WhiteStorM Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δεν ξέρω εαν έχει ξαναμπει εδώ απλά βάζω ...για δείτε εαν σας ενδιαφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δεν ξέρω εαν έχει ξαναμπει εδώ απλά βάζω ...για δείτε εαν σας ενδιαφέρει... Είναι ενδιαφέρον. Έχει ζήτημα αν γρατζουνιέται τόσο "εύκολα" το πλαστικό που φαίνεται όντως και "φτηνό", σε όλα τα άλλα δείχνει πολύ ανθεκτικό αν και αναμενόμα εύθρυπτη η οθόνη αν πέσει με τη μούρη όπως σχεδόν σε όλα τα κινητά. Άντε να δούμε τις πρώτες εντυπώσεις απ' όσους θα το πάρουν γιατί μάλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δεν ξέρω εαν έχει ξαναμπει εδώ απλά βάζω ...για δείτε εαν σας ενδιαφέρει... Ο j.r.e. σε bollywood style.......:lol::lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το πήρε κάνεις να μας πει εντυπώσεις; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το πήρε κάνεις να μας πει εντυπώσεις; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ποιος να παρει... Εμενα μου αλλαξαν το estimated shipping date απο 20/9 σε 30/9... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Ποιος να παρει... Εμενα μου αλλαξαν το estimated shipping date απο 20/9 σε 30/9...Banggood? Εγώ περιμένω από gearbest Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Banggood? Εγώ περιμένω από gearbest Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ναι Banggood. Ηδη σκεφτομαι να τους ακυρωσω την παραγγελια. Ειδικα να μεχρι τοτε εχει ερθει σε ευρωπαικα μαγαζια με πιο αμεση παραλαβη. Γιατι αν και εφοσον γινει shipped 30/9, θα παραλαβω απο 15/9 και μετα...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WhiteStorM Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Πάντως εμένα με έχει εντυπωσιάσει πως στο βίντεο που έβαλα....ο τύπος στο bend test φαίνεται να το ''πόνεσε'' αρκετά..αλλά φαίνεται οτι αντέχει σε αρκετή δύναμη-πίεση...επίσης είναι αδιάβροχο?? πχ. εαν πέσει ας πούμε σε γεμάτη μπανιέρα...αντέχει...???γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται... :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 15/10 εννοείς. Εγώ από gearbest 306 ευρώ το 128gb. Όταν έκανα την παραγγελία έλεγε 11 - 14 αποστολή. Στις λεπτομέρειες της παραγγελίας λέει 29/9. Στην Ελλάδα σήμερα το 128 ξεκινάει από 420 Αν πέσει εννοείται μέχρι τότε ακύρωση και άλλοι Ελλάδα. Αλλά τα 110 είναι 110 Νομίζω στα 420 χάνει λίγο το λόγο ύπαρξης του .. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Έτσι ακριβώς.... στα 350 απο κίνα παίζει το Mi8 (έφτασε και 320) και στα 390 το OP6 (έφτασε 370)!! Βασικά πιστεύω ότι αξίζει το φτηνοτερο φτηνο φτηνοτατο Poco 6/64 στα 275 (μέσα και τα ταχυδρομικά) και οχι το 128άρι. Πάνω από αυτήν την τιμή υπάρχουν άλλα κινητά αρκετά καλύτερα αλλά ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και τα δικά του κριτήρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Κινητό με 845 fm sd και τέτοια μπαταρία πιστεύω μέχρι 350 δεν υπάρχει... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 15/10 εννοείς. Εγώ από gearbest 306 ευρώ το 128gb. Όταν έκανα την παραγγελία έλεγε 11 - 14 αποστολή. Στις λεπτομέρειες της παραγγελίας λέει 29/9. Στην Ελλάδα σήμερα το 128 ξεκινάει από 420 Αν πέσει εννοείται μέχρι τότε ακύρωση και άλλοι Ελλάδα. Αλλά τα 110 είναι 110 Νομίζω στα 420 χάνει λίγο το λόγο ύπαρξης του .. Δεν θα προλάβει να πέσει τόσο γρήγορα η τιμή του, από Χριστούγεννα και μετά θα έχει νόημα στα 300 κι ενδεχομένως πιο κάτω. Πολύ καλή η τιμή από Gearbest τώρα που το παράγγειλες. Άντε επιτέλους να το παραλάβετε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Μου έστειλαν μήνυμα 29/9 περιμένουν στοκ... Ότι να ναι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 banggood, πρώτο batch περιμένουν ~17 Σεπτ (αποστολές μετά από 2-3 μέρες), και επόμενο batchτέλος Σεπτ. Δηλαδή, πρώτη βδομάδα του Οκτώβρη θα το έχουν Ελλάδα αυτοί που το παρήγγειλαν πρώτοι απο banggod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Με λιγη υπομονη πιστευω απο νοεμβρη θα βρισκουμε το 64αρι ευκολα στα 260. Το 128 δε νομιζω πως έχει νοημα οταν παίρνει sd και με 10 ευρω παιρνεις πλεον 64αρα samsung uhs 3 καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Στα 260 το περνετε και τώρα το 64αρι ρε παιδιά. Το 8 256 πρέπει να βρίσκουμε στα 300 σε 3 4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Με μεταφορικά δε βγαινει 260. Και κατα προτιμηση 260 τελικη απο ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα ναι αχτυπητο τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Με μεταφορικά δε βγαινει 260. Και κατα προτιμηση 260 τελικη απο ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα ναι αχτυπητο τοτε. Εντάξει για 15 20 ευρώ διαφορά δεν θα κολλήσουμε. Συμφέρει για μένα το 64αρι από το 128 γιατί περνει sd με 40 περνεις μια 200gb sd και έχει 264gb με λίγο πάνω από 300 ευρώ συν 6gb ram συν 845. Έπρεπε να βάλουν και ir θα ήταν το απόλυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Μου έστειλαν μήνυμα 29/9 περιμένουν στοκ... Ότι να ναι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk εμενα παραμενει απο Banggood Expected Shipping Date: 2018-09-20 το κακο ειναι πως διαβαζω για διαφορα προβληματα με bleeding light στην οθονη και προβληματιζομαι. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 εμενα παραμενει απο Banggood Expected Shipping Date: 2018-09-20 το κακο ειναι πως διαβαζω για διαφορα προβληματα με bleeding light στην οθονη και προβληματιζομαι. Ips πιο οθόνες έχουν οι πλειοψηφία έχει bleeding Light εδώ και χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 το περιεργο ειναι πως καποια F1 εχουν θεμα, καποια αλλα οχι. Δεν το εχουν ολα δηλαδη. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 το περιεργο ειναι πως καποια F1 εχουν θεμα, καποια αλλα οχι. Δεν το εχουν ολα δηλαδη. Έτσι είναι αλλα ips βγαίνουν με bleeding αλλα είναι τέλεια. Το ποσοστό να μην είναι μεγάλο και όλα καλά. Εδώ περνεις 65αρα οθόνη και σου βγαίνει με clouding και bleeding μην το ψάχνετε είναι ελαττώματα των ips va panels όπως είναι το burn in σε oled και plasma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Εντάξει για 15 20 ευρώ διαφορά δεν θα κολλήσουμε. Συμφέρει για μένα το 64αρι από το 128 γιατί περνει sd με 40 περνεις μια 200gb sd και έχει 264gb με λίγο πάνω από 300 ευρώ συν 6gb ram συν 845. Έπρεπε να βάλουν και ir θα ήταν το απόλυτο. Αν η διαφορά στην τιμή είναι μικρή, κάτω από 30 ευρώ, το 128 αξίζει να πάρεις , ειδικά αν χρειάζεσαι 2 σιμ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 (edited) Το πήρε φίλος από σκρουτζομαγαζο. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Στιβαρή κατασκευή χωρίς τριγμούς παρόλο που είναι απο πλαστικό. Ωραίο μεγεθος λιγο πιο ψηλό από το redmi note 4 που εχω. Οθόνη πολύ καλή σε χρώματα με λίγο light bleeding στο κάτω μέρος. Από απόδοση αναμενόμενα γρήγορο στο άνοιγμα εφαρμογών και στη φόρτωση "βαριων" παιχνιδιών. Face unlock πολύ γρήγορο και στο σκοτάδι αλλά θέλει region Hong Kong. Η MIUI 9 που τρεχει έχει κάποια εξτρα features (notification quick toggles από τρίτες εφαρμογές που κανονικά θα παρουσιαστούν στην 10 πχ.) αλλά θέλει μερικά updates γιατι υπάρχουν bugs στα gestures είτε αυτά είναι για navigation είτε για την ενεργοποίηση του one hand mode αλλά και για τη RAM management όπου κάνει reload εφαρμογες χωρίς να έχει πρόβλημα στη διαθέσιμη μνήμη. Τέλος η status bar δεν δείχνει καμία ειδοποίηση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited September 8, 2018 by gilberto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Το πήρα από skroutz... 128... Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts