elteo Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Με την dev πώς είναι το ποκο; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloutosCY Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 το χρησιμοποιώ εδώ και 1 εβδομάδα με τι καλύτερες εντυπώσεις και σε θέμα τεχύτητας αλλά και σε θέμα φωτογραφικής (οκ, μετά το Mi3 ότι και αν έπαιρνα θα μου φαινόταν καλό) αλλά πραγματικά για τις ανάγκες μου είναι πολύ καλή! επίσης και σε θέμα σήματος που αναφέρθηκε από άλλους και πάλι σε χώρους που με το Mi3 δεν ήταν καλό, τώρα είναι στο μέγιστο. κάτι που ήθελα να ρωτήσω για τη stock φωτογραφική, υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που θεωρούνται οι καλύτερες πχ στα auto exposure settings, contrast, saturation και sharpness ή στο αυτόματο είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Πας: XDA > Xiaomi Poco F1 > Xiaomi Poco F1 Themes, Apps, and Mods > B-S-G Google Camera port Χωρίς unlocked bootloader και φλασάρισμα TWRP ή Magisk fix δεν λειτουργεί σε καμία Version το Night Sight και θα έχεις το πρόβλημα με τις δύο λήψεις που αναφέρεις. Θα βρεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι στο νήμα που σε παραπέμπω και τα λινκ για να κατεβάσεις τη version που θες. Official beta και TWRP μπορείς να έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μόνο αν ροοταρεις το κινητό θα ανοίξει αν βάλεις twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 H night sight με global beta λειτουργεί κανονικά και κάτι άλλο παιδιά όσοι είστε global beta. https://news.xiaomi-miui.gr/miui-clips-new-feature-in-gallery/ δοκιμάστε αυτό τελειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Με την dev πώς είναι το ποκο; Τόσοι λίγοι την έχετε; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Βάλε με κλειστά τα μάτια. Θα δεις άλλο τηλέφωνο κυρίως ως προς την gcam αλλά κ γενικά είναι μπροστά σε σχέση με stable ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Oταν λεμε dev εννοουμε τη global απο το en.miui.com? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ναι αυτή εννοείται. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Προσυπογράφω. Μηδενικά έως ανύπαρκτα για εμένα bugs. Gcam απλά απολαυστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Oταν λεμε dev εννοουμε τη global απο το en.miui.com? Εγώ με την αντίστοιχη ελληνική xtrv απο την ελληνική κοινότητα φυσάει το poco. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Η dev οντως παει μια χαρα.Δεν εχει καποιο χτυπητο bug. Απειρως καλυτερη απο την stable. Βασικα αν δε μου λεγες ποια ειναι τι,θα σου λεγα οτι η stable ειναι beta :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Με beta είμαι εδώ 3 μήνες , ούτε bugs έχει , pie πήρα πολύ πιο νωρίς και η gcam δουλεύει τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Με πείσατε. Θα την βάλω αύριο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Με πείσατε. Θα την βάλω αύριο. Πως την βαζουμε για θυμιστε μου εχω πολυ καιρο να το κανω αυτο απο rd3:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Η απόκρυψη του notch σας δουλεύει; γιατί εμένα δεν έχει επιλογή Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Η απόκρυψη του notch σας δουλεύει; γιατί εμένα δεν έχει επιλογή και εμενα δεν εχει με την pie Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Με λίγα λόγια δεν έχουμε ειδοποιήσεις, είναι που είναι μίζερο το LED Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 η αυριανή beta είναι απόλαυση... να κάνετε και αναβάθμιση του launcher Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 από https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/ μπορείτε να κατεβάσετε την beta 2.6.3.3 του Poco launcher και να την εγκαταστήσετε ακόμα και αν έχετε stable 10.0.6.0. Εγώ την έβαλα και έχω stable 10.1.3.0. Έχει πολλά καλούδια, όπως αρίθμηση ειδοποιήσεων πάνω στο εικονίδιο, double tap to sleep κ.α. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Εμένα ήρθε χθες αυτή η αναβάθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 η αυριανή beta είναι απόλαυση... να κάνετε και αναβάθμιση του launcher Δεν έχει έρθει τπτ ακόμα.Αν κ εινσι σχετικά νωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Οσο για τις ειδοποιησεις (τα εικονιδια) δειτε αυτο οσοι εχετε twrp. Εμφανιζει τα εικονιδια κατω απο το ρολοι και ειναι απλα τελειο. https://mi-globe.com/miui-notch-notification-mod/?codename=beryllium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Μόλις μου ήρθε και κατεβάζω την dev 8.12.27 (308MB). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 K γω κατέβασα την 8.12.27 , δε βλέπω καμιά τρελή διαφορά ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά έχει αυτή την τεράστια αλλαγή έχει ειδοποιήσεις κάτω από το ρολόι δεν ξέρω τι άλλο...για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts