vazos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 GEEMEE Xiaomi Pocophone F1 Case, Colorful Bumper Plating Transparent Silicone Back Phone Shell Ultra Thin Anti-Scratch Shockproof Protective Cover for Xiaomi Pocophone F1 - Blue https://www.amazon.co.uk/dp/B07GZCD2WJ/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_lIY4BbQGW985V Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Kαι απο ebay link για την θηκουλα...και σε αλλα χρωματακια..:p https://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Pocophone-F1-Poco-Mi-Max3-Hot-Luxury-Hybrid-Shockproof-Plating-Case-Cover/323440202824?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=512501506546&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μόλις παρέλαβα κι εγώ το 128αρι. Θέση στα πλήκτρα πλοήγησης μπορούμε να αλλάξουμε; Επίσης υπάρχει κάποιο λινκ για εγκατάσταση της gcam; Διάβασα ότι δε θέλει ρουταρισμα για να εγκατασταθεί. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μόλις παρέλαβα κι εγώ το 128αρι. Θέση στα πλήκτρα πλοήγησης μπορούμε να αλλάξουμε; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Settings -> Full Screen Display -> Mirror Buttons. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Και κάτι ακόμα. Παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Όταν έχω τη ρύθμιση τοποθεσίας στην "εξοικονόμηση μπαταρίας" και όχι στην "υψηλή ακρίβεια", το gps δε δουλεύει καθόλου. Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό; Ούτε οι χάρτες δουλεύουν, ούτε ο καιρός συγχρονίζει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μόλις παρέλαβα κι εγώ το 128αρι. Θέση στα πλήκτρα πλοήγησης μπορούμε να αλλάξουμε; Επίσης υπάρχει κάποιο λινκ για εγκατάσταση της gcam; Διάβασα ότι δε θέλει ρουταρισμα για να εγκατασταθεί. Ρυθμισεις->Προβολη πληρους οθονης->Αντικατοπτρισμος κουμπιων Κατεβαζεις τη gcam στην συσκευη κ την εγκαθιστας σαν απλο app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δεν κολλαει πλεον η gcam?Tην ειχα δοκιμασει πριν 20 μερες κ μετα απο 4-5 συνεχομενες φωτο κολαγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ρυθμισεις->Προβολη πληρους οθονης->Αντικατοπτρισμος κουμπιων Κατεβαζεις τη gcam στην συσκευη κ την εγκαθιστας σαν απλο appΑπό πού την κατεβάζω; Σόρρυ αλλά είμαι τελείως άσχετος από αυτά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 στα 254 ειναι στο banggood γιατι να το παρεις απο χειρότερο κατάστημα? Με ποιο κουπινι βγαινει 254€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Όταν έχω τη ρύθμιση τοποθεσίας στην "εξοικονόμηση μπαταρίας" και όχι στην "υψηλή ακρίβεια", το gps δε δουλεύει καθόλου. Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό; Ούτε οι χάρτες δουλεύουν, ούτε ο καιρός συγχρονίζει. Αυτό ακριβώς.... http://en.miui.com/thread-4216157-1-1.html Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk edit: δε δουλεύει ούτε καν στην υψηλή ακρίβεια. Απ' ότι φαίνεται, μου εμεινε η χαρά με το Poco. Edited November 8, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) Επιδημία έχει πέσει, έτσι; Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί με κανένα update ή τη φάγαμε για τα καλά τη φόλα; Αν είναι να το ξεφορτωθώ όσο ακόμα είναι νωρίς, σε κανέναν από την οικογένεια που δεν τον πολυενδιαφερει το gps. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 8, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizzeled Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Τώρα το τσεκαρα μια χαρά δουλεύει το GPS. 10.0.4.0 stable Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Νίκος. Htc Touch Magic > Iphone 3Gs > Samsung Nexus s > LG G3 32gb Titan Grey D855 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Κι εμένα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Είστε τυχεροί ρε παιδιά και μπράβο. Το έχετε στην "εξοικονόμηση μπαταρίας" ή στην "υψηλή ακρίβεια"; Εγώ τώρα που βγήκα από το σπίτι και ήρθα στο γραφείο, το έβαλα στην "υψηλή ακρίβεια" κι έπιασε αλλά χρειάστηκε γύρω στα 30". Για κλάματα δηλαδή. Ωστόσο όμως το widget του accuweather, δε συγχρόνισε ως όφειλε. Δεν ανιχνεύει με τίποτα την τοποθεσία. Ξενέρωσα απίστευτα. Τεσπά, το καλό του φόρουμ αυτό είναι. Ενημερωνόμαστε για να προλαβαίνουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Όσοι λοιπόν σκοπεύετε να πάρετε το κινητό από εδώ, είτε καινούριο είτε από κάποιον ιδιώτη, φροντίστε να ελέγξετε το gps της συσκευής γιατί διαβάζω ότι έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Και στα δύο πιάνει στον ίδιο χρόνο με το note 9 που έχω επίσης. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) Τι να πω; Να φανταστώ ότι όλοι τρέχετε τη 10.0.4.0; Edited November 8, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εγώ ναι. Τρέχω την 10.0.4 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 ΟΚ. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο στο νήμα μας. Αν γκουγκλάρεις "pocophone gps issues", σου βγάζει ένα σκασμό αποτέλέσματα. Θα μου πεις υπάρχουν και πολλοί που δεν το χρησιμοποιούν καθόλου, επομένως ενδεχομένως να μην το έχουν προσέξει. Από την εμπειρία σας εσείς που ασχολείστε πιο εντατικά με την τεχνολογία, πιστεύετε ότι είναι κάτι που επιδέχεται διόρθωσης με κάποιο update ή είναι μη αναστρέψιμο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Όπως και για note 9 αν γράψεις GPS issues θα σου βγάλει πολλά θέματα https://www.google.gr/search?q=note+9+GPS+issues&oq=note+9+GPS+issues&aqs=chrome..69i57j33&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Και για iPhone xs τα ίδια https://www.google.gr/search?ei=RODjW62jOI3kkgX2wZL4Ag&ins=false&q=IPhone+xs+GPS+issues&oq=IPhone+xs+GPS+issues&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3..0i7i30i19j0i19.66617.71365..71596...2.0..0.273.2420.0j13j2......0....1.........0i7i30j0i7i5i30.jzVKBbtA5Do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Software θεμα κατα πασα πιθανοτητα. Μη σκατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Και στα δικα μου κανενα θεμα με το gps,αριστο σημα παντου.10.0.4 τρεχω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ότι και να γράψεις θα διαβάσεις ότι έχει θέμα . Άλλος έλεγε μπαταρία ... Εμένα κρατάει 2 μέρες . Άλλος έλεγε οθόνη bleeding σε μένα τιποτα.... Όσο για το gps βλέπει 32++ δορυφόρους και κεντραρει άψογα . Δοκιμή σε στιβο και με τρέξιμο . Όσο για όλα τα άλλα πάει σφαίρα . Ακόμα και κάμερα με το gcam μεταμορφώνεται ! Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ούτε γω έχω θέμα με το gps . Άλλου λένε για battery drain ...https://flic.kr/p/NXWy4F με σκληρή χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ναι, σίγουρα. Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας του κινητού. Άμα ψάξεις, όλο και κάτι θα βρεις. Τεσπά, ας πούμε ότι είμαι εγώ ο άτυχος της παρέας. Ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Δοκίμασες να δεις μήπως διορθώνεται με καμμία εφαρμογή τύπου gps fix ? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts