bruno1977 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σήμερα δεν παίρνουμε update global dev ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Θα γραψω κ εγω την πρωτη αρνητικη μου εμπειρια.Ο χωρος εργασιας μου ειναι θωρακισμενος,λογο ακτινοβολιας.Η συζυγος με πηρε τηλ κ οπως ειναι φυσικο,το τηλεφωνο δεν ειχε σημα.Οταν γυρισα σπιτι μου ειπε οτι μου τηλεφωνησε,ομως δεν ειχα ειδοποιηση,μεσω sms για κατι τετοιο.Το χειροτερο ειναι οτι οταν κοιταξα το τηλ,εξακολουθουσε να μην εχει σημα,παρ'ολο που η διαδρομη μεχρι το σπιτι ειναι περιπου 20 λεπτα.Δηλαδη,το τηλ ηταν στον εξω κοσμο για τουλαχιστον 20 λεπτα,παρ'ολα αυτα το σημα δεν επανηλθε.Επανηλθε μονο μετα απο restart που εκανα.Ελπιζω να ηταν καποιο bug της rom κ οτι σε μελλοντικη αναβαθμιση θα εξαλειφθει,διαφορετικα πολυ φοβαμαι οτι θα το σουταρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μην βιαζεσαι φιλε,ΔΕΝ υπαρχει αμεσα διαθεσιμο.....και μεχρι τις 20 που τρεχει η προσφορα χλωμό το βλεπω να το φερνουν.:) Κωστα οταν λες ότι μέχρι τις 20 τρεχει η προσφορα τι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Θα γραψω κ εγω την πρωτη αρνητικη μου εμπειρια.Ο χωρος εργασιας μου ειναι θωρακισμενος,λογο ακτινοβολιας.Η συζυγος με πηρε τηλ κ οπως ειναι φυσικο,το τηλεφωνο δεν ειχε σημα.Οταν γυρισα σπιτι μου ειπε οτι μου τηλεφωνησε,ομως δεν ειχα ειδοποιηση,μεσω sms για κατι τετοιο.Το χειροτερο ειναι οτι οταν κοιταξα το τηλ,εξακολουθουσε να μην εχει σημα,παρ'ολο που η διαδρομη μεχρι το σπιτι ειναι περιπου 20 λεπτα.Δηλαδη,το τηλ ηταν στον εξω κοσμο για τουλαχιστον 20 λεπτα,παρ'ολα αυτα το σημα δεν επανηλθε.Επανηλθε μονο μετα απο restart που εκανα.Ελπιζω να ηταν καποιο bug της rom κ οτι σε μελλοντικη αναβαθμιση θα εξαλειφθει,διαφορετικα πολυ φοβαμαι οτι θα το σουταρω... Θα έλεγα ότι είναι ένα bugaki γενικά της Xiaomi.. και γω λόγο δουλειάς πολλές φορές βρίσκομαι σε σημεία που ούτε ο θεός σε βλέπει και σε ακούει..οπότε με καμία συσκευή , οποιαδήποτες εταιρείας είχα κατά καιρούς έχανα και χάνω σήμα... Αυτό που παρατήρησα με xiaomi συσκευές είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις.. κάποιες φορές έχανα σήμα και δεν επανέρχονταν παρά μόνο με restart.. πρως το παρών εδώ και 3 βδομάδες δεν εμφάνισε το poco κάτι.. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι πως όταν χάνουμε σήμα εγώ και ο συνάδελφος ( p20 lite , Cosmote και οι δυο) , πάντα βρίσκει το δικό του πρώτο σήμα με διαφορά ένα λεπτό περιπου. Edited October 19, 2018 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σήμερα δεν παίρνουμε update global dev ? Βγηκε κανονικα:D για stable το βλεπω χλωμο. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Κωστα οταν λες ότι μέχρι τις 20 τρεχει η προσφορα τι εννοεις; 20/10/2018 εννοώ.Μετα δεν έχει επιστροφή. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Οποιος περασει την 8.10.18 μπορει να τσεκαρει εαν εμφανιζονται τα εικονιδια εφαρμογων σαν ειδοποιησεις στο notch οπως λενε; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Την περνάω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Την περνάω τωρα Μολις βγηκε και η eu του Τσεχου μας :p ....https://androidfilehost.com/?fid=11410932744536983610 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Οποιος περασει την 8.10.18 μπορει να τσεκαρει εαν εμφανιζονται τα εικονιδια εφαρμογων σαν ειδοποιησεις στο notch οπως λενε; Δεν ειδα καμία αλλαγή φίλος .άλλωστε optimized performance λέει τπτ αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Οποιος περασει την 8.10.18 μπορει να τσεκαρει εαν εμφανιζονται τα εικονιδια εφαρμογων σαν ειδοποιησεις στο notch οπως λενε; Αυτό είναι μεγάλο μείον. Γιατί δεν φαίνονται; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Αυτό είναι μεγάλο μείον. Γιατί δεν φαίνονται; Σε μας και στο Μι8 (για το Mi8 το εγραψε o developer) τελικα δεν .Σε επομενα update μαλλον:cry: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Στην 8.10.18 eu παντως τα εικονιδια εφαρμογων στο notch εμφανιζονται κανονικοτατα:lol::D Οσοι πιστοι προσελθετε :p Edited October 19, 2018 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Στην 8.10.18 eu παντως τα εικονιδια εφαρμογων στο notch εμφανιζονται κανονικοτατα:lol::D Οσοι πιστοι προσελθετε :p Απλά την κατεβάζουμε και την περνάμε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Απλά την κατεβάζουμε και την περνάμε ;; Μεσω TWRP βεβαιως βεβαιως Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Και στην επίσημη 8.10.18 υπάρχουν εικονίδια ειδοποιήσεων Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Σε μας και στο Μι8 (για το Mi8 το εγραψε o developer) τελικα δεν .Σε επομενα update μαλλον:cry: Mε restart του κινητού το πρόσεξα κ αυτό . Ναι ισχύει τελικά . Στα αριστερά του notch εμφανίζονται εικονιδια ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Καλημέρα. Απέκτησα τελικά και εγώ το F1. Είμαι στο στήσιμο της συσκευής τώρα.. Έχω δύο θέματα μια όμως και θα ήθελα την βοήθεια σας: - χρησιμοποιώ το outlook email ως βασικό email client. Όταν λοιπόν έρχονται email, στην μπάρα ειδοποιήσεων μου τα ομαδοποιεί όλα σε μια "φέτα" και μπορώ να κάνω ανάπτυξη της "φέτας" για να τα δω ενα-ενα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην οθόνη κλειδώματος, δηλαδή δεν κάνει ομαδοποίηση αλλά φαίνονται τα email όλα σαν ξεχωριστές "φέτες". Υπάρχει καμία ρύθμιση να τα ομαδοποιεί και στην οθόνη κλειδώματος; Στο Νοκια 6.1 που είχα πριν η ομαδοποίηση γινόταν και στην οθόνη κλειδώματος χωρίς να κάνω καμιά ρύθμιση. - Δεν έχω βρει ακόμα με ποιο συνδυασμό ρυθμίσεων στις "ειδοποιήσεις" και " άλλες άδειες" θα καταφέρω να κάνω κάποιες εφαρμογές , π.χ. τα email που μου έρχονται είτε στο outlook είτε στο Gmail app, ώστε να μου δείχνει τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος χωρίς όμως να ανάβει η οθόνη κάθε φορά που παίρνω ενα email. Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Edited October 20, 2018 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Όταν με το καλό κάποιο παλικάρι αποκτήσει το κινητό από επίσημο κατάστημα, θα με ενδιέφερε να μάθω τι ισχύει για 4G και 4G+. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Απο επίσημο το χω πάρει. Infoquest. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Και; Τζίφος το 4G+; Με λιγα λόγια δηλαδή δεν έχει να κάνει από που το πηρες. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Και; Τζίφος το 4G+; Με λιγα λόγια δηλαδή δεν έχει να κάνει από που το πηρες. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σχέση έχει το κατάστημα; Εχει μια μόνο έκδοση και είναι μόνο global. Αν είναι τόσο μεγάλο θέμα το 4g + μην το επιλέξετε απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ότι λέω. Σε κάθε ποστ ανθρώπου που ρωτάει τα αυτονόητα για upper mid-range κινητό του 2018 πετάνε τον 845, την τιμή και τα 6gb ram και τέλος. Κάθε softwareικη και μη έλλειψη καλύπτεται λόγω αυτών... Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός, ποιες είναι αυτές οι ελλείψεις , γιατί ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο? Όταν με το καλό κάποιο παλικάρι αποκτήσει το κινητό από επίσημο κατάστημα, θα με ενδιέφερε να μάθω τι ισχύει για 4G και 4G+. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7688536#post7688536 Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Ρε παιδιά, μην απαντάτε κάποιοι λες και είναι δική σας η xiaomi. Κουβέντα κάνουμε για να ενημερωνόμαστε και να κάνουμε το κεφι μας. Δεν κατηγορούμε κανέναν. Εννοείται ότι αν δε μου κανει, δε θα το πάρω. Δεν περιμενα κάποιον από εδώ μέσα να μου το πει αυτό. Εγώ απλά ρώτησα γιατί μου κάνει εντύπωση κινητό του '18 να μην υποστηρίζει 4G+. Είναι καποια πραγματακια που καλώς ή κακώς, τα θεωρούμε αυτονόητα στα κινητά. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 20, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ρε παιδιά, μην απαντάτε κάποιοι λες και είναι δική σας η xiaomi. Κουβέντα κάνουμε για να ενημερωνόμαστε και να κάνουμε το κεφι μας. Δεν κατηγορούμε κανέναν. Εννοείται ότι αν δε μου κανει, δε θα το πάρω. Δεν περιμενα κάποιον από εδώ μέσα να μου το πει αυτό. Εγώ απλά ρώτησα γιατί μου κάνει εντύπωση κινητό του '18 να μην υποστηρίζει 4G+. Είναι καποια πραγματακια που καλώς ή κακώς, τα θεωρούμε αυτονόητα στα κινητά. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτός είναι ο κύριος και σχεδόν μοναδικός λόγος που δεν την πάω την xiaomi, τα fanboys της είναι ότι χειρότερο υπάρχει από θέμα φανατισμού σε βαθμό δεν μπορείς να γράψεις κάτι για την συσκευή πέφτουν νανσε φάνε λες και η εταιρεία είναι δικιά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts