόνια το μακρινό 2016 πήρα το LG G4 από το Kaizer ..με δύο χρόνια εγγύηση...Το πήρα θυμάμαι 350 ευρώ όταν το public και οι άλλοι του είδους το είχαν 550... Το τηλέφωνο έβγαλε το πρόβλημα με τις πλακέτες...σε όλους απο οπου και αν το είχαν πάρει..Ετσι και μένα κάποια στιγμή έβγαλε πλακέτα...Στους 13-14 μήνες περίπου ..Πήγα procordia με την απόδειξη του Kaizer έκανα χρήση εγγύησης χωρίς κανένα πρόβλημα και είχα σε 5 μέρες πάλι τηλέφωνο ...που κρατάει μέχρι και σήμερα...Τι θα άλλαζε αν το είχα πάρει από public; Θα είχα πληρώσει 200 ευρώ παραπάνω... Edited January 8, 2019 by morcheeba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) Καποια στιγμή πιστεύω θα φτιαχτεί με τα updates αφού έχει τις δυνατότητες.. (ελπίζω) Για τον 1 χρονο εγγύηση που δίνουν τα σκρουτζομαγαζα τι φάση?έχει ασχοληθεί κάνεις με το γιατί? θα μου πεις τσιγγουνευεσαι τα 80€ να το παρεις από φυσικό κατάστημα?Ναι δεν θέλω να τα δώσω στο πλαίσιο ή στον media..προτιμώ να του παρω 40 ευρα προίκα (θηκες & glass protection) & τα αλλά να τα φάω παστελια! :p Γιατί κάνουν παραεισαγωγή. Δεν τα παίρνουν μέσω αντιπροσωπείας/επίσημου εισαγωγέα. Επίσης, γιατί "τι φάση"; Χρόνια υφίσταται αυτή η κατάσταση. Μαζί πάει συνήθως αυτό. Skroutz=1 χρόνος εγγύηση. Τώρα, αν 1-2 καταστήματα δίνουν 2 (προφανώς δική τους, γιατί αυτά που γράφτηκαν είναι από παλιές εμπειρίες ατόμων - δε μπορώ να σχολιάσω ευγενικά το Kaizer), δε θα κάτσω να το ψάξω και πολύ, γιατί οι διαφορές δεν είναι και τόσο τραγικές στο Pocophone. Βλέπεις και κάνεις. Προσωπικά, την εγγύηση τη θεωρώ "προίκα" του κινητού και θέλω 2 χρόνια. Επίσης, είναι κάτι που με τσαμπουκά δεν πρόκειται να το έχεις και αυτό γιατί το κάνουν όλα τα μαγαζιά εκτός από 1-2 και όχι το αντίστροφο. Προσωπικά, για οτιδήποτε είναι Xiaomi, μόνο Mi Store, για να ασχολούμαι με έναν "έξυπνο" λιγότερο, από τους πολλούς εκεί έξω. Fun fact: Σε πολύ γνωστό skroutzομαγαζο (δεν το έχει αναφέρει κανείς ακόμα στο thread), μου το έπαιζαν "τρέλα", με χοντρό πρόβλημα οθόνης σε κινητό, που ήταν και σε καθεστώς DOA. :rolleyes: Βάση ευρωπαϊκής ένωσης όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές καλύπτονται με 2 χρόνια εγγύηση. Αν θέλουν ας σου πουν το αντίθετο Και θέλουν και το λένε και το κάνουν... Τόσο απλά... Βέβαια έχω σωθεί με τα δύο χρόνια γιαυτο και δεν παίρνω τίποτα κάτω από δύο. Ένα LG G4 όταν το πήρα κανείς δεν ήξερε ότι θα καίγονται οι πλακέτες... Μου κάηκε στους 13 μήνες και είχα σε 4 μέρες ξανά κινητό...Αλλιώς θα το είχα πετάξει για να πάρω άλλο... Αν και πήρες τότε το τελείως λάθος κινητό για εγγύηση, επιβεβαιώνει αυτά που γράφω πιο πάνω.. Παιδιά το έχω ξαναρωτησει,δεν έχουν σήματα ειδοποιήσεων οι εφαρμογές; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εννοείς τα εικονίδια πάνω αριστερά, εμφανίζονται μόνο για λίγο, όταν υπάρξει κάποια καινούρια ειδοποίηση στη θέση του ρολογιού. Μετά εξαφανίζονται και την Υ θέση τους παίρνει το ρολόι. Δε χωράνε λόγω notch. Τι επιλογές έχουμε να κρύψουμε το notch στην Pie? Κάπου διάβαζα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για την οθόνη να "απενεργοποιήσεις" στην ουσία την περιοχή εκεί πάνω. Υπάρχει θέμα άραγε? Προσωπικά, θα ήθελα να μπορώ να αλλάξω χρώματα δεξιά και αριστερά από το notch. Καλησπέρα παρατήρησα κάτι σήμερα δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πίσω. Όταν αγγίζω και σέρνω προς τα πάνω και στη συνέχεια το κρατάω το touch ακριβώς στα σημεία του notch που υπάρχει η ώρα αριστερά, ή η ένδειξη του σήματος, wi-fi και μπαταρίας δεξιά θαμπώνει η οθόνη και εξαφανίζονται αυτά τα εικονίδια. Παίζει να είναι κάποιο πρόβλημα αυτό; Από περιέργεια ρωτάω. Δεν είναι πρόβλημα. Είναι η συνέχεια του εφέ, που εμφανίζεται όταν κατεβάζεις τη μπάρα ειδοποιήσεων. Edited January 8, 2019 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Παρατήρησα το εξής:Έχω την τελευταία dev και την τελευταία gcam.Σε λειτουργία βράδυ η στοκ βγάζει λίγο καλύτερα από την gcam.Την ημέρα νομίζω είναι ίδιες.Αν είναι έτσι τότε τι την θέλω την gcam αφού βγάζει καλύτερα με την στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 ρε παιδια προσπαθω ποσες ωρες να εγκαταστήσω το twrp και δεν μπορω με τιποτα! εχω ξεκλειδωσει το κινητο, αλλα αυτο το twrp δεν μπορω να το βαλω... για να ρουταρω το κινητο ειναι απαραίτητο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Παρατήρησα το εξής:Έχω την τελευταία dev και την τελευταία gcam.Σε λειτουργία βράδυ η στοκ βγάζει λίγο καλύτερα από την gcam.Την ημέρα νομίζω είναι ίδιες.Αν είναι έτσι τότε τι την θέλω την gcam αφού βγάζει καλύτερα με την στοκ; Αν σε ικανοποιεί δούλευε με τη στοκ. :) Υπάρχουν και οι δύο ούτως ή άλλως στη συσκευή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Παρατήρησα το εξής:Έχω την τελευταία dev και την τελευταία gcam.Σε λειτουργία βράδυ η στοκ βγάζει λίγο καλύτερα από την gcam.Την ημέρα νομίζω είναι ίδιες.Αν είναι έτσι τότε τι την θέλω την gcam αφού βγάζει καλύτερα με την στοκ; Δε συμφωνώ αλλά ότι αρέσει στον καθένα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Βασικά με το ταχύ φορτιστή που δίνεται στη συσκευασία δεν γίνεται ζημιά στην μπαταρία ; Δεν νομίζω αυτές οι μπαταρίες έτσι πλέον φορτιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Πάντως δεν παίζεται ο καταναλωτής. Όταν δεν είχαμε ταχυφόρτιση παραπονιομασταν ότι αργούσε να φορτίσει. Τώρα που υπάρχει φοβόμαστε μην χαλάσει η μπαταρία. :lol: Δεν παθαίνει κάτι λεβέντες. Εκτός και αν το κρατήσετε 4+ χρόνια που και πάλι είναι μικρή η φθορά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Μην γενικεύεις. Ο καθένας έχει τα θέλω του. Προσωπικά δεν θα φορτίσω ποτέ ενδιάμεσα στη μέρα ούτε με ενδιαφέρει η ταχυφορτιση. Το κινητό μπαίνει το βράδυ για φόρτιση σε λειτουργία πτήσης και έτσι ουδέποτε είχα θέμα μπαταρίας. Τέτοια χρήση πάντα καταπονεί τη μπαταρία και μάλλον θα το βάζω σε απλή φόρτιση με έναν ποιοτικό blitzwolf που έχω να ησυχάζω. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 .... μάλλον θα το βάζω σε απλή φόρτιση με έναν ποιοτικό blitzwolf που έχω να ησυχάζω. Problem solved. Πάντως σε όσα κινητά είχα με ταχυφόρτιση ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο παραμικρό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Κ εγώ με blitzwolf φορτίζω περιμένω κ το αντίστοιχο καλώδιο της εταιρείας αυτής type c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Εγώ από την άλλη αγόρασα έναν αυθεντικό xiaomi φορτιστή 5v2@ και φορτίζω έτσι Αν βιάζομαι (σπάνιο) βάζω τον δικό του. Η ταχυφορτιση όπως και να το κανουμε καταπονεί περισσότερο την μπαταρία και όταν θα καλοκαιριασει θα χτυπάει η μπαταρία 45αρια στην φόρτιση για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts