Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τσααααααακ εμφανιστηκε και η 9.6.24 σταθερηηη:D
Μπορείς να βάλεις screenshot το τι άλλαξε;

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Μπορείς να βάλεις screenshot το τι άλλαξε;

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ειμαι με την 9.6.14 και περιμενω και γω τους αλλους (με χει πιασει η βαρεμαρα μου για αλλαγες) για να δω εαν αξιζει τον κοπο:lol:

Το μονο που περασα ειναι το νεο TWRP απο το xda...https://forum.xda-developers.com/poco-f1/development/official-orangefox-recovery-project-beta-t3853233

Poco F6 Pro 256GB

Ειμαι με την 9.6.14 και περιμενω και γω τους αλλους (με χει πιασει η βαρεμαρα μου για αλλαγες) για να δω εαν αξιζει τον κοπο:lol:

Το μονο που περασα ειναι το νεο TWRP απο το xda...https://forum.xda-developers.com/poco-f1/development/official-orangefox-recovery-project-beta-t3853233

Αν βαριέσαι,δοκίμασε τη νεα ported gcam απο το pixel 3

Λοιπον εχω,και λογο της εργασιας μου,εχω δοκιμασει τεσταρει εκατοντατδες συσκευες.

Ε το f1 το εχω καταευχαριστηθει ρε φιλε..........απιστευτο κινητο,και για τα λεφτα που δινεις μαλιστα,και για αυτα που σου δινει αυτο.....εκκλησια κλεβεις.

Για αυτο εχει εχει best seller παντου.

Το τσιμπατε με κλειστα ματια οσοι το σκεφτεσται,οσο το βρισκεται ακομα.....:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπερα ενα link για κατεβασμα
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk195

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον εχω,και λογο της εργασιας μου,εχω δοκιμασει τεσταρει εκατοντατδες συσκευες.

Ε το f1 το εχω καταευχαριστηθει ρε φιλε..........απιστευτο κινητο,και για τα λεφτα που δινεις μαλιστα,και για αυτα που σου δινει αυτο.....εκκλησια κλεβεις.

Το τσιμπατε με κλειστα ματια οσοι το σκεφτεσται,οσο το βρισκεται ακομα.....:lol:

Γιατί να μη το βρούμε;;εδω δε μπορω να δώσω το Redmi 4 Pro,φαντάσου όταν πάρω αυτό..

Δεν φταιει τοσο το pocophone σε αυτο αλλα τα σκρουτζομαγαζα που πουλανε το Κινεζικο σε τιμη αλυσιδων.

Τα ιδια εγιναν και τον Ιουνιο περιπου με το τοτε Redmi note 5.Αναρπαστο απο παντου γιατι σε αλυσιδες ειχε οσο στα σκρουτζομαγαζα,μεχρι που εφτασε σε σημειο να ανεβει και η τιμη του.

Επισης κακα τα ψεματα αλλα αυτο εν μερη ειναι και κινητο που πρεπει να πωλειται στην ΕΛλαδα,οπως και γενικα τα φθηνα xiaomi.

Και εγω στο τσακ ημουν για να το παρω αλλα βρηκα τελευταια στιγμη φθηνοτερα used το mate 10 σε καλο deal και δυστηχως δεν προχωρησα στο pocophone.

Οι σημαντικοτεροι λογοι που δεν το προτιμησα προσωπικα(παρολο που θα ηθελα τον snap845 περισσοτερο απο τον Kirin970) ηταν η amoled οθονη(με ειχε ψιλο κουρασει η lcd του redmi note 5),η καμερα και φυσικα η απουσια notch :lol:

Καλησπέρα , ευτυχής κάτοχος και εγώ του Poco απο χθές και δοκίμασα λιγο τη καμερα σε σχέση με του S7 . Με το μανίσιο πρόγραμμα χάνει αρκετα στη νύχτα αλλά με την τελευταία Gcam τα πράγματα βελτιώνονται αρκετά !

Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC

Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7

Καλησπέρα , ευτυχής κάτοχος και εγώ του Poco απο χθές και δοκίμασα λιγο τη καμερα σε σχέση με του S7 . Με το μανίσιο πρόγραμμα χάνει αρκετα στη νύχτα αλλά με την τελευταία Gcam τα πράγματα βελτιώνονται αρκετά !

Καλοδουλευτο.

Εκτός της κάμερας σε οθόνη είναι μέρα νύχτα με το S7 ή παλευεται η κατάσταση ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Θα παρακαλέσω όποιος έχει την καλή διάθεση να ανεβάσει μερικά δείγματα της φωτογραφικης σε νύχτα. Gcam vs stock

Sent from my C106 using Tapatalk

Για το face unlock πρεπει να το γυρισεις ινδια η δουλευει και με ελλαδα;

Γενικά καποια δυνατοτητα θελει ινδια;

Για το face unlock πρεπει να το γυρισεις ινδια η δουλευει και με ελλαδα;

Γενικά καποια δυνατοτητα θελει ινδια;

Ελλάδα δεν δουλεύει το face unlock, εγώ το έχω σε Γαλλία και δουλεύει άψογα . Έχω την 9.6.22

Κινητάρα είναι Κώστα. Το καλύτερο value for money. :!:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αν βαριέσαι,δοκίμασε τη νεα ported gcam απο το pixel 3

Δεν λειτουργεί ακόμα πρέπει να πάρουμε πρώτα android 9. Προσωπικά αυτή που μου δουλεύει καλύτερα ως τώρα είναι η 5.1.018

Καλημερα πως μπορω να περασω μια gcam πια ειναι τα βηματα

Στο limk που ανέβασε ο φίλος πάνω όχι με το pixel 3 αλλά τις προηγούμενες . Κάνεις download το link μετά install και δίνεις τις απαιτούμενες άδειες για να ολοκληρωθεί η λειτουργία της gcam .πανευκολο

Ελλάδα δεν δουλεύει το face unlock, εγώ το έχω σε Γαλλία και δουλεύει άψογα . Έχω την 9.6.22

Δε περιοριζει σε κατι που το εχεις γαλλια ε;

Το themes της χιαομι το εχει η πρεπει να το γυρισεις σε ινδια;

Δε περιοριζει σε κατι που το εχεις γαλλια ε;

Το themes της χιαομι το εχει η πρεπει να το γυρισεις σε ινδια;

Κοίτα πρώτα όταν το σέταρα πρώτη φορά έβαλα Ελβετία για να έχω τα θέματα. Αφού κατέβασα 4 που μου άρεσαν μετά το γύρισα Γαλλία για να έχω face unlock , φυσικά η εφαρμογή για τα θέματα εξαφανίστηκε αλλά αυτά που ήδη κατέβασα παραμένουν στο κινητό και μπορώ να τα χρησιμοποιήσω .

Εμένα 9.6.25 σταθερή.:worry:

Σου ήρθε ΟΤΑ ή την κατέβασες απο κάπου;

Poco F6 Pro 256GB

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk195

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί να μη το βρούμε;;εδω δε μπορω να δώσω το Redmi 4 Pro,φαντάσου όταν πάρω αυτό..

Δεν υπαρχει πληθώρα 845 φιλε και για αυτο δεν κατασκευαζονται τοσες πολλες μοναδες.

Οποτε φυσικο ειναι να υπαρχει έλλειψη στην αγορα.

Παιρνεις συσκευη με κορυφαια specs ποιοτητα κατασκευης κτλ,σε τιμη.....χαρισμα.

Τωρα εαν εσυ δεν μπορεις να δωσεις το 4 ειναι αλλο σεναριο,δεν μπορεις να συγκρινεις της 2 συσκευες σε κανενα επιπεδο.

Και τα σκροτζομαγαζα αφου αγοραζουν ακριβα,τι θελετε να σας το χαρισουν........κερδος δεν θα βγαλουν?

Τεσπα ειναι ια συσκευη που απο πλευρας specs θα σας καλυψει για χρονια,γεγονος αυτο.

Για αυτο και το θεωρω μια πολυ καλη επενδυση,μακροχρονια μαλιστα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• The title was changed to Poco F1